Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Επικρατει αυτη η αποψη.....Δεν το συγκρινω με τα προσωπικα μου
πολλες αποψεις"επικρατουν".αυτο δεν τις κανει απαραιτητα σωστες.
ξερω απειρους ανθρωπους με αρχες κ ηθος.
φυσικα ξερω κ αρκετους που δε τα εχουν αυτα.

αυτο ομως δε σημαινει οτι οι "καλοι" ειναι και ενας στους εκατο χιλιαδες.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ειπα οτι 1 στους 1000 εχει αρχες
Ειπα οτι 1 στους 1000 πηρε σωστες αρχες ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ
Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι στην πορεια της ζωης τους διαβαζουν, ενημερωνονται, κανουν παρεες και καταλαβαινουν 5 πραγματα παραπανω

Θελω να απαντησω και κατι στον αλλον, που λεει για την "οριακη ηλικια των 23"
Ναι, ειμαι του '88 και το εχω πει σε αλλες συζητησεις, οποτε δεν εχει νοημα να το κρυψω
Αλλα, πραγματικα με αηδιαζει η συλλογιστικη πολλων οτι, "αμα εισαι μικρος μπορεις να αμφισβητεις και να το παιζεις επαναστατης, αλλα αμα σε παρουν και τα χρονια πρεπει να συνετιστεις, να γινεις λιγο δεξιουλης, λιγο πατερ- φαμιλιας και λιγο ελληνορθοδοξος..."
Ε, λοιπον, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

Προσωπικα, εχω αναθερωρησει πολλες αποψεις που ειχα στα 15, ή στα 18 μου, αλλα ουτε καθηκι θα γινω, ουτε γλειφτρακι, ουτε συμβιβασμενος
Κι αν οι γονεις μου ειναι γτπ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ
Τι σχεση εχει η ηλικια μου μ' αυτο?
Νταξει, αμα εσεις φτασατε 40 και 50 για να λετε οτι η μανα σας ειναι οσια παρθενα κι ο πατερας σας ηρωας της ζωης, τοτε μπραβο που ωριμασατε

φιλε στρατιωτικος εισαι?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Υποτιθεται οτι οι ανθρωποι στην πορεια της ζωης τους διαβαζουν, ενημερωνονται, κανουν παρεες και καταλαβαινουν 5 πραγματα παραπανω
α οκ.λαθος δικο μου.αν και εν μερη ουτε με αυτο που λες συμφωνω.
γτ ακομα κ αν ειναι ετσι ...
δηλαδη πχ οι γονεις του ταδε στην πορεια της ζωης του διαβασαν μορφωθηκαν και απεκτησαν σωστες αξιες τοτε αυτες θα περασουν κ στο παιδι τους.αρα κατα ενα μεγαλο μερος οι γονεις θα επαιξαν σωστο ρολο στην διαμορφωση του παιδιου.
αν καταλαβαινεις τι εννοω.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
α οκ.λαθος δικο μου.αν και εν μερη ουτε με αυτο που λες συμφωνω.
γτ ακομα κ αν ειναι ετσι ...
δηλαδη πχ οι γονεις του ταδε στην πορεια της ζωης του διαβασαν μορφωθηκαν και απεκτησαν σωστες αξιες τοτε αυτες θα περασουν κ στο παιδι τους.αρα κατα ενα μεγαλο μερος οι γονεις θα επαιξαν σωστο ρολο στην διαμορφωση του παιδιου.
αν καταλαβαινεις τι εννοω.

Οχι
Υπαρχει ενα βασικο προβλημα
Ή μαλλον 2

1) Χασμα γενεων
2) Αδυναμια του γονιου να ελεγξει το παιδι του, λογω αδυναμιας που του εχει

Και φυσικα, ουτως ή αλλως ο περισσοτερος κοσμος ειναι για κλαματα στα μυαλα του, αρα μαθαινει και μαλακειες στα παιδια του καθαρα γι' αυτο το λογο...
Αν καποτε διαβασαν/ μορφωθηκαν κι αυτοι?
Ναι, προφανως. Αλλα η κακη επιδραση των δικων τους γονιων αρκουσε για να τους τραβηξει προς τα πισω για μια ζωη
Και το ζητημα παει αλυσιδωτα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι
Υπαρχει ενα βασικο προβλημα
Ή μαλλον 2

1) Χασμα γενεων
2) Αδυναμια του γονιου να ελεγξει το παιδι του, λογω αδυναμιας που του εχει

Και φυσικα, ουτως ή αλλως ο περισσοτερος κοσμος ειναι για κλαματα στα μυαλα του, αρα μαθαινει και μαλακειες στα παιδια του καθαρα γι' αυτο το λογο...
Αν καποτε διαβασαν/ μορφωθηκαν κι αυτοι?
Ναι, προφανως. Αλλα η κακη επιδραση των δικων τους γονιων αρκουσε για να τους τραβηξει προς τα πισω για μια ζωη
Και το ζητημα παει αλυσιδωτα...
το βλεπεις καπως το θεμα...εχεις διαμορφωσει ηδη αποψη.δε συμφωνω (οχι οτιδεν υπαρχουν αυτα!εννοειται)οτι το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων ειναι ετσι...αλλα δεν θα το κουβεντιασω...δεν ειναι κ καταλληλη η ωρα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Χαιρομαι που οι γονεις σου σε ανεθρεψαν ιδανικα
Και σε εκαναν εναν σοβαρο ανθρωπο
Ανηκεις στο 1 τοις χιλιοις των Ελληνων, που ελαβαν σωστη ανατροφη

πας από το ένα άκρο στο άλλο... κανάνας δεν έχει ανατραφεί ιδανικά γιατί πολύ απλά το ιδανικό είναι υποκειμενικό
απλά αυτό που είπες για τους γονείς σου είναι χοντράδα. αν ισχύει ή όχι μόνο εσύ και αυτοί το ξέρουν

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
το βλεπεις καπως το θεμα...εχεις διαμορφωσει ηδη αποψη.δε συμφωνω (οχι οτιδεν υπαρχουν αυτα!εννοειται)οτι το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων ειναι ετσι...αλλα δεν θα το κουβεντιασω...δεν ειναι κ καταλληλη η ωρα.

Το θεμα ειναι τι κοινωνια αρεσει στον καθενα
Εμενα δεν μου αρεσει η κοινωνια με τα ΤΟΣΑ Cayenne, με τις τοσες αυθαιρετες βιλες και, συγχρονως, με τους τοσους αστεγους
Επισης (κι εδω ειναι η βασικη μου αποστροφη προς το θεσμο της οικογενειας)... Δεν μου αρεσει μια κοινωνια οπου ο γιος κι ο εγγονος ανος πρωθυπουργου γινονται πρωθυπουργοι, οπου κορες και ανηψιοι πρωθυπουργων γινονται πρωθυπουργοι, και οπου ο γιος του Ψυχαρη θα γινει υπουργος
Η οικογενεια ειναι ΣΑΠΙΛΑ, παει και τελειωσε
Δεν υπαρχει δικαιη κοινωνια με οικογενεια

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι τι κοινωνια αρεσει στον καθενα
Εμενα δεν μου αρεσει η κοινωνια με τα ΤΟΣΑ Cayenne, με τις τοσες αυθαιρετες βιλες και, συγχρονως, με τους τοσους αστεγους
Επισης (κι εδω ειναι η βασικη μου αποστροφη προς το θεσμο της οικογενειας)... Δεν μου αρεσει μια κοινωνια οπου ο γιος κι ο εγγονος ανος πρωθυπουργου γινονται πρωθυπουργοι, οπου κορες και ανηψιοι πρωθυπουργων γινονται πρωθυπουργοι, και οπου ο γιος του Ψυχαρη θα γινει υπουργος

Η οικογενεια ειναι ΣΑΠΙΛΑ, παει και τελειωσε
Δεν υπαρχει δικαιη κοινωνια με οικογενεια
ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτα που λες δεν ειναι ο κανονας.αλλα οι εξαιρεσεις...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Θελω να απαντησω και κατι στον αλλον, που λεει για την "οριακη ηλικια των 23"
Ναι, ειμαι του '88 και το εχω πει σε αλλες συζητησεις, οποτε δεν εχει νοημα να το κρυψω
Αλλα, πραγματικα με αηδιαζει η συλλογιστικη πολλων οτι, "αμα εισαι μικρος μπορεις να αμφισβητεις και να το παιζεις επαναστατης, αλλα αμα σε παρουν και τα χρονια πρεπει να συνετιστεις, να γινεις λιγο δεξιουλης, λιγο πατερ- φαμιλιας και λιγο ελληνορθοδοξος..."
Ε, λοιπον, ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

Προσωπικα, εχω αναθερωρησει πολλες αποψεις που ειχα στα 15, ή στα 18 μου, αλλα ουτε καθηκι θα γινω, ουτε γλειφτρακι, ουτε συμβιβασμενος
Κι αν οι γονεις μου ειναι γτπ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ
Τι σχεση εχει η ηλικια μου μ' αυτο?
Νταξει, αμα εσεις φτασατε 40 και 50 για να λετε οτι η μανα σας ειναι οσια παρθενα κι ο πατερας σας ηρωας της ζωης, τοτε μπραβο που ωριμασατε

Το να ξεπεράσεις τα θεματάκια σου με τους γονείς σου σε κάνει δεξιό πάτερ φαμίλια ρε ηλίθιε? Ξεπερνώ τα θέματα με τους γονείς μου σημαίνει , πάβουν να με επηρεάζουν ψυχολογικά , βλέπω τα πράματα πιό αποστασιοποιημένα και επιτέλους σταματώ να συμπεριφέρομαι σαν ανήλικο που νομίζω ότι ο γονίος μου ειναι ο δυνάστης μου , γιατί επιτέλους πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου και τους δίνω και κανά κρέτιτ που δεν με άφησαν να ψοφήσω τουλάχιστον.

Ξεπέρασε το επι τέλους και πάψε να μέμφεσαι τους γονείς σου  αν βγήκες μαλάκας ή όχι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ότι να ναι, υπάρχουν πράγματα που σε χαλάνε κ στρέφεσαι σε λάθος κατεύθυνση γτ δεν τα χεις βρει με τον εαυτό σου , νταξ μικρός είσαι όπως έχεις αναθεωρήσει τόσες φορές έτσι κ θα ξαναγίνει κράτα όμως κ μια πισινή

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτα που λες δεν ειναι ο κανονας.αλλα οι εξαιρεσεις...

Οχι, γιατι ο καθε γονιος κοιταζει να σπρωξει και να προμοταρει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τα μουλικα του, εις βαρος αλλων παιδιων με μεγαλυτερη αξια
Κανεις δεν τα αφηνει να προκοψουν μονα τους στη ζωη
Κι ουτε εγω εχω τις ιδιες ευκαιριες και δυνατοτητες μ' αυτους που πηγαν στο αμερικανικο κολλεγιο, κι ο κυκλος γνωριμιων τους περιλαμβανει παιδια πρωθυπουργων και υπουργων
Ο καθενας ξεκιναει απο τελειως αλλες αφετηριες

Και κομμουνισμο να ειχαμε, το ιδιο θα συνεβαινε
Στο κολλεγιο, θα ηταν τα παιδια του Σταλιν, του Λενιν και του Χρουτσωφ
Στο σχολειο του Κερατσινιου, θα ημουνα εγω

Δηλαδη, το προβλημα ειναι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
και τιποτα αλλο

ΥΓ Ως προς τον αποπανω...
ΚΑΝΕΝΑ κρεντιτ
Οποιος κανει παιδια ΟΦΕΙΛΕΙ να τα θρεφει. Τα παιδια δεν γεννηθηκαν με δικη τους θεληση
Δεν οφειλω τιποτα σε κανεναν

Τωρα, αν οι γυφτοι πετανε τα παιδια τους να πουλανε χαρτομαντηλα, ειναι επειδη ειναι ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΖΩΑ, κι οχι επειδη αυτο θα επρεπε να ισχυει καθολικα
Γκεγκε?

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
μια χαρα ειναι η κοινωνια μας

εγω δεν ημουν απο καμια πλουσια οικογενεια, αγωνιστηκα πολυ, και μια χαρα τα καταφερα

τωρα με τις μειωσεις και την τροικα εχουμε ολοι προβλημα αλλα τι να κανουμε πρεπει να σωθει η χωρα και οι πολιτες της

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι, γιατι ο καθε γονιος κοιταζει να σπρωξει και να προμοταρει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ τα μουλικα του, εις βαρος αλλων παιδιων με μεγαλυτερη αξια
Κι ουτε εγω εχω τις ιδιες ευκαιριες και δυνατοτητες μ' αυτους που πηγαν στο αμερικανικο κολλεγιο, κι ο κυκλος γνωριμιων τους περιλαμβανει παιδια πρωθυπουργων και υπουργων
δεν ειναι λογικο ο γονιος να θελει το καλυτερο γ το παιδι του;και οταν το παιδι ειναι μικρο δε μπορει μονο να επιλεξει αν η σε ποιο σχολειο θα παει.οποτε οι γονεις διαλεγουν οτι νομιζουν πως θα ειναι το καλυτερο γ αυτα.
παραλογο;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Και κομμουνισμο να ειχαμε, το ιδιο θα συνεβαινε
Στο κολλεγιο, θα ηταν τα παιδια του Σταλιν, του Λενιν και του Χρουτσωφ
Στο σχολειο του Κερατσινιου, θα ημουνα εγω

Δηλαδη, το προβλημα ειναι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
και τιποτα αλλο

ΥΓ Ως προς τον αποπανω...
ΚΑΝΕΝΑ κρεντιτ
Οποιος κανει παιδια ΟΦΕΙΛΕΙ να τα θρεφει. Τα παιδια δεν γεννηθηκαν με δικη τους θεληση
Δεν οφειλω τιποτα σε κανεναν

Τωρα, αν οι γυφτοι πετανε τα παιδια τους να πουλανε χαρτομαντηλα, ειναι επειδη ειναι ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΖΩΑ, κι οχι επειδη αυτο θα επρεπε να ισχυει καθολικα
Γκεγκε?

βγάζεις οργή φίλε... από το χ,ψ κολλέγιο και τις γνωριμίες που θα κάνει κανείς μέχρι την απολυτότητα που βγάζεις υπάρχει τεράστια απόσταση
όσο για τα credits των γονέων, ναι οι γονείς οφείλουν να θρέφουν τα παιδιά τους και να τα εφοδιάζουν με τον καλύτερο τρόπο για την κοινωνία μας... αντίφαση σε σχέση με την αποστροφή σου στην οικογένεια, έτσι;

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Γκεγκε?

Ποιός οφείλει ρε μαλάκα ? Εσύ δεν έλεγες πριν ότι έπρεπε να σε χαρίζουν να σε θ΄ρέφουν άλλοι? Άσε τύπε brainstorm  :uglystupid:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
βγάζεις οργή φίλε... από το χ,ψ κολλέγιο και τις γνωριμίες που θα κάνει κανείς μέχρι την απολυτότητα που βγάζεις υπάρχει τεράστια απόσταση
όσο για τα credits των γονέων, ναι οι γονείς οφείλουν να θρέφουν τα παιδιά τους και να τα εφοδιάζουν με τον καλύτερο τρόπο για την κοινωνία μας... αντίφαση σε σχέση με την αποστροφή σου στην οικογένεια, έτσι;

Ρε μαλακες, ΤΡΕΛΟΙ εισαστε?
Εγω ειπα οτι το καλυτερο θα ηταν να μεγαλωνουν τα παιδια σε κρατικα ιδρυματα
Εφοσον δεν υπαρχει αυτη η υποδομη εννοειται πως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα θρεφουν αυτοι που τα γεννησανε

Εγω δεν εχω προβλημα με το να ταϊζουν τα παιδια τους
Εχω προβλημα με το να τα κανουν δικους τους κλωνους, και να πανε να καπελωσουν τα παιδια αυτων που δεν εχουν ετοιμα γραφεια, ετοιμες θεσεις πουθενα, ή φραγκα
Η ανισοτητα με ενοχλει
Οχι οι φρουτοκρεμες και οι πανες

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε μαλακες, ΤΡΕΛΟΙ εισαστε?
Εγω ειπα οτι το καλυτερο θα ηταν να μεγαλωνουν τα παιδια σε κρατικα ιδρυματα
Εφοσον δεν υπαρχει αυτη η υποδομη εννοειται πως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα θρεφουν αυτοι που τα γεννησανε

Εγω δεν εχω προβλημα με το να ταϊζουν τα παιδια τους
Εχω προβλημα με το να τα κανουν δικους τους κλωνους, και να πανε να καπελωσουν τα παιδια αυτων που δεν εχουν ετοιμα γραφεια, ετοιμες θεσεις πουθενα, ή φραγκα
Η ανισοτητα με ενοχλει
Οχι οι φρουτοκρεμες και οι πανες

για την ανισότητα δεν φταίει η οικογένεια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τον ηρέμησα...!!!

Stories