Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εσένα και το θρεντ του Πανοφάνη. Αλλά έτσι όπως το διατύπωσες τώρα τύπε, λες ακριβώς το αντίθετο, οτι από τη στιγμή που ο άλλος σε γαμάει (είσαι ο δέκτης-όπως και στην πίπα) σεξ είναι μόνο για σένα, όχι γι'αυτόν που θα σε γαμήσει  :S Απλά στο λέω σαν ατυχές παράδειγμα, δεν έχω σκοπό να σου μπω στο ματι...
Το αντίθετο λέει, ότι σεξ είναι γ αυτόν που δίνει πίπα και που πηδάει κώλο, γτ δεν ειναι γεννητικά όργανα και προφανώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει απόλαυση μάλλον ...

Επισκέπτης
Εσένα και το θρεντ του Πανοφάνη. Αλλά έτσι όπως το διατύπωσες τώρα τύπε, λες ακριβώς το αντίθετο, οτι από τη στιγμή που ο άλλος σε γαμάει (είσαι ο δέκτης-όπως και στην πίπα) σεξ είναι μόνο για σένα, όχι γι'αυτόν που θα σε γαμήσει  :S Απλά στο λέω σαν ατυχές παράδειγμα, δεν έχω σκοπό να σου μπω στο ματι...

Όχι φίλε, μην μπερδεύεσαι! Δεν έχει σημασία το ότι γαμιέσαι, το θέμα είναι ότι αν γαμιέσαι από τον κώλο δεν μπορείς να έχεις οργασμό! Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο, άρα για σένα που γαμιέσαι δεν είναι σεξ!!!

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κ. Iceman, όταν κάποιος γουστάρει κάτι [ και στην περίπτωσή μας ο κ. Picker ] δεν χρειάζονται παραδείγματα. Τον θέλεις, τον παίρνεις. Απλά άργησε λίγο ο κ. Picker να το εξωτερικεύσει.

Κοίτα πέρα από την πλάκα, τον Πίκερ για λούγκρα δεν τον έχω. Μπορεί να μην συμφωνώ με τη συχνότητα που  :fuck1: ή π.χ ότι δεν πρέπει να αυνανιζόμαστε, αλλά πουστράκι δεν φαίνεται  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όχι φίλε, μην μπερδεύεσαι! Δεν έχει σημασία το ότι γαμιέσαι, το θέμα είναι ότι αν γαμιέσαι από τον κώλο δεν μπορείς να έχεις οργασμό! Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο, άρα για σένα που γαμιέσαι δεν είναι σεξ!!!

Άρα με αυτή τη λογική τα "παθητικά" αγόρια δεν κάνουν σεξ, αλλά αυτός που τους πηδάει;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πικερ μια χαρα οργασμο έχουν οι γυναίκες που τους γαμάς τον κωλο

Επισκέπτης
Κοίτα πέρα από την πλάκα, τον Πίκερ για λούγκρα δεν τον έχω. Μπορεί να μην συμφωνώ με τη συχνότητα που  :fuck1: ή π.χ ότι δεν πρέπει να αυνανιζόμαστε, αλλά πουστράκι δεν φαίνεται  ;)

Όλοι εδώ μέσα ξέρουν ότι δεν είμαι λούγκρα. Απλά γουστάρω να αυτοσαρκάζομαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Α, καλά... :idiot: Άμα δεν τρίψει από μπροστά την κλειτορίδα μπορεί να έχει οργασμό?
ναι ρε μαλάκα και μόνο με δάχτυλο πίσω μπορει να χύσει
Σε σπηλιά ζεις ή ήσουν χρόνια φυλακή ;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.763
Πόντοι
26.096
Με εκπλήσσετε! Εγώ δεν τον χαρακτήρισα. Βοηθώ τις αναζητήσεις του αφού περί θηλέων οργασμού προφανώς έχει άγνοια.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Με εκπλήσσετε! Εγώ δεν τον χαρακτήρισα. Βοηθώ τις αναζητήσεις του αφού περί θηλέων οργασμού προφανώς έχει άγνοια.

Αν όλοι οι άντρες φίλε είχαμε γνώση περί θηλέων οργασμού τότε οι περισσότερες γυναίκες θα "τελείωναν" κάτι το οποίο όμως ελάχιστα παρατηρείται. Συμπέρασμα: Ο οργασμός της γυναίκας εξαρτάται περισσότερο από το μυαλό της

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.763
Πόντοι
26.096
Αν όλοι οι άντρες φίλε είχαμε γνώση περί θηλέων οργασμού τότε οι περισσότερες γυναίκες θα "τελείωναν" κάτι το οποίο όμως ελάχιστα παρατηρείται. Συμπέρασμα: Ο οργασμός της γυναίκας εξαρτάται περισσότερο από το μυαλό της
Συμφωνώ απόλυτα! Και από το δικό μας μυαλό επίσης ο δικός μας οργασμός.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εξαρτάται από τις ικανότητες του συντρόφου μην αυταπατασθε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom