Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μα γιατί δε με ενημερώσατε ότι έχουμε ασθενή; Και έχω μείνει με τη σύριγγα στο χέρι από χθες βράδυ;  :tickedoff:

Βάλτη βαθιά στον κώλο σου, και περίμενε το επόμενο περιστατικό. Αυτό, πάει... :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
το εσβησα λογω ασθενειας του υποκειμενου βλακα

bjIMk.gif

Ρε σάλτα βάλε το σκατοκέφαλο σου στο μπλέντερ να αυτοκτονήσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Το Μουνοβάγονο;

Αν ναι, έχασα.

Θα έπρεπε να πέσει πολύ φάπα.

Βέβαια θα έπρεπε να ήταν και ο Τράμου εδώ.

Ο Τραβαμούνης μας σνομπάρει τελευταία. Το παίζει σοβαρός πολιτικός αναλυτής.  :jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μπερδεψα τις ταινιες. Του Χιτσκοκ ειναι.

Έγραψα τα εξής. Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο; Σαν απάντηση με ρώτησες αν έχω δει την ταινία Ψυχώ. Αφού θεωρείς λογική αυτή τη συζήτηση, οκ. Και ναι, την έχω δει. Μητέρα κάποιου αγοριού τον κάνει ψυχοπαθή και αυτός από την ανωμαλία του μεταμφιέζεται στη μάνα του και σκοτώνει άλλες γυναίκες. Θέλεις να μας πεις κάτι για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις ενέργειές σου;
Απάντησες.
Μπερδεψα τις ταινιες. Του Χιτσκοκ ειναι.
Αν θεωρείς ότι το πιο πάνω είναι λογική απάντηση, υπάρχουν δύο και μόνο πρακτικές επιλογές. 1η. Κόψε αυτά που παίρνεις, διαστρέφουν την αίσθηση της πραγματικότητας. 2η. Αν δεν παίρνεις κάτι, κλείσε ραντεβού με κάποιον ειδικό στα θέμα τα της ψυχικής υγείας. ΙΣΩΣ δεν είναι αργά και με κατάλληλη αγωγή συνέρθεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
:rolleyes: είναι και σίγουρο το χρυσό μου  :rolleyes:

Έγραψα.
το ποιος είναι κωλοτούμπας φαίνεται από την ανυπαρξία των απαντήσεών του. Η ατελής προσπάθεια (Ad Hominem) φαίνεται και πάλι από τον ισχυρισμό σου ότι εύχομαι να μην είναι γυναίκα η Δώρα. Οι φωτογραφίες ανήκουν σε γυναίκα, ναι, πλην όμως δεν μπορώ να διακρίνω λόγω φωτισμού αν είναι εκ γενετής γυναίκα ή μετατράπηκε σε τοιούτη με εγχείρηση και ορμονοθεραπεία. Πολλές είναι άκωλες και μικρόβυζες. Και φυσικά γνωρίζω τι είναι το ξυράφι του Όκαμ, μια από τις εφαρμογές του είναι αυτή. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι δεν είναι εκδιδόμενη, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να στηρίζει αυτό τον ισχυρισμό. Οι σεξεργάτριες του σάιτ έχουν όλες κριτικές. Η Δώρα όχι. Πως σου φάνηκε η εφαρμογή του ξυραφιού του Όκαμ στην περίπτωση αυτή; περνάω το τεστ;
Σχολίασες.
είναι και σίγουρο το χρυσό μου
Καλόδεχτη η από μεριάς σου εξίσωσή μου με χρυσό, αν και έρχεται δεύτερος σε αξία από το Παλλάδιο. Έβαλα λοιπόν ένα λιθαράκι στη γνώση σου, και ίσως το γκουγκλάρεις για να μάθεις τι ακριβώς είναι το Παλλάδιο. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις, πως αυτό το σχόλιο έχει κάποια σχέση με το γραπτό μου; δεν μπορώ να βρω λογική συνέχεια. Πληροφόρησέ με λοιπόν, τι ήθελες να πεις 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πολύ το κουράζουμε πιστεύω.
Ειναι άντρας η γυναίκα η κάτι ενδιάμεσο, καλά κάνει.
Βυζιτά που βρίσκει πελάτες; καλά κάνει, να γραφτούν και κριτικές.
Ζαβό που γουστάρει σεξ, καλά κάνει! Να το ευχαριστηθουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Ζαβό που χτίζει ένα μυστήριο για να σπάει την πλάκα της. Άντε και γαμησου.
Απλά τα πράγματα.

