Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
να μπεις στο προφιλ μου που ειμαστε φιλοι να δει για ποια μιλαω

Το θέμα με τη Ζάβαρα, έχει τελειώσει. Γυναίκα εξ΄αλλαγής φύλου.

Θα το επιβεβαιώσει και ο πικεριστής  Πτηνό, που ήταν παρών στο ξεβράκωμα που της έκανα.  :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το θέμα με τη Ζάβαρα, έχει τελειώσει. Γυναίκα εξ΄αλλαγής φύλου.

Θα το επιβεβαιώσει και ο πικεριστής  Πτηνό, που ήταν παρών στο ξεβράκωμα που της έκανα.  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ειναι αγγελικουλα μου ετσι ειναι

μονο εσυ το λες αυτο κακομοιρε

οπως η δωρα ε????????/

χαχα τσουζει λεμε τσουζει   , ρωτα τον φιλο σου τον αλεξ να σου πει και ρωτα και αλλους παλιους εδω που τη ξερανε

εσυ ομως δεν τη συναντησες ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ειναι αγγελικουλα μου ετσι ειναι

μονο εσυ το λες αυτο κακομοιρε

οπως η δωρα ε????????/

χαχα τσουζει λεμε τσουζει   , ρωτα τον φιλο σου τον αλεξ να σου πει και ρωτα και αλλους παλιους εδω που τη ξερανε

εσυ ομως δεν τη συναντησες ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εφόσον είναι έτσι όπως τα περιγράφεις ρε φαντασιόπληκτε, γιατί δεν προσήλθατε εσύ και η Ζάβαρα, στο ραντεβού που σας πρότεινα δημόσια σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, σε γνωστή καφετέρια των Αμπελοκήπων;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι είχατε να φοβηθείτε ή να κρύψετε, και επιμένατε το ραντεβού να είναι κρυφό;  :2funny: :2funny: :2funny:

Τουναντίον, αν ήταν έτσι όπως μας τα γράφεις, θα είχατε την χαρά να με κάνετε δημόσια ρεζίλι μπροστά στα υπόλοιπα μέλη, όπως άλλωστε είχε ομολογήσει πώς ήθελε να με κάνει η Ζάβαρα.

Πάρε τώρα την γέρικη ζαρωμένη μαλαπέρδα μου στο στόμα σου, και βγάλε τον σκασμό... μυθομανή. :)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Α σας αντιγραφει και ο Τσιπρας?
Ρε ειστε για δεσιμο

Αυτή ήταν η τελειωτική οβίδα, και μάλιστα από κανόνι σαν την Μεγάλη Μπέρθα, με την οποία οι Γερμανοί χτύπαγαν το Παρίσι από απόσταση 120 χλμ. Άσχετα με το τι άποψη έχει ο καθένας για οποιονδήποτε Πρωθυπουργό, ανατριχιάζω όταν κάποιος ισχυρίζεται δημόσια, ότι ο Πρωθυπουργός τον αντιγράφει και χρησιμοποιεί δικές του ατάκες στις ομιλίες του

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Σημερα ,ξυπνησα κατα φαντασιαν νοσοκομα. Εχουμε κανα επειγον περιστατικο ,που να χρηζει αμεσης νοσηλειας;

1η ερώτηση. Η στολή έχει αγοραστεί από το Τζάμπο για τις απόκριες;
2η ερώτηση. Αφού δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μέλος του σάιτ το οποίο να έχει ισχυριστεί ότι απόλαυσε τις υπηρεσίες σου και να ανέβασε κριτική, γιατί υποθέτεις ότι μπορείς να χειριστείς κάποιο επείγον περιστατικό, όπως τόσες άξιες σεξεργάτριες;
3η ερώτηση. Θα μας κάνεις κοινωνούς και άλλων φαντασιώσεών σου; ή μας το κρατάς μυστικό;  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κατηγορίες για πουστηδες, τραβελια,κλώνους, διαψεύσεις, μακελειό κανονικό. Μικρογραφία ενός ψυχιατρείου.
Ο πικέρ θα είναι περήφανος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
γιατι επιμενεις να συζητας με τη ντορα αν ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι κλωνος μου
διαψευδεις τους ισχυρισμους σου
και φανερωνεις ζηλια για τα πουτανακια του πικερισμου
αν ειχες αγαπησει και εσυ οπως εμεις τις πουτανες στη μακρα πορεια της ζωης σου, τοτε εκεινες θα ερχονταν μονες τους σε εσενα
με τη Ντορα και αλλα κοριτσια που θα παραμεινουν ανωνυμα ζουμε την πραγματοση της πανγαμιας

Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο;  

Επισκέπτης
Αυτή ήταν η τελειωτική οβίδα, και μάλιστα από κανόνι σαν την Μεγάλη Μπέρθα, με την οποία οι Γερμανοί χτύπαγαν το Παρίσι από απόσταση 120 χλμ. Άσχετα με το τι άποψη έχει ο καθένας για οποιονδήποτε Πρωθυπουργό, ανατριχιάζω όταν κάποιος ισχυρίζεται δημόσια, ότι ο Πρωθυπουργός τον αντιγράφει και χρησιμοποιεί δικές του ατάκες στις ομιλίες του
εσκισα παλι!

σε αλλα νεα προσεχως θα βιζιταρει στο θρεντ και μια νεα πικεριστρια με ψευδωνυμο ρεντ σονια. 8)

Επισκέπτης
Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο; 
εχεις δει την ταινια Ψυχω;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σημερα ,ξυπνησα κατα φαντασιαν νοσοκομα. Εχουμε κανα επειγον περιστατικο ,που να χρηζει αμεσης νοσηλειας;
Έχυσα Ντόρα μου.
Μουνί, δικηγόρος,σε αμφιβόλου ηθικής χοτελ, με ψυχολογικά προβλήματα.
Έχω να γαμήσω δέκα χρόνια, δεν έχω στάνταρ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Ηλίθιε αυτιστικέ... :)
Ψάχνεις να μου την βγείς με λογικά επιχειρήματα, όταν έχεις ήδη δηλώσει από μόνος σου, πως η Ντόρα και ο Ανέστης είναι κλώνοι σου;   :2funny: :2funny: :2funny:
Ο μόνος λοιπόν που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του,  είσαι εσύ. Είσαι τόσο ανόητος, που πέφτεις από μόνος σου στον λάκκο που έσκαψες (με ομολογουμένως πολύ κόπο) για τους άλλους.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αμάν ρε Άγιε. Γιατί έκοψες επί τόπου το τρολάρισμα; του είχα ζητήσει να ανεβάσει κριτική για το τάχα γαμήσι με τη Δώρα. Αν ανέβαζε, περιγράφοντας γαμήσι με τον κλώνο του, τότε θα γινόταν το χοντρό γέλιο. Του έκοψες τον ειρμό τώρα. Θα έγραφε ένα πόνημα άξιο να μπει στα μουσεία

Επισκέπτης
Οταν παρτουζωσουμε τη Ντορα με τον Σουκερ στο Ντυνχαμ Γκραντ θα κλαις με δακρυα ζηλιας Ιωαννη Μποκολε.

Τωρα θα περιμενουμε τον Μποκολο να διαβασει και να απαντησει στα νηματα των προηγουμενων σελιδων

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
εσκισα παλι!

σε αλλα νεα προσεχως θα βιζιταρει στο θρεντ και μια νεα πικεριστρια με ψευδωνυμο ρεντ σονια. 8)

Εχεις γινει πιο δαιμονιος και απο τον Μπαξεβανη της νοβαρτις που δημοσιευει καταθεσεις μαρτυρων 6 μηνες πριν καταθεσουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
εχεις δει την ταινια Ψυχω;

Έγραψα τα εξής. Αφού ζεις την πραγμάτωση (όχι πραγματοση) της πανγαμίας και με τη Δώρα, που είναι η κριτική για τη συνεύρεση; το μέρος όπου συνέβη, τις υπηρεσίες που προσέφερε, την ώρα που έκατσε, το τίμημα που κατέβαλες, κι οτιδήποτε άλλο; Σαν απάντηση με ρώτησες αν έχω δει την ταινία Ψυχώ. Αφού θεωρείς λογική αυτή τη συζήτηση, οκ. Και ναι, την έχω δει. Μητέρα κάποιου αγοριού τον κάνει ψυχοπαθή και αυτός από την ανωμαλία του μεταμφιέζεται στη μάνα του και σκοτώνει άλλες γυναίκες. Θέλεις να μας πεις κάτι για τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τις ενέργειές σου;

Επισκέπτης
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...

FC42QQm.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Οταν παρτουζωσουμε τη Ντορα με τον Σουκερ στο Ντυνχαμ Γκραντ θα κλαις με δακρυα ζηλιας Ιωαννη Μποκολε.

Τωρα θα περιμενουμε τον Μποκολο να διαβασει και να απαντησει στα νηματα των προηγουμενων σελιδων

ΟΤΑΝ και ΕΑΝ την παρτουζώσετε και ανεβάσετε κριτική, ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, θα αναγκαστώ να παραδεχτώ ότι είναι γυναίκα, έστω περιστασιακά εκδιδόμενη. Δεν θα κλάψω, γιατί έχω διαφορετικά στανταράκια που προσφέρουν σαν σεξεργάτριες απίθανες υπηρεσίες σε τιμές λογικότατες. Όταν καταφέρεις κι εσύ να βρεις γυναίκες που να μπορείς να  τους προκαλέσεις Squirting σε σημείο να πλημμυρίζουν τα σεντόνια των ξενοδοχείων, ή να γαμηθούν έστω και μια φορά τσάμπα μαζί σου,  ή να προτιμούν να κοιμούνται μαζί σου και να χάνουν το νυχτοκάματο, γράψτο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506

Πόσο άσχημος μπορεί να είναι ο πούστης.  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom