Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Στην θάλασσα της πραγματικότητας δοκιμάζομαι κάθε μέρα. Ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο δύσκολος, όχι ο εύκολος. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είμαι σαν τους άλλους, πίστεψέ με. Δεν θέλω!

Εφτά. Σε παίρνει αριστερά μην το ζορίζεις.

H%2Btrata%2Bmas%2Bh%2Bkoyreloy.jpg

Bon voyage!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στην θάλασσα της πραγματικότητας δοκιμάζομαι κάθε μέρα. Ο δρόμος που έχω διαλέξει είναι ο δύσκολος, όχι ο εύκολος. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είμαι σαν τους άλλους, πίστεψέ με. Δεν θέλω!

Φεύγω για Μετάξι (safe sex). See you later!   :rockon:

όχι είσαι κάθε μέρα στην "προστατευμένη ζώνη" του "παιδικού σου δωματίου"
είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις απο την ομοιομορφία και να είσαι
αυτόνομος νοητικά , χρειάζονται άλλα "υλικά" που είναι πασιφανές ότι
δεν έχεις

όλα αυτά είναι αποκυήματα ενός "παιδικού" μυαλού ,σου εύχομαι ειλικρινά
να μην χρειαστεί να βγείς ποτέ απο το "παιδικό δωμάτιο" και να μείνεις σ'αυτό
επι μακρόν

Επισκέπτης
όχι είσαι κάθε μέρα στην "προστατευμένη ζώνη" του "παιδικού σου δωματίου"
είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις απο την ομοιομορφία και να είσαι
αυτόνομος νοητικά , χρειάζονται άλλα "υλικά" που είναι πασιφανές ότι
δεν έχεις

όλα αυτά είναι αποκυήματα ενός "παιδικού" μυαλού ,σου εύχομαι ειλικρινά
να μην χρειαστεί να βγείς ποτέ απο το "παιδικό δωμάτιο" και να μείνεις σ'αυτό
επι μακρόν

Mας έχεις πρήξει με τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Έχει πλάκα πάντως που ασχολείσαι μαζί μου λες και είμαι κανένα φαινόμενο προς περαιτέρω διερεύνηση.    :dancing:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Mας έχεις πρήξει με τις αμπελοφιλοσοφίες σου. Έχει πλάκα πάντως που ασχολείσαι μαζί μου λες και είμαι κανένα φαινόμενο προς περαιτέρω διερεύνηση.    :dancing:

Ρε μπαγάσα το επεδίωξες και λίγο αυτό με το thread που άνοιξες.  ;)

Να σε ρωτήσω όμως κάτι;

Πώς την παλεύεις με την μοναξιά ρε φίλε; Δεν σου λείπει μια σχέση;

Τώρα είσαι 34 και τα έχεις γραμμένα όλα στα αρχίδια σου. Δεν θες όμως να κάνεις κάτι παραπάνω στο μέλλον; Οικογένεια παιδιά κλπ;

Χωρίς ειρωνεία σε ρωτάω. Αν δεν θες μην απαντάς.  :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
με αυτά που λες ρε picker είσαι ένα φαινόμενο!!!!

Επισκέπτης
Να σε ρωτήσω όμως κάτι;

Πώς την παλεύεις με την μοναξιά ρε φίλε; Δεν σου λείπει μια σχέση;

Τώρα είσαι 34 και τα έχεις γραμμένα όλα στα αρχίδια σου. Δεν θες όμως να κάνεις κάτι παραπάνω στο μέλλον; Οικογένεια παιδιά κλπ;

Όχι πια, δεν μου λείπει. Έχω τελειοποιήσει τόσο πολύ τη φιλοσοφία μου που έχω ξεπεράσει την ανάγκη για σχέση. Το κλειδί είναι να κάνεις τακτικά σεξ, να έχεις μια ευχάριστη δουλειά με πολλές γυναίκες στην οποία να περνάς πολλές ώρες, να έχεις 2-3 καλούς φίλους με παρόμοια φιλοσοφία και να είσαι υπερήφανος και ειλικρινής!

Παιδιά όχι, δεν θέλω να κάνω. Δεν είναι καμιά επιτυχία για εμένα αυτή.

Οι ανωτέρω είναι όλοι μαζί κατηγοριοποιημένοι, ή κάθε κατηγορία μόνη της? :think:

Όλοι μαζί. Λαμόγια είναι όλοι τους και οι γυναίκες τους πανηλίθιες!

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1

Παράθεση από: nik030866 στις σήμερα στις 08:57
ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ Picker
ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ...........  Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off

Τράβα στη γυναίκα σου ρε μαλάκα! Μην ξαναπάς σε πουτάνα, αλήθεια σου λέω!

ΜΑΛΑΚΑAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Picker ΟΙ πουτανες ειναι για μας τους παντρεμενους για να σπαμε την μονοτονια της φασολαδας καθε μερα ................Εσυ να πας να γαμησεις καμμιά Ελλεεινιδα να σε στρωσει λιγο ,,,να ξεσκατησεις κανα μικρο παιδακι και να αγορασεις καμμια σερβιεταα της γυναικα σου απο το Σουπερ μαρκετ  και μετα απο χρονια ξανα πουτανες ...............ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ........ΨΩΛΟΚΟΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Pickerrrrrrrrrrrrrrrrrr  Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off Jerking Off

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Στο εχω ξαναπει ........Σου εχω Αγρινιωτισσα γαμω τα κοριτσια για παντρεια ........Με προικα .....Αλλα ξεχνα τα μπουρδελλα και τις πουτανες τα πρωτα χρονια .....Τι λες Pickerrrrrrrrrr?????????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Στο εχω ξαναπει ........Σου εχω Αγρινιωτισσα γαμω τα κοριτσια για παντρεια ........Με προικα .....Αλλα ξεχνα τα μπουρδελλα και τις πουτανες τα πρωτα χρονια .....Τι λες Pickerrrrrrrrrr?????????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ όταν έχω γκόμενα δεν πάω σε πουτάνες. Και αν πάω της το λέω.   :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ λέω στις πουτάνες ότι έχω γκόμενα, το ανάποδο χλωμό.

Επισκέπτης

Σιγά το πράμα, αυτό το κάνουν όλοι. Η μαγκιά είναι να το λες στη γκόμενα.

και οταν της το λες?

Με χωρίζει γιατί είναι ηλίθια και πάει με τον άλλο που κάνει το ίδιο αλλά τη δουλεύει. Με ηλίθια άτομα δεν αξίζει να έχεις σχέση. Το θέμα είναι να έχεις κάποια γκόμενα που να υπάρχει συνεννόηση και να ξέρει ο ένας για τον άλλο τα πάντα.

Οι περισσότεροι ζούνε μέσα στα ψέματα και χαίρονται.   :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγά το πράμα, αυτό το κάνουν όλοι. Η μαγκιά είναι να το λες στη γκόμενα.

Με χωρίζει γιατί είναι ηλίθια και πάει με τον άλλο που κάνει το ίδιο αλλά τη δουλεύει. Με ηλίθια άτομα δεν αξίζει να έχεις σχέση. Το θέμα είναι να έχεις κάποια γκόμενα που να υπάρχει συνεννόηση και να ξέρει ο ένας για τον άλλο τα πάντα.

Οι περισσότεροι ζούνε μέσα στα ψέματα και χαίρονται.   :uglystupid:

Και γιατι να πω την αληθεια στις γκομενες ρε μπάρμπα?
ειμαι υποχρεωμενος?  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εσυ εισαι κακος ανθρωπος, θες να καταστρεφεις τα ονειρα των κοριτσιων να ζησουν ενα συγχρονο pretty woman σαν αλλες τζουλιες ρομπερτς.  :tooth:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όχι πια, δεν μου λείπει. Έχω τελειοποιήσει τόσο πολύ τη φιλοσοφία μου που έχω ξεπεράσει την ανάγκη για σχέση. Το κλειδί είναι να κάνεις τακτικά σεξ, να έχεις μια ευχάριστη δουλειά με πολλές γυναίκες στην οποία να περνάς πολλές ώρες, να έχεις 2-3 καλούς φίλους με παρόμοια φιλοσοφία και να είσαι υπερήφανος και ειλικρινής!

Παιδιά όχι, δεν θέλω να κάνω. Δεν είναι καμιά επιτυχία για εμένα αυτή.

ΟΚ , ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο. ;)

Επισκέπτης
Και γιατι να πω την αληθεια στις γκομενες ρε μπάρμπα?
ειμαι υποχρεωμενος?  :S

Κάνε ό,τι θες. Απλά εμένα μου αρέσει να είμαι ειλικρινής. Δεν με γεμίζει το να λέω ψέματα στη γυναίκα μου, δεν είναι σχέση αυτή. Καλύτερα μόνος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάνε ό,τι θες. Απλά εμένα μου αρέσει να είμαι ειλικρινής. Δεν με γεμίζει το να λέω ψέματα στη γυναίκα μου, δεν είναι σχέση αυτή. Καλύτερα μόνος.

Ρε ορνιο  :uglystupid: αν τα πεις ολα στην αλλη
τι θα της αφησεις να ανακαλυψει μονη της?

Αν εισαι ανοιχτο βιβλιο σε βαριουνται γενικα
οχι μονο οι γκομενες. Καταντας γραφικος.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Εδώ μπόλντι δες σε βρίσκω προχώ....
Αν δεν το ξέρει η γκόμενα οτι γαμάς και πουτάνες, πως θα πας με την άνεσή σου (οπως πχ πας στη τουαλέτα) όταν σου'ρθει;
Πρέπει να το σκηνοθετήσεις, να κάνεις προετοιμασία και να βρεις μια δικαιολογια για την απουσία σου... άκρως ξενερωτικό... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom