Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πικερ ειπες οτι εχεις ωραιο κωλο,βγαλε τον μια φωτο και ποσταρε τον για να βαθμολογηθει.
Θα κανουμε καλιστεια κωλου πικερ.

Φίλε άσ' το καλύτερα. Άμα δεις τον κώλο μου θα πάθεις πλάκα. Έχω από τα πιο ωραία αντρικά οπίσθια που υπάρχουν. Πραγματικά βάζω κάτω γκόμενες. Στο στρατό ήταν κάποιοι που μου είχαν κάνει κοπλιμέντα και μου είχαν πει να μην κυκλοφοράω με το σλιπάκι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ελα ρε λιλα μορφη,παρε τον πικερ και μαθε τον τα μυστικα της πρωκτοεπιχειρησης.

θα κανει και ΙΕΚ για οσους θελουν να βγαλουν λεφτα ως πουστηδοι .

θες να εφαρμοσεις του Πικερ το ΦΕΚ
Ελλα στου Λίλα το ΙΕΚ .

Επισκέπτης
Φίλε άσ' το καλύτερα. Άμα δεις τον κώλο μου θα πάθεις πλάκα. Έχω από τα πιο ωραία αντρικά οπίσθια που υπάρχουν. Πραγματικά βάζω κάτω γκόμενες. Στο στρατό ήταν κάποιοι που μου είχαν κάνει κοπλιμέντα και μου είχαν πει να μην κυκλοφοράω με το σλιπάκι.

γιατι πουστηδες ητανε?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
σε ειχαν παρει νουμεραδα;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κaλα ρε picker γιατι να μην γινεις αρχικα κωλομπαρας επί πληρωμη ??? (σιγα σιγα θα αρχιζεις και να τον παιρνεις μην ανησυχεις ) .

Εννοείς να γαμάω πούστηδες? Μα δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες. Θα ήταν αδύνατο να μου σηκωθεί. Σκέψου απλά ότι σε τόσα χρόνια μπουρδελοκαριέρας δεν έχω γαμήσει ποτέ εγχειρισμένη πουτάνα και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος γι' αυτό. Σιχαίνομαι ο,τιδήποτε έκφυλο που τραβελοφέρνει. Μου αρέσουν μόνο τα γλυκά γυναικεία πρόσωπα, ποτέ τα έκφυλα!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πικερ πολύ τον διαφημίζεις τον κώλο σου μήπως έχεις αρχίσει το promotion από τώρα για να βρεις πελάτες???

Επισκέπτης
Έρχεσαι λοιπόν στα λόγια μου. Γιατί κι εγώ πιστεύω ότι πούστης δεν είναι αυτός που από ανάγκη πληρώνεται για να γαμηθεί αλλά εκείνος που πληρώνει για να τον γαμήσει.

ξαναεβαλες σλιπακι απο τοτε που στο ειπανε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε, από το κακό στο χειροτερο τα πας.
Από χθες που εκδηλώθηκες, εχεις ξεφυγει τελειως. Κριμα.

Επισκέπτης
ξαναεβαλες σλιπακι απο τοτε που στο ειπανε?

Στην αρχή το πήρα στην πλάκα αλλά αυτοί μάλλον το εννοούσαν. Εμένα ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου ότι κάποιος μπορεί να καύλωνε βλέποντας ένα γυμνό άντρα. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι περισσότερο πούστης αυτός που θα πληρώσει για να γαμήσει έναν άντρα παρά εκείνος που θα κάτσει να γαμηθεί για τα λεφτά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στην αρχή το πήρα στην πλάκα αλλά αυτοί μάλλον το εννοούσαν. Εμένα ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου ότι κάποιος μπορεί να καύλωνε βλέποντας ένα γυμνό άντρα. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι περισσότερο πούστης αυτός που θα πληρώσει για να γαμήσει έναν άντρα παρά εκείνος που θα κάτσει να γαμηθεί για τα λεφτά.
Καταλαβαίνεις ότι το περισσότερο προιποθέτει ότι και οι δύο είναι κουνιστοί απλά ο ένας είναι παραπάνω σε κάποιο βαθμό.Τα γραπτά μιλάνε από μόνα τους!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σημερα μαθαμε ότι υπαρχει "ολιγον πούστης" και "περισσοτερο πούστης".
Το μπου είναι μαγικο...

Επισκέπτης
Καταλαβαίνεις ότι το περισσότερο προιποθέτει ότι και οι δύο είναι κουνιστοί απλά ο ένας είναι παραπάνω σε κάποιο βαθμό.Τα γραπτά μιλάνε από μόνα τους!!!!

Κουνιστός δεν είμαι με τίποτα. Ούτε πούστης αφού δεν έχω πάει ποτέ με άντρα. Και αν κάποτε πάω θα είμαι bisexual, όχι πούστης.

Επισκέπτης

και οι 2 πουστηδες ειναι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κουνιστός δεν είμαι με τίποτα. Ούτε πούστης αφού δεν έχω πάει ποτέ με άντρα. Και αν κάποτε πάω θα είμαι bisexual, όχι πούστης.
Εσύ είπες το ''περισσότερο'' πούστης. Δικά σου λόγια..γλλώσσα λανθάνουσα... :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Παει κ ο πικερ... τα αρσενικα ειμαστε ειδος προς εξαφανιση τελικα....  :'(

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Παει κ ο πικερ... τα αρσενικα ειμαστε ειδος προς εξαφανιση τελικα....  :'(

ναι ρε γαμωτο , εκει που ήταν ένας μοναχικός και ανένταχτος σε καθωσπρεπισμούς μπουρδελιάρης το γύσισε στο σουσέλ, κρίμα. τελικά τίποτα δεν είναι σταθερό σ αυτή τη ζώη, σε λίγο θα δούμε και την λίλα να το γυρνάει σε straight  και να γαμάει γυναίκες  :headbang:

Επισκέπτης
ναι ρε γαμωτο , εκει που ήταν ένας μοναχικός και ανένταχτος σε καθωσπρεπισμούς μπουρδελιάρης το γύσισε στο σουσέλ, κρίμα. τελικά τίποτα δεν είναι σταθερό σ αυτή τη ζώη, σε λίγο θα δούμε και την λίλα να το γυρνάει σε straight  και να γαμάει γυναίκες   :headbang:

Δεν γύρισα τίποτα, πάντα έτσι ήμουν. Είμαι κατά βάθος πολύ μισογύνης, δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ ότι ένα τόσο κατώτερο εγκεφαλικά ον όπως η γυναίκα έχει πάντα την ευχέρεια να δέχεται προτάσεις και να αποφασίζει εκείνη με ποιον θα γαμηθεί απλά και μόνο επειδή ο άντρας έχει 10-πλάσιες σεξουαλικές ορμές από αυτήν. Ο νόμος του Picker ουσιαστικά πηγάζει από τον έντονο μισογυνισμό του δημιουργού του. Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν όλες οι γυναίκες γίνουν πουτάνες με το ζόρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom