Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δώρα ΜΟΥ, εφάρμοσα στην περίπτωσή σου το ξυράφι του Όκαμ. Η απλούστερη εξήγηση είναι σχεδόν πάντα η σωστή. Μια πραγματική εκδιδόμενη, όπως  μια πραγματικά εξαιρετική κυρία και από σωματικά προσόντα και από επιδόσεις το όνομα της οποίας δεν θέλω να αναφέρω, εδώ μέσα έχει τη σελίδα της, τις φωτογραφίες της και τις κριτικές της. Εσύ έχεις φωτογραφίες, πιθανότατα γυναικείες, είχες αναφέρει στο παρελθόν μια τιμή υπερβολική για το σώμα των φωτογραφιών, και δεν έχει ΚΑΜΙΑ κριτική. Βάσει λογικής λοιπόν, σύμφωνα με το ξυράφι του Όκαμ, δεν είσαι εκδιδόμενη.

Της γαμηκες την σαικολοτζυ τωρα τυπε μπροκολε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Δώρα ΜΟΥ, εφάρμοσα στην περίπτωσή σου το ξυράφι του Όκαμ. Η απλούστερη εξήγηση είναι σχεδόν πάντα η σωστή. Μια πραγματική εκδιδόμενη, όπως  μια πραγματικά εξαιρετική κυρία και από σωματικά προσόντα και από επιδόσεις το όνομα της οποίας δεν θέλω να αναφέρω, εδώ μέσα έχει τη σελίδα της, τις φωτογραφίες της και τις κριτικές της. Εσύ έχεις φωτογραφίες, πιθανότατα γυναικείες, είχες αναφέρει στο παρελθόν μια τιμή υπερβολική για το σώμα των φωτογραφιών, και δεν έχει ΚΑΜΙΑ κριτική. Βάσει λογικής λοιπόν, σύμφωνα με το ξυράφι του Όκαμ, δεν είσαι εκδιδόμενη.

Φυσικά και δεν είναι εκδιδόμενη.

Το χαζοπουτανάκι μιας παρέας είναι. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Παλλαδιε μου ,επιμένεις στο λάθος κι εκτιθεσαι. Καμία κριτική; τουλάχιστον αν θες να με κατηγορήσεις ,κάντο σωστά . Δεν έχεις πολλές κριτικές πχ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Παλλαδιε μου ,επιμένεις στο λάθος κι εκτιθεσαι. Καμία κριτική; τουλάχιστον αν θες να με κατηγορήσεις ,κάντο σωστά . Δεν έχεις πολλές κριτικές πχ;

Ο μόνος εκτεθειμένος, είναι ο σαβουροκώλος σου. Με την διαφορά όμως ότι εσύ το κάνεις εσκεμμένα. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Να ανάψουμε και ένα κεράκι στην μνήμη του Μιστερ Μαλάκα, που έπεσε μαχόμενος.  :'(

URL]]

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Την αγαπας πολυ τη δωρα αγιες μερες που ειναι.

Αναμενόμενες αντιδράσεις αδύναμων αντρών ,δεν εντυπωσιάζομαι. Όταν νιώθεις ανεπαρκής και λίγος ,βρίσκεσαι μονίμως σε επίθεση. Τι να κάνω; Τον κατανοώ τον παππουλη .αγάπη μόνο !

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις βρει πουθενα κριτικη γι αυτη; Εχω σκαψει το μισο σαη.

Δεν υπάρχουν πολλές ,καθώς έχω συναντήσει μόνο 9 άτομα από το site . Θα μπορούσες να μου το ζητήσεις για να μην κοπιάσεις αδικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αναμενόμενες αντιδράσεις αδύναμων αντρών ,δεν εντυπωσιάζομαι. Όταν νιώθεις ανεπαρκής και λίγος ,βρίσκεσαι μονίμως σε επίθεση. Τι να κάνω; Τον κατανοώ τον παππουλη .αγάπη μόνο !

Ποσο τιμητικο ειναι να θεωρει επαρκη μια γυναικα τον ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ 2017&2018 ενος απο τα μεγαλυτερα σαιτ της χωρας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Δεν υπάρχουν πολλές ,καθώς έχω συναντήσει μόνο 9 άτομα από το site . Θα μπορούσες να μου το ζητήσεις για να μην κοπιάσεις αδικα

Επειδη εγραψες οτι υπαρχει κριτικη για σενα και εχουμε πελωρια αναγκη να μαθουμε αν θα κλαιμε τα λεφτα μας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Και αυτό το γράφει κάποια που συνεχώς αναλώνεται στο ατενσιονχοριλίκι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Και αυτό το γράφει κάποια που συνεχώς αναλώνεται στο ατενσιονχοριλίκι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω μεγάλο πρόβλημα αϋπνίας και έιστε τόσο βαρετός που με νανουριζετε. Σας χρωστώ ευγνωμοσύνη για αυτό , λατρεμενε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το γεγονός παραμένει ότι ζήτησε κάτι. Αφού είναι κάτι απλό για σένα γιατί δεν τον παραπέμπεις στις ανάλογες πήγες;
Αλλά κάτσε να στο ζητήσει πρώτα, να του πεις καμία άλλη χαζομάρα, να γελάσει, να πεις καμία σοφιστεία,.....   :tired:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467

Ξέρουμε.

Είστε πολύ εκλεκτική πουτάνα, και παίρνετε μόνον το ανφάν γκατέ των μελών.

Τον Πίκη τον ξεκωλιάρη, που τον έχουν φτύσει μέχρι και οι πουτάνες του δεκάρικου. Τον Μουνόβαγόνη, κάτοχο του τίτλου Μίστερ Μαλάκας, τον τραβελογαμημένο Φαν Πόρδεν, και πάει λέγοντας...  :2funny: :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο βαγκον έχει ανεβάσει υψηλά το επίπεδο τελευταια η ιδέα μου είναι; so sexy !!

ειχε γραψει οτι πηγες να τον κωλοδακτυλιασεις αλλα το εσβησε το ποστ
το γλιτωσε η το εφαγε τελικα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ξέρουμε.

Είστε πολύ εκλεκτική πουτάνα, και παίρνετε μόνον το ανφάν γκατέ των μελών.

Τον Πίκη τον ξεκωλιάρη, που τον έχουν φτύσει μέχρι και οι πουτάνες του δεκάρικου. Τον Μουνόβαγόνη, κάτοχο του τίτλου Μίστερ Μαλάκας, τον τραβελογαμημένο Φαν Πόρδεν, και πάει λέγοντας...  :2funny: :2funny: :2funny:
Εδώ γράφουν κάποιοι ότι οργανώνουν συναντήσεις και τσάρκες. Και ο δάσκαλος μέσω Ντόρας, δηλώνει ότι δεν ισχύουν αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom