οκ γαματε τις μισες φορες και το ένα τεταρτο του χρονου σε σχεση με εμας τα εχουμε ξαναπει
Ενα μπαζο 40-φευγα γαμας. Και ενιοτε τρως την πουτσα του Φιονα. Εγω γαμαω 4 νεανικα μουνια την εβδομαδα. Κλαψε.
οκ γαματε τις μισες φορες και το ένα τεταρτο του χρονου σε σχεση με εμας τα εχουμε ξαναπει
Δεν κατάλαβες, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος της ομάδας, δεν υπάρχει άλλο. Και είναι και διαχειριστής της ομάδας και είναι και ο ίδιος πίσω από τον κλώνο Sakis Kapatos. Ο Πίκερ γράφει τα υβριστικά (σαν Kapatos) ο ίδιος απαντάει, ο ίδιος τα διαγράφει και ξανά ο ίδιος παραπονιέται για τις διαγραφές.
Κανεις πλακα ρε λαμογιο; Διαβασες καλα αυτα που εγραφε πριν απο 10 χρονια για τις ελλεηνιδες; Ουτε ζωγραφιστες δεν ηθελε να τις δει. Εχεις δει τι γραφει τωρα; Οτι σωστος αντρας ειναι οποιος παντρευεται και κανει παιδια. Στροφη 180 μοιρων εκανε ο γελοιος οταν τελικα του καθησε ενα μουνι.
Dmtrsxxx ξέρεις ποια μου έβαζε συνέχεια κωλοδάχτυλο; Η Άννα το μαϊμουδάκι. Με είχε ξεκωλιάσει η άτιμη. Πέρα από αυτήν και την κοπέλα που λέμε δεν θυμάμαι κάποια άλλη. Γενικά δεν το συνηθίζω αν και μου αρέσει να με χαϊδεύουν εκεί, είναι ερωτογόνος περιοχή.
αγέρωχο το 3λεπτο γαμίσι με υποβοήθεια κωλοδαχτυλιάσματος.....ε ρε πικεράκο καλά ας μη γινομαστε υπερβολικοί....αγέρωχο μια φορά τέτοιο ξεφτιλίκι.,.....δεν το λες.....
παντρεμενο καταπιεσμενο λαμογιο ..Παντα γαμαγα μουνακια χαζούλη, ακόμα και τότε που τα είχα πάρει με κάποιες γκόμενες.
Ψαξε και άλλο χαζούλη, δεν θα βρεις τίποτα.
Εγώ ομως λιγο πισω να παω θα βρω για το πως σε ξεκωλιαζε η Αννα το μαιμουδάκι...
Παντα γαμαγα μουνακια χαζούλη, ακόμα και τότε που τα είχα πάρει με κάποιες γκόμενες.
Ψαξε και άλλο χαζούλη, δεν θα βρεις τίποτα.
Εγώ ομως λιγο πισω να παω θα βρω για το πως σε ξεκωλιαζε η Αννα το μαιμουδάκι...
παντρεμενο καταπιεσμενο λαμογιο ..
ο πικεριστης της γειτονιας σου σε δινει στεγνα και σε κανει κερατα οποτε θελει ..
τα πιστευεις αυτα που λες ;Τυπε δεν εχουμε πικεριστές στην γειτονιά μου.
Υπηρχε ενας μισή μερίδα που έλεγε πως γαμάει μονο σε μπουρδέλα και τον είχα στην μπούκα... κάποια μερα πάρκαρε το αμάξι του μπροστά στο γκαράζ μου για λίγο και τον τρμπουκισα άγρια και του έριξα και μερικές ψιλές...
Έχω καιρό να τον δω πάντως.
Οσο γι' αυτο που βρηκες για μενα, σιγα τα αυγα. Για 1-2 γυναικες που με εχουν δαχτυλιασει απο τις εκατονταδες που εχω γαμησει μιλαει το ποστ. Διαβασε καλα τι λεει στοκε.
αρχισε η βραδυνη βαρδυα :S :S :S
τυπε πιστευω με λιγο φαρμακο κ προπονησουλα θα εστρωνε σωματικα ο πικηςαρχισε η βραδυνη βαρδυα :S :S :S
Mετα τις απαραιτητες διευκρινισεις που υπηρξαν απο τον ΙΩAΝΝΗ ΜΠΟΚΟΛΟ και τον urlauber, ο νομος του Picker προχωρει σε συμμαχια με το κινημα των MGTOW. Oι πικεριστες αυτοπροσδιοριζονται ως MGTOW level 2.
Mετα τις απαραιτητες διευκρινισεις που υπηρξαν απο τον ΙΩAΝΝΗ ΜΠΟΚΟΛΟ και τον urlauber, ο νομος του Picker προχωρει σε συμμαχια με το κινημα των MGTOW. Oι πικεριστες αυτοπροσδιοριζονται ως MGTOW level 2.
τυπε πιστευω με λιγο φαρμακο κ προπονησουλα θα εστρωνε σωματικα ο πικης
Εγω έιχα αρχίσει 23 χρονών με χάπια (Ρώσικα) τα οποία μου δώσανε πολυ δύναμη και ηταν σχετικα φθηνά. Μετα περασα σε Ντεκαντουραμπολιν σε συνδιασμο με σουστανον. Καλο φαρμακο και σχετικα φθηνό. Μετα ηθελα κατι ποιό δυνατό και ξεκίνησα μπολντον πριμομπολαν και αναπολον. Γαμισετα.... πολυ δύναμη ειχα φτάσει 145 κιλά και ειμαι 195ύψος . Πραγματικα σε τρελαίνει αυτη η βλακεία. Σε συνδιασμο με Kick boxing που έκανα ειχα ξεφύγει.
Στο δρομο έπαιζα τις μπουνιες για καθε χαζη αιτία. Καθε πρωι που σχολαγα απο το Club που δουλευα πορτιέρης και τιχενε να εχω καποιο γκομενακι μαζι γαμουσα ασταμάτητα λόγο της τεστοστερόνης που έπαιρνα. Η γκομενα νόμιζε οτι κατέβηκα απο το διαστιμα.
Μετα ηθελα κάτι ποιό δυνατό και πείρα ενα συνδυασμό απο τριτρεμπολ που ειναι για άλογα, μπολντον και αναπολον χάπια μαζι με σουστανον. Εκεί ειχα ξεφιγει απο δύναμη αλλά και απο χαζομάρα ειχα χαζεψει πραγματικά. Ειμουν ολο νεύρα δεν μπορουσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα ειμουν πραγματικα αλλού για αλλού. Να συμπληρώσω οτι ολα αυτα οταν τα επερνα μου προκαλούσαν φρικτό πονοκέφαλο. Ολα αυτα βέβαια εγω τα επερνα με πολυ αυστιρη δίαιτα και τρελη προπόνηση και δεν καπνισα ποτε ουτε έπινα αλκοόλ. Πρωί αερόβια μεσημερι βάρη και βράδυ εκανα σπαρινκ Kick boxing. Αυτά απο το 2004-2009.
Μεχρι που ενα ωραίο πρωί σηκώθηκα απο το κρεβατι και δεν μπορούσα να αρθρωσω λέξη συν οτι η αριστερή πλευρα του σώματός μου ηταν όλη μουδιασμένη. Χεστικα πανο μου ευτυχώς πειρα μία υπογλωσσια ασπιρίνη και με βοήθησε . Μετα απο 10 λεπτά περίπου ήμουν εντάξει ευτυχώς. Μετα απο αυτό βέβαια τα εκοψα μαχαίρι την ίδια μερα. Ουτε αποθεραπεία δεν έκανα γιατι να κόψεις μια θεραπεία με ανδρογωνα χρειάζεται μια διαδικασία ούτος ώστε να μην διαταράξεις τις ορμόνες σού. Εγω τα εκοψα μαχαίρι και εκανα 6 μήνες μεχρι να μπορω να γαμισω