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
14
Πόντοι
0
Έγραψα τα εξής. Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο; Σαν απάντηση με ρώτησες αν έχω δει την ταινία Ψυχώ. Αφού θεωρείς λογική αυτή τη συζήτηση, οκ. Και ναι, την έχω δει. Μητέρα κάποιου αγοριού τον κάνει ψυχοπαθή και αυτός από την ανωμαλία του μεταμφιέζεται στη μάνα του και σκοτώνει άλλες γυναίκες. Θέλεις να μας πεις κάτι για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις ενέργειές σου;

Ρε μαλάκα... και ήθελα να την δω για πρώτη φορά την ταινία σήμερα και πέφτω πάνω στο δικό σου ποστ;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Έγραψα.
το ποιος είναι κωλοτούμπας φαίνεται από την ανυπαρξία των απαντήσεών του. Η ατελής προσπάθεια (Ad Hominem) φαίνεται και πάλι από τον ισχυρισμό σου ότι εύχομαι να μην είναι γυναίκα η Δώρα. Οι φωτογραφίες ανήκουν σε γυναίκα, ναι, πλην όμως δεν μπορώ να διακρίνω λόγω φωτισμού αν είναι εκ γενετής γυναίκα ή μετατράπηκε σε τοιούτη με εγχείρηση και ορμονοθεραπεία. Πολλές είναι άκωλες και μικρόβυζες. Και φυσικά γνωρίζω τι είναι το ξυράφι του Όκαμ, μια από τις εφαρμογές του είναι αυτή. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι δεν είναι εκδιδόμενη, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να στηρίζει αυτό τον ισχυρισμό. Οι σεξεργάτριες του σάιτ έχουν όλες κριτικές. Η Δώρα όχι. Πως σου φάνηκε η εφαρμογή του ξυραφιού του Όκαμ στην περίπτωση αυτή; περνάω το τεστ;
Σχολίασες.
είναι και σίγουρο το χρυσό μου
Καλόδεχτη η από μεριάς σου εξίσωσή μου με χρυσό, αν και έρχεται δεύτερος σε αξία από το Παλλάδιο. Έβαλα λοιπόν ένα λιθαράκι στη γνώση σου, και ίσως το γκουγκλάρεις για να μάθεις τι ακριβώς είναι το Παλλάδιο. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις, πως αυτό το σχόλιο έχει κάποια σχέση με το γραπτό μου; δεν μπορώ να βρω λογική συνέχεια. Πληροφόρησέ με λοιπόν, τι ήθελες να πεις 

Παλλαδιε μου ,γράψατε πως είστε σίγουρος ότι δεν είμαι εκδιδόμενη . Σε αυτη την αναφορά απαντούσε το σχόλιο μου.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ο βαγκον έχει ανεβάσει υψηλά το επίπεδο τελευταια η ιδέα μου είναι; so sexy !!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ο βαγκον έχει ανεβάσει υψηλά το επίπεδο τελευταια η ιδέα μου είναι; so sexy !!

Γεγονός.

Έθεσε τον τίτλο του Μίστερ Μαλάκας σε άλλη  διάσταση.

Πέρασαν βέβαια και άλλοι μεγάλοι μαλάκες, αλλά ουδείς κατάφερε να δώσει στον τίτλο την αίγλη που του αρμόζει. :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Παλλαδιε μου ,γράψατε πως είστε σίγουρος ότι δεν είμαι εκδιδόμενη . Σε αυτη την αναφορά απαντούσε το σχόλιο μου.

Δώρα ΜΟΥ, εφάρμοσα στην περίπτωσή σου το ξυράφι του Όκαμ. Η απλούστερη εξήγηση είναι σχεδόν πάντα η σωστή. Μια πραγματική εκδιδόμενη, όπως  μια πραγματικά εξαιρετική κυρία και από σωματικά προσόντα και από επιδόσεις το όνομα της οποίας δεν θέλω να αναφέρω, εδώ μέσα έχει τη σελίδα της, τις φωτογραφίες της και τις κριτικές της. Εσύ έχεις φωτογραφίες, πιθανότατα γυναικείες, είχες αναφέρει στο παρελθόν μια τιμή υπερβολική για το σώμα των φωτογραφιών, και δεν έχει ΚΑΜΙΑ κριτική. Βάσει λογικής λοιπόν, σύμφωνα με το ξυράφι του Όκαμ, δεν είσαι εκδιδόμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom