κατα δηλωση του η πρωην του ηθελε να κανουν τραβελοτσαρκες...Φαντάζομαι πώς θα έκανε όταν θα της δείξατε τα βυζιά του Φίονη...
Φλύκταινες θα έβγαλε από την ζήλια της...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
δηλαδη δεν σου εβαζε λαδακι η φιονα ;;;;
προσεξε τι θα πεις ..
Του έβαζε 15w-40 για να ανεβάζει στροφές το "πιστόνι" της, στον "κύλινδρο" του.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι καναμε αρκετες φορες βολτα προς γιαννιτσων και με την πρωην συζυγο και με αλλες γκομενες,κατα δηλωση του η πρωην του ηθελε να κανουν τραβελοτσαρκες...
ζοριζεσαι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν εχω ερθει σε επαφη με την φιονα,δηλαδη δεν σου εβαζε λαδακι η φιονα ;;;;
προσεξε τι θα πεις ..
λαδι εβαζα σε καποιες γυναικες που ζοριζονταν απο τον κωλο για να μην γαμαω μονο το μουνι τους
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
λοιπον λοιπον απευθυνομαι στον γεροξουρα
πρωτον η νταμπ βιζιον ηταν γυναικα ειχα βγει μαζι της πολλες φορες και μαντεψε τι καναμε ασχετε
επισης ειχαμε παει και για καφε και μαντεψε τι κουτσουμπολια μου ελεγε για σενα
δευτερον η δωρα ειναι καυλιαρα και καλυτερη απο τις σαπιες που πληρωνεις
τριτον και το επαναλαμβανω η δωρα ξερει μονο τον πικερ απο εδω μεσα και καποιους αλλους που δεν γραφουν τωρα
τεταρτον σταματα να λες μαλακιες ολη την ωρα εχεις γινει γραφικος πιο γραφικος απο τον παραπανω που γουσταρει τραβελια
πρωτον η νταμπ βιζιον ηταν γυναικα ειχα βγει μαζι της πολλες φορες και μαντεψε τι καναμε ασχετε
τριτον και το επαναλαμβανω η δωρα ξερει μονο τον πικερ απο εδω μεσα και καποιους αλλους που δεν γραφουν τωρα
τεταρτον σταματα να λες μαλακιες ολη την ωρα εχεις γινει γραφικος πιο γραφικος απο τον παραπανω που γουσταρει τραβελια
δεν εχω ερθει σε επαφη με την φιονα,
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
ναι καναμε αρκετες φορες βολτα προς γιαννιτσων και με την πρωην συζυγο και με αλλες γκομενες,
ζοριζεσαι?
Η σύζυγος... γεννημένη γυναίκα;
Ή πηγαίνατε τσάρκα για να δει τους φίλους από τον στρατό;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
γιατι να αλειφτω εγω ρε?Και με τι αλείφεσαι;
Με βαζελίνη;
λοιπον μετακινειστε το θεμα του πικερ στα πουστροθεματα που ανηκει και σχολιαστε για το κωλογαμησι του πικερ και του βανορντεν,
των 2 καθομολογιαν κωλογαμημενων του θρεντ
αυτη ζοριστικε και σε χωρισε μετα το πλακοπουτσι το φιονατο ..ναι καναμε αρκετες φορες βολτα προς γιαννιτσων και με την πρωην συζυγο και με αλλες γκομενες,
ζοριζεσαι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
1,57 υψος 47 κιλα γεννημενη γυναικα με παιδικες-βρεφικες φωτογραφιες κλπ ολα εξακρυβωμεναΗ σύζυγος... γεννημένη γυναίκα;
Ή πηγαίνατε τσάρκα για να δει τους φίλους από τον στρατό;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν με χωρισε εγω της ζητησα διαζυγιο ενα πρωι με κρεβατομουρμουρααυτη ζοριστικε και σε χωρισε μετα το πλακοπουτσι το φιονατο ..
Toni Skotoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2019
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Δε καταλαβαίνω το μίσος μερικών για αυτούς που τους αρέσει η γυναίκα να τους προκαλεί οργασμο από πίσω. Ας μου το εξηγήσει κάποιος.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
λοιπον λοιπον απευθυνομαι στον γεροξουρα
Σταμάτα να το παρατραβάς γιατί γίνεσαι πιο ρεζίλης κι από τον Πίκη, που τον απέρριψε μέχρι και πουτάνα του δεκάρικου.
Τα ίδια ορκιζόσουν και τότε... Ότι είναι γυναίκα, ,ότι βγήκατε για ποτό, ότι είναι καστανή και έχει βυζάρες νο4, μέχρι που τελικά αποδείχτηκε ότι η Νταμπλ Βίζιον ήταν ο Τσούτλου.
Θα το επιβεβαιώσει μάλιστα κι ο φίλος σου ο Άλεξ.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σταμάτα να το παρατραβάς γιατί γίνεσαι πιο ρεζίλης κι από τον Πίκη, που τον απέρριψε μέχρι και πουτάνα του δεκάρικου.
Τα ίδια ορκιζόσουν και τότε... Ότι είναι γυναίκα, ,ότι βγήκατε για ποτό, ότι είναι καστανή και έχει βυζάρες νο4, μέχρι που τελικά αποδείχτηκε ότι η Νταμπλ Βίζιον ήταν ο Τσούτλου.
Θα το επιβεβαιώσει μάλιστα κι ο φίλος σου ο Άλεξ.
βρε γελοιε ποιος το αποδειξε θα μου πεις εσυ εμενα που βγηκα μαζι της την πηγα σε ξενοδοχειο ποιος εσυ????
που μου ελεγε οτι της εχουνε στειλει φωτογραφιες για σενα και της εχουνε πει????
εγω συγνωμη επειδη τα μπερδεψαμε μιλαω για τη ζαβαρακατρα και οχι για τον κλωνο που ειπες
αν μιλας για καποιον κλωνο οκ εγω μιλαω για το νικ που ειχε το ροζ πανθηρα
αυτη την ξερει και ο αλεξ εχουν μιλησει και ειχε πει οτι ειναι γυναικα
αλλα στο λεω και εγω
βαλε παιδικες φωτο .με καλυμενο προσωπο .1,57 υψος 47 κιλα γεννημενη γυναικα με παιδικες-βρεφικες φωτογραφιες κλπ ολα εξακρυβωμενα
γιατι το εξακριβωσες;;;;
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
να μπεις στο προφιλ μου που ειμαστε φιλοι να δει για ποια μιλαω
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
βρε γελοιε ποιος το αποδειξε θα μου πεις εσυ εμενα που βγηκα μαζι της την πηγα σε ξενοδοχειο ποιος εσυ????
που μου ελεγε οτι της εχουνε στειλει φωτογραφιες για σενα και της εχουνε πει????
εγω συγνωμη επειδη τα μπερδεψαμε μιλαω για τη ζαβαρακατρα και οχι για τον κλωνο που ειπες
αν μιλας για καποιον κλωνο οκ εγω μιλαω για το νικ που ειχε το ροζ πανθηρα
αυτη την ξερει και ο αλεξ εχουν μιλησει και ειχε πει οτι ειναι γυναικα
αλλα στο λεω και εγω
Βρέ άντε σάλτα να σε χύσει στη μάπα κάνας τράβελος, μπας και δεις άσπρη μέρα...
Και για τον κλώνο τα ίδια ορκιζόσουν. Ότι βγήκες μαζί της, ότι ήταν βυζουδερή, κι ότι πήγατε σε ξενοδοχείο και την πήδηξες, αρχιψεύταρε...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αρχίδια χαρτοπόλεμος...
Τα ίδια έγραφες και για την Ντάμπλ Βίζιον, προτού αποδειχθεί ότι ήταν καραφλός σφίχτης, με μουστακάκι ποντικοουρά.
θα στο ξαναπω μιλαω για τη ζαβαρα εσυ αδερφακι μου να επρηξες
για ποιο λογο καθεσαι σε αυτο το θεμα ε??????
πες μας αντε πηγαινε στους παππουληδες και γραφε εκει εδω δεν εισαι ευπροσδεκτος για να λες μαλακιες
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Βρέ άντε σάλτα να σε χύσει στη μάπα κάνας τράβελος, μπας και δεις άσπρη μέρα...
Και για τον κλώνο τα ίδια ορκιζόσουν. Ότι βγήκες μαζί της, ότι ήταν βυζουδερή, κι ότι πήγατε σε ξενοδοχείο και την πήδηξες, αρχιψεύταρε...
βρες μου το ποστ που το λεω σε προκαλω
θα σε παω μεχρι τερμα
βρες μου ενα ποστ
αλλα να σου πω τι εγινε???????
νομιζα οτι ειναι γυναικα και της χωθηκα και μετα εμαθα οτι ηταν κλωνος
μπραβο συγχαρητηρια εξυπνε
αντε παρε ποδι τωρα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αλλα τι να πεις σε καποιον που νομιζει οτι η δωρα ειναι κλωνος
αστο μεγαλε εχεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια εισαι μονο για να τσακωνεσαι με πικεριστες σε αφηνω τωρα δεν υπαρχει λογος να μιλαμε
απαξιω , οταν ωριμασεις ελα μιλα μου
αστο μεγαλε εχεις φαει γκολ απο τα αποδυτηρια εισαι μονο για να τσακωνεσαι με πικεριστες σε αφηνω τωρα δεν υπαρχει λογος να μιλαμε
απαξιω , οταν ωριμασεις ελα μιλα μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31