Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε όργανα του σώματός μας για λεφτά δεν πουλάμε ΠΟΤΕ.- Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι πρέπει να σε γαμάνε για λεφτά. Πικεράκο η λύση είναι απλά μια άλλη δουλειά. Με 450Ε μπορεί να έχεις τώρα, αλλά είσαι τσίμα τσίμα.

Έχεις δίκιο. Αν όμως δεν βρω καλύτερη δουλειά θα εκπορνευτώ. Δεν πρόκειται να μειώσω τη συχνότητα που γαμάω ποτέ. Μέρα παρά μέρα για πάντα, ακόμα και γαμημένος!

Επισκέπτης
Η παρένθεση αυτή θα κλείσει εδώ. Δεν θα το αναφέρω ξανά στο νόμο του Picker αλλά θα εννοείται πάντα ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε τον κώλο μας για να βρούμε τα λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα για πάντα. Όποιος είναι πραγματικός πόρνος και μπουρδελιάρης δεν έχει ηθικές αναστολές. Πουτάνες, πούστηδες, τσατσάδες, μπουρδελιάρηδες είναι ένα και το αυτό, ανήκουν στην άγρια πλευρά της ζωής. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ψηφίζει Κασιδιάρη αλλά Βαλλιανάτο. Μακριά από εμάς οι καθωσπρεπισμοί και τα ψευτοαντριλίκια. Οι μπουρδελιάρηδες είναι φιλελεύθεροι και προοδευτικοί, όχι φασίστες και συντηρητικοί. Τέλος λοιπόν το θέμα, όποιος γουστάρει να γαμάει για πάντα και να μη μείνει από ανέχεια με την ψωλή στο χέρι, είναι ικανός να δώσει ακόμα και τον κώλο του γι' αυτό!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οι πραγματικοι μπουρδελιαριδες δεν γαμιουνται, γαμανε.
βαλιανατο ψηφιζουν οσοι γαμιουνται. αρα οχι οι πραγματικοι μπουρδελιαριδες που εχουν τον αντιθετο ρολο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η παρένθεση αυτή θα κλείσει εδώ. Δεν θα το αναφέρω ξανά στο νόμο του Picker αλλά θα εννοείται πάντα ότι είμαστε ικανοί να δώσουμε τον κώλο μας για να βρούμε τα λεφτά να γαμάμε μέρα παρά μέρα για πάντα. Όποιος είναι πραγματικός πόρνος και μπουρδελιάρης δεν έχει ηθικές αναστολές. Πουτάνες, πούστηδες, τσατσάδες, μπουρδελιάρηδες είναι ένα και το αυτό, ανήκουν στην άγρια πλευρά της ζωής. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης δεν ψηφίζει Κασιδιάρη αλλά Βαλλιανάτο. Μακριά από εμάς οι καθωσπρεπισμοί και τα ψευτοαντριλίκια. Οι μπουρδελιάρηδες είναι φιλελεύθεροι και προοδευτικοί, όχι φασίστες και συντηρητικοί. Τέλος λοιπόν το θέμα, όποιος γουστάρει να γαμάει για πάντα και να μη μείνει από ανέχεια με την ψωλή στο χέρι, είναι ικανός να δώσει ακόμα και τον κώλο του γι' αυτό!
:think: πικερ εισαι καλα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε, σε αγαπάμε γιατι εισαι ενας θρυλος του σαιτ, αλλά το προχθεσινο ατόπημα δεν σωζεται με τιποτα...

Επισκέπτης
οι πραγματικοι μπουρδελιαριδες δεν γαμιουνται, γαμανε.
βαλιανατο ψηφιζουν οσοι γαμιουνται. αρα οχι οι πραγματικοι μπουρδελιαριδες που εχουν τον αντιθετο ρολο

Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Αν ήταν ο Βαλλιανάτος δήμαρχος η Αθήνα θα είχε μπουρδέλα σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ποιος Λίλας βρε μαλάκα? Τι σχέση έχω εγώ με το Λίλα? Αυτός δεν θα πλήρωνε ποτέ για να γαμήσει γυναίκα, ενώ θα πλήρωνε άνετα για να τον γαμήσουν.

Ναι αλλα  αν ξεμεινει από λεφτα για να νοικιαζει αγορια εινι διατειθιμενος να πήδηξει γυναικα για να βγαλει λεφτα  :rockon:

κατα τα αλλα βαλλιανατο ισως ψηφιζα επειδη λέει και καποια σωστα πραγματα και οχι επειδη τον παιρνει ???

κατα τα αλλα αν ησουν πραγματικα απελευθερωμενος δεν θα ειχες προβλημα ουτε να τον παρεις ουτε να τον δωσεις . Σταση ζωης πρεπει να αλλαξεις γιατι μαλλον γουσταρεις παθητικό ρόλο.

Επισκέπτης
Τυπε δεν εχεις ακουσει που λενε "αμα τον φας μετα θα τον ζητας"; Ε, ο Πικερ αρχισε να τον ζηταει.

Ούτε τον έχω φάει ούτε τον ζητάω. Όλο αυτό άρχισε από μία ερώτηση που έκανε κάποιος κι εγώ του απάντησα. Δεν άλλαξε κάτι στις απόψεις μου, απλά δεν είχε τεθεί τέτοιο θέμα μέχρι τώρα για να απαντήσω. Αυτά που λέω τώρα τα πίστευα πάντα. Ο νόμος του Picker είναι κατά βάθος μισογυνιστικός, πρεσβεύει την υπερηφάνεια απέναντι στα βρωμόμουνα που θέλουν να τις παρακαλάμε και να τραβάμε μαλακία για πάρτη τους. Δεν είπα ποτέ ότι είναι ντροπή να γαμιέσαι με άλλον άντρα, αν και εγώ φυσικά δεν το έχω κάνει ως τώρα ποτέ και ούτε σκοπεύω σύντομα να το κάνω.

Επισκέπτης
κατα τα αλλα αν ησουν πραγματικα απελευθερωμενος δεν θα ειχες προβλημα ουτε να τον παρεις ουτε να τον δωσεις . Σταση ζωης πρεπει να αλλαξεις γιατι μαλλον γουσταρεις παθητικό ρόλο.

Τι εννοείς ότι "γουστάρω παθητικό ρόλο"? Εγώ γαμάω μέρα παρά μέρα. Με άντρα όμως δεν θα γούσταρα και δεν θα μπορούσα να έχω ενεργητικό ρόλο γιατί δεν με ελκύει σεξουαλικά το αντρικό σώμα. Θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να τον πάρω παρά να τον δώσω σε άντρα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Αν ήταν ο Βαλλιανάτος δήμαρχος η Αθήνα θα είχε μπουρδέλα σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο.
εγω πιστευω οτι θα τα εκλεινε ο ζηλιαρης. και στην θεσσαλονικη που ειμαι λεγανε απελευθερωμενο και προοδευτικο τον μπουταρη και εκλεισε ολα τα μπουρδελα του ιστορικου βαρδαρη και μαζεψε ολες τις πουτανες απο την γιαννιτσων

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εχω τύψεις για όλους τους γκόμενους που έχω σουτάρει-απαξιώσει.
Απο κάτι τέτοιο την πάτησε και ο πίκερ και τώρα να τ'αποτελέσματα.

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι θα τα εκλεινε ο ζηλιαρης. και στην θεσσαλονικη που ειμαι λεγανε απελευθερωμενο και προοδευτικο τον μπουταρη και εκλεισε ολα τα μπουρδελα του ιστορικου βαρδαρη και μαζεψε ολες τις πουτανες απο την γιαννιτσων

Δεν έχει καμία σχέση ο Βαλλιανάτος ούτε με τον Μπουτάρη ούτε με τον Καμίνη. Ο Βαλλιανάτος έχει δώσει αγώνες για τα δικαιώματα των ιερόδουλων και τα μπουρδέλα!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν έχει καμία σχέση ο Βαλλιανάτος ούτε με τον Μπουτάρη ούτε με τον Καμίνη. Ο Βαλλιανάτος έχει δώσει αγώνες για τα δικαιώματα των ιερόδουλων και τα μπουρδέλα!
και ο μπουταρης δηλωνε πελατης και μετα τα εκλεισε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο οτι καταλαβα ο πικερ δεν βιωνει σεξουαλικη ηδονη απο το πρωκτικο σεξ αλλα το κανει για να μπορει να συνεχισει το χομπι του.αρα αυτο δεν τον κανει γκει αφου δεν βιωνει σεξουαλικη ελξη για τον αλλο αντρα.αυτα τα λεω επειδη ακουσα καποιους να τον λενε γκει

Επισκέπτης
Απο οτι καταλαβα ο πικερ δεν βιωνει σεξουαλικη ηδονη απο το πρωκτικο σεξ αλλα το κανει για να μπορει να συνεχισει το χομπι του.αρα αυτο δεν τον κανει γκει αφου δεν βιωνει σεξουαλικη ελξη για τον αλλο αντρα.αυτα τα λεω επειδη ακουσα καποιους να τον λενε γκει

Δεν το έχω κάνει ακόμα ρε τύπε. Και ούτε θα το κάνω σύντομα. Μπορεί κάποτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχω τύψεις για όλους τους γκόμενους που έχω σουτάρει-απαξιώσει.
Απο κάτι τέτοιο την πάτησε και ο πίκερ και τώρα να τ'αποτελέσματα.
Ποτέ δεν είναι αργα να επανορθώσεις.
Τι κανεις Δευτερα βραδυ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν το έχω κάνει ακόμα ρε τύπε. Και ούτε θα το κάνω σύντομα. Μπορεί κάποτε.
ηξερα ενα παιδι που πηδαγε γκει και μετα τα ετρωγε στις πουτανες και στα στριπτιτζαδικα πιστευω πως ειναι παρα πολυ που το κανουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom