House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ρητορικη η ερώτηση φαντάζομαιΕίσθε στα καλά σας;;;;
ρητορικη η ερώτηση φαντάζομαιΕίσθε στα καλά σας;;;;
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί οι γυναίκες απλά προσποιούνται! Αν είναι δυνατόν να λένε ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει οργασμό με γαμήσι από τον κώλο! Εδώ οι πιο πολλές δυσκολεύονται να έχουν οργασμό με γαμήσι από το μουνί!
;)η γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά για να προσποιηθεί οργασμό. Δεν μπορεί να τεντώσει αυτόματα τις ρόγες της. Δεν μπορεί να βγάλει κατά παραγγελία τους ερωτικούς χυμούς της από το αιδοίο της. Και δεν μπορεί αμέσως μετά το σύγκορμο τρέμουλο να θολώσει τα μάτια της, να σε αγκαλιάσει και να κοιμηθεί σε 2 δευτερόλεπτα. Κανονικά η βίζιτα το βάζει στα πόδια, γιατί ελοχεύει πάντα κίνδυνος.
Εχω πέσει από τα σύννεφα. Ναι, προφανώς ρητορική ....ρητορικη η ερώτηση φαντάζομαι
Δε λες τίποτα!!!!
Χρειάζονται καθοδήγηση, πρέπει να ξεκινήσουν από τα βασικά!!!
εΚαι τι σχέση έχει ρε φίλε που της τρέχαν τα ζουμιά? Τι σχέση έχουν τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό? Τόσο άσχετοι είστε ρε?
Μπορεί να υπάρξει οργασμός, χωρίς υγρα??Αυτός στον οποίον απαντάς πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά που μπερδεύει τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό. Εξήγησέ του ότι τα υγρά δεν σημαίνουν οργασμό!
Γνωρίζω ότι γίνομαι γραφικός και κουραστικός. Πλην όμως και η ιδική σας άγνοια απαιτεί ανάγνωστη της wikipedia [ κατ΄ αρχήν ]. Επαναλαμβάνω ... Υπάγετε εις το thread του κ. Λίλα, κύριε [ ;;; ].Δεν υπάρχει squirting ρε φίλε, κάτουρο είναι! Τα υγρά δεν έχουν καμία σχέση με τον οργασμό. Τα υγρά είναι αντίστοιχα με τη δική μας στύση, απλά παράγονται όταν η γυναίκα καυλώνει ώστε να βοηθήσουν τη διείσδυση του πέους. Καμία σχέση με τον οργασμό!
μια χαρα ειμαι εγω .αλλοι δεν ξερουν πως λειτουργει το γυναικειο μυαλο.η γυναικα πανω απο ολα ικανοιποιηται απο τη λαγνεια που προξενει στο αντρικο κοινο.καυλωνει που καυλωνουν τοσοι αντρες με την παρτη της.η σεξουαλικη εξουσια που ασκει στους αντρες γινεται εθιστικηΕίσθε στα καλά σας;;;;
Μπορεί να υπάρξει οργασμός, χωρίς υγρα??
Με το που διεγείρεσαι υγραίνεσαι και όταν (χρονικουποθετικο είναι ) τελειώσεις ναι είναι πολύ περισσότερα τα υγρα!!!
Δλδ αν δεν ειναι ερωτευμένες μαζι μας αλλα απλα γουστάρουμε το σεξ δεν έχουν οργασμο ;;;;;;
Ελα μουνί´ στον τόπο σου
Ρε Μπόκολε εσένα σε εχω για σοβαρό
Εσύ αναφέρεσαι σε περιπτωση κολπίτιδας που τότε τα υγρα εχουν διαφορετική όψη και βρωμάνε από χιλιόμετρα!!!Εγώ έχω πάει με γυναίκα που τα υγρά της έτρεχαν σαν ζουμιά και μου πότιζαν το κρεβάτι πριν καν αρχίσουμε οποιαδήποτε επαφή. Γιατί δεν τους λες ότι αν κάποια έχει πρόβλημα υγείας από κάτω μπορεί να βγάζει πολύ περισσότερα υγρά? Ο άλλος ο Μπόκολος λέει ότι πήγε με μαύρη και η μαύρη έσταζε από υγρά. Ρε μεγάλε αρρωστιάρα ήταν, γι' αυτό έσταζε το μουνί της από υγρά!
Κατ΄ αρχήν ερωτήσατε γυναίκα... θα σας υβρίσει .. συγνώμη θα σας απαντήσει η ίδια ... Με φήμες ζείτε,κ. Piker??? >Νομίζω οτι πια ξέρετε σε ποιο thread πρέπει να υπάγετε ... και γρήγορα, θα έλεγα ...Εγώ έχω πάει με γυναίκα που τα υγρά της έτρεχαν σαν ζουμιά και μου πότιζαν το κρεβάτι πριν καν αρχίσουμε οποιαδήποτε επαφή. Γιατί δεν τους λες ότι αν κάποια έχει πρόβλημα υγείας από κάτω μπορεί να βγάζει πολύ περισσότερα υγρά? Ο άλλος ο Μπόκολος λέει ότι πήγε με μαύρη και η μαύρη έσταζε από υγρά. Ρε μεγάλε αρρωστιάρα ήταν, γι' αυτό έσταζε το μουνί της από υγρά!
Εσύ αναφέρεσαι σε περιπτωση κολπίτιδας που τότε τα υγρα εχουν διαφορετική όψη και βρωμάνε από χιλιόμετρα!!!
Ειλικρινά τωρα συνειδητοποιείς τι λες???Όχι, κάνεις λάθος. Μπορεί να μη βρωμάνε και καθόλου!
Οπως νομίζετε, κ. Picker. Το ερώτημα παραμένει όμως. Εχετε συνευρεθεί με θήλυ; Υπάγω για το προαναφερθέν κουβανέζικο πούρο [ μερικές ρουφηξιές ] και άρα έχετε χρόνο να το σκεφθείτε και να απαντήσετε.Όντως είσαι γραφικός και κουραστικός.
Εγώ έχω πάει με γυναίκα που τα υγρά της έτρεχαν σαν ζουμιά και μου πότιζαν το κρεβάτι πριν καν αρχίσουμε οποιαδήποτε επαφή. Γιατί δεν τους λες ότι αν κάποια έχει πρόβλημα υγείας από κάτω μπορεί να βγάζει πολύ περισσότερα υγρά? Ο άλλος ο Μπόκολος λέει ότι πήγε με μαύρη και η μαύρη έσταζε από υγρά. Ρε μεγάλε αρρωστιάρα ήταν, γι' αυτό έσταζε το μουνί της από υγρά!
Οχι, κα. Wiled rose. Ο κ. Picker είναι γυναίκα και άρα γνωρίζει ...Ειλικρινά τωρα συνειδητοποιείς τι λες???
Υπάρχει περίπτωση να ξέρεις καλύτερα από μενα???