Πως το είπες το παλιό το νικ "μου";
και καλα δεν θυμασαι μωρη πουστρα ;
και καλα δεν θυμασαι μωρη πουστρα ;
Λιγα πραγματα για το νομο τωρα που τα λαμογια κοιμουνται και δεν θα μας γαμησουν το θεμα.
- Ο νομος του Picker ειναι εξ ορισμου φιλελευθερος - οχι συντηρητικος ουτε προοδευτικος.
- Ο νομος του Picker δεν βλεπει ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στο σεξ με γκομενα και στο σεξ με πουτανα.
- Ο νομος του Picker δεν θεωρει ανηθικο η υποτιμητικο το να ειναι μια γυναικα πουτανα.
- Ο νομος του Picker σιχαινεται τα σεξιστικα συνθηματα της εξεδρας που βριζουν τις πουτανες.
- Ο νομος του Picker πιστευει οτι η βασικη αιτια της κρισης στις σχεσεις των δυο φυλων ειναι η υποκρισια.
- Ο νομος του Picker δεν θεωρει τις γυναικες αποκλειστικα υπευθυνες για την κριση αυτη.
- Ο νομος του Picker πιστευει οτι μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που ειναι λαμογια.
- Ο νομος του Picker θελει να μαθουν οι γκομενες τον τεραστιο ανταγωνισμο που δεχονται απο τις πουτανες.
- Ο νομος του Picker εχει σκοπο να δεχτουν οι γκομενες ως φυσιολογικο το να γινονται πουτανες.
Ρε λαμογια γιατι σας τσουζει τοσο πολυ ο νομος του Picker; Xαxαxαxαxα.
Κλωνος εισαι βρε;
στεκοταν απεξω απο το τσοντοσινεμα να δει ποιος θα παει για να μην πληρωσει τσαμπα ..
κι ελεγε πως πρεπει να παρει και γαλα στα παιδια του ..
αυτοι ειναι οι αντιπαλοι του πικερισμου ..
και ντελιβερας .. και κρυφο πουστας στα τσοντοσινεμα..
σε χυνουν οι πικεριστες ζωον !
πικερ είσαι ένα κωλοδαχτυλιασμένο κωλογαμημένο πουστρώνι. Το έχεις παραδεχτεί μόνος σου. η περήφανη σελίδα σου στο φβ πάει άπατη γιατί οι υποτιθέμενοι οπαδοί σου δε τολμούν να κάνουν λάικ μη τυχόν και τους κράξουν οι υποψήφιες γκόμενες...για τέτοια απελευθέρωση μιλάμε. Είσαι παθολογικός ζηλιάρης των πραγματικώνε αντρώνε που με τη μαγκιά τους έπιασαν και διατηρούν σχέση ( κάτι για το οποίο είσαι απλά ανίκανος όσο και αν προσπαθείς να μας πείσεις οτι τάχαμου δε θες ) και παραλληλα γαμάνε κ τις αγαπημένες σου πουτανίτσες που έχουν βρωμίσει τα νυχάκια τους με το να σε δαχτυλιάζουνε μέρα νύχτα μπας κ σου σηκωθεί λιγάκι. Ξυδάκι μαλάκα. όσους νόμους κ να βγάλεις τη ξεφτίλα σου δεν τη ξεπλένεις. αυτό το ξέρεις πιο καλά απο τον οποιονδήποτε γιαυτό κάνεις και έτσι σα λυσσασμένη σκύλα. 100 φορές στο είπα. παραδέξου τις ομοφυλοφιλικές σου τάσεις κ θα δείς πως θα λυτρωθείς. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να μισείς και να ζηλεύεις τις γυναίκες που τρώνε πούτσα όποτε και όπως θέλουν.....
ΕΣΕΙΣ ασχολειστε συνεχεια μαζι μας ρε μαλακες. Κατι λεει αυτο ρε μουνια.
Πικηπόκο και λοιπά [size=20pt]κωλοδαχτυλιασμένοι ρουφιανοπουστράκια[/size], αφιερωμένο, αλλά να ξέρετε οτι για εσάς ΔΕ φταίει το κρύο.
μωρή ξεκωλιασμένη κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα εγώ με τα @@ μου και τη ψωλάρα μου που σηκώνεται χωρίς να μου βάλουν δάχτυλο θα πηγαίνω όπου γουστάρω και θα γαμάω όποια γουστάρω. σιγά μη φοβηθώ τα μικροτσούτσουνα κομπλεξικά ρουφιανάκια με τους στουμπωνένους κώλους. Σήμερα κι όλλας κατά τις 5 θα είμαι στη φυλής και μάντεψε...θα με πάει η γκόμενά μου με το αυτοκίνητο. της έχω πει πως έχω μια δουλίτσα να κάνω στην περιοχή. έλα να με ρουφιανέψεις αν έχεις τα @@. Θα είμαστε σε ένα ασημί τογιότα γιάρις. Ελα σε προκαλώ. θα φοράω μαύρη φόρμα και φούτερ και μαύρο σκούφο. :coolcondom:Καλα μωρη πουτανα. Μεινε εσυ μακρια απο τα μπουρδελα μη σε πετυχει κανενας πικεριστης και ασε τι κανω εγω.