Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ηξερα ενα παιδι που πηδαγε γκει και μετα τα ετρωγε στις πουτανες και στα στριπτιτζαδικα πιστευω πως ειναι παρα πολυ που το κανουν

Αυτό λέω, ότι εγώ δεν θα μπορούσα να γαμήσω άλλον άντρα. Μου είναι αδιάφορο ερωτικά το αντρικό σώμα. Θα καθόμουν όμως να με γαμούσε κάποιος αν είχα ανάγκη τα λεφτά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτό λέω, ότι εγώ δεν θα μπορούσα να γαμήσω άλλον άντρα. Μου είναι αδιάφορο ερωτικά το αντρικό σώμα. Θα καθόμουν όμως να με γαμούσε κάποιος αν είχα ανάγκη τα λεφτά.
αυτος δεν καθοταν με τιποτα να τον φαει.μονο πηδημα στα γρηγορα.καποιες φορες εκλεινε και τα ματια μου ελεγε και φανταζοταν οτι γαμαει τη μπελουτσι

Επισκέπτης
αυτος δεν καθοταν με τιποτα να τον φαει.μονο πηδημα στα γρηγορα.καποιες φορες εκλεινε και τα ματια μου ελεγε και φανταζοταν οτι γαμαει τη μπελουτσι

Αυτός το έπαιζε άντρακλας ΜΟΝΟ ενεργητικός αλλά στην ουσία ήταν πιο πούστης από μένα αφού του σηκωνόταν για να γαμήσει άντρα. Το να τον φας από άντρα είναι πολύ πιο εύκολο από το να τον δώσεις σε άντρα αν είσαι straight, αρκεί να μην έχεις εβραιοχριστιανικές και νεοελληναράδικες ηθικές αναστολές!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Εχω τύψεις για όλους τους γκόμενους που έχω σουτάρει-απαξιώσει.
Απο κάτι τέτοιο την πάτησε και ο πίκερ και τώρα να τ'αποτελέσματα.
εισαι και σε θέση να απαξιώνεις σουταρεις γκομενους?  :S

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τελικα ο κωλος του πικερ εχει γινει αναρπαστος. Βγαλαμε συμπερασμα αν ειναι τρυπιτος τελικα;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Καί μόλις τά άνοιγε εμφανιζόταν ό Μπελούτσι. :grin:

tumblr_lwet7kQyVJ1qz9qooo1_500.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτός το έπαιζε άντρακλας ΜΟΝΟ ενεργητικός αλλά στην ουσία ήταν πιο πούστης από μένα αφού του σηκωνόταν για να γαμήσει άντρα. Το να τον φας από άντρα είναι πολύ πιο εύκολο από το να τον δώσεις σε άντρα αν είσαι straight, αρκεί να μην έχεις εβραιοχριστιανικές και νεοελληναράδικες ηθικές αναστολές!
δεν ξερω να σου πω την αληθεια πως του σηκωνοταν .το θεμα ηταν πως ετρωγε αρκετα απο τα χρηματα στις πουτανες.γενικως το εκανε γιατι βαριοταν να βρει δουλεια.ειχε πηδηξει και εναν πολυ γνωστο μουσικοσυνθετη του οποιου το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη

Επισκέπτης
Eδώ είναι το ζουμί...Το ξέρεις οτι είσαι πούστης, το αν είσαι λιγότερο ή περισσότερο απο τον άλλον λίγη σημασία έχει

Πούστης είναι αυτός που έλκεται ερωτικά από άλλους άντρες. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες. Απλά είμαι πουτάνα, δεν έχω καθόλου ηθικές αναστολές.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πούστης είναι αυτός που έλκεται ερωτικά από άλλους άντρες. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι άντρες. Απλά είμαι πουτάνα, δεν έχω καθόλου ηθικές αναστολές.
αντρας να γινεται πουτανα για ικανοποιηση αντρων με την θεληση του και να μην ειναι πουστης δεν παιζει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• aor.jpg
    aor.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 19

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.766
Πόντοι
25.467
εισαι και σε θέση να απαξιώνεις σουταρεις γκομενους?  :S

Αν είναι σε θεση λέει;;;

Θα αστειεύεστε βέβαια!!!

Εμένα προσωπικά με έχει απαξώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Τρία χρόνια τώρα της ζητώ να μου δώσει τα βυζοσκάμπιλα που μου υποσχέθηκε, και τρία χρόνια με γράφει κανονικότατα....  :(

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν είναι σε θεση λέει;;;

Θα αστειεύεστε βέβαια!!!

Εμένα προσωπικά με έχει απαξώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Τρία χρόνια τώρα της ζητώ να μου δώσει τα βυζοσκάμπιλα που μου υποσχέθηκε, και τρία χρόνια με γράφει κανονικότατα....  :(

τη παροιμια με το γραμματοσημο δν τη ξερεις τυπε  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom