Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε οτι σεξ γινεται μονο με τα γεννητικα οργανα? που το διαβασες αυτο?  :think:
για στοματικο σεξ, παρα φυση σεξ, φετιχιστικο σεξ δεν εχεις ακουσει τιποτα? σε αυτην την ηλικια?
σεξ δεν ειναι μονο το αναπαραγωγικο σεξ αν ειναι ετσι και το σεξ με προφυλαξη δεν θα λεγοταν σεξ

Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει σεξ αν δεν υπάρχει επαφή των γεννητικών οργάνων. Αν ο κώλος σου δηλαδή έρθει σε επαφή με έναν άλλο κώλο δεν υπάρχει σεξ για κανέναν από τους δύο. Για να υπάρχει σεξ πρέπει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο παρτενέρ να εφάπτει τα γεννητικά του όργανα στον άλλο. Και είναι σεξ μόνο για αυτόν του οποίου τα γεννητικά όργανα συμμετέχουν στην πράξη. Δηλαδή π.χ. το στοματικό ή το πρωκτικό ή το ισπανικό είναι σεξ μόνο για τον έναν από τους δύο. Ο άλλος απλά συμμετέχει στην πράξη αλλά όχι με τα γεννητικά του όργανα, άρα δεν κάνει σεξ!

Επισκέπτης
Νταξξξξ... κι άλλοι έχουν προσπαθήσει να βρουν κάποια δικαιολογία για να τον πάρουν, αλλά ομολογουμένως η δική σας είναι από τις πιό ευφάνταστες.  :)

Αν έψαχνα δικαιολογία για να τον πάρω θα την είχα βρει προ πολλού, όχι στα 36 μου και μάλιστα για κάτι που μπορεί να κάνω μετά τα 50 μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει σεξ αν δεν υπάρχει επαφή των γεννητικών οργάνων. Αν ο κώλος σου δηλαδή έρθει σε επαφή με έναν άλλο κώλο δεν υπάρχει σεξ για κανέναν από τους δύο. Για να υπάρχει σεξ πρέπει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο παρτενέρ να εφάπτει τα γεννητικά του όργανα στον άλλο.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση λέγεται (αν δεν λανθάνω) φάσωμα! :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Αν έψαχνα δικαιολογία για να τον πάρω θα την είχα βρει προ πολλού, όχι στα 36 μου και μάλιστα για κάτι που μπορεί να κάνω μετά τα 50 μου.

Δηλαδη θέλατε να τον πάρετε προ πολλού, αλλά δεν είχαν δημιουργηθεί (μέχρι τώρα) οι κατάλληλες συνθήκες;

Επισκέπτης
Δηλαδη θέλατε να τον πάρετε προ πολλού, αλλά δεν είχαν δημιουργηθεί (μέχρι τώρα) οι κατάλληλες συνθήκες;

Δεν ήθελα ούτε θέλω να τον πάρω αλλά θα μπορούσα να φτάσω κι εκεί αν δεν μπορούσα με άλλο τρόπο να βρω τα λεφτά που θέλω για να γαμάω συχνά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Δεν ήθελα ούτε θέλω να τον πάρω αλλά θα μπορούσα να φτάσω κι εκεί αν δεν μπορούσα με άλλο τρόπο να βρω τα λεφτά που θέλω για να γαμάω συχνά.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο ιδιος ο νόμος σας, σας οδήγησε-οδηγεί σε μια μορφή εξάρτησης.  Τι νόμος είναι αυτός λοιπόν  που οδηγεί σε εξαρτήσεις; 

Επισκέπτης
Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο ιδιος ο νόμος σας, σας οδήγησε-οδηγεί σε μια μορφή εξάρτησης.  Τι νόμος είναι αυτός λοιπόν  που οδηγεί σε εξαρτήσεις; 

Έχεις δίκιο σε αυτό. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, παραδέχομαι ότι το να γαμάω μέρα παρά μέρα μου έχει γίνει πλέον εξάρτηση και ψυχαναγκασμός. Αν αραιώσω αυτή τη συχνότητα νιώθω ότι θα χάσω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, θα αποσυντονιστώ τελείως. Γι' αυτό θα έφτανα ακόμα και στο σημείο να εκπορνευτώ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Έχεις δίκιο σε αυτό. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος, παραδέχομαι ότι το να γαμάω μέρα παρά μέρα μου έχει γίνει πλέον εξάρτηση και ψυχαναγκασμός. Αν αραιώσω αυτή τη συχνότητα νιώθω ότι θα χάσω τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, θα αποσυντονιστώ τελείως. Γι' αυτό θα έφτανα ακόμα και στο σημείο να εκπορνευτώ!

Συνεπώς παραδέχεστε αυτοβούλως, ότι ο νόμος σας καθίσταται  προβληματικός. 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κουνιστός δεν είμαι με τίποτα. Ούτε πούστης αφού δεν έχω πάει ποτέ με άντρα. Και αν κάποτε πάω θα είμαι bisexual, όχι πούστης.
πουσταρα εισαι.Και μονο που το σκεφτεσαι φτάνει.Αλλοι για να βρουν λεφτα πουλανε το νεφρο τους εσυ νοικιαζεις τον κωλο σου.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίκερ θα δεχόσουν να πρωταγωνιστήσεις σε τσόντα με ανωμαλίες, σκύλους, κοπροφαγία κλπ για τα λεφτά;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πιστεύω ότι αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε γυναικείο κώλο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να γαμήσουν και αντρικό κώλο. Εγώ δεν θα γούσταρα να γαμήσω αντρικό κώλο όπως δεν γουστάρω να γαμάω γυναικείο κώλο. Στην ουσία αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε κώλο είναι περισσότερο πούστηδες από μένα που θα έδινα τον κώλο μου μόνο για τα λεφτά.

Σ'αυτό συμφωνώ μαζί σου.  :dancing:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πουσταρα εισαι.Και μονο που το σκεφτεσαι φτάνει.Αλλοι για να βρουν λεφτα πουλανε το νεφρο τους εσυ νοικιαζεις τον κωλο σου.

Φίλε όργανα του σώματός μας για λεφτά δεν πουλάμε ΠΟΤΕ.- Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι πρέπει να σε γαμάνε για λεφτά. Πικεράκο η λύση είναι απλά μια άλλη δουλειά. Με 450Ε μπορεί να έχεις τώρα, αλλά είσαι τσίμα τσίμα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Φίλε όργανα του σώματός μας για λεφτά δεν πουλάμε ΠΟΤΕ.- Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι πρέπει να σε γαμάνε για λεφτά. Πικεράκο η λύση είναι απλά μια άλλη δουλειά. Με 450Ε μπορεί να έχεις τώρα, αλλά είσαι τσίμα τσίμα.
Πρώτη και τελευταία παρέμβαση σ΄ αυτό το thread επειδή κουράστηκα ...
Και αν ακόμη θεωρήσουμε ότι ο κ. Picker ξεκίνησε σωστά, τότε θα πρέπει να πω ότι στη συνέχεια κατέστη φανατικός και τώρα αυτογελοιοποιείται.
Η αυτοδιάθεση του σώματός μας είναι επιλογή και όχι < νόμος >, όπως λέει ο κ. Picker,  ο οποίος ζει τα < 15 λεπτά της δημοσιότητάς του >. Ο χρόνος όμως είναι σχετικός και περνά πολύ γρήγορα.
Φθάνει πια με τους καραγκιόζηδες.
Υπάγετε εις το thread του κ. Λίλα, κ. Picker,  για να μελετήσετε την συνέχεια της ζωής σας. Δεν μ΄ ενδιαφέρετε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πιστεύω ότι αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε γυναικείο κώλο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να γαμήσουν και αντρικό κώλο. Εγώ δεν θα γούσταρα να γαμήσω αντρικό κώλο όπως δεν γουστάρω να γαμάω γυναικείο κώλο. Στην ουσία αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε κώλο είναι περισσότερο πούστηδες από μένα που θα έδινα τον κώλο μου μόνο για τα λεφτά.

Απόλυτα λανθασμένο. Εγώ θέλω ΟΛΕΣ τις γυναικείες τρύπες και δεν έχω ποτέ γαμήσει αδερφή. Κι όσες φωτογραφίες έχω δει απλά με αηδιάζουνε

Επισκέπτης
Απόλυτα λανθασμένο. Εγώ θέλω ΟΛΕΣ τις γυναικείες τρύπες και δεν έχω ποτέ γαμήσει αδερφή. Κι όσες φωτογραφίες έχω δει απλά με αηδιάζουνε

Μπορεί και να έχεις δίκιο σε αυτό. Γιατί κι εγώ γουστάρω να γλύφω γυναικεία πόδια αλλά δεν θα γούσταρα ποτέ να γλύψω αντρικά. Το παίρνω πίσω.

Επισκέπτης
Πρώτη και τελευταία παρέμβαση σ΄ αυτό το thread επειδή κουράστηκα ...
Και αν ακόμη θεωρήσουμε ότι ο κ. Picker ξεκίνησε σωστά, τότε θα πρέπει να πω ότι στη συνέχεια κατέστη φανατικός και τώρα αυτογελοιοποιείται.
Η αυτοδιάθεση του σώματός μας είναι επιλογή και όχι < νόμος >, όπως λέει ο κ. Picker,  ο οποίος ζει τα < 15 λεπτά της δημοσιότητάς του >. Ο χρόνος όμως είναι σχετικός και περνά πολύ γρήγορα.
Φθάνει πια με τους καραγκιόζηδες.
Υπάγετε εις το thread του κ. Λίλα, κ. Picker,  για να μελετήσετε την συνέχεια της ζωής σας. Δεν μ΄ ενδιαφέρετε.

Ποιος Λίλας βρε μαλάκα? Τι σχέση έχω εγώ με το Λίλα? Αυτός δεν θα πλήρωνε ποτέ για να γαμήσει γυναίκα, ενώ θα πλήρωνε άνετα για να τον γαμήσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom