Εσένα σου το κάρφωσε στον κώλο ρε Γιάννη, εγώ είμαι αδιόρθωτος;
ο τζονυ δε γαμιεται σε πορνοσινεμα σαν εσενα

Εσένα σου το κάρφωσε στον κώλο ρε Γιάννη, εγώ είμαι αδιόρθωτος;
Εγώ του τά'πα, εσύ του τα λές, όλοι του τα είπανε...πίκερ παλικαράκι μου γλυκό πάμε άλλη μια φορά μπας και τα εμπεδώσεις. Οι γυναίκες δεν είναι κτήμα σου να τις κάνεις όλες κοινές. ΑΝ επιμένεις πάντως καλό θα ήταν να αρχίσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου πρώτα. Αν τις ψήσεις μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου, με σκέτα λόγια και θεωρία όμως...δεν. Υπάρχουν εκεί έξω πραγματικοί άντρες που τρώνε χυλόπιτα αλλά δε βγάζουν νόμους της πούτσας για να δικαιολογηθούν. Επιμένουν κ κάποτε πετυχαίνουν. Ξέρεις ρε βλάκα πως είναι να γαμάς ακάποτο;;; Πού να ξέρεις; Κράζε όσο θέλεις τις Ελληνίδες. Εκεί έξω ο κόσμος είναι γεμάτος μουνάκια που κάνουν κρα για να γαμηθούν ακόμα και με πατσαβούρηδες σαν τα μούτρα σου. Εσύ πήγαινε σαν ηλίθιος να δίνεις 10ευρα κ να τσιμπάς παράσημα παρέα με τους πακιστανούς στα κατουρημένα στρώμματα του Μεταξουργείου. Θυμίζεις άστεγο που παγώνει κάτω απο γέφυρα και κοροιδεύει αυτόν που μένει σε σπίτι, επειδή πληρώνει φόρο. Η περίπτωσή σου είναι παθολογική και χρίζεις άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης... οπως σου λένε όλοι μη ξεχνάς να παίρνεις τα φάρμακά σου.
ο τζονυ δε γαμιεται σε πορνοσινεμα σαν εσενα![]()
πίκερ παλικαράκι μου γλυκό πάμε άλλη μια φορά μπας και τα εμπεδώσεις. Οι γυναίκες δεν είναι κτήμα σου να τις κάνεις όλες κοινές. ΑΝ επιμένεις πάντως καλό θα ήταν να αρχίσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου πρώτα. Αν τις ψήσεις μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου, με σκέτα λόγια και θεωρία όμως...δεν. Υπάρχουν εκεί έξω πραγματικοί άντρες που τρώνε χυλόπιτα αλλά δε βγάζουν νόμους της πούτσας για να δικαιολογηθούν. Επιμένουν κ κάποτε πετυχαίνουν. Ξέρεις ρε βλάκα πως είναι να γαμάς ακάποτο;;; Πού να ξέρεις; Κράζε όσο θέλεις τις Ελληνίδες. Εκεί έξω ο κόσμος είναι γεμάτος μουνάκια που κάνουν κρα για να γαμηθούν ακόμα και με πατσαβούρηδες σαν τα μούτρα σου. Εσύ πήγαινε σαν ηλίθιος να δίνεις 10ευρα κ να τσιμπάς παράσημα παρέα με τους πακιστανούς στα κατουρημένα στρώμματα του Μεταξουργείου. Θυμίζεις άστεγο που παγώνει κάτω απο γέφυρα και κοροιδεύει αυτόν που μένει σε σπίτι, επειδή πληρώνει φόρο. Η περίπτωσή σου είναι παθολογική και χρίζεις άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης... οπως σου λένε όλοι μη ξεχνάς να παίρνεις τα φάρμακά σου.
Αν ήμουν κανένας σχεσάκιας-λαμόγιο που γαμάει πουτάνες από χόμπι μπορεί και να κατήγγειλα μια περίπτωση trafficking. Σαν μοναχικός μπουρδελιάρης όμως αισθάνομαι και ο ίδιος θύμα μιας κοινωνίας που με ανάγκασε να κάνω δεύτερο σπίτι μου το Μετάξι.
O τζόνυ και ο μπαροκ είναι κανονικά αρσενικά, έστω κι αν είναι ο τζόνυ λίγο μαλακάκος πρασινοφρουρός, γαμάνε γυναίκες όσο και να σκούζεις, μανία με τα κωλοδάχτυλα και σε δημοπρασία τον κώλο τους δεν έβγαλαν ΠΟΤΕ.
[size=18pt]Κωλοδαχτυλιασμένε ρουφιανοπουστρίγκο.[/size]
Pipinoskistis δεν θεωρώ καν συναγωνιστή μου κάποιον που έχει γκόμενα και γαμάει πουτάνες. Ξεκινάμε από διαφορετική βάση και έχουμε διαφορετικά βιώματα. Θα τον θεωρήσω συναγωνιστή μου όταν μου δώσει τη γκόμενά του να τη γαμήσω, έστω και με λεφτά.
Όποιος θέλει να γίνει συναγωνιστής με τον Πικερ, θα πρέπει να του δώσει τη γκόμενά του να τη γαμήσει.
Υποθέτω πως οι προσφορές θα είναι εκατοντάδες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο τζονυ ναι ...
εσυ ομως γαμιεσαι με μεσηλικους μουστακαλιδες στα τσοντοσινεμα για ενα μπουκαλι γαλα ..
να τα λεμε κι αυτα ετσι ;
Όποιος θέλει να γίνει συναγωνιστής με τον Πικερ, θα πρέπει να του δώσει τη γκόμενά του να τη γαμήσει.
Υποθέτω πως οι προσφορές θα είναι εκατοντάδες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι περισσοτερες γκομενες μου το ξερουν οτι ειμαι μπουρδελακιας ,παντρεμενα λαμογια το αποψινο μου ραντεβου με φιλιππινεζα θεομουνο ειναι αφιερωμενο στα μουνακια σας ...
της εχω ηδη πει τον νομο του πικερ και το δεχτηκε ...
κλαψτε λαμογια..
εχετε τα αρχιδια να το κανετε ρε;
ναρκωτικα παιρνεις?εσυ ουτε με κυαλι δεν γαμας ξενα μουνακια ...
ειναι η τριτη γκομενα αλλοδαπη που γαμαω λεγοντας και τον νομο του πικερ στεγνα ..
συν αλλες 2 ελλεηνιδες...
εσυ παντρεμενο λαμογιο τολμας;;;
Ο νομος του Picker ειναι η επανασταση της λογικης και της αληθειας. Γι' αυτο και θαυμαζει προσωπικοτητες οπως αυτη του Γρηγορη Βαλλιανατου, ενα ατομο που ειχε παντα τα αρχιδια να λεει ξεκαθαρα αυτο που κανει και αυτο που ειναι.
Νώντα τώρα τελευταία όλο μαλακίες λες. Με τα υγρά μαντηλάκια τα πόδια των κοριτσιών καθαρίζουν πολύ καλά. Επίσης μετά ξεπλένω πάντα το στόμα μου με το υγροσάπουνο που έχει στο νιπτήρα.
Και γι' αυτό που με ρώτησες χθες, ναι, θεωρώ τον εαυτό μου πλέον γαμιά. Κόψε τη μαλακία να σωθείς. Εγώ την έκοψα μαχαίρι στα 33 μου και βρήκα την υγειά μου. Και είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσάς να κάνετε το ίδιο.
ΟΧΙ ΓΙΝΕΣΑΙΑκομα και καθε φορα που γαμας αν τρως κωλοδαχτυλο απο γυναικα δεν γινεσαι πουστης.
Θα ξαναμιλησουμε για μενα μονο οταν παραδεχτεις οτι η μανουλα σου η μπουρδελιαρα εκανε πεζοδρομιο μαζι με τον Φιονα. :-*
πίκερ παλικαράκι μου γλυκό πάμε άλλη μια φορά μπας και τα εμπεδώσεις. Οι γυναίκες δεν είναι κτήμα σου να τις κάνεις όλες κοινές. ΑΝ επιμένεις πάντως καλό θα ήταν να αρχίσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου πρώτα. Αν τις ψήσεις μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου, με σκέτα λόγια και θεωρία όμως...δεν. Υπάρχουν εκεί έξω πραγματικοί άντρες που τρώνε χυλόπιτα αλλά δε βγάζουν νόμους της πούτσας για να δικαιολογηθούν. Επιμένουν κ κάποτε πετυχαίνουν. Ξέρεις ρε βλάκα πως είναι να γαμάς ακάποτο;;; Πού να ξέρεις; Κράζε όσο θέλεις τις Ελληνίδες. Εκεί έξω ο κόσμος είναι γεμάτος μουνάκια που κάνουν κρα για να γαμηθούν ακόμα και με πατσαβούρηδες σαν τα μούτρα σου. Εσύ πήγαινε σαν ηλίθιος να δίνεις 10ευρα κ να τσιμπάς παράσημα παρέα με τους πακιστανούς στα κατουρημένα στρώμματα του Μεταξουργείου. Θυμίζεις άστεγο που παγώνει κάτω απο γέφυρα και κοροιδεύει αυτόν που μένει σε σπίτι, επειδή πληρώνει φόρο. Η περίπτωσή σου είναι παθολογική και χρίζεις άμεσης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης... οπως σου λένε όλοι μη ξεχνάς να παίρνεις τα φάρμακά σου.
δηλαδη μας λες οποιος γαμει 8 φορες δεν ειναι ικανος να γαμαει 4?Το καμακι και οι χυλοπιτες ειναι για οσους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να γαμανε και να χυνουν ανετα 4 φορες την εβδομαδα με 10 ευρω.