Άρα όσοι κοκορεύονται ότι ξενοπηδάνε και όσες έρευνες μιλάνε για απιστίες μάς λένε πίπες... Σε μια έρευνα που έκανε ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο βγήκε ότι ο μέσος χρόνος που οι γυναίκες απιστούν κατά τη διάρκεια του γάμου στην ευρωπαϊκή ένωση είναι τα έξι με επτά χρόνια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
βεβαιως και απιστουν,Άρα όσοι κοκορεύονται ότι ξενοπηδάνε και όσες έρευνες μιλάνε για απιστίες μάς λένε πίπες... Σε μια έρευνα που έκανε ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο βγήκε ότι ο μέσος χρόνος που οι γυναίκες απιστούν κατά τη διάρκεια του γάμου στην ευρωπαϊκή ένωση είναι τα έξι με επτά χρόνια.
με ποιους?
με αυτους που τους λενε στα μουτρα οτι πηδανε στα μπουρδελα απο την αρχη?
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επισκέπτης
Άρα όσοι κοκορεύονται ότι ξενοπηδάνε και όσες έρευνες μιλάνε για απιστίες μάς λένε πίπες... Σε μια έρευνα που έκανε ένα ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο βγήκε ότι ο μέσος χρόνος που οι γυναίκες απιστούν κατά τη διάρκεια του γάμου στην ευρωπαϊκή ένωση είναι τα έξι με επτά χρόνια.
7 χρονια φαγουρα που λενε. Αν και αυτα μαλλον ισχυαν για τις παλιες γυναικες. Σημερα οι γυναικες κερατωνουν οποτε καβλωνουν και οποτε μπορουν. Παραδεχτειτε το παντρεμενα λαμογια! Οταν κανετε γλειφομουνι στη γυναικα σας, γλειφετε και λιγο σπερμα του εραστη.
Επισκέπτης
OXI ΠΙΑ ΓΑΜΟΣ!
ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙΑ!
ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙΑ!
Επισκέπτης
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΒΛΟΜΕΝΟΙ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΒΛΟΜΕΝΟΙ!
Επισκέπτης
Καθοτανε στο σαλονι το παντρεμενο λαμογιο, σκαστος απο τη γυναικα και ρωταγε με ανυπομονησια: τι κανουν στο δωματιο τοση ωρα, παντρευονται;
Ο,τι κανει η γυναικα σου αυτη τη στιγμη στο σπιτι, με τον πικεριστη, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Ο,τι κανει η γυναικα σου αυτη τη στιγμη στο σπιτι, με τον πικεριστη, ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
α μαλιστα και το πιστευεις κιολας?Καθοτανε στο σαλονι το παντρεμενο λαμογιο, σκαστος απο τη γυναικα και ρωταγε με ανυπομονησια, τι κανουν στο δωματιο τοση ωρα, παντρευονται;
ξες πολλους πικεριστες να γαμανε παντρεμενες?
εσυ ποσες παντρεμενες γκομενες ειχες?
εγω εχω παει με παντρεμενες και οσους ξερω να το εχουν κανει αυτο ΑΝΤΙπικεριστες ειναι
Επισκέπτης
Εσυ εχεις μπερδεψει το αρσενικο με το θηλυκο, δε γινεται να σε παρουμε στα σοβαρα.α μαλιστα και το πιστευεις κιολας?
ξες πολλους πικεριστες να γαμανε παντρεμενες?
εσυ ποσες παντρεμενες γκομενες ειχες?
εγω εχω παει με παντρεμενες και οσους ξερω να το εχουν κανει αυτο ΑΝΤΙπικεριστες ειναι
Σε λιγο που θα κυκλοφορησει η εφαρμογη Ιδιο Νομισμα με φωτογραφιες λαμογιων να δειτε τι εχει να γινει...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
Καθοτανε στο σαλονι το παντρεμενο λαμογιο, σκαστος απο τη γυναικα και ρωταγε με ανυπομονησια: τι κανουν στο δωματιο τοση ωρα, παντρευονται;
wasabi
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
να μαστε ακριβείςΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕΞΟΜΑΝΕΙΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΕΡΙΣΤΕΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΠΑΝΤΑ5 λεπτά κάθε 48 ώρες ΚΑΒΛΟΜΕΝΟΙ!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ναι φοβήθηκαν οι παντρεμένοι γαμιαδες....Δεν θα ξαναγαμησουν οπότε όλοι οι ξεκωλοτρομπες αγαμητοι θα ξεσκιστειτε στα γαμησια.....Μ αυτό το πλευρό να κοιμάστε....Εσυ εχεις μπερδεψει το αρσενικο με το θηλυκο, δε γινεται να σε παρουμε στα σοβαρα.
Σε λιγο που θα κυκλοφορησει η εφαρμογη Ιδιο Νομισμα με φωτογραφιες λαμογιων να δειτε τι εχει να γινει...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
εσυ που γαμιοσουνα απο τραβεστι και ετρεχαν τα σκατα απο το κωλοξεσκισμα στο δρομο επειδη σε ανοιξε, εισαι αρσενικο?Εσυ εχεις μπερδεψει το αρσενικο με το θηλυκο, δε γινεται να σε παρουμε στα σοβαρα.
Επισκέπτης
skase ahdia aderfiεσυ που γαμιοσουνα απο τραβεστι και ετρεχαν τα σκατα απο το κωλοξεσκισμα στο δρομο επειδη σε ανοιξε, εισαι αρσενικο?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ψεματα ειναι?skase ahdia aderfi
μονος σου τα ειπες τα πουστριλικια σου.
και τωρα πας να το παιξεις αρσενικο?
ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
Επισκέπτης
ελα καβλα που χαθηκες;Για ρίξτε μια περίληψη ,τι έχω χάσει,κατά τη διάρκεια της απουσίας μου
πληρης κατισχυση του πικερισμου στο σαιτ
Επισκέπτης
o Δασκαλος εβρισε κατι τσικο και τον μιουταρανεΠου είναι ο δάσκαλος να υποβάλλω τα σέβη μου ;
Και το κύριοτερο ,αυτός ο υπεργηρος κυριουλης με το Αλτσχάιμερ ,ζει ακόμη;
ο γερος εχει πεθανει νομιζω
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Τι περίληψη να σου πούμε... Φτιάξε μια μεγάααλη κούπα καφε, άραξε αναπαυτικά στην οθόνη και άρχισε να διαβάζεις τις σελίδες του thread!!! Τα όσα έχουν γίνει κατά την απουσία σου, απλά δεν περιγράφονται με λόγια!!!Για ρίξτε μια περίληψη ,τι έχω χάσει,κατά τη διάρκεια της απουσίας μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις