Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
800 και απο τις 2 εταιρειες η μονο απο τη μια?

πολυ λιγα τα λεφτα ρε φιλε, δε ζεις

Τι λες ρε; Ξέρεις που έχουν πάει οι μισθοί στις άλλες δουλειές; Μια χαρά ζεις και γαμάς, απλά πρέπει να πέσει η Φυλής στα 15 ευρώ.  :sunglasses:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Τι λες ρε; Ξέρεις που έχουν πάει οι μισθοί στις άλλες δουλειές; Μια χαρά ζεις και γαμάς, απλά πρέπει να πέσει η Φυλής στα 15 ευρώ.   :sunglasses:

με 800 ευρω  :S :S  :think:

εδω ο αλλος στο διπλα θρεντ λεει οτι μονο για ενοικιο δινει 400 ευρω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θέλουν μεγάλη ανάλυση και βαριέμαι. Απλά, με λίγα λόγια, στην πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι να βλέπω άντρες που δεν φοβούνται να λένε στις γυναίκες την αλήθεια για τις πράξεις τους και άντρες που να μην παρακαλάνε τις γυναίκες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποδεχτούμε την πορνεία σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και κοινωνικά ηθικό και αν ξεπεράσουμε την ανάγκη που μας επιβάλει η κοινωνία να συνάπτουμε σταθερές σχέσεις. Εγώ το λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Μπορεί οι γυναίκες να διστάζουν να το δεχτούν αλλά πίστεψε με, είναι πλέον πολλές που το αντιμετωπίζουν πολύ φυσιολογικά και μάλιστα ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες. Οι ηθικοί κανόνες κατά καιρούς αλλάζουν!   :sunglasses:
όχι κάνεις λάθος , οι αρχές αλλάζουν , η Ηθική μένει σταθερή
ακόμα και σε πρωτόγονη φυλή της αφρικής να πάς που είναι ακόμα πιθήκια
όλοι θα καταδικάσουν την έννοια της "πορνείας" ώς ιδανικό της κοινωνίας τους

αλλά δεν χρειάζεται να φτάσουμε ώς εκεί , είναι ηλίου φαεινότερο , ότι οι "πληγές απο τις ελλεηνίδες" έχουν επηρρεάσει την "γνωστική σου αντίληψη"

και άλλες δυο ερώτησεις αν μου επιτρέπεις :

απο πότε έχεις αυτές τις απόψεις περί "λατρείας των πορνών" ?

σε ποιά ηλικία άρχισες τις επισκέψεις στα μπουρδέλα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα φίλε.

Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις όλους εδώ

Εγώ άπλα έχω ενδιαφέρον στην ψυχολογία και την κοινωνιολογία κι έτσι μ έκανες να μιλήσω πρώτη φορά μετά από μήνες που είμαι εδώ.
Φιλικές συμβουλές προσπαθώ να δώσω.

Στο πα και πριν όμως.
Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει πράγματα για τον ψυχισμό σου.
Δεν μπορώ να στα λύσω εγώ εδώ μέσα.

Πάντως ευχαρίστως να σε παραπέμψω σε ένα καλό φίλο που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα στις έρευνες του.

Αν όμως ένα άτομο δεν παραδεχτεί τίποτα στον εαυτό του πρώτα κανείς δε μπορεί να βοηθήσει.

Και μετα ποιος θα συστησει ψυχολογο στον φιλο σου
τον ψυχολογο τυπε?  :grin:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Σωστά αλλά και να μην ήμουν θα πήγαινα και θα νοίκιαζα ένα σπίτι στο κέντρο μαζί με άλλους 2 και θα τη βγάζαμε φτηνά. Υπάρχουν τρόποι.

Εσύ κάνεις λάθος. Είχαν την ίδια αντίληψη για την πορνεία οι αρχαίοι Έλληνες; Δε νομίζω. Τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν έχουν καμία σημασία. Απλά έχω άλλη αντίληψη από εσένα.

34. Γιατί; Έχεις πρόβλημα;

ειναι λιγο ξεφτιλα ρε φιλε πως να το κανουμε

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εσύ κάνεις λάθος. Είχαν την ίδια αντίληψη για την πορνεία οι αρχαίοι Έλληνες; Δε νομίζω. Τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν έχουν καμία σημασία. Απλά έχω άλλη αντίληψη από εσένα.

μάλλον δεν ξέρεις καθόλου τι συνεβαινε στη αρχαία ελλάδα και γιατί διέφερε απο τους υπόλοιπους βαρβαρους λαούς.
Το έθνος που είχε ώς ιδανικό το "μέτρο" την "Εστία" την "Οικογένεια" δεν είχε ώς ιδανικό την πορνεία, οι πόρνες ήταν σκλάβες βάρβαρες και δεν επιτρεπόταν σε ελευθερη ελληνίδα να έχει σχέσεις εκτός γάμου , τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε σ'αυτό τώρα...

όσο για τα ερωτήματα που σου έθεσα έχουν απόλυτη σημασία , θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα και αν θές το πετάς...

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
μάλλον δεν ξέρεις καθόλου τι συνεβαινε στη αρχαία ελλάδα και γιατί διέφερε απο τους υπόλοιπους βαρβαρους λαούς.
Το έθνος που είχε ώς ιδανικό το "μέτρο" την "Εστία" την "Οικογένεια" δεν είχε ώς ιδανικό την πορνεία, οι πόρνες ήταν σκλάβες βάρβαρες και δεν επιτρεπόταν σε ελευθερη ελληνίδα να έχει σχέσεις εκτός γάμου , τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε σ'αυτό τώρα...

όσο για τα ερωτήματα που σου έθεσα έχουν απόλυτη σημασία , θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα και αν θές το πετάς...

+1

+1

Επισκέπτης
Και που γυρνας ολη μερα υπε?
Στα μπουρδελα?  :grin:

Δουλεύω σπαστό ωράριο πρωί-απόγευμα. Μπουρδέλα πάω συνήθως το βράδυ, ενίοτε και μεσημέρι ανάμεσα στις δύο βάρδιες.

Φίλε δεν με νοιάζουν τα συμπεράσματά σου. Δεν θα σου πω την ιστορία της ζωής μου και δεν χρειάζομαι ψυχανάλυση.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οι γυναικες ειναι για να γαμιουνται
ΤΕΛΟΣ
Δεν ειναι για να παντρευονται.
Ο γαμος δεν υπαρχει στη φυση, ειναι εφευρεση της δικης μας, σαπιας κοινωνιας, κι εχει καθιερωθει για καθαρα χρησιμοθηρικους λογους (νοικοκυριο, αναθρεμα παιδιων κλπ...)
Κανονικα επρεπε να βγαζουμε εξω το πουλι μας και να το βαζουμε οπου λαχει
Να σκορπαμε παιδια, δεξια κι αριστερα, χωρις καν να τα αναγνωριζουμε στο μελλον
Αν μη τι αλλο, αυτο θα ηταν το φυσιολογικο

Τωρα, αν καποιοι αδυνατειτε να καταλαβετε αυτο που γραφω, no problem
Ειναι σαν να μην μπορεις να καταλαβεις το Πυθαγορειο Θεωρημα
Καθαρα ζητημα χαμηλης ευφυιας

Η διαφορα μου με τον Picker ειναι πως δεν πρεπει να ασχολειται και τοσο με τις γυναικες
Ουτε να τους λεει τι κανει και τι δεν κανει
Το 99% των γυναικων αξιζουν μονο την αγνοια
Εγω σε μια φαση ειχα τσαντιστει με μια τυπισσα που (μου) το επαιζε βεντετα (ενω ηταν ενα κακομαθημενο μπαζακι με υφος), και της λεω: "Το ξες οτι με 50 ευρω μπορω να πηδηξω γυναικες ΠΟΛΥ ανωτερες σου?"
Καπου εκει μαζευτηκε λιγο
Ηταν ισως η μοναδικη φορα που παρεκτραπηκα και ομολογησα τα ιδιαιτερα σπορ μου
Αλλα γενικα, ουτε καν αυτο δεν τους αξιζει
Πολυ σημασια τους δινουμε

ΥΓ Εγω δεν εχω προβλημα να δινω σημασια σε γυναικες που το αξιζουν- ακομα κι αν βγω χαμενος στο τελος
Αλλα σε κουτοπονηρα, θεοσεβουμενα, συμπλεγματικα γυναια με προωρη γεροντοκορίαση, ουτε λεξη παραπανω απο τα τυπικα (καλημερα, καλησπερα, τον πουλο)

Επισκέπτης
ΥΓ Εγω δεν εχω προβλημα να δινω σημασια σε γυναικες που το αξιζουν- ακομα κι αν βγω χαμενος στο τελος

Όχι φίλε, δεν έχεις φτάσει ακόμα στο επίπεδό μου. Είσαι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να προσπαθήσεις κι άλλο.   :cheesy:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ, ΑΥΤΗ Η "ΕΛΠΙΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΡΩΤΗΘΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ή ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΦΥΛΟ!    :sunglasses:

Picker    :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε δεν με νοιάζουν τα συμπεράσματά σου. Δεν θα σου πω την ιστορία της ζωής μου και δεν χρειάζομαι ψυχανάλυση.

ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί στο μέλλον να δώσεις όντως το ιστορικό σου σε κάποιον

Οι γυναικες ειναι για να γαμιουνται
ΤΕΛΟΣ
Δεν ειναι για να παντρευονται.
Ο γαμος δεν υπαρχει στη φυση, ειναι εφευρεση της δικης μας, σαπιας κοινωνιας, κι εχει καθιερωθει για καθαρα χρησιμοθηρικους λογους (νοικοκυριο, αναθρεμα παιδιων κλπ...)
Κανονικα επρεπε να βγαζουμε εξω το πουλι μας και να το βαζουμε οπου λαχει
Να σκορπαμε παιδια, δεξια κι αριστερα, χωρις καν να τα αναγνωριζουμε στο μελλον
Αν μη τι αλλο, αυτο θα ηταν το φυσιολογικο

Τωρα, αν καποιοι αδυνατειτε να καταλαβετε αυτο που γραφω, no problem
Ειναι σαν να μην μπορεις να καταλαβεις το Πυθαγορειο Θεωρημα
Καθαρα ζητημα χαμηλης ευφυιας

ωραία να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι πολύ ευφυής όπως διατείνεσαι:

έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο η κοινωνία που συνέλαβε  το πυθαγόρειο θεώρημα, ήταν μια κοινωνία που είχε αυστηρές οικογενειακές αξίες , και όχι μια κοινωνία πιθήκων που ζούσε ας πούμε σε μια στέπα και πληρούσε όλα τα κριτήρια που θέτεις ?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
εμείς που δεν έχουμε λεφτά να γαμάμε μέρα παρά στα μπουρδέλα,τί κάνουμε;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί στο μέλλον να δώσεις όντως το ιστορικό σου σε κάποιον

ωραία να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι πολύ ευφυής όπως διατείνεσαι:

έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο η κοινωνία που συνέλαβε  το πυθαγόρειο θεώρημα, ήταν μια κοινωνία που είχε αυστηρές οικογενειακές αξίες , και όχι μια κοινωνία πιθήκων που ζούσε ας πούμε σε μια στέπα και πληρούσε όλα τα κριτήρια που θέτεις ?

Σου ειπα
Καποια στιγμη αντιληφθηκαν πως αξιζει τον κοπο, διοτι ετσι επιτυγχανεται καλυτερη κατανομη εργασιων
Ο αντρας κυνηγουσε, η γυναικα εκανε νοικοκυριο- ολοι βολευοντουσαν
Απο τη στιγμη που η κοινωνια περασε στη φαση των κομπιουτερ, ολα αυτα ειναι καταλοιπα

Picker, εγω δεν το κρυβω πως καποιες γυναικες θα τις ηθελα για γκομενές μου
Μαλλον ομως ποτε δεν θα τα καταφερω
Οποτε, ισως να παρω καμια βαλκανια τσοντα κατα τα 55 μου, για να περασω ανθρωπινα γεραματα
Για παιδια ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολύ ωραίο θέμα !!!

Απορώ με τον εαυτό μου που δεν το σκέφτηκα ... :booty:

:dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Σου ειπα
Καποια στιγμη αντιληφθηκαν πως αξιζει τον κοπο, διοτι ετσι επιτυγχανεται καλυτερη κατανομη εργασιων
Ο αντρας κυνηγουσε, η γυναικα εκανε νοικοκυριο- ολοι βολευοντουσαν
Απο τη στιγμη που η κοινωνια περασε στη φαση των κομπιουτερ, ολα αυτα ειναι καταλοιπα

ηλικία ?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αρκετα μικρος για να στραφω στο Χριστιανισμο και στη Νεα Δημοκρατια
Επισης, αρκετα μικρος για να εχω ανοια και Αλτσχαϊμερ (και καταρρακτη, που να με εμποδιζει να δω τον κανονικο κοσμο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom