Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βάζω στοίχημα ότι η δουλειά σου είναι ένοπλος...αστυνομία, στρατό ή κάτι τέτοιο.πόσο είσαι φίλε;

Εγω βαζω στοιχημα πως η δουλεια του ειναι

μπουρδελο-τρόλλ

παει μεν σε μπουρδελακια αλλα του αρεσει και το τρολάρισμα.  :sunglasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είναι μη εφαρμόσιμο... ή μάλλον πολύ δύσκολα εφαρμόσιμο
συγκρίνεις άλλες εποχές... στην τότε κοινωνία ήταν αποδεκτό να μεγαλώνει τα παιδιά το κοινωνικό σύνολο κάτι που πλέον δεν είναι αποδεκτό. τον ρόλο αυτό τον έχουν πλέον οι γονείς και η οικογένεια και σε περιπτώσεις προβληματικού περιβάλλοντος τότε αναλαμβάνει το κράτος (όχι και με τον καλύτερο τρόπο η αλήθεια είναι)
εσείς που εκθειάζετε την κοιινωνία της Σπάρτης, δεν βλέπω να αναφέρετε τις θανατώσεις παιδιών που είχαν κάποιο πρόβλημα...

Ταυτολογεις. Σου λεω γιατι δεν ειναι εφικτο και μου λες επειδη στη σημερινη εποχη δεν ειναι εφικτο  :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Tελικά γύρισα πριν από την Ανάσταση.  :priest:

Τζουλιάνα, Ιάσωνος 30. Μου είπε ότι θα κάνει Ανάσταση στο μπουρδέλο.   :cheesy:

Πριν από αυτή δοκίμασα τη Λαρίσσα, Ιάσωνος 37 για πρώτη φορά. Δεν κατάφερα να τελειώσω μαζί της γιατί ξαφνιάστηκε που της ζήτησα τα πατουσάκια της και δίστασε πολύ να μου τα δώσει καθώς φοβόταν ότι θα ήταν βρώμικα και θα ξενέρωνα. Τελικά κατάλαβε πόσο ανάγκη τα είχα και έκαμψε τις αντιστάσεις της και μάλιστα όσο πιο πολύ της τα φιλούσα τόσο πιο πολύ έδειχνε να λύνεται και να της αρέσει, αφού στο τέλος μου χαμογελούσε. Εγώ όμως είχα ήδη κουραστεί από την προσπάθεια να την πείσω (φαινόταν πολύ άβγαλτη στο foot fetish) και επειδή είμαι γαμιάς ψυχολογίας δεν κατάφερα να τελειώσω.  Πολύ καλό και γλυκό κοριτσάκι μου φάνηκε πάντως, την επόμενη φορά θα τα πάμε καλυτερα.   :cheesy:
Μάλλον κρυφο-αγαπούλης είσαι και αυτή η αγαπουλίαση σε έχει κάνει να προδοθείς κατεπανάληψη καθέξιν και κατασυρροή!!! :S

Επισκέπτης
Το τηλεφωνικό σεξ είναι σα τη μαλακία, όλοι το κάνουν αλλά κανείς δε το παραδέχεται! Από τα άπειρα τηλέφωνα που υπάρχουν έχω δοκιμάσει διάφορα και έχω καταλήξει στο ως το καλύτερο!

Εγώ πάντως δεν το κάνω, ούτε βέβαια μαλακίζομαι.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Νικόλ για απόψε, πιπινάκι γάλακτος από τη Βουλγαρία για 10 ευρώ - Λεωνίδου 28 ισόγειο τρίτη βάρδια. Κουκλί μου εσύ!  :smitten:

Επισκέπτης
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!   :rockon:

Επισκέπτης
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!   :rockon:
και ποιοι θα πηγαινουν ρε πικερ?
μονο οι αναπηροι και οι διανοητικα αναπηροι σαν και σενα :think: :think:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!   :rockon:

ΥΓ: ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!   :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ(μπας και σωθει η ανθρωποτητα απο τις  :jerking: που λεμε). ΓΙΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!   :rockon:

:grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΥΠΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΕΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!  :rockon:

Τυπε Πικερ τι γνωμη εχεις για αυτους που εχουν ελευθερες σχεσεις? Αυτοι μετρανε σα σχεσακηδες ή μπορουν να πηγαινουν κανονικα στις πουτανες σου?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Τυπε απο ποτε εχεις να γαμησεις τζαμπα ?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66

Τύπε μου Picker,
1) Το να την πέσεις σε Ελληνίδα είναι όντως κασκαντεριλίκι. Άλλοι είναι θαρραλέοι και το κάνουν, άλλοι χέστες και το αποφεύγουν.
2) Το 99% των αντρών αν είχαν Ελληνίδα γκομενάκι σωστό δε θα πέρναγαν ούτε όξω από το μπουρδέλο.
3) Αν γαμάμε σε μπουρδέλα και έχουμε ατύχημα πάμε άμεσα ή και χωρίς ατύχημα σε ετήσια βάση, κάνουμε μια εξέταση για παράσημα καλού κακού. Τσάμπα είναι.
4) Τώρα που είσαι 11 χρονών (όπως φαίνεται από τα μηνύματά σου) είσαι συνειδητοποιημένος μοναχικός μπουρδελιάρης. Αύριο που θα είσαι 30-35 πρέπει να γίνεις συνειδητοποιημένος κοινωνικός οικογενειάρχης. Οπότε κάνε τα κουμάντα σου.

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
      για να εκφραστει και μια σοβαρη αποψη πανω στο αντικειμενο του πικερ και το τι αυτος εννοει πισω απο ολα αυτα που λεει και παροτρυνει και ολους τους υπολοιπους να κανουμε εχω να δηλωσω τα εξης:ο ανθρωπος ηδη μπαινοντας στην εφηβεια αρχιζει και συνειδητοποιει την φρικτη μοιρα που τον περιμενει κατα βαθος.οτι η ζωη του ειναι δηλαδη κατα μια εννοια προκαθορισμενη με γνωστη αρχη παραμετρους και ενα τελος κοινο για ολους.αυτο ειναι κατι πραγματικα συγκλονιστικο και μας σημαδευει σε ολα οσα κανουμε και σε ολα οσα θα κανουμε απο εδω και περα καθολη την διαρκεια της εδω παραμονης μας σε αυτον τον κοσμο που ολοι γνωριζουμε
     εδω θα παραθεσω τo γνωστο βιβλιο που εγραψε ο ernest becker με τιτλο "the denial of death" (σημειωση για καποιον που δεν γνωριζει αγγλικα να μην προσπαθησει να μπει σε λογικη αντιπαραθεσης μαζι μου γιατι πολυ απλα ελληνικες πηγες πανω στο θεμα που διαπραγματευεται το βιβλιο δεν υπαρχουν) ειναι πασιγνωστο στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στις ηνωμενες πολιτειες οτι αυτες πλεον οι αποψεις του ερνεστ μπεκερ διδασκονται εμπεριστατομενα απο ενα πληθος φιλοσοφων και ψυχοκοινωνιολογων στα αμερικανικα κολεγια και πανεπιστημια και αποτελουν αναποσπαστο κομματι της παγκοσμιας επιστημονικης κοινοτητος.
     απο εδω και περα θα αναφερθω σε καποια στοιχεια- ενδειξεις απο αυτο που ο ερνεστ μπεκερ αποκαλει συμβολικο κοσμο: γιατι ο ανθρωπος αισθανεται την αναγκη να δημιουργησει? γιατι ο ανθρωπος αισθανεται την αναγκη να πιστεψει σε αξιες και σε οραματα? γιατι ο ανθρωπος εχει αναγκη να ξεχωρισει αλλα και ταυτοχρονα και να αισθανθει ηρεμια και ασφαλεια μεσα στο υπολοιπο κοινωνικο συνολο? εδω αναφερονται δυο βασικες αξιωσεις απαραιτητες για καθε εναν απο εμας ωστε να μπορεσει να σταθει αξιοπρεπως διπλα στους αλλους.καθε ανθρωπος πρωτα πρεπει να αποκτησει μια κατασταλαγμενη θεωρια περι αποψεως του κοσμου και δευτερον πρεπει να αισθανθει ασφαλης μεσα σε αυτην την συγκεκριμενη αποψη περι κοσμου που εχει ωστε να δικαιολογησει και την προηγουμενη παραμετρο.πρεπει δηλαδη να ισχυουν και τα δυο μερη ως συνολο.παμε παρακατω
     τωρα ομως τι γινεται στην περιπτωση αυτη που ο ανθρωπος δεν το πετυχαινει αυτο? τοτε συμφωνα με τον ερνεστ μπεκερ ερχεται αντιμετωπος με τους χειροτερους φοβους του που δεν ειναι αλλοι απο αυτο που εισερχομενος στην εφηβεια εχει εναποθεσει βαθεια μεσα στο υποσυνειδητο του: την αρνηση του για τον θανατο. αυτο ειναι κατι πολυ ουσιαστικο και ταυτοχρονα τραγικο κατα την επιστημονικη προσεγγιση.
     συμφωνα με τον μπεκερ η φιλοσοφια εχει κοινες ριζες με την ψυχολογια αν δεν ειναι το ιδιο και ουσιαστικα δεν διαφερει οταν προσπαθουμε να εξηγησουμε τον κοσμο. το ολο προβλημα συνισταται στο οτι ο ανθρωπος δεν μπορει να παραδεχτει τους πραγματικους του φοβους και ανησυχιες και ζει συγκρουομενος καθε στιγμη με την πραγματικοτητα και με αυτα που εχει φτιαξει μεσα στο μυαλο του και με κοπο στοιχειοθετημενα ,ωστε να μπορει να συνεχιζει κανονικα την ζωη του μεσα στην ρουτινα της καθημερινοτητας του η μεσα στην ασφαλεια αν θελετε των οικογενειακων φιλικων η οποιων αλλων δεσμων και σχεσεων μπορει αυτος να εχει.
     δεν ειναι ευκολο να αντικρισουμε την αληθεια καταματα γιατι αυτο που μπορει να δουμε μπορει να μας τρομαξει απεριγραπτα: συμφωνα με τον otto rank:" η ειρωνεια στον ανθρωπο ειναι αυτη η βαθυτερη αναγκη που εχει να απελευθερωθει απο τον φοβο του θανατου. το θεμα ομως ειναι οτι η ιδια η ζωη μας ξυπναει και μας φερνει στην επιφανεια τους φοβους αυτους και τοτε πρεπει να παραιτηθουμε απο το να ζουμε πληρως".σε ενα αλλο κομματι απο την επιστημονικη διατριβη ζωης του ο μπεκερ αναφερεται: "η αποδοχη της εννοιας της κανονικοτητας ειναι το νοημα της αρνησης της πραγματικοτητας".
     κακα τα ψεμματα αυτο ειναι ολο κατα τον μπεκερ,εξου και φτανει μια μικρη ματια γυρω μας για να δουμε τον πονο την απογνωση την εξαθλιωση και τον ιδιο το θανατο να συνυπαρχουν μαζι με εμας. μονο που εμεις δεν δινουμε σκηνοθετημενα και νοχελικα καμια σημασια σε ολο αυτο,πραγμα που εχουμε μαθει να κανουμε και ξερουμε πολυ καλα να κρυβουμε απο την ιδια την απαρχη της ζωης μας.και βεβαια ολο αυτο μας εξυπηρετει σε καποιο σκοπο δεν γινεται καθολου τυχαια οπως μπορει να ισχυριστουν καποιοι η απο συνηθεια.ειναι θα λεγαμε μια βαθυτερη αναγκη αντιμετωπισης του ιδιου του ανθρωπου και κανεις μας δεν εχει ανοσια σε αυτο.
     παραδειγματα υπαρχουν πολλα δειτε aids και ιεροδουλες σημερα.δεν θελει και πολυ να καταλαβει κανεις τι πραγματικα συμβαινει. μονο οταν μας χτυπησει την πορτα τοτε αληθινα ξυπναμε κατα μιαν εννοια απο τον ληθαργο που βρισκομαστε αλλα και παλι πολλες φορες ολο αυτο ειναι τοσο δυνατο και μας εχει αποροφησει τοσο πολυ που ακομα και μπροστα στα ματια μας να το δουμε ειμαστε ικανοι να το προσπερασουμε. βλεπε ακαποτα τσιμπουκια γαμησια σεξ χωρις προφυλαξεις κτλ.
     τωρα κλεινοντας επανερχομαι στο θεμα του πικερ λεγοντας οτι η προσπαθεια που κανει να αφυπνισει τους αλλους ειναι απολυτα δικαιολογημενη και καθολου οπως μπορει να ισχυριστουν και παλι μερικοι,ακατανοητη η υπερβολικη εκ μερους του.ποσο μαλλον οταν κατακρινουν τις ιδιες τις αποψεις του θεωρωντας τες και αυτες παραλογες,αφου ουσιαστικα ολα σε αυτον τον κοσμο ειναι συμβολικα και η αποψη που εχει κανεις για αυτον τον δεν μπορει πολυ απλα,παρα να εκφραστει καπως.να παρει δηλαδη σαρκα και οστα και να δικαιολογηθει απολυτως. ειναι μονοδρομος δεν μπορει να γινει διαφορετικα. ειναι θα λεγαμε η πλεον βαθυτερη ουσιαστικη και εσωτερικη αναγκη να αυτοπροσδιοριστει καποιος.να δηλωσει αυτος ειμαι και η ζωη μου ειναι αυτο. ειναι αληθινα η βασικη αρχη το ξεκινημα ωστε ο καθενας μας να αποκτησει ταυτοτητα και να γινει σεβαστος στους διπλανους του.το επομενο βημα ειναι να φερει και αλλους με το μερος του πραγμα που ισχυει και γενικοτερα.πολλες φορες οπως εξηγουν αυτοι που γνωριζουν τα συγκεκριμενα ζητηματα ακομα και ενας που αισθανεται σχετικα ασφαλεις και δεμενος σε καποια σιγουρη αποψη του περι κοσμου θελει και ο ιδιος να την δοκιμασει και να δει αν αυτη μπορει να γινει αποδεκτη και απο αλλους.
     τωρα γιατι συμβαινει αυτο ειναι μια διαφορετικη ιστορια που δεν χρειαζεται να εξηγησω εδω πως και γιατι.εμπιπτει σε ζητηματα χαωδους φιλοσοφιας και μεγιστης εσωτερικης αναζητησης και μελεταται κατα κορον απο τις σχετικες επιστημες. στηριζεται ομως καθαρα και απροκαλυπτα πανω σε ολα αυτα που προανεφερα και στις σκοπιμες πεποιθησεις και αποψεις περι ατομικοτητας που εχουμε ολοι μας. για οποιον ενδιαφερεται περισσοτερο ας ριξει μια περιληπτικη ματια στο βραβευμενο με πουλιτζερ βιβλιο του ερνεστ μπεκερ "the denial of death" και τα ξαναλεμε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ενδιαφέρουσα ανάλυση απο τον sebastian , όμως πολλά άτομα με κοσμοθεωρίες "χάρτινα καραβάκια" σαν του picker είναι ευάλωτα να βουλίαξουν , αν τις δοκιμάσουν στην θάλασσα της πραγματικότητας, γι'αυτό φοβούντε και προστατεύονται απο την αδυσώπητη πραγματικότητα.

επειδή κάτι πήρε τ'αυτί μου για "αυτοκτονίες" κτλ , αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν αυτό το "χάρτινο καραβάκι" δοκιμασθεί στην "θάλασσα της πραγματικότητας" , προσωπικά εύχομαι να μην γίνει αυτο και να παραμείνει στην προστατευμένη ζώνη του "σχολικού θρανίου" ...

Επισκέπτης
ενδιαφέρουσα ανάλυση απο τον sebastian , όμως πολλά άτομα με κοσμοθεωρίες "χάρτινα καραβάκια" σαν του picker είναι ευάλωτα να βουλίαξουν , αν τις δοκιμάσουν στην θάλασσα της πραγματικότητας, γι'αυτό φοβούντε και προστατεύονται απο την αδυσώπητη πραγματικότητα.

επειδή κάτι πήρε τ'αυτί μου για "αυτοκτονίες" κτλ , αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν αυτό το "χάρτινο καραβάκι" δοκιμασθεί στην "θάλασσα της πραγματικότητας" , προσωπικά εύχομαι να μην γίνει αυτο και να παραμείνει στην προστατευμένη ζώνη του "σχολικού θρανίου" ...

Στην θάλασσα της πραγματικότητας δοκιμάζομαι κάθε μέρα. Ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο δύσκολος, όχι ο εύκολος. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είμαι σαν τους άλλους, πίστεψέ με. Δεν θέλω!

Φεύγω για Μετάξι (safe sex). See you later!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom