Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις τον επιτυχημενο κλωνο αλλα η βλακεια σου ξεχειλιζει.

το μονο που ξεχειλιζει  ειναι τα γεροντοχυσια  που τρως στα τσοντοσινεμα απο  τα γεροζομπι ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
το μονο που ξεχειλιζει  ειναι τα γεροντοχυσια  που τρως στα τσοντοσινεμα απο  τα γεροζομπι ..

Οτι πεις βλαξ κωλοδαχτυλιασμενε, ηρεμα και με χαμογελο μας ειπε ο γιατρος σου.

Επισκέπτης
7aba9d10c31172ef38f96d61ef802289.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.014
Πόντοι
25.467
Εγω δεν ειμαι γαλαζιος φιλε. Κινημα Αλλαγης θα ψηφισω στις βουλευτικες.

Σιγά μην ήσουν γαλάζιος. Αυτό είναι αντρικό χρώμα.

Σωστά διάλεξες το εμπριμέ ΚΙΝΑΛ.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
picker ονειρεύεσαι κωλωδαχτύλιασμα απο τη Φώφη;;;; ε είσαι και τέρμα ανώμαλος μωρ αδερφάκι μου... εκτός απο κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα είσαι και πολιτικά αναλφάβητος βλέπω... ένα λούμπεν μικροαστικό σκουλήκι, ένα παράσιτο της οικονομίας που ζητιανεύει λεφτά απο συγγενείς για να τα δώσει στις πουτάνες για να του ανοίξουν τη σούφρα. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ!!! να σε γαμάει ο Βενιζέλος με όλα τα κιλά του σου πρέπει...χάσου απο το σάιτ μίασμα!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.014
Πόντοι
25.467
picker ονειρεύεσαι κωλωδαχτύλιασμα απο τη Φώφη;;;; ε είσαι και τέρμα ανώμαλος μωρ αδερφάκι μου... εκτός απο κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα είσαι και πολιτικά αναλφάβητος βλέπω... ένα λούμπεν μικροαστικό σκουλήκι, ένα παράσιτο της οικονομίας που ζητιανεύει λεφτά απο συγγενείς για να τα δώσει στις πουτάνες για να του ανοίξουν τη σούφρα. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ!!! να σε γαμάει ο Βενιζέλος με όλα τα κιλά του σου πρέπει...χάσου απο το σάιτ μίασμα!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Γουστάρει τριολέ με Βενιζέλο και Πάγκαλο. ;)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νομος του Picker ειναι η επανασταση της λογικης και της αληθειας. Γι' αυτο και θαυμαζει προσωπικοτητες οπως αυτη του Γρηγορη Βαλλιανατου, ενα ατομο που ειχε παντα τα αρχιδια να λεει ξεκαθαρα αυτο που κανει και αυτο που ειναι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εντελώς χαζούλης... θα πρεπει η μάνα του να του μάθει τα βασικά, με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα πλένουμε τα χέρια μας, με το στοματικό διάλυμα το στόμα μας...

Νώντα τώρα τελευταία όλο μαλακίες λες. Με τα υγρά μαντηλάκια τα πόδια των κοριτσιών καθαρίζουν πολύ καλά. Επίσης μετά ξεπλένω πάντα το στόμα μου με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα.

Και γι' αυτό που με ρώτησες χθες, ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πλέον γαμιά. Κόψε τη μαλακία να σωθείς. Εγώ την έκοψα μαχαίρι στα 33 μου και βρήκα την υγειά μου. Και είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Ο νομος του Picker ειναι η επανασταση της λογικης και της αληθειας. Γι' αυτο και θαυμαζει προσωπικοτητες οπως αυτη του Γρηγορη Βαλλιανατου, ενα ατομο που ειχε παντα τα αρχιδια να λεει ξεκαθαρα αυτο που κανει και αυτο που ειναι.

Λογικό να θαυμαζεις Γρηγορη Βαλλιανατο, εχετε πολλά κοινα περί χρήσης του κώλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom