Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά στα 36 δεν πρόκειται σα σε πληρώσει κανείς για να σε γαμήσει. Αυτή την ιδέα έπρεπε να την είχες κάνει πράξη 10 χρόνια νωρίτερα, να έτρωγες πολλές πούτσες, μέχρι να μαζέψεις αρκετά λεφτά για τα γεράματα σου.

Υ.Γ. Σε χλευάζουν πολλοί γιατί δεν κατανοούνότι είναι η αυθεντική βαθύτατη αγάπη σου για τις πόρνες, που σε κάνει να θες να γίνεις και ο ίδιος πόρνη!

Υ.Γ.2 Θα μπορούσες να γίνεις κρος και να πηδάς κρυφόπουστες αν έχεις βαρβάτο εργαλείο.

Υ.Γ.3 Η πορεία ενός μοναχικού ανθρώπου είναι παράλληλη με αυτή ενός ομοφυλόφιλου. Έντονη σεξουαλική ζωή, προσπάθεια να καθυστερήσει το χρόνο που αφήνει τα σημάδια του και στο τέλος ο φόβος του να πεθάνει μόνος...

Ποια 36 μου τύπε? Αυτό που λέω σκέφτομαι να το κάνω μετά τα 50. Ακόμα και τότε πιστεύω ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα με πλήρωναν για να με γαμήσουν. Έχω πολύ ωραίο κώλο και γλυκιά φάτσα.

Υ.Γ. Πολύ σωστός.

Υ.Γ.2 Δεν θα γαμούσα ποτέ άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν καν. Το εργαλείο μου είναι στο μέσο όρο, 14 και κάτι.

Υ.Γ.3 Κάνεις λάθος σε αυτό. Δεν φοβάμαι ούτε το θάνατο ούτε τη μοναξιά. Αυτός που έχει καταφέρει να είναι άθεος δεν φοβάται τίποτα.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
ΥΓ Ο νομος του Πικερ αλλαξε ή μου φαινεται ??? Παλια ελεγε δεν τον παιζουμε αλλα μονο γαμαμε πουτανες και τωρα λεει τον παιρνουμε αλλα δεν χυνουμε wtf ????
τύπε μην βιάζεσαι, θα κατεβάσει νέο πολυνομοσχέδιο ο Picker και θα λυθούν οι παρεξηγήσεις! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Με λιγα λογια η φιλοσοφια του νομου πικερ ειναι καλυτερα να τον παιρνεις παρα να τον παιζεις.

Επισκέπτης
Ρε Picker, με το συμπάθειο, αλλά είναι φανερό ότι έχεις ξεφύγει και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις ήρεμα τι έγραψες, εσύ ο ίδιος, θα πρέπει να κρυφτείς. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι θα είσαι πιο μάγκας από ένα 70χρονο που γαμάει 5 φορές το μήνα εάν σε γαμούν 5 φορές το μήνα και γαμάς 15, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Το γαμίσι δεν είναι ισολογισμός πήδηξα 15, τον έφαγα 5, άρα 10 - 5 = 10, γάμησα διπλάσια από τον άλλο, άρα είμαι δυο φορές πιο άντρας. Τα γαμίσια που θα τρως, δεν ακυρώνονται από τα γαμίσια που θα ρίχνεις. Και το βασικότερο, αν ξεκινήσεις να τον τρως, χλωμό το βλέπω να πηγαίνεις να γαμάς μετά, αλλά ίσως και να κάνω λάθος. Σε συμβουλεύω το εξής: δείξε αυτά που έγραψες σε κάποιον άλλον την γνώμη του οποίου υπολογίζεις, χωρίς να του πεις ότι τα έγραψες εσύ και ρώτα τη γνώμη του, να δεις τι θα σου πει.

Κάνεις λάθος φίλε. Σου ξαναλέω κάποια ονόματα που όλοι μα όλοι τους ζηλεύουν για τα μουνιά που έχουν γαμήσει: Peter North, John Holmes, Hugh Hefner, Mick Jagger, David Bowie. Όλοι τους αποδεδειγμένα τον έχουν φάει! Πρέπει να ανοίξει λίγο το μυαλό σας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό. Είναι η αγαπημένη μου ταινία:

Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον κεντρικό ήρωα. Θα έλεγα πως αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες θα ήμουν ακριβώς σαν αυτόν. Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου οπορτουνιστής.  :sunglasses:

Για να σε συνεφέρω, σου υπενθυμίζω ότι κατά δήλωσή σου, ταυτίστηκες με τον Άντονυ Χόπκινς σ΄αυτή την ταινία. Έμεινε αξιοπρεπής, αλύγιστος, μόνος, δεν έκανε καμία υποχώρηση κι ας έβραζε κάτω από την επιφάνεια. Αν ο Χόπκινς γαμιότανε θα σου άφηνε την αίσθηση της αξιοπρέπειας; Θα ταυτιζόσουν μαζί του; Θα ήταν συγκινητικός; Σκέψου και απάντησε, όχι σε μένα, στον ίδιο σου τον εαυτό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656
Με λιγα λογια η φιλοσοφια του νομου πικερ ειναι καλυτερα να τον παιρνεις παρα να τον παιζεις.

Λυπάμαι, ανάμεσα στα δυο άκρα θα προτιμούσα να τον παίζω ακατάπαυστα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ποια 36 μου τύπε? Αυτό που λέω σκέφτομαι να το κάνω μετά τα 50. Ακόμα και τότε πιστεύω ότι θα υπάρχουν κάποιοι που θα με πλήρωναν για να με γαμήσουν. Έχω πολύ ωραίο κώλο και γλυκιά φάτσα.

Υ.Γ. Πολύ σωστός.

Υ.Γ.2 Δεν θα γαμούσα ποτέ άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν καν. Το εργαλείο μου είναι στο μέσο όρο, 14 και κάτι.

Υ.Γ.3 Κάνεις λάθος σε αυτό. Δεν φοβάμαι ούτε το θάνατο ούτε τη μοναξιά. Αυτός που έχει καταφέρει να είναι άθεος δεν φοβάται τίποτα.

:new_shocked:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όποιος διαφωνεί απλά δεν διαβάζει. Εγώ δεν κάνω κήρυγμα ούτε προσηλυτισμό.
Πικερ ειπες οτι εχεις ωραιο κωλο,βγαλε τον μια φωτο και ποσταρε τον για να βαθμολογηθει.
Θα κανουμε καλιστεια κωλου πικερ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Υ.Γ. Πολύ σωστός.

Ρε μαλακα εχεις ξεφτυλιστει τελειως και δεν το καταλαβαινεις.Ελεος!!!Καποιος πρεπει να σε μαζεψει!!Ακου εχεις ωραιο κωλο και γλυκια φατσα,θα κανεις και τσιμπουκια δηλαδη;Το επεκτειναμε το ρεπερτοριο;

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μαλλον ειναι καλλιτερα να με πηδανε και να πληρωνομαι παρα να με πηδανε και να πληρωνω οπως γινεται με τους υπολοιπους. :boobies: :boobies:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Κάνεις λάθος φίλε. Σου ξαναλέω κάποια ονόματα που όλοι μα όλοι τους ζηλεύουν για τα μουνιά που έχουν γαμήσει: Peter North, John Holmes, Hugh Hefner, Mick Jagger, David Bowie. Όλοι τους αποδεδειγμένα τον έχουν φάει! Πρέπει να ανοίξει λίγο το μυαλό σας.
Κοιτα να δεις πως εχει... αν ειναι να γαμαω Esperanza Gomez,Brandi Love,Sylvia Saint... και ολες τις υπερμουναρες της πορνο βιομηχανιας, καθομαι κ εγω να τον φαω....
Τωρα να μου τον ανοιξουν....για να γαμαω τα δικα μας παρταλια εδω,ουτε λογος...

Επισκέπτης
Για να σε συνεφέρω, σου υπενθυμίζω ότι κατά δήλωσή σου, ταυτίστηκες με τον Άντονυ Χόπκινς σ΄αυτή την ταινία. Έμεινε αξιοπρεπής, αλύγιστος, μόνος, δεν έκανε καμία υποχώρηση κι ας έβραζε κάτω από την επιφάνεια. Αν ο Χόπκινς γαμιότανε θα σου άφηνε την αίσθηση της αξιοπρέπειας; Θα ταυτιζόσουν μαζί του; Θα ήταν συγκινητικός; Σκέψου και απάντησε, όχι σε μένα, στον ίδιο σου τον εαυτό.

Ο ήρωας που υποδύεται ο Χόπκινς στην ταινία είναι ακριβώς αυτό που ήμουν πριν αποφασίσω να αρχίσω να γαμάω στα μπουρδέλα. Όταν είδα την ταινία κατάλαβα ότι αν συνέχιζα έτσι στη ζωή μου θα είχα τη θλιβερή τύχη του ήρωα της ταινίας. Έτσι έκανα στροφή 180 μοιρών και αποφάσισα να τα γαμήσω όλα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μαλλον ειναι καλλιτερα να με πηδανε και να πληρωνομαι παρα να με πηδανε και να πληρωνω οπως γινεται με τους υπολοιπους. :boobies: :boobies:
Ελα ρε λιλα μορφη,παρε τον πικερ και μαθε τον τα μυστικα της πρωκτοεπιχειρησης.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ρε Πίκερ άσε τα πουστριλίκια και δίνε τους παλιούς καλούς νόμους που θέλουμε να ακολουθούμε, ούτως η άλλως έχεις καιρό μέχρι τα 50 για να το γυρίσεις στο κωλομπαριλικι μη μας διχάζεις απο τώρα  

Επισκέπτης
Ρε μαλακα εχεις ξεφτυλιστει τελειως και δεν το καταλαβαινεις.Ελεος!!!Καποιος πρεπει να σε μαζεψει!!Ακου εχεις ωραιο κωλο και γλυκια φατσα,θα κανεις και τσιμπουκια δηλαδη;Το επεκτειναμε το ρεπερτοριο;

Εννοείται ότι θα κάνω και τσιμπούκια. Πάντα με καπότα όμως.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96

Μαθανε πως πηδιομαστε πλακωσε και ο Λιλας .

Κaλα ρε picker γιατι να μην γινεις αρχικα κωλομπαρας επί πληρωμη ??? (σιγα σιγα θα αρχιζεις και να τον παιρνεις μην ανησυχεις ) .

Δικιο ειχε αυτος που ειπε οτι απο την πολυ παρεα με τα κοριτσια θες και εσυ να νιωσεις οπως νιωθες αυτες που νοικιαζουν το σωμα σου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom