Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μωρέ δεν είναι μόνον αυτός.

Εγώ ξέρω τουλάχιστον άλλους 6 από τους οποίους τους 3 τους έχω συναντήσει προσωπικά.
Γιατι όμως? Ντρεπονται για την ιδιοτητα τους, ή φοβούνται για καποιο λογο την αποκαλυψη?

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
καληνύχτα τζον μπόι.
κ. συνάδελφε, με εκπλήσσετε! Και δεν έπρεπε!
Τέλος πάντων, Καληνύχτα και ερωτοτροπείστε μετά της κας συναδέλφου. Το πρωί εγώ θα είμαι 500 χλμ πιο κοντά [ αλλά προς μεγάλη τύχη σας δεν μ΄ ενδιαφέρει].
Ξέχασα ... σας είπα Καληνύχτα;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.633
Πόντοι
25.467
Mε παρακολουθείς βλέπω φίλε! Πολύ σωστά τα λες, όπως και αν μεθαύριο - χτύπα ξύλο - με γαμήσει κάποιος από τον κώλο θα είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που με γαμάει, όχι για μένα. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο!

Με μπερδέψατε τώρα...  :think:

Και τα "κωλόπαιδα" απο πού συλλαμβάνονται;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
κ. συνάδελφε, με εκπλήσσετε! Και δεν έπρεπε!
Τέλος πάντων, Καληνύχτα και ερωτοτροπείστε μετά της κας συναδέλφου. Το πρωί εγώ θα είμαι 500 χλμ πιο κοντά [ αλλά προς μεγάλη τύχη σας δεν μ΄ ενδιαφέρει].
Ξέχασα ... σας είπα Καληνύχτα;;;
Προς τι η εκπληξη? Στο ότι είμαι αρκετα μεγαλος ώστε να θυμαμαι τους Γουώλτονς?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κ. συνάδελφε, ευχαριστώ για την υπόμνησή σου. Αλλά γιατί ανυπονονείς να με ξεοφρτωθείς;;;
Τέλος πάντων. Σας αφήνω κ. συνάδελφε μετά της ετέρας κα. συναδέλφισας και προκειμένου να χαριεντισθείτε! Αλλά τα 500 χλμ δεν αλλάζουν! Αρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αύριο η κα. wilde rose  θα είνα πιο κοντά σ΄ εμένα παρά σ΄ εσάς. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ1 [ δις ].
Καλημέρα, πολύ ενημερωμένο σας βρίσκω!!!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δεν είναι άκαυλες, έχουν όμως σίγουρα λιγότερες καύλες από τους άντρες. Είναι το ασθενές φύλο παντού: σε δύναμη, σε εξυπνάδα, σε ορμές... ΣΕ ΟΛΑ. Η τεστοστερόνη είναι κυρίως υπεύθυνη για αυτές τις διαφορές. Οι άντρες έχουν μεγαλύτερο εγκέφαλο και 6,5 φορές περισσότερη φαιά ουσία από τις γυναίκες, μεταξύ άλλων! Στις εξετάσεις αίματος οι μέσες τιμές των αντρών είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές των γυναικών! Όπως υπάρχει διαφορά σωματική και εγκεφαλική, υπάρχει και σεξουαλική διαφορά. Είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς στην καθημερινή ζωή! Ολόκληρη η σχέση των δύο φύλων στηρίζεται στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις σεξουαλικές ορμές αντρών και γυναικών. Οι γυναίκες στη ζωή τους δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε άλλο από το να καλωπίζονται όσο περισσότερο μπορούν και να περιμένουν τους κατακαυλωμένους άντρες να τους την πέσουν! Τώρα όμως υπάρχει ο νόμος του Picker για να αλλάξει μια για πάντα τη σχέση αυτή. Γαμάμε τα πουτανάκια μας και δεν δίνουμε στις άχρηστες γκόμενες την παραμικρή αξία!!!
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΑΥΛΩΣΕΣ :rockon: :rockon:  :rockon: Να προσθεσω μονο προσωπικα πως ειμαι τοσο μισογυνης που πηδαω αδιακριτα πουτανες και μη..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.633
Πόντοι
25.467
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΑΥΛΩΣΕΣ :rockon: :rockon:  :rockon: Να προσθεσω μονο προσωπικα πως ειμαι τοσο μισογυνης που πηδαω αδιακριτα πουτανες και μη..

Παπάρια μισογυνης είναι ο κ. Πίκης, αφού, κατα δήλωσή του, λατρεύει τις πουτάνες. (Εκτός βέβαια αν στην αναφορά του εννοεί αυτές που διαθέτουν μπαργαλάτσο και καλαμπαλίκια).  :)

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Σε εξυπνάδα, σίγουρα δεν υπερτερούν οι άντρες των γυναικών!
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει τον πιο μεγάλο εγκέφαλο, αλλά τον πιο ανεπτυγμένο! :)

Επισκέπτης
Σε εξυπνάδα, σίγουρα δεν υπερτερούν οι άντρες των γυναικών!
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει τον πιο μεγάλο εγκέφαλο, αλλά τον πιο ανεπτυγμένο! :)

Είναι σαφώς πιο έξυπνοι οι άντρες και αυτό φαίνεται παντού. Πάντα μια γυναίκα έχει έναν άντρα ανώτερο από αυτήν. Δεν θα φτάσουν ποτέ τόσο ψηλά όσο οι άντρες γιατί έχουν μικρότερο εγκέφαλο, λιγότερη φαιά ουσία, είναι λιγότερο έξυπνες. Γυναίκες όπως η Θάτσερ, η Μέρκελ και ελάχιστες άλλες είναι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Σκέψου απλά κάτι: Οι γυναίκες παίζουν σκάκι σε ξεχωριστά πρωταθλήματα από τους άντρες γιατί η διαφορά μεταξύ τους είναι απλά χαοτική!

Επισκέπτης
Ρε μεγάλε.

Δεν υπάρχει το squirting.

θέμα ανατομίας είναι.

Σε ποιά κοιλότητα του γυναικείου σώματος μπορεί να βρίσκονται αυτά τα υγρά; Και μάλιστα να εκτοξεύονται με πίεση; Πως δημιουργείται η πίεση; Από ποιούς μύες;

Υ.Γ. Έχω ποστάρει και συνέντευξη της Sasha Grey που λέει ότι είναι κατούρημα.
Λες αυτή να μην ξέρει;

Πες τα ρε φίλε γιατί δεν ξέρουν και θα μας τρελάνουν. Κατεβάζουν δύο λίτρα νερό, μετά το κατουράνε και οι άλλοι παίζουν το πουλί τους νομίζοντας ότι είναι "squirting".  :2funny: :jerking:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!

Picker  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Picker.πιστευεις οτι οι σημερινες γυναικες αξιζουν την πολιορκια ενος αντρα? Ειναι δυσκολες και απλησιαστες οι σημερινες γυναικες η απλα παριστανουν τις δυσκολες?

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας σαν απάντηση στον chris33:

:rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.666
Πόντοι
26.096
Προς αξιότιμη κα. Wilde Rose και αξιότιμο κ. Alex71 και προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Δηλώνω, ευθαρσώς, ότι έσφαλα, μερικώς, στην εκτίμηση της γεωγραφικής γειτνιάσεώς μου με την κα. Wilde Rose και κατά το σημείο αυτό ανακαλώ, μερικώς, τις πρόσφατες δηλώσεις μου.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Picker Αξιζει αραγε ενας αντρας σημερα να επενδυσει σε μια γυναικα οταν αυτη το μονο που θα κανει ειναι να τον κερατωνει  με οποιον βρισκει ευκαιρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom