Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.308
- Πόντοι
- 1.686
Είσαι πάνω αριστερά Αλέκο 2
γιατι επιμενεις να συζητας με τη ντορα αν ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι κλωνος μου
διαψευδεις τους ισχυρισμους σου
και φανερωνεις ζηλια για τα πουτανακια του πικερισμου
αν ειχες αγαπησει και εσυ οπως εμεις τις πουτανες στη μακρα πορεια της ζωης σου, τοτε εκεινες θα ερχονταν μονες τους σε εσενα
με τη Ντορα και αλλα κοριτσια που θα παραμεινουν ανωνυμα ζουμε την πραγματοση της πανγαμιας
Είσαι μαζί της στην πάνω φωτό !
( το προηγούμενο σου αβατάρ)
Ενταξει, εχεις ενα δικιο, απο την αλλη ολοι μας μπορουμε να κανουμε καποια στιγμη ενα λαθος συντακτικο, ακομη και χοντρό.
Απο την αλλη, οταν ειπωθηκε οτι ειναι δικηγορος, της εδωσα ραντεβου στα δικαστηρια αλλά εκανε το κορόιδο.
Μετα ανεφερε οτι μενει εκτος Αττικης και...ερχεται τα βραδια στην Αθηνα και φευγει παλι μετα.
Μετα ο Νορντεν εγραψε οτι η Δωρα ειναι κλωνος του.
Η ιδια το διεψευσε.
Θα καταληξω καποια στιγμη στο συμπερασμα οτι ολος αυτος ο αχταρμας (Νορντεν, Ντορα, Σουκερ, Πικερ) ειναι το ιδιο ατομο, το οποιο εχει πεισει τον εαυτο του οτι εχει τεσσερις προσωπικοτητες οι οποιες διαφωνουν κιολας μεταξυ τους.
Σημερα ,ξυπνησα κατα φαντασιαν νοσοκομα. Εχουμε κανα επειγον περιστατικο ,που να χρηζει αμεσης νοσηλειας;
Σημερα ,ξυπνησα κατα φαντασιαν νοσοκομα. Εχουμε κανα επειγον περιστατικο ,που να χρηζει αμεσης νοσηλειας;
να προσηλυτιζαμε και κανεναν λες δεν γαμιεται..ενα πικερομουνακι ειδατε και αμεσως σαν τους γυμνοσαλιαγκες ολοι εδω σερνεστε ..
δεν θα μπορεσετε ποτε να κατανοησετε την δυναμη του πικερισμου!
να προσηλυτιζαμε και κανεναν λες δεν γαμιεται..
αυτοι σταρχιδια τους ο νομος μονο να ανταλλαξουν ποστ με γυναικα στο ιντερνετ...
ενα πικερομουνακι ειδατε και αμεσως σαν τους γυμνοσαλιαγκες ολοι εδω σερνεστε ..
δεν θα μπορεσετε ποτε να κατανοησετε την δυναμη του πικερισμου!
https://[URL unfurl="true"]www.athinorama.gr/lmnts/articles/2519132/50.jpg[/img[/URL]]Θα καταληξω καποια στιγμη στο συμπερασμα οτι ολος αυτος ο αχταρμας (Νορντεν, Ντορα, Σουκερ, Πικερ) ειναι το ιδιο ατομο, το οποιο εχει πεισει τον εαυτο του οτι εχει τεσσερις προσωπικοτητες οι οποιες διαφωνουν κιολας μεταξυ τους.
Δώρα είσαι απίστευτος μούναρος, σου έχω στείλει πμ για επικοινωνία. :S
Δώρα είσαι απίστευτος μούναρος, σου έχω στείλει πμ για επικοινωνία. :S
καλα του ειπες νορντενντορασουκερπικερ...Μα σας απάντησα και προσωπικά ότι ακόμα δε διαθέτω strap on , στην εργαλειοθήκη μου . Όταν αποκτησω τον σχετικό εξοπλισμό ,θα σας ενημερώσω
για πλακα το ειπα. μονο Ανεστης ειναι κλωνος μου, ο προδομενος φιλος σου. :'(Ηλίθιε αυτιστικέ...
Ψάχνεις να μου την βγείς με λογικά επιχειρήματα, όταν έχεις ήδη δηλώσει από μόνος σου, πως η Ντόρα και ο Ανέστης είναι κλώνοι σου;
Ο μόνος λοιπόν που διαψεύδει τους ισχυρισμούς του, είσαι εσύ. Είσαι τόσο ανόητος, που πέφτεις από μόνος σου στον λάκκο που έσκαψες (με ομολογουμένως πολύ κόπο) για τους άλλους.
οπως για πλακα εβγαλε στο σφυρι τον κωλο του ο πικερ.για πλακα το ειπα. μονο Ανεστης ειναι κλωνος μου, ο προδομενος φιλος σου. :'(