Κάτω από πενήντα μην πέσεις τυπε.ποσο παει?
Το αξίζεις.
Κάτω από πενήντα μην πέσεις τυπε.ποσο παει?
Κάτω από πενήντα μην πέσεις τυπε.
Το αξίζεις.
Ξέρουμε.
Είστε πολύ εκλεκτική πουτάνα, και παίρνετε μόνον το ανφάν γκατέ των μελών.
Τον Πίκη τον ξεκωλιάρη, που τον έχουν φτύσει μέχρι και οι πουτάνες του δεκάρικου. Τον Μουνόβαγόνη, κάτοχο του τίτλου Μίστερ Μαλάκας, τον τραβελογαμημένο Φαν Πόρδεν, και πάει λέγοντας...
Εγω της καθομαι και με 40.
Το γλίτωσε. Αλλά είναι μια επιθυμία αρκετών αυτή ,δε βρίσκω το λόγο για τέτοιο σουσουροειχε γραψει οτι πηγες να τον κωλοδακτυλιασεις αλλα το εσβησε το ποστ
το γλιτωσε η το εφαγε τελικα?
Ευχαριστώ . Η αλήθεια είναι ότι δε έχω δοκιμάσει ποτέ με ομοφυλόφιλο , είναι μια εμπειρία που θα ήθελα να βιωσω .τι υπηρεσίες προσφέρεις ακριβώς;
Το γλίτωσε. Αλλά είναι μια επιθυμία αρκετών αυτή ,δε βρίσκω το λόγο για τέτοιο σουσουρο
Το γλίτωσε. Αλλά είναι μια επιθυμία αρκετών αυτή ,δε βρίσκω το λόγο για τέτοιο σουσουρο
Ετοιμη εισαι να κανεις ΚΡΑΚ νου σου.
Κοιτα, αν οι εμπειριες σου περιοριζονται στα τεσσερα κοροιδα που βρηκες σ αυτο το νημα, μην εισαι σιγουρη οτι βρηκες αντιπροσωπευτικο δειγμα ανδρων.
Δωρα που εισαι ; εχω κατι πονους τελευταια χαμηλά
εχεις κανα παυσιπονο τιποτα
έλα ΚλιντΚοιτα, αν οι εμπειριες σου περιοριζονται στα τεσσερα κοροιδα που βρηκες σ αυτο το νημα, μην εισαι σιγουρη οτι βρηκες αντιπροσωπευτικο δειγμα ανδρων.
Πόσο χαμηλά;
Να κάνω κρακ; Είμαι κάθετη αντίθετη στη χρήση ναρκωτικών κύριε μου
μαρκο ψωλο θαταν πιο σκληρό νικποσο παει?
επεσα και σε περιεργη συζητηση και δεν θελω να παρεξηγηθω. Χαμηλα εκει που πρέπει.
Οχι πιο χαμηλα
Καλα, τσωπα τσωπα
έλα Κλιντ
Τι λέει το πουρό?
Θα μπορούσες να μου κλείσεις το στόμα με πιο ενδιαφέροντα πράγματα απ' την πιπίλα
Δωσε πρωτα τα 40 και μετα συζηταμε.