Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.358
Πόντοι
5.506
πρωτον εισαι προσωπικα εσυ εισαι ενα παρασιτο στο σαιτ που δεν εχεις ουτε μια κριτικη ουτε ενα σχολιο ουτε εχεις παει με πουτανα
δεν εχεις παει ουτε με γυναικα αλλα αυτο το αφηνω
δεν εχεις ουτε εναν λογω υπαρξης στο σαιτ και γραφεις μονο στα πολιτικα
παρε μπουλο

δευτερον θα σου απαντουσα αν ηξερα οτι εισαι ανθρωπος σοβαρος

Τύπε, εγώ σε ρωτάω γιατί είσαι από τα πιο σοβαρά και αξιόπιστα νικ εδώ και είσαι γητευτής των γυναικώνε.  :S

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τύπε, εγώ σε ρωτάω γιατί είσαι από τα πιο σοβαρά και αξιόπιστα νικ εδώ και είσαι γητευτής των γυναικώνε.  :S

βραδιασε .....
τραβα στο  adulttheater να σε καλαφατισει κανα γερος  και αδειασε μας την γωνια ..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ξαναδιαβασε γιατι εκανα τροποποιηση

το τι ειμαι εγω το ξερουν καλα τα παιδια και στις ενημερωσεις και στις κριτικες και στα σχολια
δεν υπαρχει μερος που να μην εχω παει και οσοι ασχολουνται με το σαιτ με ξερουν αν γραφω η αν ξερω

εσυ παλι δεν εχεις ιδεα στο ξαναειπα εισαι κλωνος και γενικα δεν ασχολουμαι μαζι σου

πηγαινε τωρα να ποσταρεις στο μιστερ μαλακας να μου την πεις να νιωσεις μαγκας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.358
Πόντοι
5.506
ξαναδιαβασε γιατι εκανα τροποποιηση

το τι ειμαι εγω το ξερουν καλα τα παιδια και στις ενημερωσεις και στις κριτικες και στα σχολια
δεν υπαρχει μερος που να μην εχω παει και οσοι ασχολουνται με το σαιτ με ξερουν αν γραφω η αν ξερω

εσυ παλι δεν εχεις ιδεα στο ξαναειπα εισαι κλωνος και γενικα δεν ασχολουμαι μαζι σου

πηγαινε τωρα να ποσταρεις στο μιστερ μαλακας να μου την πεις να νιωσεις μαγκας

Τύπε, οφείλω να αναγνωρίσω την χρησιμότητά σου στο σαιτ όπως και το μεστό σου λόγο, δε θα τολμούσα να συγκριθώ μαζί σου ή έστω να προσπαθήσω να σε αμφισβητήσω. Μόνο τα ρισπέχτια μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τύπε, οφείλω να αναγνωρίσω την χρησιμότητά σου στο σαιτ όπως και το μεστό σου λόγο, δε θα τολμούσα να συγκριθώ μαζί σου ή έστω να προσπαθήσω να σε αμφισβητήσω. Μόνο τα ρισπέχτια μου.

κριμα που μεσα στην ειρωνια σου ειπες και μια αληθεια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
βραδιασε .....
τραβα στο  adulttheater να σε καλαφατισει κανα γερος  και αδειασε μας την γωνια ..

αφησε τον να μιλαει μονος του οσοι διαβαζουν ξερουν τι ατομο ειναι αν ειναι κλωνος και αν εχει σχεση με το σαιτ

αξια του δινουμε

Επισκέπτης
Ο Ντορίτας, ανέφερε πως ο μαλακογκουρού σας έθεσε θέμα "τήρησης νόμου" και όχι τιμολόγησης. Συνεπώς ως πιστοί ακόλουθοι του, οφείλατε να τηρήσετε το νόμο. :)
Κατ αρχας προσωπικα εχω δηλωσει οτι δυσκολευομαι να τηρησω την συχνοτητα και ο Δασκαλος εχει αποδεχτει οτι η σαρκα ειναι αδυναμη και η αδυναμια συγχωρειται αρκει να μεταμελουμαι ειλικρινα. Περαιτερω οποιος ηθελε να γαμησει το ΠΣΚ ηταν ελευθερος να το πραξει, αρκει να μην το εκανε σε μπουρδελα που σου κλεβουν 10 ευρω. Την πρωτη εβδομαδα συμμετειχαν παρα πολλα παιδια στη μαζικη κινητοποιηση, τοσο που τρομαξαν οι σωματεμποροι, η επαναληπτικη ειχε μικροτερη συμμετοχη ως αναμενομενο αλλα παλι πηγε καλα. Τελικα ο καταναλωτης εχει δυναμη και στην Ελλαδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε Άλεξ, σε σένα απευθύνομαι, μια Δικηγόρος θα χρησιμοποιούσε αντί για το σωστό αρνητικό δεν, το δε; Ειδικά όταν η επόμενη λέξη αρχίζει με φωνήεν, και δεν μπορεί να ισχυριστεί τον κανόνα της ευφωνίας; και στη συνέχεια τον πλεονασμό να επιστρέψει εδω; που αλλού μπορεί να επιστρέψει κάποιος, εκτός από εδώ, αφού εδώ γράφει το Νόμο του;
Ενταξει, εχεις ενα δικιο, απο την αλλη ολοι μας μπορουμε να κανουμε καποια στιγμη ενα λαθος συντακτικο, ακομη και χοντρό.
Απο την αλλη, οταν ειπωθηκε οτι ειναι δικηγορος, της εδωσα ραντεβου στα δικαστηρια αλλά εκανε το κορόιδο.
Μετα ανεφερε οτι μενει εκτος Αττικης και...ερχεται τα βραδια στην Αθηνα και φευγει παλι μετα.
Μετα ο Νορντεν εγραψε οτι η Δωρα ειναι κλωνος του.
Η ιδια το διεψευσε.

Θα καταληξω καποια στιγμη στο συμπερασμα οτι ολος αυτος ο αχταρμας (Νορντεν, Ντορα, Σουκερ, Πικερ) ειναι το ιδιο ατομο, το οποιο εχει πεισει τον εαυτο του οτι εχει τεσσερις προσωπικοτητες οι οποιες διαφωνουν κιολας μεταξυ τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.358
Πόντοι
5.506
Ενταξει, εχεις ενα δικιο, απο την αλλη ολοι μας μπορουμε να κανουμε καποια στιγμη ενα λαθος συντακτικο, ακομη και χοντρό.
Απο την αλλη, οταν ειπωθηκε οτι ειναι δικηγορος, της εδωσα ραντεβου στα δικαστηρια αλλά εκανε το κορόιδο.
Μετα ανεφερε οτι μενει εκτος Αττικης και...ερχεται τα βραδια στην Αθηνα και φευγει παλι μετα.
Η ιδια το διεψευσε.

Θα καταληξω καποια στιγμη στο συμπερασμα οτι ολος αυτος ο αχταρμας (Νορντεν, Ντορα, Σουκερ, Πικερ) ειναι το ιδιο ατομο, το οποιο εχει πεισει τον εαυτο του οτι εχει τεσσερις προσωπικοτητες οι οποιες διαφωνουν κιολας μεταξυ τους.

Είναι ικανός ΑΥΤΟΣ να δημιουργήσει νέο κλάδο στην ψυχιατρική.  :hi:

Επισκέπτης
επισημες αποψεις του δεν εχουμε δει  για αυτα τα θεματα . ..
η αποχη  γινεται κυριως  για την φυλης και  τα περιξ .. οχι για το μεταξι μιας και  το μεταξι  ειναι στο  δεκαρικο ..(ακομα) ..

για τα υπολοιπα θεματα θα αναμενω την επισημη  τοποθετηση του .
το πιθάρι  στο μεταξουργειο καποια μερα θα  μπει  σε  μουσειο φυσικης ιστοριας !
Τον εχω ρωτησει εγω παλια και μου εχει απαντησει. Οποιος ειναι πλουσιος ας πηγαινει και με βιζιτες μερα παρα μερα, αλλα δεν ειναι ο πλουτος αυτοσκοπος, αλλα η ολιγαρκης αφθονια. Καποιο γατακι ειδε την εκφραση, τη χρησιμοποιησε σε λογο του. Οι αξιοι ανθρωποι παραειναι σοβαροι για να ασχοληθουν με την πολιτικη, αν και θα ηθελα να δω τον Πικερ δημοτικο συμβουλο. Θα ηταν χρησιμος.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
στα κυπριακα το εγραψε γιαυτο σας φαινεται λαθος
οι κυπριοι δικηγοροι ετσι γραφουν.. :zfuck:

Σημερα ,ξυπνησα κατα φαντασιαν νοσοκομα. Εχουμε κανα επειγον περιστατικο ,που να χρηζει αμεσης νοσηλειας;

Συνημμένα

• 1555366951155.jpg
    1555366951155.jpg
    271,3 KB · Εμφανίσεις: 27

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Ναι.

Έλα να μου αλλάξεις τον ουροσυλλέκτη. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Η ιδια το διεψευσε.

Συνημμένα

• IMG_20190416_013210.jpg
    IMG_20190416_013210.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 42

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16