Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εσυ εισαι κακος ανθρωπος, θες να καταστρεφεις τα ονειρα των κοριτσιων να ζησουν ενα συγχρονο pretty woman σαν αλλες τζουλιες ρομπερτς.  :tooth:

Μπα, απλά το κάνω για να μην νιώθω εγώ ότι είμαι Edward Lewis.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ποτε θα παρουμε το φερρυ ?

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

:rockon:

Ωραίο ξεκίνημα...............  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
μπηκα να δω ετσι πεταχτα τι ειναι αυτο το περιεργο thread, δεν τοχα σταμπαρει πιο πριν και κατεληξα να το διαβαζω καμμια ωρα!!
picker αν μη τι αλλο εισαι ξεχωριστη απολαυστικη περιπτωση τυπε μου και σε παω!!τα λες τσεκουρατα και συμφωνω η διαφωνω ,το διασκεδαζω οπως και ναχει!! νασαι καλα!!

Επισκέπτης
Ρε μπαγάσα το επεδίωξες και λίγο αυτό με το thread που άνοιξες.  ;)

Να σε ρωτήσω όμως κάτι;

Πώς την παλεύεις με την μοναξιά ρε φίλε; Δεν σου λείπει μια σχέση;

Τώρα είσαι 34 και τα έχεις γραμμένα όλα στα αρχίδια σου. Δεν θες όμως να κάνεις κάτι παραπάνω στο μέλλον; Οικογένεια παιδιά κλπ;

Χωρίς ειρωνεία σε ρωτάω. Αν δεν θες μην απαντάς.  :)
τι φανταζεσαι ρε αορατε???
Ενα παιδακι που δεν αντεχει την απορριψη ειναι και κανει το παν για να μην χρειαστει να τον δουν να κλαιει

Επισκέπτης
μπηκα να δω ετσι πεταχτα τι ειναι αυτο το περιεργο thread, δεν τοχα σταμπαρει πιο πριν και κατεληξα να το διαβαζω καμμια ωρα!!
picker αν μη τι αλλο εισαι ξεχωριστη απολαυστικη περιπτωση τυπε μου και σε παω!!τα λες τσεκουρατα και συμφωνω η διαφωνω ,το διασκεδαζω οπως και ναχει!! νασαι καλα!!

Ευχαριστώ φίλε.

τι φανταζεσαι ρε αορατε???
Ενα παιδακι που δεν αντεχει την απορριψη ειναι και κανει το παν για να μην χρειαστει να τον δουν να κλαιει

Την είπες πάλι.  :jerking:

Επισκέπτης
Βικτώρια από Βουλγαρία γι' απόψε, Λεωνίδου 28 ισόγειο (προλαβαίνετε).

Ωραίο ξανθό μωρό με 9 τατουάζ στο σώμα. Πολύ καθαρή και αισθησιακή. Δεν βιάζεται.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
picker εχουμε καμια καινουργια θεωρια?  :coffee:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ 2.000 ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΩΝ 11 ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ 35-45 ΕΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑΠΟΤΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑΠΟΤΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ!

Πουτσα και ξυλο. Γαμω τον φεμινισμο τους.  :idiot:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σκοτεινουλα η Φωτεινουλα....

Επισκέπτης
Βικτώρια από Λεωνίδου 28 και γι΄απόψε. Ωραίο μωρό. Έχω ένα πρόβλημα όμως: Είμαι ακόμα αναποφάσιστος. Δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο να ψηφίσω σαν μπουρδελιάρης.  :headbang:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Βικτώρια από Λεωνίδου 28 και γι΄απόψε. Ωραίο μωρό. Έχω ένα πρόβλημα όμως: Είμαι ακόμα αναποφάσιστος. Δεν ξέρω τι συμφέρει περισσότερο να ψηφίσω σαν μπουρδελιάρης.   :headbang:

τυπε αμα ειναι να ψηφισεις μπουρδελιακα τοτε θα πρεπει να ψηφισεις μνημονιακο κομμα, διοτι αν βγουμε εκτος ευρω θα αναγκαστεις να ξαναρχισεις το καμακι σε Ελλεηνιδες  :S

Επισκέπτης
τυπε αμα ειναι να ψηφισεις μπουρδελιακα τοτε θα πρεπει να ψηφισεις μνημονιακο κομμα, διοτι αν βγουμε εκτος ευρω θα αναγκαστεις να ξαναρχισεις το καμακι σε Ελλεηνιδες  :S

Σίγουρα μνημονιακό φιλελεύθερο κόμμα. Ακροαριστεροί και ακροδεξιοί θα κλείσουν τα μπουρδέλα. Μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το δίλημμά μου.  :headbang:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σίγουρα μνημονιακό φιλελεύθερο κόμμα. Ακροαριστεροί και ακροδεξιοί θα κλείσουν τα μπουρδέλα. Μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι το δίλημμά μου.   :headbang:

Τυπε δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα τα κομματα που αναφερεις δεν ειναι φιλελευθερα, αν θες να ψηφισεις φιλελευθερο κομμα ψηφισε ειτε Δραση ειτε Δημιουργια Ξανα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
συμφωνω σχεδον σε ολα με τον πικερ παντα το λεμε οτι πηγαινουμε με πορνες και ειμαστε και περηφανοι.Αυτο δε σημαινει οτι αποκλειουμε και τις ντοπιες.Τις γαμαμε ολες ανεξαρτητως δουλειας απλως τις πορνες τις εχουμε πιο ψηλα και τις σεβομαστε παντα.Και παντα εναντιων στους υποκριτες που χαλανε την πιατσα αυτοι αξιζουν μονο στις ελλεηνιδες που νομιζουν οτι οι αντρες που πανε με πορνες εχουν προβλημα σε αυτες λες παντα περαστε μια φολτα απο φυλλης και οταν δειτε οτι η πλειοψηφια των υγιων αντρων παει με πορνες τα ξαναλεμε!!!

Επισκέπτης
Τυπε δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα τα κομματα που αναφερεις δεν ειναι φιλελευθερα, αν θες να ψηφισεις φιλελευθερο κομμα ψηφισε ειτε Δραση ειτε Δημιουργια Ξανα.

Μου την έσπασε που δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους. Τώρα θα μείνουν και οι 2 απέξω και καλά θα πάθουν. Και η Δημοκρατική Συμμαχία επίσης, 3 μικρά κόμματα είναι πολλά για το φιλελεύθερο χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom