Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η φύση μας έχει προγραμματίσει να κολλάμε στις γυναίκες που δείχνουν (εδώ είναι η παγίδα) ότι έρχονται σε οργασμό μαζί μας. Θα προτιμήσουμε οποιαδήποτε μέτρια που (θα δείχνει ότι) έρχεται σε οργασμό μαζί μας, από  την γκομενάρα που απλά κοιτάει το ταβάνι και περιμένει να τελειώσουμε. Δηλώνει ότι θέλει το παιδί μας, για αυτό. Έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι ξεχωριστό, άρα να επιβιώσει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε αθάνατοι μέσα από αυτό.

Eγώ δεν είμαι έτσι φίλε. Έχω πολλές φορές φάει κόλλημα με πουτάνες που κοιτάνε το ταβάνι και προτιμώ πάντα να γαμάω γυναίκες που μου αρέσουν εμφανισιακά από γυναίκες που συμμετέχουν στο σεξ. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συμμετέχει η γυναίκα στο σεξ!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Eγώ δεν είμαι έτσι φίλε. Έχω πολλές φορές φάει κόλλημα με πουτάνες που κοιτάνε το ταβάνι και προτιμώ πάντα να γαμάω γυναίκες που μου αρέσουν εμφανισιακά από γυναίκες που συμμετέχουν στο σεξ. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συμμετέχει η γυναίκα στο σεξ!
εσυ εισαι αποτυχημενο πειραμα της εξελιξης για αυτο και θα εκλειψεις-δεν θα αναπαραχθεις, οποτε τα γονιδια σου που γραφουν στα αρχιδια τους την γνωμη των γυναικων θα εκλειψουν.
μη τα παρεις προσωπικα αυτα που εγραψα, φιλοσοφικα μπορει να συμφωνω μαζι σου να πρεπει μην εχουμε αναγκη τις γυναικες κλπ αλλα η φυση λειτουργει αλλιως στην εξελιξη και επικρατουν γονιδια και χαρακτηριστικα που μπορει εμεις οι αντρες να μην θελαμε, πχ ψηλομυτες - επιλεκτικες γυναικες. ως βιολογος που εχω μια ιδεα απο εξελιξη λοιπον εσυ φιλοσοφικα εισαι λογικος εξελικτικα ομως θα εκλειπεις, καθως δεν αναπαραγεσαι, δεν κανεις οικογενεια

panosssss

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι αποτυχημενο πειραμα της εξελιξης για αυτο και θα εκλειψεις-δεν θα αναπαραχθεις, οποτε τα γονιδια σου που γραφουν στα αρχιδια τους την γνωμη των γυναικων θα εκλειψουν.
:2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μη τα παρεις προσωπικα αυτα που εγραψα, φιλοσοφικα μπορει να συμφωνω μαζι σου να πρεπει μην εχουμε αναγκη τις γυναικες κλπ αλλα η φυση λειτουργει αλλιως στην εξελιξη και επικρατουν γονιδια και χαρακτηριστικα που μπορει εμεις οι αντρες να μην θελαμε, πχ ψηλομυτες - επιλεκτικες γυναικες. ως βιολογος που εχω μια ιδεα απο εξελιξη λοιπον εσυ φιλοσοφικα εισαι λογικος εξελικτικα ομως θα εκλειπεις, καθως δεν αναπαραγεσαι, δεν κανεις οικογενεια

και οι πουστηδες πως κυριευουν τον κοσμο τυπε αφου δεν αναπαραγονται?

Επισκέπτης

Αν δεν είχα ανάγκη τις γυναίκες σεξουαλικά και αν δεν ήμουν άθεος, θα μπορούσα να είχα γίνει και καλόγερος. Είμαι πλήρως αντικοινωνικός, δεν αντέχω καν τη συντροφικότητα που για άλλους είναι τόσο σημαντική. Στα μπουρδέλα πάω κυρίως λόγω εγωισμού, γιατί δεν θέλω η αντικοινωνικότητά μου να γίνει αιτία να χαρώ το σεξ λιγότερο από ένα φυσιολογικό κοινωνικό άντρα. Αυτό το καλό κάνουν τα μπουρδέλα και οι πουτάνες, βοηθούν εμάς τους αντικοινωνικούς τύπους να γαμάμε κανονικά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν δεν είχα ανάγκη τις γυναίκες σεξουαλικά και αν δεν ήμουν άθεος, θα μπορούσα να είχα γίνει και καλόγερος. Είμαι πλήρως αντικοινωνικός, δεν αντέχω καν τη συντροφικότητα που για άλλους είναι τόσο σημαντική. Στα μπουρδέλα πάω κυρίως λόγω εγωισμού, γιατί δεν θέλω η αντικοινωνικότητά μου να γίνει αιτία να χαρώ το σεξ λιγότερο από ένα φυσιολογικό κοινωνικό άντρα. Αυτό το καλό κάνουν τα μπουρδέλα και οι πουτάνες, βοηθούν εμάς τους αντικοινωνικούς τύπους να γαμάμε κανονικά.
δεν ειναι θεμα αντικοινωνικοτητας αλλα θεμα λειτουργικοτητας.ολες οι γυναικες εχουν βαλει τιμη στο αιδειο τους.οποτε δεν εχει καμια διαφορα το εξω με το μεσα σε μπουρδελο..νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου πικερ οτι ολες οι γυναικες το πουλανε και μαλιστα χωρις να δεχονται το παραμικρο παζαρι

Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα αντικοινωνικοτητας αλλα θεμα λειτουργικοτητας.ολες οι γυναικες εχουν βαλει τιμη στο αιδειο τους.οποτε δεν εχει καμια διαφορα το εξω με το μεσα σε μπουρδελο..νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου πικερ οτι ολες οι γυναικες το πουλανε και μαλιστα χωρις να δεχονται το παραμικρο παζαρι

Δεν το πουλάνε ακριβώς, απλά θέλουν πάντα ο άντρας να δίνει περισσότερα από ό,τι αυτές. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι για να γαμήσεις γκόμενα πρέπει να παίξεις ένα συγκεκριμένο υποκριτικό παιχνίδι. Εγώ θέλω να βλέπω τη γκόμενα και να της λέω: "Σε γουστάρω, θέλω να σε γαμήσω." Και αυτή να δέχεται. Τόσο απλά! Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω ή να πω τίποτα παραπάνω από αυτό!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν το πουλάνε ακριβώς, απλά θέλουν πάντα ο άντρας να δίνει περισσότερα από ό,τι αυτές. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι για να γαμήσεις γκόμενα πρέπει να παίξεις ένα συγκεκριμένο υποκριτικό παιχνίδι. Εγώ θέλω να βλέπω τη γκόμενα και να της λέω: "Σε γουστάρω, θέλω να σε γαμήσω." Και αυτή να δέχεται. Τόσο απλά! Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω ή να πω τίποτα παραπάνω από αυτό!

Σαν τον Γκουσγκούνη τύπε  :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ετσι θελουμε ολοι μαγκα αλλα σε αυτον τον κοσμο προσαρμοζομαστε στα θελω των γυναικων (και δεν ειναι ξευτιλα αυτο ειναι επισης τιμια ανταλλαγη. θελω να σε γαμησω, θελεις να ακουσεις ψεματα πρωτα, δεχομαι και παιζω το παιχνιδι σου και σε γαμαω) , εσυ αρνεισαι την προσαρμογη εισαι απροσαρμοστος και για αυτο εισαι μονο στον αγοραιο ερωτα. αν σου αρκει και αισθανεσαι ευτυχισμενος εμεις ειμαστε μαζι σου, ενας λιγοτερος στον ανταγωνισμο για γκομενες, τις πουτανες τις εχουμε ολοι ετσι και αλλιως.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και οι πουστηδες πως κυριευουν τον κοσμο τυπε αφου δεν αναπαραγονται?
δεν εξηγηθει πληρως το φαινομενο ενα μεγαλο μερος εχει αυξηθει παντως γιατι τιγκαρουμε το κρεας και το γαλα σε οιστρογονα στο βωμο του κερδους, αλλες ερευνες εχουν δειξει οτι ενοχοποιειτε και η χρηση φθοριου για καθαρισμου νερου ή στις οδοντοκρεμες. πχ στα 1000 ποντικια μονο τα 5 γινονται ομοφυλοφυλα, αν τους δινουμε μεγαλη δοση φθοριου (μεγαλυτερη και απο οτι στις οδοντοκρεμες αν ιδιο βαρος) τοτε απο τα 1000 ποντικια ομοφυλοφυλα γινονται τα 300!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αν εισαι τοσο αντικοινωνικος γιατι μπαινεις εδω και γραφεις και συζητας με τοσους καθε μερα??? :huh:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

άλλο η αναπαραγωγή κρέατος
και άλλο η νοητική εξέλιξη

πολλοί μεγάλοι όπως ο witgenstein, lebniz, beethoven δεν ξέρουμε αν εκσπερμάτισαν μέσα σε μια μήτρα
ώστε να διατηρηθεί το 50% του dna τους στην επόμενη γενιά , αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξέλιξη της
ανθρωπότητας...

η νοητική εξέλιξη δεν είναι απλά μια αναπαραγωγή κρέατος

υγ: θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια που συζητάγαμε τέτοια θέματα  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
άλλο η αναπαραγωγή κρέατος
και άλλο η νοητική εξέλιξη

πολλοί μεγάλοι όπως ο witgenstein, lebniz, beethoven δεν ξέρουμε αν εκσπερμάτισαν μέσα σε μια μήτρα
ώστε να διατηρηθεί το 50% του dna τους στην επόμενη γενιά , αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξέλιξη της
ανθρωπότητας...

η νοητική εξέλιξη δεν είναι απλά μια αναπαραγωγή κρέατος

υγ: θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια που συζητάγαμε τέτοια θέματα  :grin:
συμφωνω ο αριστοτελης δεν εκανε παιδια αλλα οι σκεψεις επηρεασαν ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ με λιγα λογια δεν ειδαμε πολλους να βγαινουν μετα με το μυαλο και την σκεψη του αριστοτελη παροτι τα κειμενα του υπηρχαν και μελετουνταν, ντουντουκια παιδια αναλφαβητων σκλαβων ειναι οι επομενοι ελληνες και για αυτο ηττηθηκαν απο ρωμαιους, εκχριστιανισθηκαν κλπ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
συμφωνω ο αριστοτελης δεν εκανε παιδια αλλα οι σκεψεις επηρεασαν ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ με λιγα λογια δεν ειδαμε πολλους να βγαινουν μετα με το μυαλο και την σκεψη του αριστοτελη παροτι τα κειμενα του υπηρχαν και μελετουνταν, ντουντουκια παιδια αναλφαβητων σκλαβων ειναι οι επομενοι ελληνες και για αυτο ηττηθηκαν απο ρωμαιους, εκχριστιανισθηκαν κλπ
σωστά αυτή είναι η ιδέα  ;)
(αλλά και οι ρωμαίοι και οι χριστιανοί συνέβαλαν στη νοητική εξέλιξη , δεν είναι μόνο οι αρχαίοι έλληνες...)

κλεινοντας θα πώ ότι:  οι κοινωνίες είναι μόδες που αναπαράγωνται "κρεατικά"
και η ανθρωπότητα είναι κάτι διαχρονικό που εξελίσσεται "νοητικά"
.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μια χαρα το πουλανε αλλα το κανουν διακριτικα .πανε για το μεγαλο γευμα.το γαμο.ολες πουλιουνται

Επισκέπτης
ετσι θελουμε ολοι μαγκα αλλα σε αυτον τον κοσμο προσαρμοζομαστε στα θελω των γυναικων (και δεν ειναι ξευτιλα αυτο ειναι επισης τιμια ανταλλαγη. θελω να σε γαμησω, θελεις να ακουσεις ψεματα πρωτα, δεχομαι και παιζω το παιχνιδι σου και σε γαμαω) , εσυ αρνεισαι την προσαρμογη εισαι απροσαρμοστος και για αυτο εισαι μονο στον αγοραιο ερωτα. αν σου αρκει και αισθανεσαι ευτυχισμενος εμεις ειμαστε μαζι σου, ενας λιγοτερος στον ανταγωνισμο για γκομενες, τις πουτανες τις εχουμε ολοι ετσι και αλλιως.

Είναι τεράστια ξεφτίλα να προσαρμόζεσαι στα θέλω των γυναικών για να γαμήσεις. Εγώ βασικά σας λυπάμαι. Απαξιώ τελείως να συμμετάσχω σε αυτόν τον ανταγωνισμό που λες!

Επισκέπτης
αν εισαι τοσο αντικοινωνικος γιατι μπαινεις εδω και γραφεις και συζητας με τοσους καθε μερα??? :huh:

Γιατί από την πολλή αντικοινωνικότητα βαριέμαι τη ζωή μου και θέλω να ασχολούμαι με κάτι που με ιντριγκάρει. Η συμμετοχή μου εδώ είναι το πιο κοινωνικό κοστούμι που μπορώ να φορέσω. Ούτε παρέες έχω κάνει από εδώ ούτε τίποτα. Απλά γράφω γιατί θέλω να εξωτερικεύσω τη φιλοσοφία μου - και λίγο για να τρολάρω.  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Να μην στο χαλάσω, αλλά υπάρχουν και άντρες που κάνουν τις γυναίκες να προσαρμόζονται στα δικά τους θέλω  ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά ρε παιδιά ο Picker τον παίρνει ή όχι?  :think: :think:
Έχασα κάποια επεισόδια, κάτι ότι του κάνουν την σούφρα πηγάδι αλλα δεν μετράει για sex δεν έλεγε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom