Επισκέπτης
800 και απο τις 2 εταιρειες η μονο απο τη μια?
πολυ λιγα τα λεφτα ρε φιλε, δε ζεις
Τι λες ρε; Ξέρεις που έχουν πάει οι μισθοί στις άλλες δουλειές; Μια χαρά ζεις και γαμάς, απλά πρέπει να πέσει η Φυλής στα 15 ευρώ.
800 και απο τις 2 εταιρειες η μονο απο τη μια?
πολυ λιγα τα λεφτα ρε φιλε, δε ζεις
Τι λες ρε; Ξέρεις που έχουν πάει οι μισθοί στις άλλες δουλειές; Μια χαρά ζεις και γαμάς, απλά πρέπει να πέσει η Φυλής στα 15 ευρώ.
όχι κάνεις λάθος , οι αρχές αλλάζουν , η Ηθική μένει σταθερήΘέλουν μεγάλη ανάλυση και βαριέμαι. Απλά, με λίγα λόγια, στην πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι να βλέπω άντρες που δεν φοβούνται να λένε στις γυναίκες την αλήθεια για τις πράξεις τους και άντρες που να μην παρακαλάνε τις γυναίκες. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν αποδεχτούμε την πορνεία σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και κοινωνικά ηθικό και αν ξεπεράσουμε την ανάγκη που μας επιβάλει η κοινωνία να συνάπτουμε σταθερές σχέσεις. Εγώ το λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Μπορεί οι γυναίκες να διστάζουν να το δεχτούν αλλά πίστεψε με, είναι πλέον πολλές που το αντιμετωπίζουν πολύ φυσιολογικά και μάλιστα ενδιαφέρονται να μάθουν λεπτομέρειες. Οι ηθικοί κανόνες κατά καιρούς αλλάζουν!
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα φίλε.
Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις όλους εδώ
Εγώ άπλα έχω ενδιαφέρον στην ψυχολογία και την κοινωνιολογία κι έτσι μ έκανες να μιλήσω πρώτη φορά μετά από μήνες που είμαι εδώ.
Φιλικές συμβουλές προσπαθώ να δώσω.
Στο πα και πριν όμως.
Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει πράγματα για τον ψυχισμό σου.
Δεν μπορώ να στα λύσω εγώ εδώ μέσα.
Πάντως ευχαρίστως να σε παραπέμψω σε ένα καλό φίλο που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα στις έρευνες του.
Αν όμως ένα άτομο δεν παραδεχτεί τίποτα στον εαυτό του πρώτα κανείς δε μπορεί να βοηθήσει.
ο πικερ ειναι τυπος δεν πληρωνει ενοικια και μαλακιες,
ειναι παραδοσιακος γιος.
Σωστά αλλά και να μην ήμουν θα πήγαινα και θα νοίκιαζα ένα σπίτι στο κέντρο μαζί με άλλους 2 και θα τη βγάζαμε φτηνά. Υπάρχουν τρόποι.
Εσύ κάνεις λάθος. Είχαν την ίδια αντίληψη για την πορνεία οι αρχαίοι Έλληνες; Δε νομίζω. Τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν έχουν καμία σημασία. Απλά έχω άλλη αντίληψη από εσένα.
34. Γιατί; Έχεις πρόβλημα;
ειναι λιγο ξεφτιλα ρε φιλε πως να το κανουμε
Γιατί είναι ξεφτίλα; Όλη μέρα λείπω από το σπίτι και έρχομαι μόνο για να φάω, να κάνω ένα μπάνιο και να κοιμηθώ.
Εσύ κάνεις λάθος. Είχαν την ίδια αντίληψη για την πορνεία οι αρχαίοι Έλληνες; Δε νομίζω. Τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν έχουν καμία σημασία. Απλά έχω άλλη αντίληψη από εσένα.
μάλλον δεν ξέρεις καθόλου τι συνεβαινε στη αρχαία ελλάδα και γιατί διέφερε απο τους υπόλοιπους βαρβαρους λαούς.
Το έθνος που είχε ώς ιδανικό το "μέτρο" την "Εστία" την "Οικογένεια" δεν είχε ώς ιδανικό την πορνεία, οι πόρνες ήταν σκλάβες βάρβαρες και δεν επιτρεπόταν σε ελευθερη ελληνίδα να έχει σχέσεις εκτός γάμου , τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε σ'αυτό τώρα...
όσο για τα ερωτήματα που σου έθεσα έχουν απόλυτη σημασία , θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα και αν θές το πετάς...
Και που γυρνας ολη μερα υπε?
Στα μπουρδελα?
μάλλον δεν ξέρεις καθόλου τι συνεβαινε στη αρχαία ελλάδα και γιατί διέφερε απο τους υπόλοιπους βαρβαρους λαούς.
Το έθνος που είχε ώς ιδανικό το "μέτρο" την "Εστία" την "Οικογένεια" δεν είχε ώς ιδανικό την πορνεία, οι πόρνες ήταν σκλάβες βάρβαρες και δεν επιτρεπόταν σε ελευθερη ελληνίδα να έχει σχέσεις εκτός γάμου , τέλοσπάντων ας μην επεκταθούμε σ'αυτό τώρα...
όσο για τα ερωτήματα που σου έθεσα έχουν απόλυτη σημασία , θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα και αν θές το πετάς...
ΥΓ Εγω δεν εχω προβλημα να δινω σημασια σε γυναικες που το αξιζουν- ακομα κι αν βγω χαμενος στο τελος
Φίλε δεν με νοιάζουν τα συμπεράσματά σου. Δεν θα σου πω την ιστορία της ζωής μου και δεν χρειάζομαι ψυχανάλυση.
Οι γυναικες ειναι για να γαμιουνται
ΤΕΛΟΣ
Δεν ειναι για να παντρευονται.
Ο γαμος δεν υπαρχει στη φυση, ειναι εφευρεση της δικης μας, σαπιας κοινωνιας, κι εχει καθιερωθει για καθαρα χρησιμοθηρικους λογους (νοικοκυριο, αναθρεμα παιδιων κλπ...)
Κανονικα επρεπε να βγαζουμε εξω το πουλι μας και να το βαζουμε οπου λαχει
Να σκορπαμε παιδια, δεξια κι αριστερα, χωρις καν να τα αναγνωριζουμε στο μελλον
Αν μη τι αλλο, αυτο θα ηταν το φυσιολογικο
Τωρα, αν καποιοι αδυνατειτε να καταλαβετε αυτο που γραφω, no problem
Ειναι σαν να μην μπορεις να καταλαβεις το Πυθαγορειο Θεωρημα
Καθαρα ζητημα χαμηλης ευφυιας
ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί στο μέλλον να δώσεις όντως το ιστορικό σου σε κάποιον
ωραία να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι πολύ ευφυής όπως διατείνεσαι:
έχεις αναρωτηθεί για ποιό λόγο η κοινωνία που συνέλαβε το πυθαγόρειο θεώρημα, ήταν μια κοινωνία που είχε αυστηρές οικογενειακές αξίες , και όχι μια κοινωνία πιθήκων που ζούσε ας πούμε σε μια στέπα και πληρούσε όλα τα κριτήρια που θέτεις ?
ναιμενεις μονος ?
Σου ειπα
Καποια στιγμη αντιληφθηκαν πως αξιζει τον κοπο, διοτι ετσι επιτυγχανεται καλυτερη κατανομη εργασιων
Ο αντρας κυνηγουσε, η γυναικα εκανε νοικοκυριο- ολοι βολευοντουσαν
Απο τη στιγμη που η κοινωνια περασε στη φαση των κομπιουτερ, ολα αυτα ειναι καταλοιπα
ηλικία ?