barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
ο επομενος που θα συνευρεθει η ντορα ειμαι εγω .
H ντόρα το ξέρει;
ο επομενος που θα συνευρεθει η ντορα ειμαι εγω .
H ντόρα το ξέρει;
θα βγαλουμε και φωτο και θα δειτε..
Πρόσεχέ την δουλεύει το στραπόν όπως λέει.
βλεπω εμαθες τις πληροφοριες που θες ...
εμενα με ενδιαφερει το μουνι της να της το καραμελωσω και να της το δικακορεψω ..
Παραβλέπω ότι πέρασαν δυο ώρες, και συνεχίζω.
Τα χαρακτηριστικά: Ψηλός, μετρίου αναστήματος, κοντός, όμορφος, ασχημούλης αλλά αρρενωπός, μυώδης, ξερακιανός, αδύνατος, εύσωμος, χοντρός, ξανθός, καστανός, μαυρομάλης, γκριζομάλης, καραφλός, δεν αποτελούν προσωπικές πληροφορίες.
Πληροφορίες προς ταυτοποίηση-αναγνώριση προσώπου (και όχι προσωπικές πληροφορίες, γιατί τα προσωπικά δεδομένα αφορούν, ονοματεπώνυμο, οικογενειακή κατάσταση, κλινική εικόνα κλπ) θα ήταν αν μας αναφέρατε ομού με τα ψηλός, αδύνατος, ξανθός, μέ αρρενωπά χαρακτηριστικά π.χ., και κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως, ένα μάτι γαλανό και ένα μάτι γκρίζο, ελιά στο δεξί μάγουλο, ή ουλή στο σαγόνι, βλογικομμένος, στραβή μύτη με κλίση προς τα δεξιά και πάει λέγοντας.
Ούτως λοιπόν, και με δεδομένα:
α) Ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ισχυρίζεται ότι σας έδωσε μουνί και κωλάντερο στο χέρι,
β) Ότι δεν υφίσταται στον παρόντα ουδεμία κριτική για εσάς και,
γ) Την αποδεδειγμένη πλέον τάση μυθομανίας και παπαρολογίας του τιτλούχου Μίστερ Μαλάκας Μουνοβαγόνη,
επιτρέψατε μου να θεωρώ το όλο θέμα αρχίδια χαρτοπόλεμος.
Προς τι το ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση του βαγκον ; Έχετε την ανάγκη να γνωρίζετε για να τον φαντασιωνεστε καλύτερα; Ας είναι ,μη σας το χαλάσω .
Ανοιχτόχρωμος , μετριο ύψος ,κανονικά κιλά , νεαρός ,με παιδικό πρόσωπο και όμορφα χείλη. Χρειάζεστε κάτι άλλο;
Προς τι το ενδιαφέρον για την εξωτερική εμφάνιση του βαγκον ; Έχετε την ανάγκη να γνωρίζετε για να τον φαντασιωνεστε καλύτερα; Ας είναι ,μη σας το χαλάσω .
Ανοιχτόχρωμος , μετριο ύψος ,κανονικά κιλά , νεαρός ,με παιδικό πρόσωπο και όμορφα χείλη. Χρειάζεστε κάτι άλλο;
βλεπω εμαθες τις πληροφοριες που θες ...
εμενα με ενδιαφερει το μουνι της να της το καραμελωσω και να της το δικακορεψω ..
Η αλήθεια είναι οτι σου πήρε αρκετή ώρα ναμιλήσεις με το βαγονάκιαθυμηθείς τα χαρακτηριστικά του.
Παρατήρησες ότι δεν μίλησε για μαλλιά.Υπονοείτε δηλαδή, ότι τα εξέχοντα μέλη συνεννοούνται μεταξύ τους με π.μ.;;;
Ντροπή σας και αισχίνη σας.
Τα παιδιά, όχι μόνον γνωρίζονται, αλλά και έχουν συνουσιαστεί σφόδρα.
Υπονοείτε δηλαδή, ότι τα εξέχοντα μέλη συνεννοούνται μεταξύ τους με π.μ.;;;
Ντροπή σας και αισχίνη σας.
Τα παιδιά, όχι μόνον γνωρίζονται, αλλά και έχουν συνουσιαστεί σφόδρα.
Παρατήρησες ότι δεν μίλησε για μαλλιά.
Γλόμπος ο φουκαράς ο Μουνοβαγόνης;;;
Στον Double Vision βέβαια, είχε γράψει ότι είναι καστανό μελαχροινός, και δασύτριχος μάλιστα.
Εικάζω πως δε συμπαθείτε ιδιαίτερα το νικ Dora86.
Πολύ κοντοκουρεμενος. Θυμίζει αμερικανό στρατιώτη σε χολιγουντιανή ταινία ,ξέρεις αυτό το πολύ χαρακτηριστικό πολύ πολύ κοντό μαλλιΕυρυμέτωποψ πιθανώς, όπως και ο νηματοθέτης.
Τον νόμο ποιος έχει αναλάβει να τον επαναλαμβάνει;
Πολύ κοντοκουρεμενος. Θυμίζει αμερικανό στρατιώτη σε χολιγουντιανή ταινία ,ξέρεις αυτό το πολύ χαρακτηριστικό πολύ πολύ κοντό μαλλι