Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
η ζωη ειναι απλη και γεματη οργασμους :rockon:.αστους να παρακαλανε.αστους να ικετευουν την καθε γκομενα για να τους κατσει.δικια τους η ζωη.δικες τους και οι επιλογες
Ξέρεις, χωρίς φυσικά να θέλω να σε ταράξω, υπάρχουν και τύποι που δε χρειάζεται να παρακαλάνε για να τους κάτσει η γκόμενα, ισα ισα τουναντίον...!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχώς ναι. Αν ήταν για τσάμπα πίπες θα τρέχαμε όλοι...όχι μέρα παρά μέρα, αλλά 2 φορές τη μέρα  :rockon:
Δεν περίμενα να ειναι τσάμπα, αλλα πιο φθηνα.  :rolleyes:
Τι μαθαίνω εδώ μέσα!!!!  :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ξέρεις, χωρίς φυσικά να θέλω να σε ταράξω, υπάρχουν και τύποι που δε χρειάζεται να παρακαλάνε για να τους κάτσει η γκόμενα, ισα ισα τουναντίον...!!!
ναι και αυτοι ειναι οι μπουρδελιαριδες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν ήταν έτσι μικρη όσοι τον έχουν μικρό θα πλήρωναν λιγότερο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker.  :rockon:
Και εσείς χαίρεσθε γι΄ αυτό; Μην αναζητείτε εραστές στους 30 αναγνώστες σας. Σας το είπα και παλαιότερα ... Αναζητήσατε την τύχη σας στο thread του κ. Λίλα ...

Επισκέπτης
ο Πίκερ είχε πει ότι είναι σεξ μόνο γι'αυτόν που τη δέχεται. Για αυτήν που την κάνει δεν είναι  :grin:

Mε παρακολουθείς βλέπω φίλε! Πολύ σωστά τα λες, όπως και αν μεθαύριο - χτύπα ξύλο - με γαμήσει κάποιος από τον κώλο θα είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που με γαμάει, όχι για μένα. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Mε παρακολουθείς βλέπω φίλε! Πολύ σωστά τα λες, όπως και αν μεθαύριο - χτύπα ξύλο - με γαμήσει κάποιος από τον κώλο θα είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που με γαμάει, όχι για μένα. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο!
Τα θήλεα έχουν διαφορετική άποψη. Εχετε πάει με θήλυ;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Εσένα και το θρεντ του Πανοφάνη. Αλλά έτσι όπως το διατύπωσες τώρα τύπε, λες ακριβώς το αντίθετο, οτι από τη στιγμή που ο άλλος σε γαμάει (είσαι ο δέκτης-όπως και στην πίπα) σεξ είναι μόνο για σένα, όχι γι'αυτόν που θα σε γαμήσει  :S Απλά στο λέω σαν ατυχές παράδειγμα, δεν έχω σκοπό να σου μπω στο ματι...

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Εσένα και το θρεντ του Πανοφάνη. Αλλά έτσι όπως το διατύπωσες τώρα τύπε, λες ακριβώς το αντίθετο, οτι από τη στιγμή που ο άλλος σε γαμάει (είσαι ο δέκτης-όπως και στην πίπα) σεξ είναι μόνο για σένα, όχι γι'αυτόν που θα σε γαμήσει  :S Απλά στο λέω σαν ατυχές παράδειγμα, δεν έχω σκοπό να σου μπω στο ματι...
κ. Iceman, όταν κάποιος γουστάρει κάτι [ και στην περίπτωσή μας ο κ. Picker ] δεν χρειάζονται παραδείγματα. Τον θέλεις, τον παίρνεις. Απλά άργησε λίγο ο κ. Picker να το εξωτερικεύσει.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.667
Πόντοι
26.096
Το πρωκτικό σεξ είναι σεξ μόνο γι' αυτόν που γαμάει! Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο! Δεν μπορείς να έχεις οργασμό αν σου γαμήσουν τον κώλο!
Ρωτήσατε θήλυ περί τούτου.Ουχί εμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom