Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Γερο παρε και τον τεντι κατω απο τη γερικη προστατευτικη φτερουγα σου. Στο πηγαδι κατουρησε το παιδι;

Τώρα κατάλαβα γιατί γκρινιάζεις ζηλιάρικη  τραγανή αγορίνα... :)

Αποζητάς την προστασία μου, μικρό μου πόνυ.  :-*

Επισκέπτης
Πες καμια γεροντομαλακια παλι για το πως εγω και η Ντορα ειμαστε ψυχιατροι που κουραρουμε τον Πικερ και μπηκαμε στο σαιτ για να τον βοηθησουμε. :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Πες καμια γεροντομαλακια παλι για το πως εγω και η Ντορα ειμαστε ψυχιατροι που κουραρουμε τον Πικερ και μπηκαμε στο σαιτ για να τον βοηθησουμε. :2funny:

Περιμένω πρώτα εσένα να γράψεις την γνωστή μαλακία, ότι τους μήνυσες να φύγουν από του Πίκερ, και σε πήραν τόσο πολύ στα σοβαρά, που έφυγαν εντελώς  από το Bou. ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.389
Πόντοι
3.656

Μην προσπαθείς να κλέψεις τη δόξα άλλων. Είναι λίγο δύσκολο να γυρίσεις δεκαετίες πίσω και να διαβάσεις όσα διάβασε ο ψαγμένος τύπος που έγραφε με το nick Δώρα πριν αποχωρήσει κι αφήσει την κατά φαντασία πουτάνα να προσπαθεί να μπαλώσει την περσόνα που δημιούργησε ο άντρας του ντουέτου. Ακόμα κι αν γκουγκλάρεις κάτι, δεν θα έχει έννοια μέσα στην υπόλοιπη πρόταση που τυχόν θα γράψεις. Γράφε καλύτερα όπως νιώθεις 

Επισκέπτης
Περιμένω πρώτα εσένα να γράψεις την γνωστή μαλακία, ότι τους μήνυσες να φύγουν από του Πίκερ, και σε πήραν τόσο πολύ στα σοβαρά, που έφυγαν εντελώς  από το Bou. ;)

Φυσικα και δεν ηθελαν να χαλανε με σπαμ το νημα οπως κανεις εσυ τοσα χρονια με την ψευδαισθηση οτι εισαι διασκεδαστικος στους αλλους. Μολις λοιπον τους το επισημανα εδειξαν την καλη διαθεση που καποτε θα δειξεις κι εσυ. Δυστυχως απο καθαρο εγωισμο εγραψες καποια σκληρα πραγματα για τον Ανεστη που σε υποληπτοταν και τον στενοχωρησες. Αυτος ηταν ο λογος της αποχωρησης.

Τωρα σταματα τις υπεκφυγες κ ανελυσε μας το δικο σου σεναριο αν δε φοβασαι οτι θα ειναι πιο αστειο απι του Μποκολου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ψευτακο και πουστρακο ποσες φορες αρνηθηκες οτι εχεις παει με τραβεστι μεχρι που εβγαλα στη φορα τα ντοκουμεντα; Ποσο ρεζιλι εισαι πια; Σε ξεβρακωνουν και κανεις σα να ειναι το νεο μοδατο στυλ.  :2funny:
Μεχρι και απι τον "φιλο" σου τον Τζιμ το εκρυβες και συμμετειχες στο μπουλιγκ που του εκαναν σε στυλακι μπορει να μην εισαι φυσιολογικος σαν εμενα αλλα σου κανω τη χαρη να ειμαι φιλος σου. :2funny:

Να σε ρωτησω κατι αλλο πουστρακο. Το 2013 που πλακωθηκες με τον βουλγαρο ησουν 35 χρονων. Σοβαρα θες να πιστεψουμε οτι ηταν η πρωτη και μοναδικη φορα που πηγες με τραβεστι; Και δεν εγραψες ΤΙΠΟΤΑ για το πρωτογνωρο της διαφορετικης αυτης εμπειριας αλλα αντιθετα την εκθειασες σαν βετερανος πουτσοφαγος; :2funny:

Οσο για τον Αθηναιο καποιος πουστρακος με τα δικα σου γουστα ειναι για να σε φλαφαρει, πιθανως απο αυτους που πηδηξα παλια. :grin:
παραληρημα Νο 10000000
μεχρι κ στην ηλικια μου εξω επεσες...
Πιστεψε με αν ειχα προβλημα που εδωσα μια πιπα δεν θα ειχα γραψει το ποστ εξαρχης δηλ δεν θα το ειχα δημοσιευσει καν στο αντιστοιχο θρεντ.Δεν με υποχρεωσε κανεις να το βαλω,μονος μου το ανεβασα τοτε.Αλλα εισαι τοσο καθυστερημενος που ουτε καν αυτο δεν μπορεις να σκεφτεις.Τρικυμια εν κρανιω...

Αντιθετα εσυ με ποστ του τυπου:Δυνατος πουτσος η Βικυ,ολοι μπορουμε να καταλαβουμε με σαφηνεια τι εννοεις κ πως ενιωσες την δυναμη ενος πουτσου μεσα σου.Βεβαια αυτα τα κανεις γαργαρα στο διαταραγμενο μυαλουδακι σου κ δεν εχεις δωσει καμμια απαντηση μεχρι σημερα...

τραβα τωρα να σκουπισεις την κωλοχαραδρα σου που χασκει,βαλε κ μια ταπα κ κατσε στα αυγα σου ή κ στα απαυτα σου. :thefinge:

Επισκέπτης
πικερ θα ηθελες να σε βρει ο θανατος στα μπουρδελα?

να πηδας οταν θα εισαι 60-70 και να παθεις καραδιακη ανακοπη?

καλυτερα τσακ μπαμ παρα να αναμενεις τον θανατο στο νοσοκομειο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
Φυσικα και δεν ηθελαν να χαλανε με σπαμ το νημα οπως κανεις εσυ τοσα χρονια με την ψευδαισθηση οτι εισαι διασκεδαστικος στους αλλους. Μολις λοιπον τους το επισημανα εδειξαν την καλη διαθεση που καποτε θα δειξεις κι εσυ. Δυστυχως απο καθαρο εγωισμο εγραψες καποια σκληρα πραγματα για τον Ανεστη που σε υποληπτοταν και τον στενοχωρησες. Αυτος ηταν ο λογος της αποχωρησης.

Τωρα σταματα τις υπεκφυγες κ ανελυσε μας το δικο σου σεναριο αν δε φοβασαι οτι θα ειναι πιο αστειο απι του Μποκολου.
κακως σε παραθετω αλλα το κανω για να σου γραψω οτι εχεις γαμησει το μυαλο σου μονο και εισαι τιγκα στα ψυχολογικα. :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κακως σε παραθετω αλλα το κανω για να σου γραψω οτι εχεις γαμησει το μυαλο σου μονο και εισαι τιγκα στα ψυχολογικα. :)
κ δεν περνει τα φαρμακα του στο νησι κ εχει γινει χειροτερος.
Οταν θα παει Αθηνα θα φαει τιποτα φαπες παλι κ μπορει να συνελθει-αν κ δυσκολο...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.448
Πόντοι
12.756
κ δεν περνει τα φαρμακα του στο νησι κ εχει γινει χειροτερος.
Οταν θα παει Αθηνα θα φαει τιποτα φαπες παλι κ μπορει να συνελθει-αν κ δυσκολο...
Κοιτα αφου εμαθα ποιος ειναι και τι ειναι αποφασισα να μην ξαναασχοληθω μαν μου καθολου με τον τυπο.Κριμα ειναι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Καμία υπεκφυγή.

Έχω γράψει ξεκάθαρα πως είστε ένα μαλακοπαρεάκι, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσπαθείτε να αντλήσετε αυτοεκτίμηση δημιουργώντας κλώνους.

Πρέπει να ομολογήσω πάντως, πως μερικές φορές, είστε διασκεδαστικοί.

Επισκέπτης
πιες την κοκα σου φλαφερ...

Θρασυδειλε ντιμιτς δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. Εσυ ασχοληθηκες μαζι μου, ενω στην αρχη με απεφευγες οπως ο διαολος το λιβανι, οταν ειδες να μαχομαι πολλους. Ποσες φορες αρνηθηκες τα οσα εγραψες ψευτοπουστρακο, πρεπει να τα κουοταρω για να το θυμηθεις; Εισαι σαν καποιους που τους πιανουν με τα κλοπιμαια στα χερια και λενε ε ναι τι εγινε; Παντελως ανικανος να αισθανθεις την ξεφτιλα! Πως να μην εισαι οταν επετρεψες στον Βουλγαρο και οχι μονο να σου κατεβασει το βρακι.
Μεχρι και ο τσατσος σε κωλοχουφτωνε και γελαγες.

Επισκέπτης
Ισχυριζεται ο προτεζε του εμπειρου γηραιου καθοδηγητη, οτι απλα μοιραζει πιπες δεξια κι αριστερα, χωρις να κοιταει ή να τον απασχολει το φυλο του ατομου με το οποιο συνουσιαζεται. Αυτο λεει ειναι η στανταρ αντρικη συμπεριφορα (ο,τι κανουμε ολοι μας :cheesy:) και φυσικα δεν τον καθιστα πουστη! :effemine:

Αν ειναι τοσο ακομπλεξαριστος με την ερωτικη του συμπεριφορα αναρωτιεμαι, γιατι δεν την παραδεχτηκε απο την αρχη οπως κανουμε δια νομου οι πικεριστες; Γιατι αντιθετως την εκρυβε και την αρνιοταν λυσσαλεα; Γιατι λοιδωρουσε ως ανωμαλο το φιλο του τον Τζιμ που εχει τα ιδια γουστα; Γιατι κατηγορουσε ως αισχρο συκοφαντη οποιον τον ρωταγε την αληθεια για τη γνωριμια του με τη Δεσποινα (της οποιας εχει το φβ και γνωριζει απεξω τις βαρδιες);

Την αληθεια σε αυτα τα καυτα ερωτηματα θα παρουμε μονο μεσα απο τα στοματα των ιδιων των πελατων της πουτσομαχου (οπως την εχουν βαφτισει) Δεσποινας.

Απο την πιο προσφατη κριτικη ο κατωθεν κυριος μας πληροφορει για την ιδιαιτερη ψυχοσυνθεση που ταυτοποιει ντιμιτσεηδες, αθηναιους, γηραιους μεντορες και αλλους εχθρους του πικερισμου:

Τετάρτης 20 Ιουνίου 2018! Αφού σφυροκόπησα τη μουναρα της στάνταρ πορνοεργάτριας Ντιάνα, εν Ιάσωνος 19Α, και αφού στάνιαρα στο ζαχαροπλαστείο Στάνη, η ώρα είχε πλησιάσει περί της 5 μμ. Μια επώδυνη στύση μου δημιουργήθηκε στη θέα ενός 25χρονου ξανθού γυμνασμένου που γυρόφερνε την Ομόνοια με κολλητό αθλητικό μπλουζάκι και βερμούδα. Ο μικρός μπορεί και να ψαχνόταν, μπορεί και απλώς να ήταν τουρίστας, δεν κόλλησα στην περίπτωσή του, πέραν της κάβλας που μου προκάλεσε οπτικώς

(...)

Σε λεπτά η Δέσποινα εξήλθε! Ψηλή, μαυρισμένη, περούκα ξανθιά, ματια μπλέ, γλυκό πρόσωπο, αλλά μάλλον προς μπετατζή βερσιόν! Κώλος μυώδης επίπεδος. Βυζί τούμπανο, αλλά κλασσικό ορμονιασμένο τραβελιού, δηλ. απαίσια στητό, χωρίς να χύνεται καθόλου και με αντρικές ρώγες. Το όλον έργον δεν ήταν του γούστου μου αλλά δεν είχα χρόνο για να τρέχω σε σάουνες και τα συνήθη. Έσκασα τα 30 γιούργια και εισήλθα στο δώμα.

Εντος ολίγου ήρθε και ο μπετατζής. Με βρήκε γυμνό, όρθιο και φούλ καβλωμένο. «Δεν μπάινει στον κώλο μου αυτό», (σ.σ. καποιες τρβ ειδικευονται στο τοπινγκ του πελατη) είπε και έπεσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Ήθελα να χύσω και μια δεύτερη απογευματινή, οπότε έμεινα! Μου δήλωσε εκ Βουλγαρίας. Το τσιμπούκι της ήταν απαράδεκτο. Τον έπαιζε με το χέρι ενώ τον έσφιγγε σαν να ήθελε να τον στύψει και έδινε μούφα φιλάκια στα αρχίδια. Έβγαλε το στριγκάκι της και εμφανίστηκε η ολόλευκη πουτσούλα της, μικρομεσαίου μεγέθους. Πήγα να της βάλω κωλοδάχτυλο και μου είπε ότι δεν της αρεσουν τα δάκτυλα στον κώλο!!! Έκανε την «παραχώρηση» να της τον ακουμπήσω, αλλά την ώρα που το πουτσοκέφαλο έσπρωχνε στην κωλοτρουπίδα της τραβήχτηκε!!! Ξάπλωσα και με τελείωσε με απαίσια μαλακία και δήθεν φιλιά στον πούτσο. Έφυγε με υποκριτικά χαμόγελα και λόγια περι του μεγέθους!

Εκ των υστέρων διάβασα τις κριτικές για τη Δέσποινα. Απορώ που αρέσει σε κάποιους, αλλά οπωσδήποτε γούστα είναι αυτά. Για μένα είναι μια απάτη που προσπαθεί να κλέψει τον πελάτη της. Θεωρώ ότι δυσφημεί τους φιλότιμους πορνοεργάτες, όπως θέλω να πιστεύω ότι υπήρξα και εγώ, από την εποχή των λουτρών της Ξούθου.
Θυμάμαι, δεν είχα ποτέ γαμηθεί όταν άρχισα να δουλεύω ως υπηρέτης κωλομπαράς στην Ξούθου. Όταν κατάλαβα ότι κάποιοι από εμάς τους υπηρέτες γαμιόταν με πελάτες άρχισα και εγώ να δηλώνω ότι τα κάνω όλα! Μόνος μου προετοίμασα την κωλοτρουπίδα μου, όπως άκουγα από τις συζητήσεις ότι κάνανε και οι άλλοι υπηρέτες, κλύσμα, βαζέλωμα, άνοιγμα με κωλοσφήνες.

Πήγαινα τακτικά 3-4 φορες την εβδομάδα. Είχα γίνει κολλητός με έναν περιπου 4 χρόνια μεγαλύτερό μου τον Παντελή. Ο Παντελής, πουτσαράς, τριχωτός, γυμνασμένος ημι-φουσκωτός, κατσαρά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, Υπαξ στο στρατό. Ερχόταν μόνο απογευματα Παρασκευής και Σαββάτου, όταν είχε έξοδο. Τον ήξερα από τους καμπινέδες της Ομόνοιας και είχε μεσολαβήσει να με δεχτούν στα λουτρά γιατί ήμουν 16άρης και απαγορεύονταν! Δήλωνε κωλομπαράς και γάμαγε αβέρτα, αλλά όταν του ζήταγαν να γαμηθεί, γαμιόταν χωρίς καμία αναστολή.

Σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ ερχόταν ένας πελάτης του Παντελή, ένας οικοδόμος 45άρης ίσως και παραπάνω. Ψηλός, θηριώδης, πουτσαράς, μαλλιαρός, με στομάχι, όχι πρικοίλι, και σώμα σφιχτό σαν πέτρα. Τον αποκαλούσαμε «μάστορα», λόγω του επαγγέλματός του. Δήλωνε από τον Πύργο και ότι ήταν Αθήνα για κάποιες εργολαβίες οικοδομών που είχε. Έκανε το ντούζ του και κατευθείαν έπαιρνε τον Παντελή για το δωμάτιο και τα περαιτέρω. Ο Παντελής μου είπε ότι γάμαγε αλύπητα. Έχυνε σχεδόν αμέσως στον πρώτο γύρο. Μετά γούσταρε να τρίψει την πούτσα του με τη δικιά σου μέχρι να ξανακαβλώσει. Τότε, σε έστηνε στα τέσσερα και ακολουθούσε ένα δεκάλεπτο που στο τέλος σου κανε τη ροδέλα να χάσκει σα χωνί!!!

Ο οικοδόμος με είχε κόψει στα ντούζ και είχε κάνει κρούση, αλλά ευγενικά τον απόφευγα ενώ δήλωνα ότι «τα κάνω όλα». Σε λίγους μήνες ο Παντελής πήρε μετάθεση για Ρόδο και με ρώτησε αν ήθελα να μου πασάρει τον οικοδόμο για πελάτη! Δέχτηκα ευχαρίστως. Την επόμενη Παρασκευή ήταν η «πρώτη μου»! Αν και ποτέ δε γούσταρα να γαμιέμαι, ως τίμιος πορνοεργάτης θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι εξίσου καλός και ως παθητικός! Από την πρώτη φορά ο «μάστορας» μου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ότι δε φαντάζονταν ότι κάνω τέτοιο γαμήσι, χα χα! Ποτέ δεν κατάλαβε ότι μου πήρε την παρθενιά!

Απαγορευτικό λοιπόν στην τραβέλο Δέσποινα, όχι γιατί δεν μου έκατσε, αλλά γιατί είναι ανέντιμη με τον πελάτη της! Oldman

Επεται συνεχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom