Ποια η διαφορα?
δοκίμασε και θα δεις...
Ποια η διαφορα?
εσυ θες να χυσεις . τι σε νοιαζει για την αλλη? Αρα καθαρα ψυχολογικο ειναι το θεμα. Οχι βιολογικο-σωματικο. Βιολογικα ειναι ακριβως το ιδιο.
Όχι φίλε, δεν έχεις φτάσει ακόμα στο επίπεδό μου. Είσαι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ, ΑΥΤΗ Η "ΕΛΠΙΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΡΩΤΗΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ!
Picker
ειναι λιγο ξεφτιλα ρε φιλε πως να το κανουμε
Γιατί είναι ξεφτίλα; Όλη μέρα λείπω από το σπίτι και έρχομαι μόνο για να φάω, να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ.
Ναι
Θεωρω οτι οι γονεις μου ηταν πληρως ακαταλληλοι για αυτη τη δουλεια
ΥΓ Οι γονεις μου ειναι οι μεσοι Ελληνες γονεις- ουτε καλυτεροι ουτε χειροτεροι
Αυτο απλα προς αποφυγιν παρεξηγησεων
Εγώ πάντως οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας σε αυτό το thread, το οποίο άνοιξα χθες γιατί αυτές τις μέρες θα καθόμουν σπίτι και δεν είχα τι να κάνω. Ωραία περάσαμε!
και γιατί δεν το λες; αφου το θεωρείς φυσιολογικό..
γιατί οι γονείς σου δεν είναι ξενοδόχοι σου...
Δεν έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση. Το "ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ..." το έγραψα σαν απάντηση στο φίλο kosamf. Eγώ το λέω παντού χωρίς κανένα δισταγμό, αν φυσικά το φέρει η κουβέντα.
Κοίτα την πάρτη σου.
για να το λέει αυτό ένα παιδί για τους γονείς του... άστα να πάνε
ιγτ το λες αυτο;Χαιρομαι που οι γονεις σου σε ανεθρεψαν ιδανικα
Και σε εκαναν εναν σοβαρο ανθρωπο
Ανηκεις στο 1 τοις χιλιοις των Ελληνων, που ελαβαν σωστη ανατροφη
ιγτ το λες αυτο;
θεωρησα οτι ηταν προφανες οτι δε ρωτησα γ τα προσωπικα του.Γιατί ρωτάς μαλακίες? Προφανώς έχει τα θεματάκια του με τους γονείς του. Που όλοι τα έχουμε ,αλλά άμα περάσουμε τα 23 το πολύ και δεν τα ξεπεράσουμε , χρίζουμε ειδικής βοήθειας να το πώ.
θεωρησα οτι ηταν προφανες οτι δε ρωτησα γ τα προσωπικα του.
υπογραμμισα την φαση που λεει οτι ενας στους 10000000000000000 εχει αρχες κ μπλα μπλα...
εκει σκαλωσα.
γτ το λες αυτο;(εεε!δε ρωταω γ τα προσωπικα σου!να ξηγιομαστε!)Η αληθεια ειναι πωs.....η αναλογια ειναι ακομα χειροτερη
γτ το λες αυτο;(εεε!δε ρωταω γ τα προσωπικα σου!να ξηγιομαστε!)
θεωρησα οτι ηταν προφανες οτι δε ρωτησα γ τα προσωπικα του.
υπογραμμισα την φαση που λεει οτι ενας στους 10000000000000000 εχει αρχες κ μπλα μπλα...
εκει σκαλωσα.