Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι ρε γαμωτο , εκει που ήταν ένας μοναχικός και ανένταχτος σε καθωσπρεπισμούς μπουρδελιάρης το γύσισε στο σουσέλ, κρίμα. τελικά τίποτα δεν είναι σταθερό σ αυτή τη ζώη, σε λίγο θα δούμε και την λίλα να το γυρνάει σε straight  και να γαμάει γυναίκες   :headbang:
Ο λιλας γαμαει την Γιωτα ρε ασχετε,ειναι παντρεμενος.

Επισκέπτης
Με λιγα λογια η φιλοσοφια του νομου πικερ ειναι καλυτερα να τον παιρνεις παρα να τον παιζεις.

Πολύ σωστά το κατάλαβες. Ο νόμος του Picker ουσιαστικά ποτέ δεν άλλαξε, έχει μείνει απόλυτα σταθερός. Ο νόμος είναι κατά βάθος μισογυνιστικός, απαγορεύει το να δίνεις οποιαδήποτε αξία στις γυναίκες. Είτε τους την πέφτεις ή τραβάς μαλακία για πάρτη τους, τους δίνεις αξία χωρίς να τις γαμάς. Υπερηφάνεια για το νόμο του Picker δεν είναι το να μη σε γαμάνε άντρες αλλά το να μη δίνεις την παραμικρή αξία σε γυναίκες που δεν έχεις γαμήσει. Είτε τους την πέφτεις ή τραβάς μαλακία για πάρτη τους είναι η ίδια ντροπή! 

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Δεν γύρισα τίποτα, πάντα έτσι ήμουν. Είμαι κατά βάθος πολύ μισογύνης, δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ ότι ένα τόσο κατώτερο εγκεφαλικά ον όπως η γυναίκα έχει πάντα την ευχέρεια να δέχεται προτάσεις και να αποφασίζει εκείνη με ποιον θα γαμηθεί απλά και μόνο επειδή ο άντρας έχει 10-πλάσιες σεξουαλικές ορμές από αυτήν. Ο νόμος του Picker ουσιαστικά πηγάζει από τον έντονο μισογυνισμό του δημιουργού του. Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν όλες οι γυναίκες γίνουν πουτάνες με το ζόρι.
.....

Συνημμένα

• 1896970_10202634388694477_868682507_n.jpg
    1896970_10202634388694477_868682507_n.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 22

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολύ σωστά το κατάλαβες. Ο νόμος του Picker ουσιαστικά ποτέ δεν άλλαξε, έχει μείνει απόλυτα σταθερός. Ο νόμος είναι κατά βάθος μισογυνιστικός, απαγορεύει το να δίνεις οποιαδήποτε αξία στις γυναίκες. Είτε τους την πέφτεις ή τραβάς μαλακία για πάρτη τους, τους δίνεις αξία χωρίς να τις γαμάς. Υπερηφάνεια για το νόμο του Picker δεν είναι το να μη σε γαμάνε άντρες αλλά το να μη δίνεις την παραμικρή αξία σε γυναίκες που δεν έχεις γαμήσει. Είτε τους την πέφτεις ή τραβάς μαλακία για πάρτη τους είναι η ίδια ντροπή!  
Εγω ρε τυπε δηλαδη που μικρος πιτσιλουσα αφισες της σαμανθα φοξ μαλακια εκανα;της εδινα τσαμπα αξια; :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολλα παιδια δεν μπορουν να καταλαβουν τις γυναικες και καταληγουν οπως ο πικερ.η γυναικα ειναι ενα ον που χρειαζεται απλα αγαπη και οχι σεξ.πρεπει να δεθει συναισθηματικα με τον αντρα που θα κανει σεξ.οσο οι αντρες αρνουνται να αγαπησουν αλλο τοσο και οι γυναικες θα αρνουνται το σεξ.το σεξ ειναι ενα δωρο που κανει η γυναικα στον αντρα επειδη τον αγαπαει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν γύρισα τίποτα, πάντα έτσι ήμουν. Είμαι κατά βάθος πολύ μισογύνης, δεν μπορώ με τίποτα να δεχτώ ότι ένα τόσο κατώτερο εγκεφαλικά ον όπως η γυναίκα έχει πάντα την ευχέρεια να δέχεται προτάσεις και να αποφασίζει εκείνη με ποιον θα γαμηθεί απλά και μόνο επειδή ο άντρας έχει 10-πλάσιες σεξουαλικές ορμές από αυτήν. Ο νόμος του Picker ουσιαστικά πηγάζει από τον έντονο μισογυνισμό του δημιουργού του. Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο όταν όλες οι γυναίκες γίνουν πουτάνες με το ζόρι.

Τύπε Picker είσαι ένας φακός πού βλέπει τίς γυναίκες μέσα από τίς δικές σου παραμορφώσεις όπως όλοι μας. Τό ίδιο συμβαίνει καί σέ αυτές. Άσε τήν καθολική ερμηνεία, δέξου τήν αγνωσία καί τότε δέν θά χρειάζεσαι νόμο. Πές εγώ είμαι, αυτή είναι, ό καθένας είναι ότι καταλαβαίνει, παραπάνω δέν μπορούμε. Είμαστε γιά νάμαστε δηλαδή. :2funny:

Προσπάθησε νά τίς γνωρίζεις αδιάφορος στό τι ή κάθε μία νομίζει ότι είναι. Τότε θά βρείς καί κάποια είναι συμβατά μέ τό δικό σου είναι. Μέ τήν πεποίθηση ενός ανώτερου Πικερικού νόμου κλείνεσαι στήν ιδέα τής απόλυτης γνώσης πού είναι έτσι καί αλλιώς αδύνατη, έτσι εμποδίζεις κάθε μικρή χρήσιμη γνώση εξέλιξης όπως οί Θεοκράτες καί υποφέρεις τόν Πικερομεσαίωνα. :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πίκερ με βεβαιότητα μερικοί από αυτούς που σου τη λένε καβλώσανε με τη φωτογραφία του 18χρονου εαυτού σου που έβαλες και θέλουν να σου γαμήσουν το κωλαράκι. Η ενεργητική ομοφυλοφιλία είναι μια μορφή παιδεραστίας. Βάλτους πιο πρόσφατη φωτογραφία να ξενερώσουν και να σιωπήσουν.

Συνημμένα

• Φωτογ.0036.jpg_thumb.png
    Φωτογ.0036.jpg_thumb.png
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Πίκερ με βεβαιότητα μερικοί από αυτούς που σου τη λένε καβλώσανε με τη φωτογραφία του 18χρονου εαυτού σου που έβαλες και θέλουν να σου γαμήσουν το κωλαράκι. Η ενεργητική ομοφυλοφιλία είναι μια μορφή παιδεραστίας. Βάλτους πιο πρόσφατη φωτογραφία να ξενερώσουν και να σιωπήσουν.

Δεν ξέρω φίλε, το σκέφτομαι πάλι να επαναφέρω το διαχωρισμό μεταξύ νεανικής και ώριμης συχνότητας στο νόμο μπας και καταφέρω να σώσω τον κώλο μου.

Επισκέπτης
Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Καθημερινής που αναφέρεται και στην ανδρική πορνεία:

Προσέξτε ιδιαίτερα την παρακάτω παράγραφο:

Ειδικά για τους αλλοδαπούς και την ανδρική πορνεία αναφέρεται ότι «τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αλλοδαπών που καταφεύγουν στην ανδρική πορνεία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Νεαροί αλλοδαποί (οι περισσότεροι χωρίς έγγραφα) μη έχοντας άλλη διέξοδο, καταφεύγουν στην ανδρική πορνεία για την εξεύρεση εισοδήματος. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Αφγανοί και Κούρδοι ενώ παλαιότερα συμμετείχαν πολλοί Αλβανοί. Οι ίδιοι δεν θεωρούν εαυτούς ομοφυλόφιλους ενώ πολλές φορές θρέφουν ομοφοβικά και αντιομοφυλοφιλικά αισθήματα, λόγω του πολιτισμικού τους υπόβαθρου και της μουσουλμανικής τους θρησκείας. Θεωρούν τους εαυτούς τους ετεροφυλόφιλους και τους πελάτες τους υποδεέστερα όντα (αφού είναι ομοφυλόφιλοι) και για τον λόγο αυτόν έχουν συμβεί και πολλές βίαιες πράξεις αλλά και εγκλήματα μίσους μεταξύ εκδιδομένων ανδρών και πελατών. Η μόνη σχέση που αναγνωρίζουν είναι αυτή της εκμετάλλευσης των πελατών».

Επισκέπτης
Πρέπει να καταλάβετε ότι ο μόνος λόγος που θα δώσω το κωλαράκι μου κάποτε είναι για να μπορώ να συνεχίσω να γαμάω τα πουτανάκια μου μέρα παρά μέρα για πάντα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πρέπει να καταλάβετε ότι ο μόνος λόγος που θα δώσω το κωλαράκι μου κάποτε είναι για να μπορώ να συνεχίσω να γαμάω τα πουτανάκια μου μέρα παρά μέρα για πάντα!

Καλύτερα δίνε πίπες (όχι κάνε, μην παρεξηγηθούμε). Καλύτερα δεν είναι?

Επισκέπτης
Καλύτερα δίνε πίπες (όχι κάνε, μην παρεξηγηθούμε). Καλύτερα δεν είναι?

Μα εγώ δεν θέλω να χύνω με άντρα. Θέλω να κρατάω τις καύλες μου για να τελειώνω μέρα παρά μέρα μέσα σε μουνί. Προτιμώ να με γαμάνε παρά να τελειώνω με άντρα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα εγώ δεν θέλω να χύνω με άντρα. Θέλω να κρατάω τις καύλες μου για να τελειώνω μέρα παρά μέρα μέσα σε μουνί. Προτιμώ να με γαμάνε παρά να τελειώνω με άντρα.

Μας έχεις καταμπερδέψει...... :think:

Επισκέπτης
Μας έχεις καταμπερδέψει...... :think:

Μα αν χύνω με άντρα θα θεωρώ ότι έκανα σεξ μαζί του. Αν σε γαμήσει κάποιος από τον κώλο είναι σεξ μόνο για εκείνον, όχι για σένα. Τα δικά σου γεννητικά όργανα δεν συμμετέχουν καθόλου στην πράξη, απλά δίνεις τον κώλο σου για να ικανοποιηθεί ο άλλος. Γι' αυτό και στις γυναίκες δεν μου αρέσει να γαμάω κώλο αλλά μουνί. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο. Αν γαμάς τον κώλο μιας γυναίκας κάνεις σεξ μόνο εσύ, όχι εκείνη!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα αν χύνω με άντρα θα θεωρώ ότι έκανα σεξ μαζί του. Αν σε γαμήσει κάποιος από τον κώλο είναι σεξ μόνο για εκείνον, όχι για σένα. Τα δικά σου γεννητικά όργανα δεν συμμετέχουν καθόλου στην πράξη, απλά δίνεις τον κώλο σου για να ικανοποιηθεί ο άλλος. Γι' αυτό και στις γυναίκες δεν μου αρέσει να γαμάω κώλο αλλά μουνί. Ο κώλος δεν είναι γεννητικό όργανο. Αν γαμάς τον κώλο μιας γυναίκας κάνεις σεξ μόνο εσύ, όχι εκείνη!

Αν διάβαζε αυτό το post ένα νέο αγόρι θα σχημάτιζε την εσφαλμένη εντύπωση ότι το να επιδίδεται κάποιος σε πρωκτικό σέξ με παθητικό γι' αυτόν ρόλο, δεν είναι κάτι το μεμπτό!

Είναι κρίμα να διατυπώνονται τέτοιου είδους απόψεις που μπορεί να οδηγήσουν μη συγκροτημένα άτομα σε λανθασμένες ατραπούς!

Προσωπική σου άποψη είναι αυτή και είναι απόλυτα σεβαστή, αλλά κατά την προσωπική μου (κι' εμένα) γνώμη είναι κρίμα!

Επισκέπτης
Πιστεύω ότι αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε γυναικείο κώλο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να γαμήσουν και αντρικό κώλο. Εγώ δεν θα γούσταρα να γαμήσω αντρικό κώλο όπως δεν γουστάρω να γαμάω γυναικείο κώλο. Στην ουσία αυτοί που γουστάρουν να γαμάνε κώλο είναι περισσότερο πούστηδες από μένα που θα έδινα τον κώλο μου μόνο για τα λεφτά.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ποιος σου ειπε οτι σεξ γινεται μονο με τα γεννητικα οργανα? που το διαβασες αυτο?  :think:
για στοματικο σεξ, παρα φυση σεξ, φετιχιστικο σεξ δεν εχεις ακουσει τιποτα? σε αυτην την ηλικια?
σεξ δεν ειναι μονο το αναπαραγωγικο σεξ αν ειναι ετσι και το σεξ με προφυλαξη δεν θα λεγοταν σεξ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467

Νταξξξξ... κι άλλοι έχουν προσπαθήσει να βρουν κάποια δικαιολογία για να τον πάρουν, αλλά ομολογουμένως η δική σας είναι από τις πιό ευφάνταστες.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom