Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εφόσον είναι έτσι όπως τα περιγράφεις ρε φαντασιόπληκτε, γιατί δεν προσήλθατε εσύ και η Ζάβαρα, στο ραντεβού που σας πρότεινα δημόσια σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, σε γνωστή καφετέρια των Αμπελοκήπων;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι είχατε να φοβηθείτε ή να κρύψετε, και επιμένατε το ραντεβού να είναι κρυφό;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τουναντίον, αν ήταν έτσι όπως μας τα γράφεις, θα είχατε την χαρά να με κάνετε δημόσια ρεζίλι μπροστά στα υπόλοιπα μέλη, όπως άλλωστε είχε ομολογήσει πώς ήθελε να με κάνει η Ζάβαρα.

Πάρε τώρα την γέρικη ζαρωμένη μαλαπέρδα μου στο στόμα σου, και βγάλε τον σκασμό... μυθομανή. :)

λοιπον εγω δεν γο0υσταρω τη φατσα σου αλλα αν δεχτει η ντορα σου υποσχομαι οτι θα κανω ραντεβου σε οποιο μερος θες

και σε προκαλω δημοσια

αν λοιπον σοβαρα τωρα δεχτεις να μας συναντησεις και υποσχεθεις οτι δε θα γραψεις κανενα προσωπικο στοιχειο το μονο που θα γραψεις δημοσια ειναι αν συναντηθηκαμε η οχι και εμεις απο τη μερια μας το ιδιο δεχεσαι????????

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μποκολε εχθες σου απαντησα αλλα τα εκανες γαργαρα ε????????????/

γιατι δεν σχολιασες παρα το μονο που εκανες ηταν να φυγεις τρεχοντας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467

Για να τον πονέσει τόσο πολύ, φαντάσου πόσο χοντρό ήταν το δάκτυλο...  :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Ξεροχύνω με νικ μουνοβαγόνης που μετά τα 34237491271928419247 μπαν και άλλα τόσα ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ έχει γίνει σοφό νικ με μεστό λόγο και επιχειρηματολογία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας εδω μεσα ειναι ο μποκολος

ο κακομοιρης ευχεται να μην ειναι γυναικα η δωρα για να μην βγουν ακυρες οι κοσμοθεωριες του

τετοιο πραμα συναντα κανεις σπανια οταν η πραγματικοτητα καταριπτει τις θεωριες δηλαδη ειναι πολυ ασχημο και θα κανει οτι μπορει για να πιαστει απο καπου ασχετα αν σαν αλλος δον κιχωτης κυνηγαει ανεμομυλους και φτιαχνει οτι πιο ακραιο μπορει για να βγει σωστος

καμια φορα ισχυει το ξυραφι του οκαμ αγαπητε μποκολε

φανταζομαι δεν χρειαζεται να σου αναλυσω τι ειναι το ξυραφι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
λοιπον εγω δεν γο0υσταρω τη φατσα σου αλλα αν δεχτει η ντορα σου υποσχομαι οτι θα κανω ραντεβου σε οποιο μερος θες

και σε προκαλω δημοσια

αν λοιπον σοβαρα τωρα δεχτεις να μας συναντησεις και υποσχεθεις οτι δε θα γραψεις κανενα προσωπικο στοιχειο το μονο που θα γραψεις δημοσια ειναι αν συναντηθηκαμε η οχι και εμεις απο τη μερια μας το ιδιο δεχεσαι????????

Δέχομαι. Σας καλώ για ποτό σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 24:00 στο my hood που βρίσκεται στην οδό Πανόρμου στο νούμερο 16 στους Αμπελόκηπους Αθηνών.

Μαζί μου, και για να υπάρχουν μάρτυρες, θα είναι οι κ.κ. Μπρόκολος, Μυστήριος και Οξαποκεί.

Όποιο άλλο μέλος επιθυμεί να παρευρεθεί, είναι ευπρόσδεκτο. Κωδικό σήμα αναγνωρίσεως, ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο δεξί χέρι, που στο τέλος θα σου δώσουμε, για να σκουπίσεις τα γέρικα πηχτά μου φλόκια από τα μούτρα σου. :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Δέχομαι. Σας καλώ για ποτό σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 24:00 στο my hood που βρίσκεται στην οδό Πανόρμου στο νούμερο 16 στους Αμπελόκηπους Αθηνών.

Μαζί μου, και για να υπάρχει μάρτυρας, θα είναι οι κ.κ. Μπρόκολος, Μυστήριος και Οξαποκεί.

Όποιο άλλο μέλος επιθυμεί να παρευρεθεί, είναι ευπρόσδεκτο. Κωδικό σήμα αναγνωρίσεως, ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο δεξί χέρι, που στο τέλος θα σου δώσουμε, για να σκουπίσεις τα γέρικα πηχτά μου φλόκια από τα μούτρα σου. :)

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Μαζί μου, και για να υπάρχει μάρτυρας, θα είναι οι κ.κ. Μπρόκολος, Μυστήριος και Οξαποκεί.

ακουσε με λιγο δεν χρειαζεται να βιαστεις αν δεχτει η ντορα να ερθει θα το πει μην ανησυχεις και σημερα δε μπορω καλυτερα παρασκευη η σαββατο

επισης δεν χρειαζονται αλλοι μαρτυρες βασιζομαστε στην καλη σου θεληση και διαθεση οτι για μια φορα θα γραψεις την αληθεια

διαλεξες το μερος δεν εχω κανενα προβλημα δε θα διαλεξες και τη μερα θα πουμε η παρασκευη η σαββατο που να μπορει και η αλλη αλλα και να θελει το πιο βασικο ξεχνας

αν δεχτει η δωρα μια χαρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
ακουσε με λιγο δεν χρειαζεται να βιαστεις αν δεχτει η ντορα να ερθει θα το πει μην ανησυχεις και σημερα δε μπορω καλυτερα παρασκευη η σαββατο

επισης δεν χρειαζονται αλλοι μαρτυρες βασιζομαστε στην καλη σου θεληση και διαθεση οτι για μια φορα θα γραψεις την αληθεια

διαλεξες το μερος δεν εχω κανενα προβλημα δε θα διαλεξες και τη μερα θα πουμε η παρασκευη η σαββατο που να μπορει και η αλλη αλλα και να θελει το πιο βασικο ξεχνας

Με όλο το σεβασμό προς το νικ μουνοβαγόνης.

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467

Θες Παρασκευή; Ας γίνει Παρασκευή.

Θες να γίνει Σάββατο; Σάββατο.

Την μέρα και την ώρα (ακόμα και το μέρος), τα διαπραγματεύομαι ευχαρίστως.

Αυτό που δεν διαπραγματεύομαι, είναι ο δημόσιος χαρακτήρας του ραντεβού.

Δημόσια με προκάλεσες, δημόσια σε σε προκαλώ.

Ωραίο πράγμα η "καλή διάθεση" του καθενός, αλλά οι μάρτυρες δίνουν κύρος.

Εξάλλου, και εφόσον είσαι τόσο σίγουρος και λες αλήθεια, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς ή να κρύψεις. Έτσι δεν είναι;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Θες Παρασκευή; Ας γίνει Παρασκευή.

Θες να γίνει Σάββατο; Σάββατο.

Την μέρα και την ώρα, την διαπραγματεύομαι ευχαρίστως.

Αυτό που δεν διαπραγματεύομαι, είναι ο δημόσιος χαρακτήρας του ραντεβού.

Δημόσια με προκάλεσε, δημόσια σε σε προκαλώ. Ωραίο πράγμα η "καλή διάθεση" του καθενός, αλλά οι μάρτυρες δίνουν κύρος.

Εξάλλου, και εφόσον είσαι τόσο σίγουρος και λες αλήθεια, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς ή να κρύψεις. Έτσι δεν είναι;

πολυ σωστα αν λοιπον δεχτει η δωρα το κλεισαμε προφανως και δεν θες να γνωρισεις εμενα απλα εγω θελω να σου αποδειξω αν αυτα που λεγονται ειναι αληθεια η οχι οπωτε θα δεις εμενα και τη δωρα παρεα ωστε να αποδειξω αν τα λεγομενα μου εχουν βαση

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
η δωρα δεν θα δεχτει..τσαμπα κανονιζετε ραντεβου και μαρτυρες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
πολυ σωστα αν λοιπον δεχτει η δωρα το κλεισαμε προφανως και δεν θες να γνωρισεις εμενα απλα εγω θελω να σου αποδειξω αν αυτα που λεγονται ειναι αληθεια η οχι οπωτε θα δεις εμενα και τη δωρα παρεα ωστε να αποδειξω αν τα λεγομενα μου εχουν βαση

Αναμένω με χαρά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η δωρα δεν θα δεχτει..τσαμπα κανονιζετε ραντεβου και μαρτυρες