Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ο Πίκερ είχε πει ότι είναι σεξ μόνο γι'αυτόν που τη δέχεται. Για αυτήν που την κάνει δεν είναι  :grin:
:grin:
Αυτό εννοούσα κ γω!!! Αρα μπορεί να μειωθεί ο μπουρδελο προυπολογισμός...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096

dorian grey

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αν εφαρμόζει τον νόμο του ο picker, τότε πρέπει να έχει πηδήξει τις πιο πολλές γυναίκες από όλους μας εδώ μέσα!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δε χρεωνεται λιγότερο??  :huh:

Ναι...με την έννοια ότι δεν μπορεί να απαιτήσει χρήματα η πουτάνα γιατί απλά δεν θεωρείται ότι έκανε σεξ μαζί του. Η λεπτομέρεια είναι ότι η ίδια δεν το βλέπει έτσι.  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Παραβαίνω την υπόσχεσή μου να μην παρέμβω στο thread αυτό ξανά. Αλλά κ. HoF έχω πεθάνει στο γέλιο και είχα μία πολύ ωραία ημέρα σήμερα ...
Είναι απολαυστικές οι παρεμβάσεις του  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΩΣ ΤΑ 50, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 50) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

Τελικά καταστάλαξες στο όριο ηλικίας???

dorian grey

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Picker, έχεις υπολογίσει με πόσες γυναίκες έχεις παέι?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ναι...με την έννοια ότι δεν μπορεί να απαιτήσει χρήματα η πουτάνα γιατί απλά δεν θεωρείται ότι έκανε σεξ μαζί του. Η λεπτομέρεια είναι ότι η ίδια δεν το βλέπει έτσι.  :grin:
Ιδια η ταριφα λοιπον

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να μου τα θυμίζεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχεις καταλάβει κάτι για μένα: εγώ είμαι μποέμ τύπος, ολιγαρκής. Δεν μου αρέσει να κουράζομαι πολύ. Εσύ ιδρώνεις μια ζωή για το μουνί, εγώ όχι. Έχεις άγχη και σκοτούρες, εγώ όχι. Δουλεύεις σαν το σκυλί ενώ εγώ ξύνω καθημερινά τα αρχίδια μου. Έχω μια δουλειά άνετη που μου εξασφαλίζει αυτά που θέλω για να περνάω καλά, όπως κρίνω εγώ. Γαμάω με ποικιλία χωρίς καμία προσπάθεια επειδή δεν έχω τις προκαταλήψεις που έχεις εσύ. Η φιλοσοφία μου και η θεώρησή μου για τη ζωή είναι γενικά πολύ μπροστά από τη δική σου!!!.
η ζωη ειναι απλη και γεματη οργασμους :rockon:.αστους να παρακαλανε.αστους να ικετευουν την καθε γκομενα για να τους κατσει.δικια τους η ζωη.δικες τους και οι επιλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom