Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Έτσι λοιπόν κι εμένα κάποτε θα με υμνείτε για τη φιλοσοφία μου. Μπορεί να τον πάρω κιόλας μερικές φορές αν χρειαστεί αλλά δεν πειράζει.
παράπλευρες απώλειες μαν στον πόλεμο του μουνιου  :grin:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αποκλείεται τύπε, ξέρω πολύ καλά τον εαυτό μου. Μόνο για τα λεφτά θα γαμιέμαι, για να μπορώ να γαμάω τα πουτανάκια μέρα παρά μέρα για πάντα. Έχω πολύ ωραίο κώλο πάντως, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ.

Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά στα 36 δεν πρόκειται σα σε πληρώσει κανείς για να σε γαμήσει. Αυτή την ιδέα έπρεπε να την είχες κάνει πράξη 10 χρόνια νωρίτερα, να έτρωγες πολλές πούτσες, μέχρι να μαζέψεις αρκετά λεφτά για τα γεράματα σου.

Υ.Γ. Σε χλευάζουν πολλοί γιατί δεν κατανοούνότι είναι η αυθεντική βαθύτατη αγάπη σου για τις πόρνες, που σε κάνει να θες να γίνεις και ο ίδιος πόρνη!

Υ.Γ.2 Θα μπορούσες να γίνεις κρος και να πηδάς κρυφόπουστες αν έχεις βαρβάτο εργαλείο.

Υ.Γ.3 Η πορεία ενός μοναχικού ανθρώπου είναι παράλληλη με αυτή ενός ομοφυλόφιλου. Έντονη σεξουαλική ζωή, προσπάθεια να καθυστερήσει το χρόνο που αφήνει τα σημάδια του και στο τέλος ο φόβος του να πεθάνει μόνος...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλά ρε Πίκερ αν ο μισθός σου ειναι 450, τα 150 τα τρως σε πουτάνες;;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Πωπω ρε πουστη χαμος απο χθες σε αυτο το θρεντ....
και ολα αρχισαν οταν ρωτησα τον Πικερ...
"αν δεν εχουμε λεφτα για μερα παρα μερα"??????
μια ερωτηση ξεσκεπασε αληθειες....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Πωπω ρε πουστη χαμος απο χθες σε αυτο το θρεντ....
και ολα αρχισαν οταν ρωτησα τον Πικερ...
"αν δεν εχουμε λεφτα για μερα παρα μερα"??????
μια ερωτηση ξεσκεπασε αληθειες....

τύπε είδες τι κάνει το χρήμα? ανοίγει νέους ορίζοντες... :pipa3:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και την περιπτωση να ακριβυνει το Μεταξι την εχεις σκεφτει πικερακο;Θα σε ξεκολιαζουν και δεν θα σε φτανουν τα λεφτα!!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Και την περιπτωση να ακριβυνει το Μεταξι την εχεις σκεφτει πικερακο;Θα σε ξεκολιαζουν και δεν θα σε φτανουν τα λεφτα!!
μπορει το μία-μία...
να το κανει 2 μεσα-μια εξω....
:S

Επισκέπτης
Πίκερ, καταρχήν δηλώνω οπαδός, το ξέρεις αυτό. Ερώτηση: Αν όταν στον φορέσει ο κωλομπαράς απ το πολύ σφυροκόπημα εκσπερματώσεις δεν παραβαίνει τον νόμο? δεν είναι ένα είδος μαλακίας αφου θα έχεις χύσει χωρις να τον έχεις βάλει πουθενά?  :think:

Είναι πολύ δύσκολο να χύσει κάποιος μόνο από διέγερση του προστάτη. Την πούτσα μου δεν θα τους αφήνω να μου την ακουμπάνε. Ούτε εγώ φυσικά θα μαλακίζομαι. Δεν πρόκειται δηλαδή εγώ να τελειώνω, απλά θα τους αφήνω να με γαμάνε. Ουσιαστικά δεν θα κάνω εγώ σεξ μαζί τους, μόνο εκείνοι μαζί μου. Εγώ θα τελειώνω μόνο γαμώντας τα πουτανάκια μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
[dailymotion][/dailymotion]
Είναι πολύ δύσκολο να χύσει κάποιος μόνο από διέγερση του προστάτη. Την πούτσα μου δεν θα τους αφήνω να μου την ακουμπάνε. Ούτε εγώ φυσικά θα μαλακίζομαι. Δεν πρόκειται δηλαδή εγώ να τελειώνω, απλά θα τους αφήνω να με γαμάνε. Ουσιαστικά δεν θα κάνω εγώ σεξ μαζί τους, μόνο εκείνοι μαζί μου. Εγώ θα τελειώνω μόνο γαμώντας τα πουτανάκια μου.
ε πεστο βρε αδερφέ τόση ωρα τοτε δεν θα σαι γκεης :fuck1:  :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
ο απλος κ σαφης νομος κατηντησε πολυνομοσχεδιο με εξαιρεσεις κ αναιρεσεις...
πολυ μπερδεμα  :think:  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Πες ότι εγώ είμαι 70 χρονών. Θα με γαμάνε 5 φορές το μήνα για να βγάζω κάνα φράγκο αλλά εγώ θα γαμάω 20-χρονα πιπινάκια 15 φορές το μήνα. Και θα είναι κάποιος συνομήλικος με την 65-χρονη γυναίκα του που θα τη γαμάει πλέον 5 φορές το μήνα (και αν) και αυτό θα είναι όλο. Ποιος θα είναι πιο μάγκας? Εγώ ή αυτός?

Ρε Picker, με το συμπάθειο, αλλά είναι φανερό ότι έχεις ξεφύγει και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις ήρεμα τι έγραψες, εσύ ο ίδιος, θα πρέπει να κρυφτείς. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι θα είσαι πιο μάγκας από ένα 70χρονο που γαμάει 5 φορές το μήνα εάν σε γαμούν 5 φορές το μήνα και γαμάς 15, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Το γαμίσι δεν είναι ισολογισμός πήδηξα 15, τον έφαγα 5, άρα 10 - 5 = 10, γάμησα διπλάσια από τον άλλο, άρα είμαι δυο φορές πιο άντρας. Τα γαμίσια που θα τρως, δεν ακυρώνονται από τα γαμίσια που θα ρίχνεις. Και το βασικότερο, αν ξεκινήσεις να τον τρως, χλωμό το βλέπω να πηγαίνεις να γαμάς μετά, αλλά ίσως και να κάνω λάθος. Σε συμβουλεύω το εξής: δείξε αυτά που έγραψες σε κάποιον άλλον την γνώμη του οποίου υπολογίζεις, χωρίς να του πεις ότι τα έγραψες εσύ και ρώτα τη γνώμη του, να δεις τι θα σου πει.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε Picker, με το συμπάθειο, αλλά είναι φανερό ότι έχεις ξεφύγει και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις. Αν διαβάσεις ήρεμα τι έγραψες, εσύ ο ίδιος, θα πρέπει να κρυφτείς. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι θα είσαι πιο μάγκας από ένα 70χρονο που γαμάει 5 φορές το μήνα εάν σε γαμούν 5 φορές το μήνα και γαμάς 15, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Το γαμίσι δεν είναι ισολογισμός πήδηξα 15, τον έφαγα 5, άρα 10 - 5 = 10, γάμησα διπλάσια από τον άλλο, άρα είμαι δυο φορές πιο άντρας. Τα γαμίσια που θα τρως, δεν ακυρώνονται από τα γαμίσια που θα ρίχνεις. Και το βασικότερο, αν ξεκινήσεις να τον τρως, χλωμό το βλέπω να πηγαίνεις να γαμάς μετά, αλλά ίσως και να κάνω λάθος. Σε συμβουλεύω το εξής: δείξε αυτά που έγραψες σε κάποιον άλλον την γνώμη του οποίου υπολογίζεις, χωρίς να του πεις ότι τα έγραψες εσύ και ρώτα τη γνώμη του, να δεις τι θα σου πει.

Μπρόκολε έχεις δίκιο όπως και να το κάνουμε. Χθες του ειπα σεβαστη η άποψη του, αλλά να τον τρώει για να  :fuck1: δεν είναι λύση  :S

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

6900e22130e77b88a417cd939fef6bc4092459b5070f36cea0250645b2082359.jpg

ΥΓ Ο νομος του Πικερ αλλαξε ή μου φαινεται ??? Παλια ελεγε δεν τον παιζουμε αλλα μονο γαμαμε πουτανες και τωρα λεει τον παιρνουμε αλλα δεν χυνουμε wtf ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom