barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Ακομα και καθε φορα που γαμας αν τρως κωλοδαχτυλο απο γυναικα δεν γινεσαι πουστης.
Ετσι εγινες αντρας εσυ βρε πουστριγκο;
Ακομα και καθε φορα που γαμας αν τρως κωλοδαχτυλο απο γυναικα δεν γινεσαι πουστης.
Προσπαθεις απεγνωσμενα να κανεις τον επιτυχημενο κλωνο αλλα η βλακεια σου ξεχειλιζει.
Ετσι εγινες αντρας εσυ βρε πουστριγκο;
το μονο που ξεχειλιζει ειναι τα γεροντοχυσια που τρως στα τσοντοσινεμα απο τα γεροζομπι ..
Οτι πεις βλαξ κωλοδαχτυλιασμενε, ηρεμα και με χαμογελο μας ειπε ο γιατρος σου.
κωλοδαχτυλιασμενε
δεν το κοβεις το χουι
σε βλεπω παρεα με τον λιλα να δοκιμαζετε κουτσουρα
γιατι τσακωνεστε οι γαλαζιοι;
μαλλια κουβαρια γινατε
Εγω δεν ειμαι γαλαζιος φιλε. Κινημα Αλλαγης θα ψηφισω στις βουλευτικες.
Εγω δεν ειμαι γαλαζιος φιλε. Κινημα Αλλαγης θα ψηφισω στις βουλευτικες.
Αυτό είναι αντρικό χρώμα.
picker ονειρεύεσαι κωλωδαχτύλιασμα απο τη Φώφη;;;; ε είσαι και τέρμα ανώμαλος μωρ αδερφάκι μου... εκτός απο κωλωδαχτυλιασμένη πούστρα είσαι και πολιτικά αναλφάβητος βλέπω... ένα λούμπεν μικροαστικό σκουλήκι, ένα παράσιτο της οικονομίας που ζητιανεύει λεφτά απο συγγενείς για να τα δώσει στις πουτάνες για να του ανοίξουν τη σούφρα. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΑ!!! να σε γαμάει ο Βενιζέλος με όλα τα κιλά του σου πρέπει...χάσου απο το σάιτ μίασμα!!!!
Θα ξεράσω ρε!!!Γουστάρει τριολέ με Βενιζέλο και Πάγκαλο. ;)
Νώντα τώρα τελευταία όλο μαλακίες λες. Με τα υγρά μαντηλάκια τα πόδια των κοριτσιών καθαρίζουν πολύ καλά. Επίσης μετά ξεπλένω πάντα το στόμα μου με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα.
Και γι' αυτό που με ρώτησες χθες, ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πλέον γαμιά. Κόψε τη μαλακία να σωθείς. Εγώ την έκοψα μαχαίρι στα 33 μου και βρήκα την υγειά μου. Και είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο.
Ο νομος του Picker ειναι η επανασταση της λογικης και της αληθειας. Γι' αυτο και θαυμαζει προσωπικοτητες οπως αυτη του Γρηγορη Βαλλιανατου, ενα ατομο που ειχε παντα τα αρχιδια να λεει ξεκαθαρα αυτο που κανει και αυτο που ειναι.