axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μαλακιες.....ρε εκτωρ τι λεει στο τσατ ο γλιτσας?
Μαλακιες.....ρε εκτωρ τι λεει στο τσατ ο γλιτσας?
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο ρε μέρες που'ναι.τωρα απαντας για τον εκτωρ.
μπερδευτηκες , μπερδευτηκα.
ρε εκτωρ τι λεει στο τσατ ο γλιτσας?
Κατσε να σε μπερδεψω περισσοτερο τωρα.....τωρα απαντας για τον εκτωρ.
μπερδευτηκες , μπερδευτηκα.
Το ξερω οτι το ξερετε απλα ειπα να σας το θυμισωκανα νεο ?
αυτο το ξεραμε.
ρε μαν ημουν και η μπαιτ ξεχασες ;Κατσε να σε μπερδεψω περισσοτερο τωρα.....
Κλωνοαποκαλυψη.....
[move][size=50pt]Gl = Αβραμης[/size][/move]
αυτα ρε συ τα εχω αφησει πισω.....μην δινεις συνεχεια.....δεν υπαρχει θεματο ξερω. ξεχασα να του πω και για το αλλο θεμα. αλλος τον ανεφερε πρωτος, εγω σχολιασα και πιαστηκε απο μενα γιατι τον ανεφερα λεει :S
αυτα ρε συ τα εχω αφησει πισω.....μην δινεις συνεχεια.....δεν υπαρχει θεμα
Να υποθέσω δεν πήδηξες καμία από αυτές ε?
Εννοείται ότι τις πήδηξα και τις 4, αλλιώς δεν θα αναφερόμουν καν. Έχω να πω ότι με πόρνες έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμήσια και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο πάθος εκατέρωθεν.
Το πρόβλημα μερικών εδώ μέσα είναι ότι πηγαίνετε στις πόρνες ενώ τις υποτιμάτε. Αν τους δείχνατε το σεβασμό που πρέπει, θα σας εκτιμούσαν κι αυτές πολύ περισσότερο και θα περνάγατε πολύ καλύτερα μαζί τους. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να πηγαίνει συχνά σε μπουρδέλα, όχι 2-3 φορές το μήνα.
Επίσης, οι πόρνες είναι οι πιο ειλικρινείς γυναίκες. Όλες τις πληρώνουμε για να μας κάτσουν αλλά μόνο οι πόρνες το παραδέχονται στα ίσια και αυτό τις τιμά.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ.
ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!
φιλε μηπως εισαι νταβας?
Εννοείται ότι τις πήδηξα και τις 4, αλλιώς δεν θα αναφερόμουν καν. Έχω να πω ότι με πόρνες έχω κάνει πολύ καλύτερα γαμήσια και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερο πάθος εκατέρωθεν.
Το πρόβλημα μερικών εδώ μέσα είναι ότι πηγαίνετε στις πόρνες ενώ τις υποτιμάτε. Αν τους δείχνατε το σεβασμό που πρέπει, θα σας εκτιμούσαν κι αυτές πολύ περισσότερο και θα περνάγατε πολύ καλύτερα μαζί τους. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει κάποιος να πηγαίνει συχνά σε μπουρδέλα, όχι 2-3 φορές το μήνα.
Επίσης, οι πόρνες είναι οι πιο ειλικρινείς γυναίκες. Όλες τις πληρώνουμε για να μας κάτσουν αλλά μόνο οι πόρνες το παραδέχονται στα ίσια και αυτό τις τιμά.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ.
ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!
Έχεις πάει σε μπουρδελο καμιά φορά καλεσμένος?
Picker,
Με μεγάλη απορία μ αφίσες με την κατάσταση μου…
Όταν τα είχα με την πόρνη που λέγαμε.
Αν μου την είχε στείλει το γραφείο (για 350 την ώρα) η την έπαιρνα στη βιτρίνα της ( για ένα γρήγορο πίσω απ την κουρτίνα με 80) θα ήταν ΟΚ?
Ενώ όταν γνωριστήκαμε στο ρεπό της σε μπαράκι όπου ήταν με τις φιληνάδες της (και με μέθυσαν και στο κέρασμα), έπρεπε να αρνηθώ να κάνω σεξ μαζί της δίχως λεφτά μη και χαλάσουμε τη σχέση μας?
Όταν μετά από λίγο διάστημα κάναμε παρτουζες με φιλενάδες τις (εκτός το ότι τις έπαιρνα και μοναχός μου), την απατούσα εγώ η με απατούσε αυτή? :o
Τελικά δε μου απάντησες ακόμα και στο αν…
Οι «ΤΙΜΗΜΕΝΕΣ» πουτανες που γαμας δεν είναι στην τελική γυναίκες?
Δηλαδή, με το που πληρώσουμε κάποια σταματά να είναι χαζή γυναίκα? Και σε τι μεταμορφώνετε σε αρσενική πουτανα με μορφωτικό επίπεδο?
Κι άμα αυτή που (εσυ γουστάρεις να )σε πατεί στη μούρη με τα ποδαρια το κάνει τσάμπα, πιο το πρόβλημα?
Και επιτελους θα απαντισεις σοβαρα?
η μονο σε ότι σε βολευει και με ότι χαζαμαρα σου κατεβει?
Οι ερωτήσεις που μου κάνεις είναι άνευ ουσίας και εκτός θέματος. Είπα εγώ ποτέ ότι είναι κακό να κάνεις σεξ χωρίς λεφτά; Aυτό που λέω είναι να μη δείχνεις ότι τις έχεις ανάγκη. Aν σου την πέσουν αυτές κανένα πρόβλημα. Για τις "τιμημένες" που λες, είναι κι αυτές "χαζές γυναίκες" αλλά μας δίνονται. Και όποια μας δίνεται τη σεβόμαστε και την αγαπάμε.
Picker
Τα καταλαβαίνουν δυστυχώς αυτά οι γυναίκες
Εκεί φαίνετε μάλλον την πατάς φίλε
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω εσένα. Kαι ποιος σου είπε ότι την πατάω; Μα δεν προσπαθώ καν να ρίξω γκόμενα, δεν έχω πια αυτή την ανάγκη. Αν βέβαια κάποια γούσταρε δεν θα έλεγα όχι.