You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Ρε μαλάκα πίκερ, έκανες κλώνο το Sakis kapatos και βρίζεσαι με τον κλώνο σου;;;;
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
αγέρωχο το 3λεπτο γαμίσι με υποβοήθεια κωλοδαχτυλιάσματος.....ε ρε πικεράκο καλά ας μη γινομαστε υπερβολικοί....αγέρωχο μια φορά τέτοιο ξεφτιλίκι.,.....δεν το λες.....Εμεις αγερωχοι γαμαμε 3-4 μουνια την εβδομαδα. Εσεις μια ζωη στο κρυφτο και την ψυχικη καταπιεση απο το μουνι.
Επισκέπτης
Βρεθηκε το μοναδικο μελος της ομαδας εκτος απο τον Πικερ!Ειναι ο Πικερ Σακης!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.961
- Πόντοι
- 3.656
Καποιοι ρωτανε αν ο νομος του Picker εχει σχεση με τους MGTOW. Οχι λοιπον, δεν εχει καμια σχεση ουσιαστικα. Οι MGTOW θεωρουν ολες τις γυναικες πουτανες. Εμεις θα θελαμε να ειναι ολες πουτανες αλλα δυστυχως δεν ειναι. Οι MGTOW εχουν ως απωτερο στοχο την πληρη αποχη απο το σεξ και τελικα τον μοναχισμο (MGTOW level 5), ενω εμεις ειμαστε σεξουαλικα και κοσμοπολιτικα οντα που απλα σιχαινομαστε την υποκρισια των σχεσεων και λατρευουμε τις συνειδητοποιημενες πουτανες.
Πίκερ γράφεις ανοησίες. Οι MGTOW δεν θεωρούν όλες τις γυναίκες πουτάνες. Ίσα - ίσα (για τους MGTOW β' επιπέδου), οι πουτάνες είναι σχεδόν οι μόνες γυναίκες με τις οποίες έχουν παρτίδες. Απλά μάθαμε ποια είναι η γυναικεία φύση. Ανιστόρητη, αχάριστη και ανικανοποίητη, ότι και να τους δώσεις πάντα θα θέλουν κάτι παραπάνω. Και θα γκρινιάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ μέχρι να σε αναγκάσουν να τους δώσεις. Και μετά θα ζητάνε και κάτι άλλο. Και κάτι άλλο. Και ο δρόμος δεν θα έχει τέλος μέχρι να πεθάνεις ή να χωρίσεις τα τσανάκια σου μαζί τους. Και διαστρέφεις πλήρως την κατηγοριοποίηση των MGTOW. Υπάρχουν 5 επίπεδα στην εξέλιξη του καθενός και καθένας ακολουθεί αυτό που του ταιριάζει. Δεν είναι σαν τις ζώνες στις πολεμικές τέχνες όπου όλοι ξεκινάνε κι έχουν στόχο να πάρουν τη μαύρη. Έμπλεξες μπούτια με μάγουλα. Και πραγματικά, οι πουτάνες είναι πιο έντιμες. Σου λένε από την αρχή τις υπηρεσίες προσφέρουν και πόσο κοστίζουν. Όταν η πόρνη φύγει από κοντά σου θα πάρει την τιμή που είχατε συμφωνήσει από την αρχή. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
η γυναικεία φύση:
Ανιστόρητη, αχάριστη και ανικανοποίητη, ότι και να τους δώσεις πάντα θα θέλουν κάτι παραπάνω.
Και θα γκρινιάζουν ΣΥΝΕΧΩΣ μέχρι να σε αναγκάσουν να τους δώσεις.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Βρεθηκε το μοναδικο μελος της ομαδας εκτος απο τον Πικερ!Ειναι ο Πικερ Σακης!!!
Δεν κατάλαβες, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος της ομάδας, δεν υπάρχει άλλο. Και είναι και διαχειριστής της ομάδας και είναι και ο ίδιος πίσω από τον κλώνο Sakis Kapatos. Ο Πίκερ γράφει τα υβριστικά (σαν Kapatos) ο ίδιος απαντάει, ο ίδιος τα διαγράφει και ξανά ο ίδιος παραπονιέται για τις διαγραφές.
Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος της ομάδας, δεν υπάρχει άλλο. Και είναι και διαχειριστής της ομάδας και είναι και ο ίδιος πίσω από τον κλώνο Sakis Kapatos. Ο Πίκερ γράφει τα υβριστικά (σαν Kapatos) ο ίδιος απαντάει, ο ίδιος τα διαγράφει και ξανά ο ίδιος παραπονιέται για τις διαγραφές.
Ναι σωπα δεν το ειχα καταλαβει!Μιλαμε για τεραστιο ψυχασθενη παντως!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Ναι σωπα δεν το ειχα καταλαβει!Μιλαμε για τεραστιο ψυχασθενη παντως!
Απαξιώνεις το νομοθέτη τύπε.
Επισκέπτης
Αντε να μπει και ο μαλακας ο κλωνος να αρχισει σαν αυτιστικος να βριζει και να το παιζει Πικερικος....και ο αλλος ο κρυφοτραβελιαρης να ποσταρεις κωλοδακτυλιασματα χωρις σταματημο!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Αντε να μπει και ο μαλακας ο κλωνος να αρχισει σαν αυτιστικος να βριζει και να το παιζει Πικερικος....και ο αλλος ο κρυφοτραβελιαρης να ποσταρεις κωλοδακτυλιασματα χωρις σταματημο!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το κωλαρακι σου τσουζει από το ανοιγμα, 100% στρεητ πουστραΡε λαμογια γιατι σας τσουζει τοσο πολυ ο νομος του Picker; Xαxαxαxαxα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και με οποιον άλλο τρελο ή πουστη βγαινει δημοσια και το φωναζει, επισης τον κραζουμε, μην ανησυχεις, δεν εισαι η μοναδικη κραγμενη πουστραΕΣΕΙΣ ασχολειστε συνεχεια μαζι μας ρε μαλακες. Κατι λεει αυτο ρε μουνια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οκ γαματε τις μισες φορες και το ένα τεταρτο του χρονου σε σχεση με εμας τα εχουμε ξαναπειΕμεις αγερωχοι γαμαμε 3-4 μουνια την εβδομαδα. Εσεις μια ζωη στο κρυφτο και την ψυχικη καταπιεση απο το μουνι.
Σημερα το μεσημερι στο Μεταξι:
- Λεωνιδου 28 ισογειο: Λαουρα για 2η συνεχομενη φορα. :-* Μου θυμιζει λιγο την αειμνηστη Συλβια Κριστελ.
Aφιερωμενο στη δηλωμενη ΠΟΥΣΤAΡA του site, θαυμαστη των τρανσεξουαλ με μεγαλη πουτσα, nik1410.
- Λεωνιδου 28 ισογειο: Λαουρα για 2η συνεχομενη φορα. :-* Μου θυμιζει λιγο την αειμνηστη Συλβια Κριστελ.
Aφιερωμενο στη δηλωμενη ΠΟΥΣΤAΡA του site, θαυμαστη των τρανσεξουαλ με μεγαλη πουτσα, nik1410.
μωρή ξεκωλιασμένη κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα εγώ με τα @@ μου και τη ψωλάρα μου που σηκώνεται χωρίς να μου βάλουν δάχτυλο θα πηγαίνω όπου γουστάρω και θα γαμάω όποια γουστάρω. σιγά μη φοβηθώ τα μικροτσούτσουνα κομπλεξικά ρουφιανάκια με τους στουμπωνένους κώλους. Σήμερα κι όλλας κατά τις 5 θα είμαι στη φυλής και μάντεψε...θα με πάει η γκόμενά μου με το αυτοκίνητο. της έχω πει πως έχω μια δουλίτσα να κάνω στην περιοχή. έλα να με ρουφιανέψεις αν έχεις τα @@. Θα είμαστε σε ένα ασημί τογιότα γιάρις. Ελα σε προκαλώ. θα φοράω μαύρη φόρμα και φούτερ και μαύρο σκούφο.
Πες το στα ισια στη γκομενα σου μωρη ΚΛΑΝΙΑΡΑ ΚΟΤΑ αν τολμας. ΝΑ σου παει… Κοκοκο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις