Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχεις εμμονες με τον δασκαλο μας ..
ο ιδιος εχει πει πως 3/4 φορες δεχτηκε δαχτυλο αναμεσα στις χιλιαδες που εχει  γαμησει ...

δεν το κανει ξανα και ξανα .. καιαν τον δεις πως  γαμαει θα σκυψεις απο  ντροπη ...
και 1 φορα να γαμησε τον κωλο του, αφου εκανε σεξ απο τον κωλο ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται, δεν ειναι ποσοτικο το θεμα.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
και 1 φορα να γαμησε τον κωλο του αφου εκανε σεξ απο τον κωλο ΠΟΥΣΤΗΣ λεγεται, δεν ειναι ποσοτικο το θεμα.
δεν του αρεσουν  οι πουτσες  ...

οσοι πανε με τραβελοειδη εχουν υποβοσκουσα ομοφυλοφιλια ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν του αρεσουν  οι πουτσες  ...

οσοι πανε με τραβελοειδη εχουν υποβοσκουσα ομοφυλοφιλια ..
και οσοι γαμανε τον κωλο τους τι εχουν????

ΠΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

υγ. θα σου επαναλαμβανω 1000δες φορες οτι δεν εχω παει με τραβελοειδη σε αντιθεση με τον κωλαγαμημενο που επανελαβε 1000δες φορες οτι γαμησε τον κωλο του και μαλιστα πληρωσε το μαιμουδακι να το κανει με τα ευλογημενα της χερακια που τον ξεφτιλισε τον ΠΟΥΣΤΗ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Μα σας απάντησα και προσωπικά ότι ακόμα δε διαθέτω strap on , στην εργαλειοθήκη μου . Όταν αποκτησω τον σχετικό εξοπλισμό ,θα σας ενημερώσω

Δώρα, μπερδεύτηκες, δεν είμαι πικεριστής, ο κώλος μου είναι μόνο έξοδος, μπερδεύτηκες με το νηματοθέτη και τους φίλους του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
εχεις εμμονες με τον δασκαλο μας ..
ο ιδιος εχει πει πως [size=30pt]3/4 φορες[/size] δεχτηκε δαχτυλο αναμεσα στις χιλιαδες που εχει  γαμησει ...

δεν το κανει ξανα και ξανα .. καιαν τον δεις πως  γαμαει θα σκυψεις απο  ντροπη ...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ναι το καημενο, ειπε οτι γαμησε τον κωλο του και βγηκε δημοσια να το παιξει προτυπο αντρος ο κωλογαμημενος
αγνοεις  πως ειναι πλεον ζωντανος αστικος  θρυλος στο μεταξουργειο ....

να ξαναγραψω πως το περιβοητο πιθαρι μας , θα αποτελεσει μελος του μελλοντικου μουσειου φυσικης ιστοριας της Αθηνας και
αυτο  το γραφω με συγκινηση .

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.

εσενα  παντως στο γκει σινεμα  σου χωνουν  πουτσες οι γεροι και οχι  δαχτυλα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
εσενα  παντως στο γκει σινεμα  σου χωνουν  πουτσες οι γεροι και οχι  δαχτυλα..

Αυτό το λες εσύ και το βγάζεις από το μυαλό σου.

Τα πουστριλίκια σας τα λέτε μόνοι σας.

Επισκέπτης
οπως για πλακα εβγαλε στο σφυρι τον κωλο του ο πικερ.
για πλακα εβγαλε φωτογραφια τον κωλο του.
για πλακα ειπε πως για γουστα ειναι οι μαυροι.

και αλλα που δεν τα κανουν για πλακα ή απο περιεργεια νορμαλ αντρες .

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
Μωρη γκεουλα πηγες στην αρχαια Ολυμπια και επαιρνες γκευ ποζες γυμνοστηθος σαν αυτους που μας ανεβαζεις σε φωτογραφιες. Δεν σκεφτηκες οτι εχει και τουριστες εκει και θα λενε γκευ γρικς;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μωρη γκεουλα πηγες στην αρχαια Ολυμπια και επαιρνες γκευ ποζες γυμνοστηθος σαν αυτους που μας ανεβαζεις σε φωτογραφιες. Δεν σκεφτηκες οτι εχει και τουριστες εκει και θα λενε γκευ γρικς;
τι γκεη μιλας κιολας ρε πισωγλεντη.

φωτο με την συζυγο μου εβγαζα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν δε δούμε φώτο δεν πιστεύουμε τίποτα.
στ αρχιδια μου, την αλλη φορα με βαλατε να κατεβω παραλια να φωτογραφιζω χοντρους με ωραιεες γκομενες, τωρα δεν θα κατσω να ψαξω φωτογρφιες με την τεως

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
στο νήμα του Πίκερ εκτυλίσσεται μια παραγωγική συζήτηση τύποι

Stories

Νέο!

Stories