τι σχεση εχει ο δουκας τωρα ;απο οτι ξερω δεν ηταν πικεριστης .ουτε για πλακα δεν προλαβαινε να χεστει στο δρομο ο δουκας, ο αλλος ο κωλοανοιγμενος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και 1 φορα να γαμησε τον κωλο του, αφου εκανε σεξ απο τον κωλο ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται, δεν ειναι ποσοτικο το θεμα.εχεις εμμονες με τον δασκαλο μας ..
ο ιδιος εχει πει πως 3/4 φορες δεχτηκε δαχτυλο αναμεσα στις χιλιαδες που εχει γαμησει ...
δεν το κανει ξανα και ξανα .. καιαν τον δεις πως γαμαει θα σκυψεις απο ντροπη ...
δεν του αρεσουν οι πουτσες ...και 1 φορα να γαμησε τον κωλο του αφου εκανε σεξ απο τον κωλο ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται, δεν ειναι ποσοτικο το θεμα.
οσοι πανε με τραβελοειδη εχουν υποβοσκουσα ομοφυλοφιλια ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και οσοι γαμανε τον κωλο τους τι εχουν????δεν του αρεσουν οι πουτσες ...
οσοι πανε με τραβελοειδη εχουν υποβοσκουσα ομοφυλοφιλια ..
ΠΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
υγ. θα σου επαναλαμβανω 1000δες φορες οτι δεν εχω παει με τραβελοειδη σε αντιθεση με τον κωλαγαμημενο που επανελαβε 1000δες φορες οτι γαμησε τον κωλο του και μαλιστα πληρωσε το μαιμουδακι να το κανει με τα ευλογημενα της χερακια που τον ξεφτιλισε τον ΠΟΥΣΤΗ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εχεις εμμονες με τον δασκαλο μας ..
αν σου εβριζε και σενα την μανα να δουμε τι εμμονες θα αποκτουσες
βαλλόταν απο παντου και χιλιες μεριες ! σε αμυνα βρισκοταν!αν σου εβριζε και σενα την μανα να δουμε τι εμμονες θα αποκτουσες
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
Μα σας απάντησα και προσωπικά ότι ακόμα δε διαθέτω strap on , στην εργαλειοθήκη μου . Όταν αποκτησω τον σχετικό εξοπλισμό ,θα σας ενημερώσω
Δώρα, μπερδεύτηκες, δεν είμαι πικεριστής, ο κώλος μου είναι μόνο έξοδος, μπερδεύτηκες με το νηματοθέτη και τους φίλους του.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι το καημενο, ειπε οτι γαμησε τον κωλο του και βγηκε δημοσια να το παιξει προτυπο αντρος ο κωλογαμημενοςβαλλόταν απο παντου και χιλιες μεριες ! σε αμυνα βρισκοταν!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
εχεις εμμονες με τον δασκαλο μας ..
ο ιδιος εχει πει πως [size=30pt]3/4 φορες[/size] δεχτηκε δαχτυλο αναμεσα στις χιλιαδες που εχει γαμησει ...
δεν το κανει ξανα και ξανα .. καιαν τον δεις πως γαμαει θα σκυψεις απο ντροπη ...
Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.
αγνοεις πως ειναι πλεον ζωντανος αστικος θρυλος στο μεταξουργειο ....ναι το καημενο, ειπε οτι γαμησε τον κωλο του και βγηκε δημοσια να το παιξει προτυπο αντρος ο κωλογαμημενος
να ξαναγραψω πως το περιβοητο πιθαρι μας , θα αποτελεσει μελος του μελλοντικου μουσειου φυσικης ιστοριας της Αθηνας και
αυτο το γραφω με συγκινηση .
Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.
εσενα παντως στο γκει σινεμα σου χωνουν πουτσες οι γεροι και οχι δαχτυλα..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
εσενα παντως στο γκει σινεμα σου χωνουν πουτσες οι γεροι και οχι δαχτυλα..
Αυτό το λες εσύ και το βγάζεις από το μυαλό σου.
Τα πουστριλίκια σας τα λέτε μόνοι σας.
Αυτό το λες εσύ και το βγάζεις από το μυαλό σου.
Τα πουστριλίκια σας τα λέτε μόνοι σας.
οοοοοοοοοχι πουστριγκο μου ...
ολα τα κροσακια το εχουν πει .
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
οοοοοοοοοχι πουστριγκο μου ...
ολα τα κροσακια το εχουν πει .
Επισκέπτης
Μωρη γκεουλα πηγες στην αρχαια Ολυμπια και επαιρνες γκευ ποζες γυμνοστηθος σαν αυτους που μας ανεβαζεις σε φωτογραφιες. Δεν σκεφτηκες οτι εχει και τουριστες εκει και θα λενε γκευ γρικς;οπως για πλακα εβγαλε στο σφυρι τον κωλο του ο πικερ.
για πλακα εβγαλε φωτογραφια τον κωλο του.
για πλακα ειπε πως για γουστα ειναι οι μαυροι.
και αλλα που δεν τα κανουν για πλακα ή απο περιεργεια νορμαλ αντρες .
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
τι γκεη μιλας κιολας ρε πισωγλεντη.Μωρη γκεουλα πηγες στην αρχαια Ολυμπια και επαιρνες γκευ ποζες γυμνοστηθος σαν αυτους που μας ανεβαζεις σε φωτογραφιες. Δεν σκεφτηκες οτι εχει και τουριστες εκει και θα λενε γκευ γρικς;
φωτο με την συζυγο μου εβγαζα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
τι γκεη μιλας κιολας ρε πισωγλεντη.
φωτο με την συζυγο μου εβγαζα.
Αν δε δούμε φώτο δεν πιστεύουμε τίποτα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στ αρχιδια μου, την αλλη φορα με βαλατε να κατεβω παραλια να φωτογραφιζω χοντρους με ωραιεες γκομενες, τωρα δεν θα κατσω να ψαξω φωτογρφιες με την τεωςΑν δε δούμε φώτο δεν πιστεύουμε τίποτα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 5.506
στο νήμα του Πίκερ εκτυλίσσεται μια παραγωγική συζήτηση τύποι
Ευστοχότατο το ποστ σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις