Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και βέβαια, δεν ήταν απάντηση όλα αυτά που έγραψες, αλλά υπεκφυγές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσύ, αλλά και άλλα μέλη, συνεχίζεται να κάνετε Red Herring, όταν έχω γράψει πλειστάκις ότι δεν περνάει σε μένα, όπως και όλα τα άλλα λογικά σφάλματα. Τα έχω μελετήσει πολύ προσεκτικά. Το κορυφαίο κομμάτι της απάντησής σου ήταν να στείλω π.μ. στη Δώρα!!! Όχι βέβαια ότι περίμενα ευθείες απαντήσεις, συνέχισε την καλή δουλειά. Αλήθεια, γιατί σε μιουτάρανε;
εισαι μεγαλο καζο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
κλασε μας ταρχιδια ρε!

υπεβαλες τα σεβη σου στους πικεριστες οταν μπηκες στο θρεντ;

Τζάμπα μαγκιτσες;;; :)

Τώρα ξέρουν πλέον όλοι, ότι είσαι ένα ανάρχιδο θρασύδειλο πουστράκι.

Άντε γειά... :)

Επισκέπτης
Τζάμπα μαγκιτσες;;; :)

Τώρα ξέρουν πλέον όλοι, ότι είσαι ένα ανάρχιδο θρασύδειλο πουστράκι.

Άντε γειά... :)
το εσβησα λογω ασθενειας του υποκειμενου βλακα

Για κάνε νεύμα με τα χαρτομάντιλα...

bjIMk.gif

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• internet white knight2.jpg
    internet white knight2.jpg
    79 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
Έγραψα τα εξής. Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο; Σαν απάντηση με ρώτησες αν έχω δει την ταινία Ψυχώ. Αφού θεωρείς λογική αυτή τη συζήτηση, οκ. Και ναι, την έχω δει. Μητέρα κάποιου αγοριού τον κάνει ψυχοπαθή και αυτός από την ανωμαλία του μεταμφιέζεται στη μάνα του και σκοτώνει άλλες γυναίκες. Θέλεις να μας πεις κάτι για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις ενέργειές σου;
Μπερδεψα τις ταινιες. Του Χιτσκοκ ειναι.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:rolleyes: είναι και σίγουρο το χρυσό μου  :rolleyes:
το ποιος είναι κωλοτούμπας φαίνεται από την ανυπαρξία των απαντήσεών του. Η ατελής προσπάθεια (Ad Hominem) φαίνεται και πάλι από τον ισχυρισμό σου ότι εύχομαι να μην είναι γυναίκα η Δώρα. Οι φωτογραφίες ανήκουν σε γυναίκα, ναι, πλην όμως δεν μπορώ να διακρίνω λόγω φωτισμού αν είναι εκ γενετής γυναίκα ή μετατράπηκε σε τοιούτη με εγχείρηση και ορμονοθεραπεία. Πολλές είναι άκωλες και μικρόβυζες. Και φυσικά γνωρίζω τι είναι το ξυράφι του Όκαμ, μια από τις εφαρμογές του είναι αυτή. Αν όμως είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι δεν είναι εκδιδόμενη, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να στηρίζει αυτό τον ισχυρισμό. Οι σεξεργάτριες του σάιτ έχουν όλες κριτικές. Η Δώρα όχι. Πως σου φάνηκε η εφαρμογή του ξυραφιού υου Όκαμ στην περίπτωση αυτή; περνάω το τεστ;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μα γιατί δε με ενημερώσατε ότι έχουμε ασθενή; Και έχω μείνει με τη σύριγγα στο χέρι από χθες βράδυ;  :tickedoff:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
τι εγινε με πουση και τον κιτρινισαν?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
τι εγινε με πουση και τον κιτρινισαν?

Εγινε ο πρωτος που τον μιουταραν λογω βλακειας....
Μπηκε στο νημα για την παναγια των παρισιων, αρχισε να λεει για τον μαδουρο, τα παιδακια της υεμενης που πεινανε και λοιπες πιπες, και ο διαχειριστης σκεπτομενος την αδικη κατασπαταληση πορων του παγκοσμιου ιστου, τον κιτρινισε...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εγινε ο πρωτος που τον μιουταραν λογω βλακειας....
Μπηκε στο νημα για την παναγια των παρισιων, αρχισε να λεει για τον μαδουρο, τα παιδακια της υεμενης που πεινανε και λοιπες πιπες, και ο διαχειριστης σκεπτομενος την αδικη κατασπαταληση πορων του παγκοσμιου ιστου, τον κιτρινισε...
τρολλαρε?

εχουμε μρ. μαλακες reloaded ρε γαμωτο να οργανωσουμε  :-  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
τρολλαρε?

εχουμε μρ. μαλακες reloaded ρε γαμωτο να οργανωσουμε  :-  

Αυτός θα έχει και αυτή την πρωτιά, θα σηκώσει την κούπα του γνήσιου διαγωνισμού όντας μιουταρισμένος.  :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom