Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Λιγα πραγματα για το νομο τωρα που τα λαμογια κοιμουνται και δεν θα μας γαμησουν το θεμα.

- Ο νομος του Picker ειναι εξ ορισμου φιλελευθερος - οχι συντηρητικος ουτε προοδευτικος.

- Ο νομος του Picker δεν βλεπει ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στο σεξ με γκομενα και στο σεξ με πουτανα.

- Ο νομος του Picker δεν θεωρει ανηθικο η υποτιμητικο το να ειναι μια γυναικα πουτανα.

- Ο νομος του Picker σιχαινεται τα σεξιστικα συνθηματα της εξεδρας που βριζουν τις πουτανες.

- Ο νομος του Picker πιστευει οτι η βασικη αιτια της κρισης στις σχεσεις των δυο φυλων ειναι η υποκρισια.

- Ο νομος του Picker δεν θεωρει τις γυναικες αποκλειστικα υπευθυνες για την κριση αυτη.

- Ο νομος του Picker πιστευει οτι μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που ειναι λαμογια.

- Ο νομος του Picker θελει να μαθουν οι γκομενες τον τεραστιο ανταγωνισμο που δεχονται απο τις πουτανες.

- Ο νομος του Picker εχει σκοπο να δεχτουν οι γκομενες ως φυσιολογικο το να γινονται πουτανες.

Μάλιστα...
Για να πάρουμε το κάθε "άρθρό" με τη σειρά...
- Ο νομος του Picker ειναι εξ ορισμου φιλελευθερος - οχι συντηρητικος ουτε προοδευτικος; Τότε γιατί οι ακόλουθοί σου μιλάνε για υποχρεωτική εκπαίδευση όλων των γυναικών  ως εταίρες και γκεϊσες; Τι είδους φιλελευθερισμός είναι αυτός, όταν χρησιμοποιούνται ναζιστικές μέθοδοι;

- Ο νομος του Picker δεν βλεπει ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στο σεξ με γκομενα και στο σεξ με πουτανα; Και "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ." αυτό τι είναι;

- Ο νομος του Picker δεν θεωρει ανηθικο η υποτιμητικο το να ειναι μια γυναικα πουτανα; Και, σε τι διαφέρει με το τι αντιλαμβάνεται ο μέσος νοήμων άνθρωπος ήδη, χωρίς τις παπαριές του... νόμου σου;

- Ο νομος του Picker σιχαινεται τα σεξιστικα συνθηματα της εξεδρας που βριζουν τις πουτανες. Ουδεν σχόλιο. Προφανώς, δεν έχεις πάει ποτε στο γήπεδο.

- Ο νομος του Picker πιστευει οτι η βασικη αιτια της κρισης στις σχεσεις των δυο φυλων ειναι η υποκρισια. ΟΚ, εδώ θα συμφωνήσω

- Ο νομος του Picker δεν θεωρει τις γυναικες αποκλειστικα υπευθυνες για την κριση αυτη; Τότε γιατί οι ακόλουθοί σου θέλουνε πλήρες objectification των γυναικών, με κρατική επιβολή μάλιστα;

- Ο νομος του Picker πιστευει οτι μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που ειναι λαμογια. Δε θα μπω καν στον κόπο... η επιστήμη έχει σηκώσει τα πόδια ψηλά...

- Ο νομος του Picker θελει να μαθουν οι γκομενες τον τεραστιο ανταγωνισμο που δεχονται απο τις πουτανες. Εδώ γελάμε. Είναι σαν να θέλεις να δούν τα χασάπικα, τι ανταγωνισμό έχουν απο τα public. Οι γκόμενες δεν έχουν ανταγωνισμό απο τις πουτάνες. Εκτός και αν είναι και οι ίδιες πουτάνες, οπότε είναι φυσιολογικός επαγγελματικός ανταγωνισμός. Σύνελθε παιδάκι μου, η διάδραση μεταξύ αντρών και γυναικών δεν περιορίζεται σε κρεβάτια μπουρδέλων.

- Ο νομος του Picker εχει σκοπο να δεχτουν οι γκομενες ως φυσιολογικο το να γινονται πουτανες. Και μετά μας πρήζεις για φιλελευθερισμό, ευθύνες αντρών, και παπάρια μάντολες.

Όσο και να σκίζεσαι, όσο και να χτυπιέσαι, πλέον σε ξέρουμε. Ένα κομπλεξαρισμένο προμοτοράκι είσαι, που έχει κάνει καριέρα και ψύχωσή του τα μπουρδέλα γιατί είσαι απορριπτέος απο τις γυναίκες διαφορετικά.
Δεν θα μπω καν στον κόπο να βάλω τα κωλοδάχτυλα στην εξίσωση, το αποτέλεσμα είναι ήδη τραγικό και χωρίς αυτά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Κλωνος εισαι βρε;

21690660_342493419532939_4628704173502758912_n.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε λαμογια γιατι σας τσουζει τοσο πολυ ο νομος του Picker; Xαxαxαxαxα.  :rockon:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Κλωνος εισαι βρε;

στεκοταν απεξω απο  το  τσοντοσινεμα να δει ποιος θα παει  για να  μην πληρωσει τσαμπα ..
κι ελεγε πως πρεπει να παρει και  γαλα στα παιδια του ..
αυτοι  ειναι  οι  αντιπαλοι  του πικερισμου ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
στεκοταν απεξω απο  το  τσοντοσινεμα να δει ποιος θα παει  για να  μην πληρωσει τσαμπα ..
κι ελεγε πως πρεπει να παρει και  γαλα στα παιδια του ..
αυτοι  ειναι  οι  αντιπαλοι  του πικερισμου ..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenor.gif

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Mια ζωη στη χυλοπιτα και στην ξεφτιλα ειστε ρε μαλακες. Η ψυχουλα σας το ξερει ποσο σας τσουζει ρε μουνια.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΕΣΕΙΣ ασχολειστε συνεχεια μαζι μας ρε μαλακες. Κατι λεει αυτο ρε μουνια.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
πικερ είσαι ένα κωλοδαχτυλιασμένο κωλογαμημένο πουστρώνι. Το έχεις παραδεχτεί μόνος σου. η περήφανη σελίδα σου στο φβ πάει άπατη γιατί οι υποτιθέμενοι οπαδοί σου δε τολμούν να κάνουν λάικ μη τυχόν και τους κράξουν οι υποψήφιες γκόμενες...για τέτοια απελευθέρωση μιλάμε. Είσαι παθολογικός ζηλιάρης των πραγματικώνε αντρώνε που με τη μαγκιά τους έπιασαν και διατηρούν σχέση ( κάτι για το οποίο είσαι απλά ανίκανος όσο και αν προσπαθείς να μας πείσεις οτι τάχαμου δε θες ) και παραλληλα γαμάνε κ τις αγαπημένες σου πουτανίτσες που έχουν βρωμίσει τα νυχάκια τους με το να σε δαχτυλιάζουνε μέρα νύχτα μπας κ σου σηκωθεί λιγάκι. Ξυδάκι μαλάκα. όσους νόμους κ να βγάλεις τη ξεφτίλα σου δεν τη ξεπλένεις. αυτό το ξέρεις πιο καλά απο τον οποιονδήποτε γιαυτό κάνεις και έτσι σα λυσσασμένη σκύλα. 100 φορές στο είπα. παραδέξου τις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις κ θα δείς πως θα λυτρωθείς. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να μισείς και να ζηλεύεις τις γυναίκες που τρώνε πούτσα όποτε και όπως θέλουν.....

Καλα μωρη πουτανα. Μεινε εσυ μακρια απο τα μπουρδελα μη σε πετυχει κανενας πικεριστης και ασε τι κανω εγω.  :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
ΕΣΕΙΣ ασχολειστε συνεχεια μαζι μας ρε μαλακες. Κατι λεει αυτο ρε μουνια.  :rockon:

Πικηπόκο και λοιπά [size=20pt]κωλοδαχτυλιασμένοι ρουφιανοπουστράκια[/size], αφιερωμένο, αλλά να ξέρετε οτι για εσάς ΔΕ φταίει το κρύο.

49947716_10218620402722153_8279383197796532224_n.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ρε πουστρακια λαμογια που ειστε; Στο Μεταξι και στη Φυλης οι πουτανες λενε οτι χαθηκατε ρε μουνια.  :rockon:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πικηπόκο και λοιπά [size=20pt]κωλοδαχτυλιασμένοι ρουφιανοπουστράκια[/size], αφιερωμένο, αλλά να ξέρετε οτι για εσάς ΔΕ φταίει το κρύο.

49947716_10218620402722153_8279383197796532224_n.jpg

κατσε στα γονατα και  ρουφα γερικες ψωλες στα τσοντοσινεμα ΛΟΥΓΚΡΑΑΑ

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εμεις αγερωχοι γαμαμε 3-4 μουνια την εβδομαδα. Εσεις μια ζωη στο κρυφτο και την ψυχικη καταπιεση απο το μουνι.  :rockon:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Καλα μωρη πουτανα. Μεινε εσυ μακρια απο τα μπουρδελα μη σε πετυχει κανενας πικεριστης και ασε τι κανω εγω.  :rockon:
μωρή ξεκωλιασμένη κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα εγώ με τα @@ μου και τη ψωλάρα μου που σηκώνεται χωρίς να μου βάλουν δάχτυλο θα πηγαίνω όπου γουστάρω και θα γαμάω όποια γουστάρω. σιγά μη φοβηθώ τα μικροτσούτσουνα κομπλεξικά ρουφιανάκια με τους στουμπωνένους κώλους. Σήμερα κι όλλας κατά τις 5 θα είμαι στη φυλής και μάντεψε...θα με πάει η γκόμενά μου με το αυτοκίνητο. της έχω πει πως έχω μια δουλίτσα να κάνω στην περιοχή. έλα να με ρουφιανέψεις αν έχεις τα @@. Θα είμαστε σε ένα ασημί τογιότα γιάρις. Ελα σε προκαλώ. θα φοράω μαύρη φόρμα και φούτερ και μαύρο σκούφο.  :tn04: :tn04: :tn04: :takethis: :coolcondom: :fuck2: :pipa3: :rockon: :knockinb: :dancing: :orchestra: :erection: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom