Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Μωρε εδω που τα λεμε κανενα λαθος στο ονομα δεν εκανες, απλως πηγες να γραψεις την παπαρια σου κι επειδη καταλαβες οτι σε πιασανε, τα μαζεψες οπως οπως.΄
Αρα μην λες και πολλα

Σωστός ο Μεγαλειότατοςςςςςςς. ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μωρε εδω που τα λεμε κανενα λαθος στο ονομα δεν εκανες, απλως πηγες να γραψεις την παπαρια σου κι επειδη καταλαβες οτι σε πιασανε, τα μαζεψες οπως οπως.΄
Αρα μην λες και πολλα

ξερεις τι εγινε μεσα στη φουρια μου ειχα στο μυαλο μου οτι ο αγιος αναφεροτανε στο νικ που ειχα στο μυαλο μου και οχι στο νικ που ηταν κλωνος

το θεμα ειναι οτι αυτη που ειχα στο μυαλο μου ηταν η γυναικα το αλλο ηταν απλα ενα νικ καποιου κλωνου

ειμαι φιλος με το νικ που ειχα στο μυαλο μου και μπερδευτηκα

εγω ποτε σεν υποστηριξα ομως οτι συναντησα το νικ κλωνο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Χωρίς να γνωρίζω τι έχει παιχτεί μεταξύ μελών, αλλά με αφορμή την πρόσκλησή μου ως μάρτυρας του μεσιέ The Saint, θα την αποδεχτώ μετά από μια εβδομάδα γιατί νοσηλεύομαι. Ωστόσο οφείλω να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους ότι γνωρίζω έτη πολλά το μέλος The Saint  και προσωπικά. Πρόκειται για έναν άνδρα με ορθό και κρυστάλλινο λόγο και απόψεις, που γνωρίζει να τιμά τα παντελόνια του όπως ο αξέχαστος και φίλος επίσης Cheyenne!  :hi:

Που να δεις τύπε και τι γκομενάρα θα σας φέρει να σας γνωρίσει ο βαγόνης, θα σας πέσει η άνω γνάθος.

Περαστικά παίκτη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
Χωρίς να γνωρίζω τι έχει παιχτεί μεταξύ μελών, αλλά με αφορμή την πρόσκλησή μου ως μάρτυρας του μεσιέ The Saint, θα την αποδεχτώ μετά από μια εβδομάδα γιατί νοσηλεύομαι. Ωστόσο οφείλω να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους ότι γνωρίζω έτη πολλά το μέλος The Saint  και προσωπικά. Πρόκειται για έναν άνδρα με ορθό και κρυστάλλινο λόγο και απόψεις, που γνωρίζει να τιμά τα παντελόνια του όπως ο αξέχαστος και φίλος επίσης Cheyenne!  :hi:

Καλησπέρα ραμολι μου. :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

δεν εχει παιχτει τιποτα απλα ως ειθισται ο αγιος μιας και δεν εχει τι να κανει και αρεσκεται σε παιχνιδια ιντερνετικα γνωριμιες και προκλησεις μας προκαλει οτι λεμε ψεμματα ενω ξερει την αληθεια ο ιδιος αλλα τον γεμιζει να το κανει δημοσια για να τσιμπανε καποιοι και να τον χειροκροτανε

το θεμα ειναι οτι ουτε ο ιδιος τα πιστευει αλλα τι να κανουμε παιζουμε το παιχνιδι του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467
ξερεις τι εγινε μεσα στη φουρια μου ειχα στο μυαλο μου οτι ο αγιος αναφεροτανε στο νικ που ειχα στο μυαλο μου και οχι στο νικ που ηταν κλωνος

το θεμα ειναι οτι αυτη που ειχα στο μυαλο μου ηταν η γυναικα το αλλο ηταν απλα ενα νικ καποιου κλωνου

Ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, τέτοια ευφράδεια λόγου. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τι γραφεις ρε τύπε, εχεις παρει τιποτα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι γραφεις ρε τύπε, εχεις παρει τιποτα?

ξαναλεω μεσα στη φουρια μου το νικ που ανεφερε ο αγιος το μπερδεψα με αυτο που ειχα στο μυαλο μου

για να σου δωσω να καταλαβεις εγραψε για την νταμπλ βιζιον και εμενα πηγε το μυαλο μου στην ζαβαρα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
δεν εχει παιχτει τιποτα απλα ως ειθισται ο αγιος μιας και δεν εχει τι να κανει και αρεσκεται σε παιχνιδια ιντερνετικα γνωριμιες και προκλησεις μας προκαλει οτι λεμε ψεμματα ενω ξερει την αληθεια ο ιδιος αλλα τον γεμιζει να το κανει δημοσια για να τσιμπανε καποιοι και να τον χειροκροτανε

το θεμα ειναι οτι ουτε ο ιδιος τα πιστευει αλλα τι να κανουμε παιζουμε το παιχνιδι του

Λεβέντη... Με τα γραφόμενα σου προσβάλεις ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Ανακάλεσε.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Λεβέντη... Με τα γραφόμενα σου προσβάλεις ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Ανακάλεσε.

μα δεν προσβαλλω κανεναν ουτε λεω τιποτα προσβλητικο για τον αγιο ξερω πολυ καλα οτι αυτα τα κανει για να μας προκαλεσει

την αληθεια την ξερει ο ιδιος απλα θελει να μας βασανιζει

εσυ γιατι λες τον προσβαλουμε εγω ο  ιδιος θα του πω ωραιες πλακες κανεις κυριε καμια προσβολη

αλλα αν το παμε στο θεμα προσβολη εκεινος ισχυριζεται οτι αυτα που λεμε δεν ισχυουν και μας προκαλει δημοσια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μα δεν προσβαλλω κανεναν ουτε λεω τιποτα προσβλητικο για τον αγιο ξερω πολυ καλα οτι αυτα τα κανει για να μας προκαλεσει

την αληθεια την ξερει ο ιδιος απλα θελει να μας βασανιζει

εσυ γιατι λες τον προσβαλουμε εγω ο  ιδιος θα του πει ωραιες πλακες κανεις κυριε καμια προσβολη
Τύπε αντιλαμβανεσαι οτι πλησιαζει παλι μιουταρισμα ε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Φυσικά θα δεχτώ. Αλλά πρέπει πρώτα να σκεφτώ ένα μέρος και έναν τρόπο να τους κάνω τη ζωή δύσκολη. Δώσε καμία ιδέα αγαπημένε
ξερω γω βαλτους να ανεβουν σκαλοπατια..  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Τύπε αντιλαμβανεσαι οτι πλησιαζει παλι μιουταρισμα ε?

Ρε συ, γιατί δε μπορεί να γράψει αυτός μισή πρόταση;

Λες να είναι με τη δώρα να τον πιπώνει και τα χει χάσει από την καύλα του;;

Εντάξει, γράφουμε και καμία μαλακία που και που.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ξερω γω βαλτους να ανεβουν σκαλοπατια..  :2funny:
Τωρα μου θυμισες μια παλια φιλη απο εδω μεσα, που της ζητησα κατι που της φανηκε δυσκολο και η απαντηση της ηταν "μηπως θα μου ζητησεις και να παρκαρω σε λιγο?"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom