acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
ελα στο αλλο νημα για το εξωτερικο τυπε
εχει γλεντι αποψε
γελαει ολο το σαη με ενα μαλακα
τονε ξερεις
Πες μας τι εγινε σε εκεινο το βανακι
ελα στο αλλο νημα για το εξωτερικο τυπε
εχει γλεντι αποψε
γελαει ολο το σαη με ενα μαλακα
τονε ξερεις
σημερα εκανα καινουργιο συκωτι απο τα γελια με την παρτη σουΠες μας τι εγινε σε εκεινο το βανακι
σημερα εκανα καινουργιο συκωτι απο τα γελια με την παρτη σου
να εισαι καλα
μονο ενας βλακας σαν κι εσενα θα το πηγαινε μεχρι τερμα λογω ξεροκεφαλιας και θα χαριζε στιγμες γελιου και καζουρας στο σαη
σκεφτομαι να σε κανω μονιμο θεμα τις κυριακες
keep up the good workΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
συνεχισε να ξευτιλιζεσαι και θα σε ψηφισουμε και παλι
keep on the good work
δασκαλε μας λειπειςΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
keep up the good work
καραβλαχε
ξερεις κι αγγλικα...
εσεις οι πικεριστες γευεστε γυναικειες πουτσες,Στο πανεπιστημιο της γιαννιτσων πηρες διδακτορικο στη γυναικεια πουτσα.
Ακόμα να επιστρέψει ο τρύπιος κωλοδακτυλιασμένος Πικερ;
παλι τα ιδια αρχισες ρε μαλακα;Tον αντικαθιστά ο εταιρος τρυπιος πικεριστης το πουλι με βοηθο τον βαν πουστεν
Tον αντικαθιστά ο εταιρος τρυπιος πικεριστης το πουλι με βοηθο τον βαν πουστεν
παλι τα ιδια αρχισες ρε μαλακα;
δε σου εγινε μαθημα που σε γλενταγε το μισο σαη κι εσυ καθοσουνα και διαβαζες χωρις να γραφεις;
δεν το εχω σε τιποτα να σε ξαναπεριλαβω ξερεις...
οι πικεριστες ειναι καλα παιδια και τους εχω φιλους
ο πικεριστης της γειτονιας μου πολλες φορες μου δινει την αδεια να κατασκοπευω την γυναικα του οταν λειπει σε δουλειες
Μαλλον μπερδευτηκες
οι πικεριστες δεν εχουν γυναικες ουτε γκομενες
πηγαινουν μερα παρα μερα στο μεταξι για να φανε κωλοδακτυλο
οι πικεριστες εγω ξερω μπορουν να εχουν γκομενους απλα αμα θελουν και πουτανες πρεπει να το λενε και αμα το δεχτει η γυναικα γκομενα εχει καλως
εμενα ο πικεριστης της γειτονιας μου ακολουθει τη συχνοτητα του νομου καποιες φορες με πουτανες αφου το εχει πει στη γυναικα του και το δεχτηκε
καποιες φορες μου λεει δεν παει στις πουτανες και παλι το ειπε στη γυναικα του οτι τωρα θελω μερα παρα μερα σεξ και παλι το δεχτηκε
αλλα εγω την παρακολουθω γιατι ο πικεριστης πρεπει να προσεχει και τα νοτα του
οι πικεριστες ειναι καλα παιδια και τους εχω φιλους
ο πικεριστης της γειτονιας μου πολλες φορες μου δινει την αδεια να κατασκοπευω την γυναικα του οταν λειπει σε δουλειες
οι πικεριστες εγω ξερω μπορουν να εχουν γκομενους απλα αμα θελουν και πουτανες πρεπει να το λενε και αμα το δεχτει η γυναικα γκομενα εχει καλως