Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
εσυ εισαι αποτυχημενο πειραμα της εξελιξης για αυτο και θα εκλειψεις-δεν θα αναπαραχθεις, οποτε τα γονιδια σου που γραφουν στα αρχιδια τους την γνωμη των γυναικων θα εκλειψουν.
μη τα παρεις προσωπικα αυτα που εγραψα, φιλοσοφικα μπορει να συμφωνω μαζι σου να πρεπει μην εχουμε αναγκη τις γυναικες κλπ αλλα η φυση λειτουργει αλλιως στην εξελιξη και επικρατουν γονιδια και χαρακτηριστικα που μπορει εμεις οι αντρες να μην θελαμε, πχ ψηλομυτες - επιλεκτικες γυναικες. ως βιολογος που εχω μια ιδεα απο εξελιξη λοιπον εσυ φιλοσοφικα εισαι λογικος εξελικτικα ομως θα εκλειπεις, καθως δεν αναπαραγεσαι, δεν κανεις οικογενεια

Το έθεσες πολύ καλά. Το ποιός είναι πετυχημένος γενετικά μετράει μόνο από το πόσους απογόνους θα αφήσει, οι άλλοι θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων. Η εξέλιξη λειτουργεί μόνο έτσι. Γι αυτό τα σημερινά είδη έχουν ελάχιστη οπτική σχέση με τους μακρυνούς προγόνους τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
και οι πουστηδες πως κυριευουν τον κοσμο τυπε αφου δεν αναπαραγονται?

για τον ίδιο λόγο που γενιούνται σχιζοφρενείς, τυφλοί, κουτσοί, καμπούρηδες, ερμαφρόδιτοι. Δεν κόλησαν καλά τα γονίδια.

Επισκέπτης
Τελικά ρε παιδιά ο Picker τον παίρνει ή όχι?  :think: :think:
Έχασα κάποια επεισόδια, κάτι ότι του κάνουν την σούφρα πηγάδι αλλα δεν μετράει για sex δεν έλεγε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τον έχω πάρει ακόμα. Άμα τον πάρω θα το μάθεις. Σκέφτομαι ίσως να βγω σε πλειστηριασμό. Με κάνα πεντάρι χιλιάδες ευρώ μπορεί να τον έπαιρνα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Δεν τον έχω πάρει ακόμα. Άμα τον πάρω θα το μάθεις. Σκέφτομαι ίσως να βγω σε πλειστηριασμό. Με κάνα πεντάρι χιλιάδες ευρώ μπορεί να τον έπαιρνα.
Καλημέρα!
Ελάτε τώρα. Ζούμε σ΄εποχές κρίσης ...

Επισκέπτης
Το έθεσες πολύ καλά. Το ποιός είναι πετυχημένος γενετικά μετράει μόνο από το πόσους απογόνους θα αφήσει, οι άλλοι θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων. Η εξέλιξη λειτουργεί μόνο έτσι. Γι αυτό τα σημερινά είδη έχουν ελάχιστη οπτική σχέση με τους μακρυνούς προγόνους τους.

Ο "πετυχημένος γενετικά" δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος. Αν ήταν έτσι, οι καλύτεροι θα ήταν οι υπανάπτυκτοι μουσουλμάνοι που κάνουν 20 παιδιά ο καθένας. Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα στο ότι έχει καταφέρει να ελέγξει τη φύση και να αναπαράγεται μόνο όταν και αν γουστάρει αυτός. Θα ήταν πολύ ανόητο να λέγαμε ότι οι καλύτεροι είναι αυτοί που κάνουν παιδιά. Κατά τη γνώμη μου σήμερα παιδιά κάνει όποιος είναι πολύ αδύναμος για να το αποφύγει!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Καλημέρα.

Ναι αλλά εδώ μιλάμε για επώνυμο κώλο. Τον κώλο του Picker......
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πρόσφατη κριτική σας. Εξαιρετική!
Επώνυμο;;;
Μα τι λέτε; Ολες οιπορτοκαλιές έχουν πορτοκάλια. Οι ενδιαφερόμενοι το γνωρίζουν αυτό. Μην υπερτιμούμε το κ. Picker. Ούτως ή άλλως μετά το καλάμι δεν έχει τίποτε άλλο να καβαλήσει...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ετσι ξερά;Βαλε καμια φωτο να δημιουργήσεις επιθυμια,να κανεις ντορο!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πρόσφατη κριτική σας. Εξαιρετική!
Επώνυμο;;;
Μα τι λέτε; Ολες οιπορτοκαλιές έχουν πορτοκάλια. Οι ενδιαφερόμενοι το γνωρίζουν αυτό. Μην υπερτιμούμε το κ. Picker. Ούτως ή άλλως μετά το καλάμι δεν έχει τίποτε άλλο να καβαλήσει...
Ευχαριστώ, αν και δεν μπορώ να φτάσω το επίπεδο της δικής σας γραφής. Ίσως και γι΄αυτό πέρασε απαρατήρητη αν κρίνω από τα σχόλια.
Όσο για το καλάμι έχετε δίκιο, αλλά ο κύριος Picker για 5000 καβαλάει και πυλώνα της δεη.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Σας καλημερίζω όλους [ του κ. Picker συμπεριλαμβανομένου ] και αποσυνδέομαι.
Θα τα πούμε αργότερα.

Επισκέπτης
Όσο για το καλάμι έχετε δίκιο, αλλά ο κύριος Picker για 5000 καβαλάει και πυλώνα της δεη.

Με 5 χιλιάρικα ρε μεγάλε δεν θα δούλευα για ένα χρόνο. Αυτό θα ήταν όνειρο ζωής, να με γαμάει κάποιος μια φορά το χρόνο κι εγώ να μη δουλεύω και να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Με 5 χιλιάρικα ρε μεγάλε δεν θα δούλευα για ένα χρόνο. Αυτό θα ήταν όνειρο ζωής, να με γαμάει κάποιος μια φορά το χρόνο κι εγώ να μη δουλεύω και να γαμάω μέρα παρά μέρα στα μπουρδέλα.
Αν μπορείτε να το καταφέρετε αυτό, είστε αξιοθαύμαστος. 183 ημέρες χ 20€ το ελάχιστο = 3660. Με τα ρέστα 1340 ζείτε για ένα χρόνο?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αν μπορείτε να το καταφέρετε αυτό, είστε αξιοθαύμαστος. 183 ημέρες χ 20€ το ελάχιστο = 3660. Με τα ρέστα 1340 ζείτε για ένα χρόνο?
αφου μενει και τρωει απο γονεις  :rockon:
τι αλλα εξοδα να εχει για να ξοδεψει τα 1340?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Επισκέπτης
Ομολογώ πως δεν έχω γαμήσει ποτέ με 10€. Αλήθεια οι συγκεκριμένες γαμιούνται χωρίς μαξιλάρι ή παίρνετε και το μαξιλάρι σας μαζί?

Κούκλες είναι. Βέβαια, με δυο κωλογαμήσια των 5000 ευρώ το χρόνο θα μπορούσα τώρα που το σκέφτομαι να γαμάω μέρα παρά μέρα τις μουνάρες της Φυλής.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom