alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Με την ελπιδα να μην ειναι κατι σοβαρο, περαστικα και γρηγορα δυνατος.Ευχαριστώ πολύ μεσιέ!
Με την ελπιδα να μην ειναι κατι σοβαρο, περαστικα και γρηγορα δυνατος.Ευχαριστώ πολύ μεσιέ!
μα δεν προσβαλλω κανεναν ουτε λεω τιποτα προσβλητικο για τον αγιο ξερω πολυ καλα οτι αυτα τα κανει για να μας προκαλεσει
την αληθεια την ξερει ο ιδιος απλα θελει να μας βασανιζει
εσυ γιατι λες τον προσβαλουμε εγω ο ιδιος θα του πω ωραιες πλακες κανεις κυριε καμια προσβολη
αλλα αν το παμε στο θεμα προσβολη εκεινος ισχυριζεται οτι αυτα που λεμε δεν ισχυουν και μας προκαλει δημοσια
Για να γίνω περισσότερο κατανοητός σε σένα: λαμβάνω ως προσβολή χωρίς να με γνωρίζεις προσωπικά ότι τσιμπάω για να χειροκροτώ έναν φίλο-μέλος. Τώρα με κατάλαβες;
δεν αναφερομαι σε σενα αναφερομαι σε νικ τυπου μπαροκ και κατι αλλα παραλυτα που δεν εχουν καμια σχεση με το σαιτ ουτε τον λογο που γινεται η κουβεντα και περνουν θεσεις χωρις να γνωριζουν
εσυ δεν πηρες θεση στο θεμα μας οπωτε δεν αναφερομαι σε σενα η σε ατομα σαν και εσενα
Μου αρκεί η διευκρίνισή σου.
δεν αναφερομαι σε σενα αναφερομαι σε νικ τυπου μπαροκ και κατι αλλα παραλυτα που δεν εχουν καμια σχεση με το σαιτ ουτε τον λογο που γινεται η κουβεντα και περνουν θεσεις χωρις να γνωριζουν
εσυ δεν πηρες θεση στο θεμα μας οπωτε δεν αναφερομαι σε σενα η σε ατομα σαν και εσενα
Χωρίς να γνωρίζω τι έχει παιχτεί μεταξύ μελών, αλλά με αφορμή την πρόσκλησή μου ως μάρτυρας του μεσιέ The Saint, θα την αποδεχτώ μετά από μια εβδομάδα γιατί νοσηλεύομαι. Ωστόσο οφείλω να ενημερώσω τους ενδιαφερόμενους ότι γνωρίζω έτη πολλά το μέλος The Saint και προσωπικά. Πρόκειται για έναν άνδρα με ορθό και κρυστάλλινο λόγο και απόψεις, που γνωρίζει να τιμά τα παντελόνια του όπως ο αξέχαστος και φίλος επίσης Cheyenne!
συρμα ο ανεστης ..μην γραφετε για λιγο να νομιζει οτι φυγαμε ;)
Μόλις έπεσε μπλόφα για συνάντηση, η μία έψαχνε και ψάχνει να βρει δικαιολογία και ο άλλος προσπαθεί να αναπτύξει τον όρο "δημιουργική ασάφεια".
τι εννοεις ποια μια και ποιος αλλος
εδω ειμαστε να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος
μποκολε εχθες σου απαντησα αλλα τα εκανες γαργαρα ε????????????/
γιατι δεν σχολιασες παρα το μονο που εκανες ηταν να φυγεις τρεχοντας
καθομαι στην ακρη του μπαρΔέχομαι. Σας καλώ για ποτό σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 24:00 στο my hood που βρίσκεται στην οδό Πανόρμου στο νούμερο 16 στους Αμπελόκηπους Αθηνών.
Μαζί μου, και για να υπάρχουν μάρτυρες, θα είναι οι κ.κ. Μπρόκολος, Μυστήριος και Οξαποκεί.
Όποιο άλλο μέλος επιθυμεί να παρευρεθεί, είναι ευπρόσδεκτο. Κωδικό σήμα αναγνωρίσεως, ένα πακέτο χαρτομάντιλα στο δεξί χέρι, που στο τέλος θα σου δώσουμε, για να σκουπίσεις τα γέρικα πηχτά μου φλόκια από τα μούτρα σου.
play along dudeδεν εχει παιχτει τιποτα απλα ως ειθισται ο αγιος μιας και δεν εχει τι να κανει και αρεσκεται σε παιχνιδια ιντερνετικα γνωριμιες και προκλησεις μας προκαλει οτι λεμε ψεμματα ενω ξερει την αληθεια ο ιδιος αλλα τον γεμιζει να το κανει δημοσια για να τσιμπανε καποιοι και να τον χειροκροτανε
το θεμα ειναι οτι ουτε ο ιδιος τα πιστευει αλλα τι να κανουμε παιζουμε το παιχνιδι του
καθομαι στην ακρη του μπαρ
αυτός με τις κόκκινες γόβες είσαι??καθομαι στην ακρη του μπαρ
τι εννοεις ποια μια και ποιος αλλος
εδω ειμαστε να δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος
ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας εδω μεσα ειναι ο μποκολος
ο κακομοιρης ευχεται να μην ειναι γυναικα η δωρα για να μην βγουν ακυρες οι κοσμοθεωριες του
τετοιο πραμα συναντα κανεις σπανια οταν η πραγματικοτητα καταριπτει τις θεωριες δηλαδη ειναι πολυ ασχημο και θα κανει οτι μπορει για να πιαστει απο καπου ασχετα αν σαν αλλος δον κιχωτης κυνηγαει ανεμομυλους και φτιαχνει οτι πιο ακραιο μπορει για να βγει σωστος
καμια φορα ισχυει το ξυραφι του οκαμ αγαπητε μποκολε
φανταζομαι δεν χρειαζεται να σου αναλυσω τι ειναι το ξυραφι
αυτός με τις κόκκινες γόβες είσαι??