alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
δις Wilde Rose.Εσείς θα το [προ]καταβάλετε και εμείς θα σπεύσωμεν. Ο κ. Alex για παράδειγμα ή η κα. [ εν διαδιαδικτύω ] εραστής του, κα. Wilde Rose.
δις Wilde Rose.Εσείς θα το [προ]καταβάλετε και εμείς θα σπεύσωμεν. Ο κ. Alex για παράδειγμα ή η κα. [ εν διαδιαδικτύω ] εραστής του, κα. Wilde Rose.
Γιατί όχι τύπε;
Εκπληξη!!! ... είπατε < συνάδλφε > ... είσθε και εσείς μία από εμάς;;;;
δις;;; Εντάξει, δις ... αλλά κα. συνάδελφος πάντα!δις Wilde Rose.
Σορρυ αλλά δεν με πειθετε, "πληρωτεαι επι τη εμφανίσει" που έγραφαν κάποτε τα χαρτονιμίσματα!Εσείς θα το [προ]καταβάλετε και εμείς θα σπεύσωμεν. Ο κ. Alex για παράδειγμα ή η κα. [ εν διαδιαδικτύω ] εραστής του, κα. Wilde Rose.
Γνωστο. Το εχουμε σεβασθεί όλοι παντως, παρα τις από καιρου εις καιρον προκλησεις.Που να εμφανισθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας.
Νικ δεν λέμε γιατί μας το έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου.
Σφάλλετε, κύριε. Εάν [προ]καταβάλετε την αμοιβή των δικηγόρων σας, πλείστοι όσοι θα εμφανισθούν. Υπάγετε, κύριε! Διαπράξατε αδικήματα και εμείς εδώ είμεθα!!!Που να εμφανισθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας.
Νικ δεν λέμε γιατί μας το έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου.
Ε, καλά κι εγώ έχω διαφωνήσει με εσένα, αλλά δεν θα πάω μόνος μου στο δικαστήριο να κάνω τον εξυπνάκιαΜε θεωρεις καλο? Εδώ μεσα οι πολυπραγμονες με λενε ασχετο.
Δεν ψήνομμαι να το τσεκάρω κιόλας!Σφάλλετε, κύριε. Εάν [προ]καταβάλετε την αμοιβή των δικηγόρων σας, πλείστοι όσοι θα εμφανισθούν. Υπάγετε, κύριε! Διαπράξατε αδικήματα και εμείς εδώ είμεθα!!!
Καληνύχτα, παιδιά!Καληνύχτα!
Πέμπτη φορα.Καληνύχτα, παιδιά!
κ. συνάδελφε, ευχαριστώ για την υπόμνησή σου. Αλλά γιατί ανυπονονείς να με ξεοφρτωθείς;;;Πέμπτη φορα.
Γνωστο. Το εχουμε σεβασθεί όλοι παντως, παρα τις από καιρου εις καιρον προκλησεις.
Καληνύχτα, παιδιά!
Καγχάζετε, κ. the Saint! Αλλά καταλαβαίνω το νόημα του καγχασμού σας και το αποδέχομαι. Αφήνω τα παιδία μου να ερωτοτροπήσουν.Για έβδομη / όδοη φορά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ειδικά Καληνύχτα σ΄ εσάς, κ. the Saint!!!καληνύχτα μπαμπά.
Καγχάζετε, κ. the Saint! Αλλά καταλαβαίνω το νόημα του καγχασμού σας και το αποδέχομαι. Αφήνω τα παιδία μου να ερωτοτροπήσουν.Για έβδομη / όδοη φορά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ειδικά Καληνύχτα σ΄ εσάς, κ. the Saint!!!
Σας ευχαριστώ αλλά δυστυχώς και παρά τις ευχές σας ο ύπνος μου είναι σύντομος και ναι .. ελαφρύς ... ορεινές καταδρομές ... μου έμεινε, δυστυχώς ...Εύχομαι ύπνον ελαφρύ κ. Χιονοστροβιλοματη.
καληνύχτα τζον μπόι.κ. συνάδελφε, ευχαριστώ για την υπόμνησή σου. Αλλά γιατί ανυπονονείς να με ξεοφρτωθείς;;;
Τέλος πάντων. Σας αφήνω κ. συνάδελφε μετά της ετέρας κα. συναδέλφισας και προκειμένου να χαριεντισθείτε! Αλλά τα 500 χλμ δεν αλλάζουν! Αρα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αύριο η κα. wilde rose θα είνα πιο κοντά σ΄ εμένα παρά σ΄ εσάς. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ1 [ δις ].