Κοίτα φίλε... Εγώ είμαι σκληρός με τον εαυτό μου και δεν παίρνω την ύπαρξή μου πολύ στα σοβαρά. Σκοπεύω να δουλεύω και να γαμάω για όσα περισσότερα χρόνια μπορώ και αν κάποια στιγμή η ζωή γίνει πολύ δύσκολη, δεν το έχω και για μεγάλο πράγμα να δώσω εγώ το τέλος.
Picker
Αν καταλαβαίνω καλά
Δουλεύεις όσο περισσότερο γίνετε (2 δουλειές πρωί απόγευμα κ σαββατοκύριακα) για να πάρεις περίπου 500 600 το μήνα (min 400 max 800
δηλαδή άντε κάνα 20αρι τη μέρα μέσο όρο μεροκάματο στην καλύτερη 25 σπάνια)
Άρα δεν θα έχεις ελεύθερο χρόνο (ούτε χρήμα) για κάτι δημιουργικό η χόμπι η έστω διασκέδαση (εκτός απ τις ποτανες).
Φαντάζομαι ότι ούτε και οι γονείς σου, για ένα σινεμά η να πάνε διακοπές κάποτε κι αυτοί σαν άνθρωποι, μιας και αναγκαστικά ακόμα καλύπτουν τα έξοδα διαβίωσης σου ( σπίτι, φαγητό, κοινόχρηστα, ζεστό νερό για το μπανακι σου, κάνα χαρτζιλίκι για πόρνες άμα δεν πάει καλά το μεροκάματο κλπ).
Αδέλφια έχεις? Αν ναι πες λίγο για τις ζωές τους. Μένουν μαζί σας? Έχουν δίκες τους οικογένειες?
Τις απόψεις που λες εδώ τις έχεις κουβεντιάσει με τους γονείς σου? Έστω τον πάτερα σου? Πως το βλέπουν?
Έτσι αφού σου καλύπτονται τα άλλα έξοδα (
κι άμα, δεν έχεις αυτοκίνητο, δεν καπνίζεις , δεν πας σε εστιατόρια/μπαράκια/club klp, δεν πίνεις αλκοόλ η άλλα ναρκωτικά, δεν έχεις δάνεια/κάρτες)
το κοσαρικακι του μεροκάματου φτάνει για να πληρώνεις τις πόρνες στο μετάξι να σου δίνουν πατουσιτσες να γλυφεις και να σε πατούν με τα ποδαργια τους στη μούρη όταν τις χύνεις.
Έτσι μπορείς να νιώθεις ότι
δεν χρειάζεται να «υποταχτείς» (κατά τα λεγόμενα σου πάντα) σε κάποια γυναίκα. Μπορείς να τις «φτύνεις» όλες και να είσαι υπεράνω επιβεβαιώνοντας τον ανδρισμό σου και το ότι αξίζεις.
Σιγά που θα τις παρακαλούσες κιόλας να τους γλύψεις τις πατούσες η να σε πατήσουν στη μούρη τις παλιό ελλ(ε)ινιδες αφού αυτό το κάνουν και οι αλλοδαπές πόρνες στο μετάξι, που τις πλερωνεις και είσαι και κύριος.
Τη δήλωση σου «δεν παίρνω την ύπαρξή μου πολύ στα σοβαρά» σκέψου την λίγο πιο βαθιά
και σε σχέση με την έκφραση της σεξουαλικότητας σου.
Επίσης.
Πόσο σοβαρά νιώθεις ότι παίρνουν την ύπαρξη σου οι γυναίκες που συναντάς στην καθημερινότητα σου?
Οι γυναίκες που έχεις σεξουαλικές επαφές? (και πόρνες και οι ελάχιστες 4 υπόλοιπες της ζωής σου)
Περισσότερο ακόμα πόσο σοβαρά νιώθεις ότι παίρνουν την ύπαρξη σου οι γυναίκες στην οικογένεια σου?
(στη συγκεκριμένη παραγραφουλα δε ζητώ απάντηση είναι homework γιατί είναι δύσκολο)
Φυσικά οι φίλοι που επιλεγείς (όπως έγραψες) είναι σε παρομοια κατάσταση (ίσως κ λίγο χειρότερη φαντάζομαι εγώ), ώστε όχι μόνο να μη σου αντιπαρατεθούν, μα να σε θαυμάζουν
και να επιβεβαιώνεσαι και «κοινωνικά».
Εφόσον αυτός ο ιδανικός (κατά τι γνώμη σου πάντα) τρόπος ζωής κάποτε δε θα μπορεί να συνεχιστεί,
[size=10pt]σαν μοναδική διέξοδο βλέπεις την αυτοκτονία. Θεωρώντας την δε και την πιο «γενναία» λύση[/size].
Μήπως για να μη σε πουν κότα και αποτυχημένο? Όπως και τώρα δε μπορούν να σε λένε πια μαλακα μιας και την έκοψες?
ΥΓ. το γιατί προσπαθείς να εκθειάσεις τη γνώμη σου στους άλλους το σκέφτηκες ποτέ? Νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι ο "καλύτερος". Γιατί έτσι?
ΥΓ2 Παρακολουθώ όπως βλέπεις και προσπαθώ να καταλαβαίνω