Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί οι γυναίκες απλά προσποιούνται! Αν είναι δυνατόν να λένε ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει οργασμό με γαμήσι από τον κώλο! Εδώ οι πιο πολλές δυσκολεύονται να έχουν οργασμό με γαμήσι από το μουνί!  :2funny: :2funny: :2funny:

η γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά για να προσποιηθεί οργασμό. Δεν μπορεί να τεντώσει αυτόματα τις ρόγες της. Δεν μπορεί να βγάλει κατά παραγγελία τους ερωτικούς χυμούς της από το αιδοίο της. Και δεν μπορεί  αμέσως μετά το σύγκορμο τρέμουλο να θολώσει τα μάτια της, να σε αγκαλιάσει και να κοιμηθεί σε 2 δευτερόλεπτα. Κανονικά η βίζιτα το βάζει στα πόδια, γιατί ελοχεύει πάντα κίνδυνος.  

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
η γυναίκα μπορεί να κάνει πολλά για να προσποιηθεί οργασμό. Δεν μπορεί να τεντώσει αυτόματα τις ρόγες της. Δεν μπορεί να βγάλει κατά παραγγελία τους ερωτικούς χυμούς της από το αιδοίο της. Και δεν μπορεί  αμέσως μετά το σύγκορμο τρέμουλο να θολώσει τα μάτια της, να σε αγκαλιάσει και να κοιμηθεί σε 2 δευτερόλεπτα. Κανονικά η βίζιτα το βάζει στα πόδια, γιατί ελοχεύει πάντα κίνδυνος.  
;)

Επισκέπτης
Δε λες τίποτα!!!!
Χρειάζονται καθοδήγηση, πρέπει να ξεκινήσουν από τα βασικά!!!

Αυτός στον οποίον απαντάς πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά που μπερδεύει τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό. Εξήγησέ του ότι τα υγρά δεν σημαίνουν οργασμό!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Και τι σχέση έχει ρε φίλε που της τρέχαν τα ζουμιά? Τι σχέση έχουν τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό? Τόσο άσχετοι είστε ρε?   :idiot: :idiot: :idiot:
ε

Μαύρη άγνοια έχεις τελικά από τη γυναικεία φύση. Διάβασε για το σημείο G. Δες τα σχετικά βίντεο με Squirting, η πρωταθλήτρια Κυθαιρέα τα πετάει 2 μέτρα. Ονομάζεται γυναικεία εκσπερμάτιση, αλλά μάλλον δεν την έχεις ούτε ακούσει, ούτε δει ποτέ.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτός στον οποίον απαντάς πρέπει να ξεκινήσει από τα βασικά που μπερδεύει τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό. Εξήγησέ του ότι τα υγρά δεν σημαίνουν οργασμό!
Μπορεί να υπάρξει οργασμός, χωρίς υγρα??
Με το που διεγείρεσαι υγραίνεσαι και όταν (χρονικουποθετικο είναι  :grin:) τελειώσεις ναι είναι πολύ περισσότερα τα υγρα!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Δεν υπάρχει squirting ρε φίλε, κάτουρο είναι! Τα υγρά δεν έχουν καμία σχέση με τον οργασμό. Τα υγρά είναι αντίστοιχα με τη δική μας στύση, απλά παράγονται όταν η γυναίκα καυλώνει ώστε να βοηθήσουν τη διείσδυση του πέους. Καμία σχέση με τον οργασμό!
Γνωρίζω ότι γίνομαι γραφικός και κουραστικός. Πλην όμως και η ιδική σας άγνοια απαιτεί ανάγνωστη της wikipedia [ κατ΄ αρχήν ]. Επαναλαμβάνω ... Υπάγετε εις το thread του κ. Λίλα, κύριε [ ;;; ].

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Είσθε στα καλά σας;;;;
μια χαρα ειμαι εγω .αλλοι δεν ξερουν πως λειτουργει το γυναικειο μυαλο.η γυναικα πανω απο ολα ικανοιποιηται απο τη λαγνεια που προξενει στο αντρικο κοινο.καυλωνει που καυλωνουν τοσοι αντρες με  την παρτη της.η σεξουαλικη εξουσια που ασκει στους αντρες γινεται εθιστικη

Επισκέπτης
Μπορεί να υπάρξει οργασμός, χωρίς υγρα??
Με το που διεγείρεσαι υγραίνεσαι και όταν (χρονικουποθετικο είναι  :grin:) τελειώσεις ναι είναι πολύ περισσότερα τα υγρα!!!

Εγώ έχω πάει με γυναίκα που τα υγρά της έτρεχαν σαν ζουμιά και μου πότιζαν το κρεβάτι πριν καν αρχίσουμε οποιαδήποτε επαφή. Γιατί δεν τους λες ότι αν κάποια έχει πρόβλημα υγείας από κάτω μπορεί να βγάζει πολύ περισσότερα υγρά? Ο άλλος ο Μπόκολος λέει ότι πήγε με μαύρη και η μαύρη έσταζε από υγρά. Ρε μεγάλε αρρωστιάρα ήταν, γι' αυτό έσταζε το μουνί της από υγρά!  :2funny: :headbang:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δλδ αν δεν ειναι ερωτευμένες  μαζι μας αλλα απλα γουστάρουμε το σεξ δεν έχουν οργασμο ;;;;;;
Ελα μουνί´ στον τόπο σου

Ρε Μπόκολε  εσένα σε εχω για σοβαρό

όχι βέβαια. Επεσήμανα το γεγονός ότι για τις περισσότερες, δουλεύουν μηχανισμοί που έχουν καθιερωθεί από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης. Οι πραγματικά απελευθερωμένες σεξουαλικές γυναίκες όταν βρεθούν στο κρεββάτι μαζί σου θα προσπαθήσουν να το απολαύσουν, θα σε κάνουν πύραυλο και θα γουστάρουν πολύωρα γαμίσια. Αν τις βρείς σε περίσσια, φώναξε και μένα. Ελάχιστες είναι έτσι σ' αυτή τη χώρα. Δεν ζούμε στη Σουηδία, ούτε στην Αμερική.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ έχω πάει με γυναίκα που τα υγρά της έτρεχαν σαν ζουμιά και μου πότιζαν το κρεβάτι πριν καν αρχίσουμε οποιαδήποτε επαφή. Γιατί δεν τους λες ότι αν κάποια έχει πρόβλημα υγείας από κάτω μπορεί να βγάζει πολύ περισσότερα υγρά? Ο άλλος ο Μπόκολος λέει ότι πήγε με μαύρη και η μαύρη έσταζε από υγρά. Ρε μεγάλε αρρωστιάρα ήταν, γι' αυτό έσταζε το μουνί της από υγρά!  :2funny: :headbang:
Εσύ αναφέρεσαι σε περιπτωση κολπίτιδας που τότε τα υγρα εχουν διαφορετική όψη και βρωμάνε από χιλιόμετρα!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Κατ΄ αρχήν ερωτήσατε γυναίκα... θα σας υβρίσει .. συγνώμη θα σας απαντήσει η ίδια ... Με φήμες ζείτε,κ. Piker???  >Νομίζω οτι πια ξέρετε σε ποιο thread  πρέπει να υπάγετε ... και γρήγορα, θα έλεγα ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πίκερ αυτές τις ... άρρωστες θέλουν πολλοί  να τις "γιατρέψουν "
Αγαπητέ μου Ιωάννη συμφωνώ ( ειναι λαχεία )
Κι ευτυχώς η δυστυχως την εχω "πατήσει" μ ένα αυτο τον καιρο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Όντως είσαι γραφικός και κουραστικός.
Οπως νομίζετε, κ. Picker. Το ερώτημα παραμένει όμως. Εχετε συνευρεθεί με θήλυ; Υπάγω για το προαναφερθέν κουβανέζικο πούρο [ μερικές ρουφηξιές ] και άρα έχετε χρόνο να το σκεφθείτε και να απαντήσετε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

αν είχες διαβάσει πραγματικά τι έγραφα, δεν θα μίλαγες έτσι. Έγραψα ότι της συνέβη ύστερα από 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ που την έπαιρνα, με συνήθισε, ένοιωσε οικειότητα και ασφάλεια μαζί μου. όταν της συνέβη, με ρώτησε αν θέλω να της κάνω παιδί. Δεν είχε πριν από αυτό οργασμό. Και δεν της εχόταν πάντα. Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εκείνη. Εγώ πίστευα ότι οι ευνουχισμένες γυναίκες δεν νοιώθουν οργασμό. Έκανα λάθος. Κάποιες,και με κάποιους παρτενερ, νοιώθουν.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
διόρθωση .. wilde rose ... πάω να καπνίσω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom