Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ε

Μαύρη άγνοια έχεις τελικά από τη γυναικεία φύση. Διάβασε για το σημείο G. Δες τα σχετικά βίντεο με Squirting, η πρωταθλήτρια Κυθαιρέα τα πετάει 2 μέτρα. Ονομάζεται γυναικεία εκσπερμάτιση, αλλά μάλλον δεν την έχεις ούτε ακούσει, ούτε δει ποτέ.

Φίλε εσύ μάλλον πρέπει να διαβάσεις. Το "σημείο G" ακόμα το ψάχνουνε. Κοινώς, είναι μπαρούφα! Το ίδια και η "γυναικεία εκσπερμάτιση", κάτουρο από νεράκι κανονικό!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ι.μποκολε δεν ειναι θέμα οικειότητας μπορει να συμβεί κι απ την πρώτη συνεύρεση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πίκερ αυτές τις ... άρρωστες θέλουν πολλοί  να τις "γιατρέψουν "
Αγαπητέ μου Ιωάννη συμφωνώ ( ειναι λαχεία )
Κι ευτυχώς η δυστυχως την εχω "πατήσει" μ ένα αυτο τον καιρο

Ένα θα σου πω: ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. Έτσι έκανα κι εγώ, όταν μου έτυχε κάποια αυτής της συνομοταξίας και θεώρησα ότι ήμουν Ο Τζων Χολμς. Το παρατράβηξα, πήρα ψιλά τον αμανέ, νόμισα ότι με όλες θα είχα αυτές τις επιδόσεις και την έχασα. Σου έτυχε το λαχείο. Εκμεταλλεύσου το, όσο μπορείς. Πολύ φιλικά, από έναν παθόντα.

Επισκέπτης
αν είχες διαβάσει πραγματικά τι έγραφα, δεν θα μίλαγες έτσι. Έγραψα ότι της συνέβη ύστερα από 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ που την έπαιρνα, με συνήθισε, ένοιωσε οικειότητα και ασφάλεια μαζί μου. όταν της συνέβη, με ρώτησε αν θέλω να της κάνω παιδί. Δεν είχε πριν από αυτό οργασμό. Και δεν της εχόταν πάντα. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εκείνη. Εγώ πίστευα ότι οι ευνουχισμένες γυναίκες δεν νοιώθουν οργασμό. Έκανα λάθος. Κάποιες,και με κάποιους παρτενερ, νοιώθουν.

Ποτέ μην είσαι σίγουρος ότι μια γυναίκα έχει οργασμό! Χωρίς ανάμειξη της κλειτορίδας είναι εξαιρετικά δύσκολο για μια γυναίκα να έχει οργασμό!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φίλε εσύ μάλλον πρέπει να διαβάσεις. Το "σημείο G" ακόμα το ψάχνουνε. Κοινώς, είναι μπαρούφα! Το ίδια και η "γυναικεία εκσπερμάτιση", κάτουρο από νεράκι κανονικό!
κοιτα να δεις οντως ισχυει.αυτο με τις μαυρες οτι βγαζουν  πολλα υγρα και ειναι καυλερες περισσοτερο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ι.μποκολε δεν ειναι θέμα οικειότητας μπορει να συμβεί κι απ την πρώτη συνεύρεση

Και βέβαια. Ο λαός το λέει έρωτα, η άκαρδη και σκληρή επιστήμη χημική συγγένεια. Είναι το απόλυτο λαχείο να σου τύχει, θα σου τύχει 4 - 5 φορές στη ζωή σου, αν είσαι τυχερός και κυκλοφορείς πολύ. Αν σου κάτσει από την πρώτη συνεύρεση, θα περάσεις πολύ καλά. Η οικειότητα είναι για τις σχέσεις που χτίζονται σιγά - σιγά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θέμα χημείας είναι και μόνο!!!
ειναι απλα δράση - αντίδραση
Αν λόγω πείρας καταλαβαίνεις πατώντας τα .., κουμπιά της τι "σήματα " σου στέλνει κι κινείσαι ανάλογα ολα ειναι εύκολα
Φυσική ειναι οχι χημεία

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Ένα θα σου πω: ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. Έτσι έκανα κι εγώ, όταν μου έτυχε κάποια αυτής της συνομοταξίας και θεώρησα ότι ήμουν Ο Τζων Χολμς. Το παρατράβηξα, πήρα ψιλά τον αμανέ, νόμισα ότι με όλες θα είχα αυτές τις επιδόσεις και την έχασα. Σου έτυχε το λαχείο. Εκμεταλλεύσου το, όσο μπορείς. Πολύ φιλικά, από έναν παθόντα.
Συγχωρέστε την ταπεινή γνώμη μου, αλλά πιστεύω ότι ο κ HoF γνωρίζει τι πράττει!
κα. wilde rose, μόλις επέστρεψα και σας ευχαριστώ για την προτροπή σας.
Προς τους εν 30 δυνάμει εραστές του κ. Picker...  μπορώ να βάλω ολίγο σκωτσέζικο υγρό στο ποτήρι μου;

Επισκέπτης
Και επειδή μου είπες μεγάλε να διαβάσω, καλύτερα να διαβάσεις εσύ αν ξέρεις αγγλικά!

Neither the G-spot nor the existence of female ejaculation has been proven. Although the G-spot has been studied since the 1940s, disagreement persists over its existence as a distinct structure, definition and location. A 2009 British study concluded that its existence is unproven and subjective, based on questionnaires and personal experience. Other studies, using ultrasound, have found physiological evidence of the G-spot in women who report having orgasms during vaginal intercourse. It is also hypothesized that the G-spot is an extension of the clitoris and that this is the cause of orgasms experienced vaginally.

Άντε καληνύχτα, και πίσω στα θρανία σας!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Και βέβαια. Ο λαός το λέει έρωτα, η άκαρδη και σκληρή επιστήμη χημική συγγένεια. Είναι το απόλυτο λαχείο να σου τύχει, θα σου τύχει 4 - 5 φορές στη ζωή σου, αν είσαι τυχερός και κυκλοφορείς πολύ. Αν σου κάτσει από την πρώτη συνεύρεση, θα περάσεις πολύ καλά. Η οικειότητα είναι για τις σχέσεις που χτίζονται σιγά - σιγά.
Εντάξει... εγώ προφανώς ζω σε άλλη διάσταση ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ Ιωάννη χημική ( κυρίως ) διεργασία ειναι η έλξη

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ειναι απλα δράση - αντίδραση
Αν λόγω πείρας καταλαβαίνεις πατώντας τα .., κουμπιά της τι "σήματα " σου στέλνει κι κινείσαι ανάλογα ολα ειναι εύκολα
Φυσική ειναι οχι χημεία
Οι γυναίκες γουστάρουμε και λιγη ...έως πολλή χρυσόσκονη, οπότε χημεία μην τα εκλογικεύουμε ολα  ;)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Και επειδή μου είπες μεγάλε να διαβάσω, καλύτερα να διαβάσεις εσύ αν ξέρεις αγγλικά!

Neither the G-spot nor the existence of female ejaculation has been proven. Although the G-spot has been studied since the 1940s, disagreement persists over its existence as a distinct structure, definition and location. A 2009 British study concluded that its existence is unproven and subjective, based on questionnaires and personal experience. Other studies, using ultrasound, have found physiological evidence of the G-spot in women who report having orgasms during vaginal intercourse. It is also hypothesized that the G-spot is an extension of the clitoris and that this is the cause of orgasms experienced vaginally.

Σας ευχαριστούμε αλλά καίτοι η αγγλική είναι σχεδόν μητρική δι΄ ημάς, δεν δυνάμεθα να καταλάβωμεν το επιχείρημά σας. Ερωτώ ξανά ... Εχετε συνευρεθεί μετά θήλεως;;;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

κοιταξε να δεις εγω ειχα ακουσει τον ασκητη να λει οτι η γυναικα ερχεται σε οργασμο και απο κωλο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε blizzard eye μακάρι να ήξερα
Ξεπερνά τις λίγες δυνάμεις που μου έδωσε η οποία πείρα μου
Η ζωή ειναι μεγαλύτερη από μας , πάντα
Και πάντα μας εκπλήσσει

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Και πάντα μας εκπλήσσει
Και η βλακεία επίσης άπειρη  :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

καληνύχτα. Αύριο θα σου βάλω φωτογραφία από γυναίκα που κατουράει και από γυναικείο Squirting. Μου φαίνονται λίγο διαφορετικές, θέλω τη γνώμη σου.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Και πάντα μας εκπλήσσει
Πραγματικά, κ. HoF. Γηράσκουμε και μαθαίνουμε και τελικά έχουν δίκαιο οι παλαιότεροι ... ποτέ δεν είναι αργά ... ακομη και για τον κ. Picker  για να συνευρεθεί μετά θήλεως ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom