το blog αυτό προφανώς και δεν είναι σοβαρή πηγή...
ΑΝ αποδειχτούν αυτά, παίρνω πίσω αυτά που είπα...
Δεν εψαξα καθολου
Εβαλα το πρωτο αποτελεσμα του Google
το blog αυτό προφανώς και δεν είναι σοβαρή πηγή...
ΑΝ αποδειχτούν αυτά, παίρνω πίσω αυτά που είπα...
Σου ειπα...
Το να θες να "βοηθησεις", να "ψυχολογησεις", να "αναμορφωσεις" καποιους που θεωρεις προβληματικους ειναι η αρχη του φασισμου
Ε, ο ναζισμος ειναι λιγο πιο extreme γιατι εμπλεξε με αρειες φυλες κλπ
Αλλα γενικα, και στο ναζισμο αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα
Προσεξε: IΔEA λεω. Στο επιπεδο της πραξης, αρμοδιος ειναι ο Λακης κι οι ομοιοι του (δεν ξερω/ με νοιαζει αν εισαι ενας απο αυτους)
Δεν εψαξα καθολου
Εβαλα το πρωτο αποτελεσμα του Google
δεν έχεις καταλάβει πως δεν προπαθώ ούτε να βοηθήσω, ούτε να ψυχολογήσω, ούτε να αναμορφώσω... κουβέντα κάνουμε και γύρισες και με είπες ναζί... μάλλον τα έχει μπλέξει λίγο...
και λοιπον;;
Δεν ειπα εσενα
Ειπα εναν αλλον, με παρομοιο nickname
Ναι ειναι λιγα, και δε φτανουν. Οι μισθοι εχουν πεσει, το επιπεδο τιμων ομως οχι :-
Δεν προσπαθω να αποδειξω κατι για τη Σπαρτη
Απλα συμφωνω με το "εκπαιδευτικο" της συστημα και την μη- υλιστικη/ μη-ατομικιστικη της λογικη
Απο κει κι επειτα, ομολογω πως δεν συμπαθω και πολυ την Αθηνα
Αλλα εκτιμω μετεπειτα μορφες δημοκρατιας, χωρις δουλους, με συνταγματα και με στοιχειωδες κοινωνικο κρατος
Η αστικη δημοκρατια με καλυπτει
ΥΓ2: Φίλε Dimis οι δικοί μου ξέρουν τα πάντα. Καθε φορά που έρχομαι από Μετάξι λέω στη μάνα μου και λεπτομέρειες για το κάθε γαμήσι.
Θα απαντήσω αργότερα σε όλους, πάω να βρω ανοιχτό μπουρδέλο.
ΥΓ: Φίλε Florian, είναι ωραίο να είσαι περήφανος, ειλικρινής και ολιγαρκής.
ΥΓ2: Φίλε Dimis οι δικοί μου ξέρουν τα πάντα. Καθε φορά που έρχομαι από Μετάξι λέω στη μάνα μου και λεπτομέρειες για το κάθε γαμήσι.
ΥΓ3: Καλή Ανάσταση!
μιλας για την Αθήνα του 21ου αιώνα; ή στην αρχαιότητα;
αυτό για τη Σπάρτη το καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στην τότε λογική...
Αν σου αρέσει, συνέχισε να λες λεπτομέρειες στην μάνα σου για το κάθε γαμήσι αλλά λέγε και σε εμάς ... ;)ΥΓ2: Φίλε Dimis οι δικοί μου ξέρουν τα πάντα. Καθε φορά που έρχομαι από Μετάξι λέω στη μάνα μου και λεπτομέρειες για το κάθε γαμήσι.
Καλό βόλι!πάω να βρω ανοιχτό μπουρδέλο!
Αυτο που λεω για τα παιδια δεν ειναι δυσκολο (πρακτικα), απλα ο κοσμος δεν το θελει
Tελικά γύρισα πριν από την Ανάσταση.
Τζουλιάνα, Ιάσωνος 30. Μου είπε ότι θα κάνει Ανάσταση στο μπουρδέλο.
Πριν από αυτή δοκίμασα τη Λαρίσσα, Ιάσωνος 37 για πρώτη φορά. Δεν κατάφερα να τελειώσω μαζί της γιατί ξαφνιάστηκε που της ζήτησα τα πατουσάκια της και δίστασε πολύ να μου τα δώσει καθώς φοβόταν ότι θα ήταν βρώμικα και θα ξενέρωνα. Τελικά κατάλαβε πόσο ανάγκη τα είχα και έκαμψε τις αντιστάσεις της και μάλιστα όσο πιο πολύ της τα φιλούσα τόσο πιο πολύ έδειχνε να λύνεται και να της αρέσει, αφού στο τέλος μου χαμογελούσε. Εγώ όμως είχα ήδη κουραστεί από την προσπάθεια να την πείσω (φαινόταν πολύ άβγαλτη στο foot fetish) και επειδή είμαι γαμιάς ψυχολογίας δεν κατάφερα να τελειώσω. Πολύ καλό και γλυκό κοριτσάκι μου φάνηκε πάντως, την επόμενη φορά θα τα πάμε καλυτερα.
βάζω στοίχημα ότι η δουλειά σου είναι ένοπλος...αστυνομία, στρατό ή κάτι τέτοιο.
Και πού το ξέρεις;
ξέρω ...δε μπορώ να σου πώ.