Έγραψα.
το ποιος είναι κωλοτούμπας φαίνεται από την ανυπαρξία των απαντήσεών του. Η ατελής προσπάθεια (Ad Hominem) φαίνεται και πάλι από τον ισχυρισμό σου ότι εύχομαι να μην είναι γυναίκα η Δώρα. Οι φωτογραφίες ανήκουν σε γυναίκα, ναι, πλην όμως δεν μπορώ να διακρίνω λόγω φωτισμού αν είναι εκ γενετής γυναίκα ή μετατράπηκε σε τοιούτη με εγχείρηση και ορμονοθεραπεία. Πολλές είναι άκωλες και μικρόβυζες. Και φυσικά γνωρίζω τι είναι το ξυράφι του Όκαμ, μια από τις εφαρμογές του είναι αυτή. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι δεν είναι εκδιδόμενη, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να στηρίζει αυτό τον ισχυρισμό. Οι σεξεργάτριες του σάιτ έχουν όλες κριτικές. Η Δώρα όχι. Πως σου φάνηκε η εφαρμογή του ξυραφιού του Όκαμ στην περίπτωση αυτή; περνάω το τεστ;
Σχολίασες.
είναι και σίγουρο το χρυσό μου
Καλόδεχτη η από μεριάς σου εξίσωσή μου με χρυσό, αν και έρχεται δεύτερος σε αξία από το Παλλάδιο. Έβαλα λοιπόν ένα λιθαράκι στη γνώση σου, και ίσως το γκουγκλάρεις για να μάθεις τι ακριβώς είναι το Παλλάδιο. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις, πως αυτό το σχόλιο έχει κάποια σχέση με το γραπτό μου; δεν μπορώ να βρω λογική συνέχεια. Πληροφόρησέ με λοιπόν, τι ήθελες να πεις