blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.735
- Πόντοι
- 26.096
Εντάξει. Κατανοητό! Απολαύστε το υπόλοιπο της νύχτας.Μωρό μου!!!
:-* :-* :-* :-*
Εντάξει. Κατανοητό! Απολαύστε το υπόλοιπο της νύχτας.Μωρό μου!!!
:-* :-* :-* :-*
Ευχαριστούμε συνάδελφε, καληνύχτα!!!Εντάξει. Κατανοητό! Απολαύστε το υπόλοιπο της νύχτας.
29 Ιουλιου αυριο, να κλεινουμε καποια στιγμη και κανενα γραφειο.Καληνύχτα και σ΄ εσάς,κ. Alex71. Αλλωστε είμαστε συνάδελφοι και έχουμε υποχρεώσεις αύριο.
Εμείς στις 3/8. Καληνύχτα και πάλι!29 Ιουλιου αυριο, να κλεινουμε καποια στιγμη και κανενα γραφειο.
Το μοιραιο όμως εξ ορισμού είναι γραφτό να συμβει, αλλιως δεν θα ηταν μοιραιοΑμαχητί...μιας και τον αναφέρατε
Αλλά θα σας χαλάσω τη φαντασίωση, δεν έχει συμβεί το μοιραίο
Που πας τύπε! Αν με μπουζουριάσουν ποιον θα φωνάξω στο αυτόφορο να με υπερασπιστει; Η δικαιωσύνη δεν πάει διακοπές!29 Ιουλιου αυριο, να κλεινουμε καποια στιγμη και κανενα γραφειο.
Ακριβώς μάτια μου :-*Το μοιραιο όμως εξ ορισμού είναι γραφτό να συμβει, αλλιως δεν θα ηταν μοιραιο
Α, δηλαδή αν σε μπουζουριασουν, εμενα θα φωνάξεις?Που πας τύπε! Αν με μπουζουριάσουν ποιον θα φωνάξω στο αυτόφορο να με υπερασπιστει; Η δικαιωσύνη δεν πάει διακοπές!
Να βγάλετε υπερεσίες στο γραφείο ώστε να υπάρχει πάντα κάλυψη!
Κοπελα μου πολυτιμη :-*Ακριβώς μάτια μου :-*
Συγκρατησου κ συ καλοκαιριατικα ππρεπει να κανεις τη μαλακια???Που πας τύπε! Αν με μπουζουριάσουν ποιον θα φωνάξω στο αυτόφορο να με υπερασπιστει; Η δικαιωσύνη δεν πάει διακοπές!
Δείτε, κύριε. Η δικαιοσύνη [ και όχι δικαωσύν ] δεν κοιμάται. Αρκεί εσείς να καταβάλετε το αντίτιμο της αϋπνίας των δικηγόρων.Που πας τύπε! Αν με μπουζουριάσουν ποιον θα φωνάξω στο αυτόφορο να με υπερασπιστει; Η δικαιωσύνη δεν πάει διακοπές!
Εκπληξη!!! ... είπατε < συνάδλφε > ... είσθε και εσείς μία από εμάς;;;;Συγκρατησου κ συ καλοκαιριατικα ππρεπει να κανεις τη μαλακια???
Η παρεα μας είναι τοσο δελεαστικη συναδελφε, ώστε παρα τις τρεις ηδη καληνυχτες δεν πεισατε τον εαυτο σας να παει για υπνο?Δείτε, κύριε. Η δικαιοσύνη [ και όχι δικαωσύν ] δεν κοιμάται. Αρκεί εσείς να καταβάλετε το αντίτιμο της αϋπνίας των δικηγόρων.
Η εκπληξη είναι ότι το ειπατε εσεις. Εκεινη είναι γνωστη συνάδελφος.Εκπληξη!!! ... είπατε < συνάδλφε > ... είσθε και εσείς μία από εμάς;;;;
Δεκτη η διόθρωση !Δείτε, κύριε. Η δικαιοσύνη [ και όχι δικαωσύν ] δεν κοιμάται. Αρκεί εσείς να καταβάλετε το αντίτιμο της αϋπνίας των δικηγόρων.
Συγχωρείστε με αλλά είμαι νέος στο forum σας, κ. συνάδελφοι. Ποία η άποψή σας επί του γωργικού ενεχυρογράφου ή πρέπει να με στείλετε για ύπνο;;;Η εκπληξη είναι ότι το ειπατε εσεις. Εκεινη είναι γνωστη συνάδελφος.
Και εμείς, κύριε, είπαμε να καταβάλετε το αντίτιμο για την μέριμνα της απερισκεψίας σας.Δεκτη η διόθρωση !
Δεν ειπα να ξαγρυπνήσετε κύριε, να λάβετε μια μέριμνα για τους απρόσεχτους λέω...
Γιατί όχι τύπε;Α, δηλαδή αν σε μπουζουριασουν, εμενα θα φωνάξεις?
Δεν ειπαμε να μην το καταβάλουμε κύριε, αλλά πως θα ανταποκριθείτε αν "κοιτεστε μακράν";Και εμείς, κύριε, είπαμε να καταβάλετε το αντίτιμο για την μέριμνα της απερισκεψίας σας.
Εσείς θα το [προ]καταβάλετε και εμείς θα σπεύσωμεν. Ο κ. Alex για παράδειγμα ή η κα. [ εν διαδιαδικτύω ] εραστής του, κα. Wilde Rose.Δεν ειπαμε να μην το καταβάλουμε κύριε, αλλά πως θα ανταποκριθείτε αν "κοιτεστε μακράν";