Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.352
- Πόντοι
- 6.056
θα βαλετε τα δικα σας δακτυλα στο κωλο σας πουστιδες?
ή θα πληρωσετε πουτανες να σας γαμησουν τον κώλο πουστιδες?
να ξερουμε τι ειδους πουστιες κανετε τελευταια πουστια-μαλακια ή ετεροφυλοφιλη-πουστια
πονατε κωλογαμημενοι,εσενα θα σου βαλουμε οτι νεραντζι υπαρχει κρεμασμενο στην χοντρη και ασχημη κωλαρα σου .
canada....boobsεσενα θα σου βαλουμε οτι νεραντζι υπαρχει κρεμασμενο στην χοντρη και ασχημη κωλαρα σου .
εσυ θα πονεσεις γιατι τα νεραντζια θα εχουν ξυραφακια επανω ..πονατε κωλογαμημενοι,
εγω δεν βαζω τιποτα στον κωλο μου= δεν ειμαι πουστης=πικεριστης
canada....boobs
να ξερουμε τι ειδους πουστιες κανετε
Και καλα αυτο δεν το παρακολουθουσες τωρα, αλλα το εβαλες μονο και μονο για να δειξεις εμεις τι βλεπουμε.τι τους βαζεις ρε?
αυτοι γευονται τον σκληρο πουτσο της βικυς και υστερα δεν προλαβαινουν να χεστουν στον δρομο
τετοια θελουν για να ανοιξει την κωλοτρυπιδα τους
παλι θα σας το κοπαναω οτι ειστε κωλογαμημενοι πουστιδες για να μην ξεχνιεταιΠαλι εμας φαντασιωνοσουν ανωμαλα;
παλι θα σας το κοπαναω οτι ειστε κωλογαμημενοι πουστιδες για να μην ξεχνιεται
μακη αυτο το ρωσσιδι το πετυχες ποτε?canada....boobs
προσεξε το μεγαλο κεφαλι
προσεξε το ΜΕΤΩΠΟ, οι γυναικες φυσιολογικα εχουν ΜΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ
+οτι εχει σιλικονες
+οτι δινει κωλο
μηπως λεω ΜΗΗΗΗΗΗΠΩΩΩΩΩΩΩΩΣ ειναι χειρουργημενη????.
υγ η αλλη η μαυρουλα πραγματι ομορφη για μαυρη, σε αξια οσο μια λευκη που βρισκεις με 10-20-30 ευρω αθηνα και θεσσαλονικη
βιολογος ειμαι μπουφο, ανθρωπολογια τι νομιζεις οτι μαθαιναμε, ποσα δακτυλα εχει το ποδι?Ο εξπερ αποφανθηκε.
βιολογος ειμαι μπουφο, ανθρωπολογια τι νομιζεις οτι μαθαιναμε, ποσα δακτυλα εχει το ποδι?
φιλε αστους να κοροιδευουν, δεν ξερουν. ομως εγω το εχω περασει αυτο και ξερω. ολα ξεκινησαν οταν ημουν 10 χρονων και ηρθε στη γειτονια εκεινο το ασπρο ημιφορτηγο που εγραφε απεξω "FREE CANDY"
ελα στο αλλο νημα για το εξωτερικο τυπεκαπως ετσι ξεκινησαν ολοι οι πικεριστες