House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
να είστε καλα αγαπητέ .Ο έξυπνος είναι και απολαυστικός!!! Εύγε. κ. HoF!!!
να είστε καλα αγαπητέ .Ο έξυπνος είναι και απολαυστικός!!! Εύγε. κ. HoF!!!
Ιδια η ταριφα λοιπον
Επιτρέψατέ μου, κύριε. Το θέμα είναι πλέον με πόσους άντρες έχει πάει.
Ξέρεις, χωρίς φυσικά να θέλω να σε ταράξω, υπάρχουν και τύποι που δε χρειάζεται να παρακαλάνε για να τους κάτσει η γκόμενα, ισα ισα τουναντίον...!!!η ζωη ειναι απλη και γεματη οργασμους .αστους να παρακαλανε.αστους να ικετευουν την καθε γκομενα για να τους κατσει.δικια τους η ζωη.δικες τους και οι επιλογες
Δεν περίμενα να ειναι τσάμπα, αλλα πιο φθηνα.Δυστυχώς ναι. Αν ήταν για τσάμπα πίπες θα τρέχαμε όλοι...όχι μέρα παρά μέρα, αλλά 2 φορές τη μέρα
ναι και αυτοι ειναι οι μπουρδελιαριδεςΞέρεις, χωρίς φυσικά να θέλω να σε ταράξω, υπάρχουν και τύποι που δε χρειάζεται να παρακαλάνε για να τους κάτσει η γκόμενα, ισα ισα τουναντίον...!!!
Δεν περίμενα να ειναι τσάμπα, αλλα πιο φθηνα.
Τι μαθαίνω εδώ μέσα!!!!
Και εσείς χαίρεσθε γι΄ αυτό; Μην αναζητείτε εραστές στους 30 αναγνώστες σας. Σας το είπα και παλαιότερα ... Αναζητήσατε την τύχη σας στο thread του κ. Λίλα ...30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker.
ο Πίκερ είχε πει ότι είναι σεξ μόνο γι'αυτόν που τη δέχεται. Για αυτήν που την κάνει δεν είναι
Ε δεν είναι το ίδιο, είναι διαφορετική παροχήΑν ήταν έτσι μικρη όσοι τον έχουν μικρό θα πλήρωναν λιγότερο
Τα θήλεα έχουν διαφορετική άποψη. Εχετε πάει με θήλυ;Mε παρακολουθείς βλέπω φίλε! Πολύ σωστά τα λες, όπως και αν μεθαύριο - χτύπα ξύλο - με γαμήσει κάποιος από τον κώλο θα είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που με γαμάει, όχι για μένα. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο!
Δεν θα το λεγα!!!ναι και αυτοι ειναι οι μπουρδελιαριδες
Mε παρακολουθείς βλέπω φίλε! Πολύ σωστά τα λες, όπως και αν μεθαύριο - χτύπα ξύλο - με γαμήσει κάποιος από τον κώλο θα είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που με γαμάει, όχι για μένα. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο!
Τα θήλεα έχουν διαφορετική άποψη. Εχετε πάει με θήλυ;
Δεν θα το λεγα!!!
κ. Iceman, όταν κάποιος γουστάρει κάτι [ και στην περίπτωσή μας ο κ. Picker ] δεν χρειάζονται παραδείγματα. Τον θέλεις, τον παίρνεις. Απλά άργησε λίγο ο κ. Picker να το εξωτερικεύσει.Εσένα και το θρεντ του Πανοφάνη. Αλλά έτσι όπως το διατύπωσες τώρα τύπε, λες ακριβώς το αντίθετο, οτι από τη στιγμή που ο άλλος σε γαμάει (είσαι ο δέκτης-όπως και στην πίπα) σεξ είναι μόνο για σένα, όχι γι'αυτόν που θα σε γαμήσει :S Απλά στο λέω σαν ατυχές παράδειγμα, δεν έχω σκοπό να σου μπω στο ματι...
Ρωτήσατε θήλυ περί τούτου.Ουχί εμένα.Το πρωκτικό σεξ είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που γαμάει! Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο! Δεν μπορείς να έχεις οργασμό αν σου γαμήσουν τον κώλο!