Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μονο οι πουτανες που το εχουν δουλεψει  το μουνι τους χυνουν ευκολα.οι αλλες χυνουν με το χρημα περισσοτερο παρα με τη πουτσα
αντε γαμήσου ρε τρολ βραδιάτικα κι εσυ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ μου Μποκολε τι εξηγείς ;
Ούτε τα βασικά , τάκλιν , κοντρόλ , πάσα δεν κατέχουν

Επισκέπτης
Μονο οι πουτανες που το εχουν δουλεψει  το μουνι τους χυνουν ευκολα.οι αλλες χυνουν με το χρημα περισσοτερο παρα με τη πουτσα

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί οι γυναίκες απλά προσποιούνται! Αν είναι δυνατόν να λένε ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει οργασμό με γαμήσι από τον κώλο! Εδώ οι πιο πολλές δυσκολεύονται να έχουν οργασμό με γαμήσι από το μουνί!  :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ποιος είναι ο μεσος ορος ηλικιας εδω μεσα τελικα???  :think: :think:

Επισκέπτης
Ναι. Μου έχει συμβεί με την Εύα από την Γκάνα η οποία είχε πλήρη κλειτοριδεκτομή, δεν είχε καν τα μικρά χείλη. Αφού την έπαιρνα 4μήνες στο σπίτι μου της ήρθε και τρέχανε τα ζουμιά από την μπροστινή τρύπα σαν βούτυρα, κάναν απίστετη αντίθεση στο κατάμαυρο δέρμα. Με την ευκαιρία, ήταν Χριστιανή Βαπτίστρια.

Και τι σχέση έχει ρε φίλε που της τρέχαν τα ζουμιά? Τι σχέση έχουν τα υγρά που χύνει μια γυναίκα με τον οργασμό? Τόσο άσχετοι είστε ρε?   :idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Αν όλοι οι άντρες φίλε είχαμε γνώση περί θηλέων οργασμού τότε οι περισσότερες γυναίκες θα "τελείωναν" κάτι το οποίο όμως ελάχιστα παρατηρείται. Συμπέρασμα: Ο οργασμός της γυναίκας εξαρτάται περισσότερο από το μυαλό της

όχι φίλε Iceman. Αυτή την άποψη είχα κι εγώ. Επηρεασμένος από την κιθάρα πίστευα ότι κάποιος που ξέρει να παίζει θα ακουστεί αρμονικά σε όλες τις κιθάρες. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Η γυναίκα έρχεται σε οργασμό μαζί σου όταν θέλει να την γκαστρώσεις. Αλλιώς τον αναστέλλει. Έχω μάθει απέξω τη σεξουαλική εγκυκλοπαίδεια, σε σημείο που ήξερα τι λέει στην 132 σελ, κι έκανα 30 λεπτά προκαταρκτικά. Αυτές που ήταν ερωτευμένες μαζί μου ερχόντουσαν σε λίγα λεπτά. Οι άλλες, άστο καλύτερα. Κι ήμουν ο ίδιος άνθρωπος.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασικά οργασμός στον υπόλοιπο κόσμο θεωρείται το squirting. Στην Ελλάδα απλά λίγα υγρά  :rockon: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Απολαύστε το με την ησυχία σας. Και πού 'σαι? Παίζει να είμαι και πιο άντρας από σένα.
Δεν ξέρω .. ρωτήστε τους αναγνώστες σας αν σας θεωρούν άντρα.
Σοβαρά μιλώντας, έχετε χάσει τον έλεγχο του thread σας. Υπάγετε εις τον κ. Λίλα για περαιτέρω συμβουλές ...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται γιατί οι γυναίκες απλά προσποιούνται! Αν είναι δυνατόν να λένε ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει οργασμό με γαμήσι από τον κώλο! Εδώ οι πιο πολλές δυσκολεύονται να έχουν οργασμό με γαμήσι από το μουνί!  :2funny: :2funny: :2funny:
οι πουτανες χυνουν νοητικα πολλες φορες.σε βλεπουν να χυνεις και χυνουν και αυτες μεσω εσενα αλλα παντα νοητικα.δεν χρειαζεται να υγρανθει το μουνακι τους.νιωθουν την ικανοποιηση οτι σε ικανοποιησαν.ενας λογος που τις κραταει στο επαγγελμα ειναι αυτος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δλδ αν δεν ειναι ερωτευμένες  μαζι μας αλλα απλα γουστάρουμε το σεξ δεν έχουν οργασμο ;;;;;;
Ελα μουνί´ στον τόπο σου

Ρε Μπόκολε  εσένα σε εχω για σοβαρό

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
οι πουτανες χυνουν νοητικα πολλες φορες.σε βλεπουν να χυνεις και χυνουν και αυτες μεσω εσενα αλλα παντα νοητικα.δεν χρειαζεται να υγρανθει το μουνακι τους.νιωθουν την ικανοποιηση οτι σε ικανοποιησαν.ενας λογος που τις κραταει στο επαγγελμα ειναι αυτος
Είσθε στα καλά σας;;;;

Επισκέπτης
Βασικά οργασμός στον υπόλοιπο κόσμο θεωρείται το squirting. Στην Ελλάδα απλά λίγα υγρά  :rockon: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:

Δεν υπάρχει squirting ρε φίλε, κάτουρο είναι! Τα υγρά δεν έχουν καμία σχέση με τον οργασμό. Τα υγρά είναι αντίστοιχα με τη δική μας στύση, απλά παράγονται όταν η γυναίκα καυλώνει ώστε να βοηθήσουν τη διείσδυση του πέους. Καμία σχέση με τον οργασμό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom