Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τις μαυρες πουτσες μεσα στο στομα σου τις εχεις συνεχεια βρωμιαρικο στρακι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαιω με το μυθομανη
καθε μερα μπορω να τον τρολαρω και να τραβαει τις κωλοτριχες του  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτουνου του καθαριζουν τον κωλο καθε βραδυ οι αραπηδες στην αφρικη που παει και δουλευει
εχει γεμισει ολες τις νεγρικες πουτσες της egypt air και της ethiopian airlines μερεντα

Τις μαυρες πουτσες μεσα στο στομα σου τις εχεις συνεχεια βρωμιαρικο στρακι

Επισκέπτης
αντιπικεριστες ....;
σας αφηνω να σας γλεντησουν το πουλι και ο peter με τις υπολοιπες πικεριστικες δυναμεις του λοχου!!!

οσο  δεν πλενετε τον κωλο σας και μυριζει σκατο ...

τοσο θα πονατε ανηλεώς .. .

παω βολτουλα και μπανακι ...

λαμογια πονατε ;;;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.860
Πόντοι
5.975
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg
Έχω την εντύπωση πως αυτό το επαναστατικό μανιφέστο του Picker οφείλει να δημοσιευθεί το συντομότερο δυνατόν στον Ριζοσπάστη!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αντιπικεριστες ....;
σας αφηνω να σας γλεντησουν το πουλι και ο peter με τις υπολοιπες πικεριστικες δυναμεις του λοχου!!!

οσο  δεν πλενετε τον κωλο σας και μυριζει σκατο ...

τοσο θα πονατε ανηλεώς .. .

παω βολτουλα και μπανακι ...

λαμογια πονατε ;;;

Στο μπανακι με το μαλακο τα δακτυλα, ειδες τι επαθε ο Van Norden και χεζεται στον δρομο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
βασικα  καλημερα σας!
αλλα  δεν ειστε σε θεση να με προκαλεσετε .

ο άνθρωπος που μπορεί να μεταλλάξει το Κοράκι του Έντγκαρ Άλαν Πόε σε κριτική για σεξεργάτρια είναι περισσότερο από δύσκολος αντίπαλος. Θα σε συμβούλευα να τον σέβεσαι

Συνημμένα

• warior.jpg
    warior.jpg
    92,7 KB · Εμφανίσεις: 26

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μολις εφτασε στα χερια μας γραπτο σημειωμα του αρχηγου που καταφερε να το παραδωσει απο τα καγκελα του παραθυρου της υπογειας φυλακης οπου κρατειται σε ανωνυμο συναγωνιστη πικεριστη

"Πιστοι και αφοσιωμενοι ακολουθοι του πικερισμου. Αν και ταλαιπωρημενος απο τις κακουχιες της φυλακης, ειμαι καλα και το ιδιο επιθυμω και δι υμας. Πρεπει να ξερετε ολοι οτι ειστε συνεχεια στο μυαλο μου, τοσο εσεις και οι διωξεις που υφιστασθε, οσο και οι αγαπημενες μου πουτανες, τις οποιες πλεον δεν δυναμαι να απολαυσω. Να ξερετε οτι ουτε η λογοκρισια τους, ουτε οι φυλακες τους, ουτε οι διωγμοι τους με εχουν καμψει. Περιμενω να αναπνευσω συντομα τον αερα της πορνοελευθεριας και να ανταμωσουμε ξανα στα σκοτεινα και ρομαντικα σοκακια του Μεταξιου και στους αγωνες κατα των χυλοπιτακηδων γκομενοβοσκων και των ψευτων και απατεωνων παντρεμενων. Η νικη θα ειναι δικη μας

Αθηνα, κελι μπουρδελοφυλακων, 7 Ιουλη 2018"

5XoIQwE.jpg
Πόση μιζέρια σε μια φωτό.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
mallia    egw > picker

fatsa    picker > emena

soma      nwndas > picker

myalo    picker > avrami

gnwmes

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Ανοίξτε λίγο τα παράθυρα, γιατί ρεύτηκε ο Φαν Πόρδεν, και βρώμισε πουτσίλα. :S

Επισκέπτης
Γερο πηγαινε κι εσυ να σενιαρουν. Θα ισιωσει η μεση σου.

Επισκέπτης
ο  ολντ ντεβιλ ,ηταν,ειναι κ θα μενει μονιμα Βολο.
Κ ειναι μικροτερος απο μενα  κ κατω απο 40/
καμμια σχεση...το μυαλο σου κανει σεναρια.
ο Αθηναιος 44 ειναι απο Αθηνα κ ειναι 44...
1 φαουλ.

δεν ξεχασα τιποτα,το τελειωτικο τσιμπουκι που εδωσα στην Δεσποινα ηταν γαματο,
Δεν ξεραμε οτι οταν μοιραζεις πιπες δεξια αριστερα σε κανει πουστη.
Αυτα σας τα εμαθε ο πικερ?
εγω βλεπεις δε ζηταγα ραντεβου σπιτι της απευθειας.
Ουτε δοκιμασα τον Δυνατο πουτσο της Βικυς

Ψευτακο και πουστρακο ποσες φορες αρνηθηκες οτι εχεις παει με τραβεστι μεχρι που εβγαλα στη φορα τα ντοκουμεντα; Ποσο ρεζιλι εισαι πια; Σε ξεβρακωνουν και κανεις σα να ειναι το νεο μοδατο στυλ.  :2funny:
Μεχρι και απι τον "φιλο" σου τον Τζιμ το εκρυβες και συμμετειχες στο μπουλιγκ που του εκαναν σε στυλακι μπορει να μην εισαι φυσιολογικος σαν εμενα αλλα σου κανω τη χαρη να ειμαι φιλος σου. :2funny:

Να σε ρωτησω κατι αλλο πουστρακο. Το 2013 που πλακωθηκες με τον βουλγαρο ησουν 35 χρονων. Σοβαρα θες να πιστεψουμε οτι ηταν η πρωτη και μοναδικη φορα που πηγες με τραβεστι; Και δεν εγραψες ΤΙΠΟΤΑ για το πρωτογνωρο της διαφορετικης αυτης εμπειριας αλλα αντιθετα την εκθειασες σαν βετερανος πουτσοφαγος; :2funny:

Οσο για τον Αθηναιο καποιος πουστρακος με τα δικα σου γουστα ειναι για να σε φλαφαρει, πιθανως απο αυτους που πηδηξα παλια. :grin:

Επισκέπτης
Γερο παρε και τον τεντι κατω απο τη γερικη προστατευτικη φτερουγα σου. Στο πηγαδι κατουρησε το παιδι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom